Zuid Zoet Zout

Strandweg 1 8256 RZ Biddinghuizen Nederland Kaart
7 /10
11 recensies

Meer informatie over restaurant Zuid Zoet Zout

7 /10
 • 10
  1
 • 9
  0
 • 8
  0
 • 7
  0
 • < 7
  10
Eten
6,9
Service
7
Decor
7
Prijs-kwaliteit
Kan beter
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Lang
11/11 recensies

Jouw recensie over het restaurant Zuid Zoet Zout

Katie11 .
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
4
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 21 mei 2018
Absoluut geen aanrader. 1,5 uur wachten op het eten! Vervolgens werd de patat niet gebracht, toen we uitgegeten waren wilden ze die alsnog brengen.... dat hoefde van ons niet meer. De maaltijdsalade had minimale vulling, puur een berg sla en een paar stukjes kip en droog brood. Echt schandalig!
De kinderen ‘kregen’ ongevraagd een kinderbox i.p.v. patat met een frikandel, waarvoor dus ongevraagd het dubbele werd berekend! Er zat wel een kuipje appelmoes in de box, die konden ze met hun handjes eten, want lepeltjes zijn niet aanwezig. Kortom, houd je geld in je zak en geef het absoluut niet uit aan een diner hier!
Marco D.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
4
Service
6
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 29 dec. 2017
Dachten lekker te genieten van een kooi kerstdiner. Helaas hebben ze de plank toch echt mis geslagen. Keuze uit een 3-gangen diner “of” de tijdelijk beperkte standaard kaart. Aangezien ik geen vis lust/wil was de eerste vraag of het mogelijk was om een voorgerecht te wisselen. Maar dat was niet mogelijk omdat dat erg lastig was voor de keuken. Maar goed dat kan.

Dan vraag je om de wijnkaart en die hebben ze niet meer want ze zitten in de wisseling van gerechten en klaarblijkelijk ook de wijnen dus. Allen de huiswijn en een sirah. Minpuntje 2.

Dan krijg je het hoofdgerecht en dat was voor mij een black angus steak en mij vrouw had een hertenbiefstuk. Qua gerecht bleef het daar ook bij want het enige dat meegeleverd werd was een zak diepvries frites met een klein beetje mayonaise.

Mij vrouw had nog wat aan bijlage maar had aan eind van de avond dus honger.

Wat we gegeten hebben was op zich oké maar er was zo veel meer mogelijk. zeker voor een kerst diner. De avond had ook een snelle door de weekse avond kunnen zijn.
Jammer want we hadden ons er erg op verheugd.
Adriaan B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
6
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 8 aug. 2017
Deze lokatie verdiend meer.
Er zit weinig enthousiasme in het personeel(of te weinig ervaring)
De prijs naar wat je krijgt is niet leuk meer.
Twee uur tafelen met maar twee consumpties per persoon.
Nogmaals deze lokatie verdiend beter.
Succes in de toekomst
Yordi T.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
4
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 8 aug. 2017
Om te beginnen de bediening. Het duurde een eeuwigheid om drinken te bestellen. Ook wanneer het glas al een tijd leeg was, was het personeel nergens te bekennen. Dit was zeker niet alleen bij ons zo!

Ook de prijs kwaliteit verhouding klopt van geen kant. Het is hier weinig voor veel I.p.v veel voor weinig.

De surf en turf bestaat uit 5 á 6 gamba's met een karig stukje diamant haas en groenten voor €18. Dit is absoluut niet in proportie voor wat je er daadwerkelijk voor krijgt!

Zowel de locatie als inrichting is prachtig. Maar er valt zoveel meer uit te halen als de bediening en de kwaliteit van het eten omhoog gaat.

Voor ons was het duidelijk 'eens en nooit weer'
Michel K.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 20 dec. 2016
Uitstekende ervaring met dit restaurant, zowel qua eten als wel de bediening (vlot en voorkomend). Genoten van een zeer smaakvol diner incl. dessert. Het sorbet trio kan ik als afsluiter aanbevelen! Ook rond mij heen zag ik louter tevreden gasten. De geuite kritiekpunten van de mede-recenten deel ik zeker niet of behoren inmiddels duidelijk tot het verleden. Zonder meer een aanrader, kom hier zeker terug.
BasJoosse .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,8 /10
Eten
6
Service
1
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 7 mei 2016
Wat een drama, nog nooit zoiets meegemaakt. Na veel vragen hadden we uiteindelijk 2 uur na binnenkomst het hoofdgerecht. Een voorgerecht hadden we toen al laten annuleren omdat het hoofdgerecht dan nóg langer zou duren.

Het eten zelf was redelijk goed, maar de service was beneden álle peil. Personeel dat het verschil tussen spa rood/spa blauw niet kent en dat lege glazen niet afruimt.
Een extra karaf water kan niet even tussendoor gebracht worden, maar komt onderaan de lijst. Na het hoofdgerecht hebben we geen personeel meer gezien. Het nagerecht hebben we maar laten zitten. Dat de bon ook niet klopte (voorgerechten gerekend, maar nooit gekregen), paste wel in het armoedige plaatje.

Bij een tafel naast ons liepen mensen halverwege weg omdat ze hun eten niet gekregen hadden.
Tjonkers66 .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3,8 /10
Eten
4
Service
3
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 16 apr. 2016
Restaurant waar meer uit te halen valt. Bediening niet erg vriendelijk.
Eten voor deze prijs ver onder de maat.
Jammer voor deze super locatie
Hekelmans .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,3 /10
Eten
6
Service
6
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 9 apr. 2016
Prima voor de kinderen, maar de bediening , gastbeleving en het eten vinden wij niet naar behoren....er kan veel meer uitgehaald worden met het zorgen voor een goede gastbeleving....het andere restaurant op het park had dat zeker wel!!
Paul K.
Meesterproever
(60 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
5
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 27 jul. 2015
Mooie locatie voor dit restaurant gelegen op een vakantiepark, uitzicht over het meer. Hier valt wel zo veel meer uit te halen, lijkt op weer een etablissement waar de klanten toch wel aan komen waaien, immers toeristen genoeg. Zeer beperkte kaart, in ieder geval geen verrassende of bijzondrre gerechten. Het lijkt alsof hier veel gebruik wordt gemaakt van halffabrikaten en kant en klare ingekochte producten. Dit kan in orde zijn maar niet voor deze prijzen. De soep was een lauwe, waterige, flauwe, smaakloze substantie. De hamburger was een aardig stukje vlees op een droog broodje met een zure saus. Dessert maar overgeslagen. Bediening niet onaardig maar chaotisch en traag.
Al met al, teleurstellende ervaring.
Marcel V.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
6
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 11 jul. 2015
Eten was zeer onder de maat lijkt wel kant en klaar maaltijd zeker voor dit prijsniveau. Er werden gewoon karren die men ook wel in supermarkten ziet voor vakkenvullen naast de tafel geparkeerd .Restaurant waar men na afloopt vraagt of het gesmaakt heeft ( manager) en als men dan aan geeft nou nee men geen idee heeft wat daar mee te doen. Inderdaad als door andere in vorige recensies geschreven leuke locatie om met kinderen even wat te eten . Maar zelfs de met ons mee etende kinderen lieten het eten staan.

Na onze laatste ervaring wil ik toch even het volgende meedelen . Wij hebben vandaag bezoek gekregen van de daadwerkelijke restaurant manager voor een gesprek over onze ervaring en zijn wel gemeende excuses.
Dit wordt door ons zeer gewaardeerd en geeft aan dat er toch wat met de kritiek wordt gedaan. Tevens zijn wij gevraagd om het eerdaags nog eens te komen proberen ook deze geste wordt door ons op prijs gesteld. En zullen u dan ook zeker op de hoogte brengen van onze ervaringen . De nu genoemde beoordelings cijfers zijn aangemaakt om de deze aanvulling van mijn laatste recensie te plaatsen maar ga er vanuit dat na de kritiek deze cijfers met gemak gaan worden gehaald en wie weet zelfs verbeterd
Erik .
Meesterproever
(24 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
6
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 10 mei 2015
Echt een restaurant om even met de kinderen naar toe te gaan tijdens een verblijf op het vakantiepark. Hele eenvoudige menukaart. De kwaliteit is nog net een voldoende, maar zou makkelijk veel beter kunnen (ook voor dit prijsniveau). Zelf zou ik er de volgende keer alleen nog wat gaan drinken, maar dus niet meer gaan eten. De uitstraling van het restaurant is prima, met een frisse, nautische sfeer (mooi witte shutters). De 'plastic' binnentafels daarentegen doen hier wel weer afbreuk aan. Deze zou ik meteen vervangen voor stoere houten tafels. De bediening is snel en correct.
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.