Zinnia

Koeriersterlaan 3526 Utrecht Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 33
|
31-302888800
7,6 /10
37 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 33
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Zinnia

Hoe kom je er?

 • : Gratis parkeren in de buurt

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 12:00 - 22:00
- Lunch 12:00 - 17:00
- Diner 17:00 - 22:00

Services

7,6 /10
 • 10
  0
 • 9
  2
 • 8
  7
 • 7
  11
 • < 7
  17
Eten
7,5
Service
7,3
Decor
8
Prijs-kwaliteit
Kan beter
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Kan beter
37/37 recensies

Jouw recensie over het restaurant Zinnia

MarieEsther B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
8
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 8 dec. 2018
Beste Zinnia,


Al dikke jaren zijn we trouwe klanten van u om oa onze (familie-)reunies te vieren. Sommigen van ons komen van ver (IJsland), sommigen van wat dichterbij.
We komen graag bij u en we zijn dus ook, binnen in onze netwerken, vol lof over u.


U nodigt ons allen uit om op ontdekkingsreis te gaan door Aziatische culturen; ik heb nu een goede indruk hoe gezellig de stad Chenzhen met zijn 12.5 miljoen inw. moet zijn. Hierin bent u volledig geslaagd. Mijn dank is groot, dat bespaart dure reiskosten. Een echte aanrader dus.


Vandaag schrijf ik over het onbeperkt genieten waar u zo bekend om bent.
Helemaal waar. Gisteren waren wij met onze reünie eindeloos aan het genieten van elkaars goed gezelschap. Dit kon omdat niemand aan het eten toekwam, het eten werd namelijk zonder tijdslimiet geserveerd waardoor we op elkaars gesprekken waren aangewezen. Het was fantastisch, diepste geheimen kwamen boven tafel in plaats van de schaaltjes die we hadden besteld.
Uiteindelijk na 1 uur en 1 kwartier hadden we de eerste drie verfijnde (lees letterlijk) schaaltjes vanuit uw kant met ons vijven, verrassend blij beleefd. De sushi's hebben nooit zo goed gesmaakt als op dat moment. Outstanding!


Tijdens de volgende ronden hebben wij mogen ervaren wat u bedoelt met Verlichting; er ontbraken meerdere gerechten die we hadden besteld, fijn dat u ons die verlichting bracht; enkele van ons staan namelijk op dieet. Dank U dat u daar rekening mee hebt gehouden en onze hebzucht hebt gecontroleerd, ook nadat we ons beklag hebben gedaan. Hebzucht valt namelijk onder die zeven zonden toch?


Kortom Zinnia en de bediening is bevrijdend te noemen, precies zoals u zegt.
U hebt ons goed inzicht gegeven op ons troebele beeld van Aziatische culturen, onze vriendenclub is verlost van diepste geheimen die we droegen, u hebt ons bewust gemaakt van onze hebzucht en bevrijd van onze zware last die we onderweg mee moesten nemen om de rekening te betalen van Zinnia.
U mag terecht zeggen op u site dat u De Perfecte Toevluchtsoord bent die laat verrassen!
Mijn dank is groot voor de ervaring.
Uit D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
2
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 25 feb. 2018
Slechte sushi, veel te vette tempura, en het is maar de vraag of je wat je besteld hebt ook krijgt. En de volgende dag kunnen al je kleren in de was want ruiken naar frituurvet. Lawaaiige ruitme, wel best gedaan om sfeer te geven, Bediening vriendelijk, en gelukkig was het met onze vrienden gezellig.
Marissa V.
Meesterproever
(14 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
6
Service
6
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 10 dec. 2017
Gezellig restaurant waar altijd een goede sfeer hangt. Eten is prima maar niet heel bijzonder. evengoed kan ik het wel aanraden voor een niet te dure gezellige avond
Jelle D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 11 okt. 2017
Hartstikke gezellig restaurant waar ik als lactose intolerant persoon op de kaart kan zien welke allergenen in welk gerecht zitten. Dat geeft mij wat meer houvast dan bij veel andere restaurants en voel me hier prettig bij.
Van Daelen .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 14 aug. 2017
prima eten en prima service voor een redelijke prijs.
Er is veel keuze op de menukaart en het dessert bestaat uit een buffet.
papa piet .
Meesterproever
(49 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
8
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 1 mei 2017
Qua eten hadden we een goede avond bij Zinnia. Het smaakte allemaal prima. Sushi was goed. Salades lekker fris, maar soms iets te veel saus. Zou fijner zijn als je die sla sausjes er zelf bij kon doen. Helaas kwam er naast ons een vrij luidruchtige groep jonge vrouwen zitten, waarvan er één het bv. Stoer vond om een flesje ketjap leeg te drinken... het personeel deed haar best maar kon er verder niets aan doen.
Kris K.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
4
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 26 apr. 2017
Waardeloos restaurant. Personeel onervaren, veel te jong en geen kennis van zaken. Daarnaast loopt het personeel in smerige kleding rond. De sushi heeft weinig met sushi te maken omdat overal mayo en andere sausjes op zit, waardoor de sushi te vet en machtig wordt. Onder de nigiri zit een dusdanige grote bol rijst, dat je eigenlijk na 5 stukjes vol zit. Het restaurant oogt koud en kil. Rond een uur of 20:30 was het 'dessertbuffet' (of eigenlijk, de drie bakken fruit) leeg en werd ook niet meer aangevuld (wij waren er op een vrijdag). Dit kan natuurlijk niet. Kortom, sushi onvoldoende (stevige pijn in de buik na afloop), ambiance onvoldoende, personeel te jong en onervaren. Er kon nog geen ' 'goedenavond' of 'smakelijk eten' vanaf. Mensen doe uzelf een plezier en ga ergens anders sushi eten, dat kan prima voor dit geld (4 personen €175).
Stift M.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
6
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 25 apr. 2017
Vanavond vette onvoldoende.
Ben hier diverse keren geweest is altijd goed geweest. Vanavond helaas slechte ervaring. Men was niet voorbereid op het aantal gasten.. Kennelijk normaal erg rustig. Je moest lang wachten op gerechten sommige werden vergeten en bij nabrengen klopte het nog niet. Bediening hielp zelfs in de keuken. Toen we na een half uur nog geen gebakken bananen hadden gehad hebben we maar afgerekend.....
Jochem O.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 20 feb. 2017
Een aantal jaren geleden dit restaurant ontdekt en sindsdien kom ik er geregeld.
Sushi is duidelijk beter dan bij andere All-you-can-eat sushi restaurants. De sushi is altijd goed en dat geldt ook voor de andere warme gerechten. Kwaliteit is erg constant. Ik heb nog nooit iets gegeten wat niet goed was (door bijvoorbeeld harde stukjes). Naast de sushi hebben ze een aantal aanraders. De zalm en de ossenhaas zijn echt heerlijk.
Heb een aantal keren vrienden meegenomen of geadviseerd naar Zinnia te gaan en allemaal komen ze hier terug. Dit is niet voor niets. Het is ook een fijn restaurant om te zitten. Je zit niet op elkaars lip.
Ingrid J.
Meesterproever
(32 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
8
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 22 dec. 2016
Gisterenavond wezen eten. Sushi prima en warme gerechten erg lekker. Groot nadeel was dat de onze ober ontzettend stonk naar zweet daar kon geen deo tegenop waardoor we echt een naar etentje hadden.
Afzuig installatie ook niet heel goed want onze kleren ruiken nu naar bakluchten.
Piet V.
Meesterproever
(26 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 10 nov. 2016
Met een paar collega's hier weer eens gegeten. Rustige en ruime opzet. Personeel goed aanwezig. Op de juiste momenten. Vriendelijk en erg service gericht.
Veel gerechten geproefd. Iedereen vond het heerlijk. Fijne ambiance.
Één nadeel: Onze kleding rook echt naar etenslucht. Slechte afzuiging wellicht. De was is er goed voor.
We gaan zeker weer terug.
Charissa V.
Meesterproever
(13 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
7
Service
7
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 19 jul. 2016
Prima gegeten bij Zinnia, de sushi smaakt 'ok' , maar mag wat hoger op smaak. De sushi was vaak te los waardoor het eten met stokjes niet meeviel omdat je het niet in een geheel kon pakken. Bediening wisselend, van zeer vriendelijk tot wat zwijgzaam, ze mogen vaker langskomen om in te schenken. Het decor is wel passend bij het concept, maar vrij inspiratieloos, wel veel licht wat prettig is. Echter op het terras, zit je heerlijk!
Adrie M.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
4
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 13 feb. 2016
Als groot fan van de Japanse keuken ga ik regelmatig bij Zinnia sushi eten. Het is een fijn restaurant met prima personeel op een leuke locatie.
Helaas zijn de sushi steeds vaker versierd met toefjes mayonaise. Afgelopen weekend waren de toefjes echter vervangen door klodders mayonaise! Heel jammer en voor ons een reden om niet meer te komen. Als ik zin heb in mayonaise, ga ik wel naar een snackbar.
maudt .
Expertproever
(9 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
7
Service
7
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 20 jan. 2016
Heb er van de week gegegeten het is een mooie zaak , alleem jammer als je binnenkomt meteen tegen een rommel aan kijkt onder de trap , de sushi was heerlijk , bediening werkt heel erg hard en zorgt er voor dat he het na je zin krijgt , wel jammer die frituur lucht die in de zaak blijft hangen , en jammer w.b.t de ijsbuffet mag van mij wel verser en uitgebreider voor de rest wel oke
Marit S.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 17 nov. 2015
Gisteravond bedacht ik me dat het weer eens tijd was voor een avondje onbeperkt sushi eten bij Zinnia.
De kwaliteit van de sushi heeft mijn verwachtingen ver overtroffen. Het was echt heel erg lekker. Ik had in de 1eerste ronde verschillende sashimi en gunkan. De smaak van de zalm en tonijn was zo goed! De volgende ronde had ik 5 verschillende soorten nigiri. Met name de gebakken paling en zeebaars waren super. Ik vond de krab en omelet niet zo bijzonder. In de laatste ronde had ik verschillende nigiri. Daarvan zijn die met kip en deze Zinnia me bijgebleven zo ontzettend lekker!
Kortom weer een smaakvol bezoek bijbehorende Zinnig. Vriendelijke, snelle bediening en een ontzettend mooi decor.
Ik kijk nu al uit naar ons volgende bezoek!
Meike B.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 29 okt. 2015
In tegenstelling tot sommige negatieve reacties hier, heb ik prima gegeten. Snelle service en veel keus. Leuk dat je als toetje zowel ijs als een toetjesbuffet hebt. Niet echt iets op aan te merken. Vriendelijk personeel en mooie locatie in het park met grote ramen.
Ilse V.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 13 sep. 2015
Gewoon de beste sushi grill restaurant heel veel keuze voor een ieder wat wils van ossenhaas tot sushi tot gepaneerde garnalen genoeg keuze!!!!????
HappyCoupleforever .
Meesterproever
(34 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
7
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 31 jul. 2015
Ik heb meerdere keren bij Zinnia gegeten. Je hebt heel veel keus en het eten smaakt goed. Alleen moet je wel lang wachten voordat het eten word gebracht of soms vergeten ze wat je had aangevinkt en moet je het vragen. Een keer was iets op en toen moest ik heel lang wachten. Jammer want het is een leuke tent.
Filiz D.
Meesterproever
(31 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 18 jul. 2015
voor iedereen een aanrader als je zo veel mogelijk verschillende Japanse gerechten wilt proeven. Je kunt namelijk in vijf rondes elke keer vijf gerechten kiezen. Na drie rondes (dus 15 kleine gerechten) waren we beiden verzadigd...genoeg keus, eet langzaam en kies als eerste wat je het lekkerst lijkt ;)
Bediening was correct, wachttijd voor de gerechten was ook prima.
Iris B.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
9
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 28 apr. 2015
Bij aankomst even zoeken waar je naar binnen kon. Geen ontvangst maar vrij snel werden we geholpen. Klantvriendelijkheid en support prima. Binnen is het gezellig ingericht, met bijna rondom glas.
Het restaurant was voor 60% vol. Echter was de bediening niet erg vlot met drankjes. Er waren wat vergissingen met het eten, maar dit werd adequaat opgelost. Aan het einde van de avond kregen we drankjes van het huis, vroeg de bediening of ze ons misschien ook nog wat ijs konden opscheppen en kregen we 10% korting op de rekening.

Het meest belangrijk toch wel was dat de kwaliteit van het eten, de temperatuur vd gerechten en de smaak bovengemiddeld waren. ( en we hebben iedere sushi-tent in de omgeving wel gehad).

Ze gaven aan dat er verbouw plannen zijn, we komen dan graag nog een keer terug.
 • 1
 • 2
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.