Yip en Yang

Plein 21 4001 LG Tiel Nederland Kaart
31-344621448

Meer informatie over restaurant Yip en Yang

 • 10
  0
 • 9
  3
 • 8
  6
 • 7
  6
 • < 7
  4
19/19 recensies

Jouw recensie over het restaurant Yip en Yang

ElAntonio D.
Meesterproever
(27 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 26 jun. 2017
Het kon er mee door. geen bijzinder lekkere dingen geproefd. Dit restaurant krijgt de 3e plaats in de 3 mij bekende sushi restaurants in Tiel. Het is het allemaal net niet. Het desertbuffet is miniem. 6 soorten ijs waarvan 1 overduidelijk gesmolten was geweest en daarna weer opgevroren; Dat geeft te denken over de hygiene. De slagroomspuit deed het niet. Gemeld aan personeeel maar werd niks mee gedaan.
De sushi's en tapanyaki's zijn in orde, maar springen er niet echt uit zoals in sommige andere restaurants in Tiel. De bediening is wel vriendelijk.
William V.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
6
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 20 nov. 2016
Matig gegeten bij Yip en Yang. De bereiding en opdiening van de gerechtjes was naar ons idee vrij slordig, enkele keren was de maki al op het bordje uit elkaar gevallen. De bediening was op zich vriendelijk, maar leek wel erg gehaast. Er kunnen 'slechts' 3 gerechtjes per ronde besteld worden, waardoor het voor de grotere eter wat karig is.
Annemieke S.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 23 jul. 2016
Lekker gegeten en gezellige avond! Er is goed voor ons gezorgd. Voldoende drinken, kaarten werden snel opgehaald en eten gebracht en de toiletten waren schoon.
Veronique V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
10
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 18 apr. 2016
Betere sushi dan hier hebben wij nog niet gegeten. Het is niet de hipste sushitent van het land, maar voor ons wel de lekkerste. Persoonlijk houden wij juist van de saus op de sushi. De andere gerechten zijn ook echt heerlijk.
mvdiejen .
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 26 sep. 2015
Ook hier weer veel voor weinig, zitten echt lekkere gerechtjes tussen en de gerechtjes zijn aan de maat. wij waren er om half acht en waren blij dat er een deel van de bezoekers om 8 uur weg gingen, zodat er minder rumoer was. we zaten voorin het restaurant en voelden steeds tocht, doordat mensen de tussendeur niet dicht deden (of een dranger ontbrak op de deur). we komen snel weer, maar gaan dan verder achter in de zaak zitten. bediening was op zich niet verkeerd, maar veel verschillende gezichten gezien aan tafel.
Niels B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 26 aug. 2015
Gisteren weer eens wezen ten bij dit restaurant. Ook na de slechte sushi testen die recent versvhenen op het nieuws smaakte het hier ons erg goed. Na bestellen snel het eten en drinken op tafel. Kortom we komen hier graag
David S.
Expertproever
(9 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 19 jul. 2015
Vanavond met 2 personen hier gegeten. Voor een dergelijk concept, waarin wij inmiddels het nodige vergelijkingsmateriaal hebben vergaard, voldoet het prima aan de eisen. Goede,snelle service,attent personeel en het eten smaakt prima! Het oogt wat rommelig allemaal en het decor is niet erg verfijnd, maar als je je daar niet aan stoort, heb je hier niet snel iets te klagen. Aanrader; de biefstuk in zwarte pepersaus!
Erik V.
Meesterproever
(50 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 8 mei 2015
Inmiddels hebben we al diverse sushi restaurant bezocht en er is niets mis met Yip en Yang/Goja in Tiel. De sushi's zijn in orde, maar springen er niet echt uit zoals in sommige andere restaurants. De bediening is vriendelijk, snel en correct. Een all you can eat Sushi restaurant is meestal geen plek voor een intiem diner en dit geldt ook voor Yip en Yang. Voor de betaalde prijs (uiteindelijk een kleine 50 euro per persoon) had het net iets meer mogen zijn, iets verfijnder, iets specialer. Maar wie zin heeft in even sushi te gaan eten zonder al te veel gedoe en daar geen flesje wijn e.d. bij hoeft te bestellen kunnen we dit restaurant van harte aanbevelen.
Maansteen .
Meesterproever
(13 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 22 mrt. 2015
We hebben bij Yip en Yang gegeten met een grote groep van zeker 18 personen en de bediening had het onder controle.
Ik kwam wat later maar geen enkel probleem, er werd een tafel bijgezet, een drankje was snel geserveerd en de 3 uitgekozen hapjes waren binnen 5 minuten op tafel.
Dit bleef de rest van de avond.
Eten is lekker maar ik vind het gek dat er mayonaise over de sushi is gedruppeld. Liever een beetje soja of wat wasabi.
Een echte aanrader zijn de mosselen. Als je daarvan houdt tenminste.
Het interieur is niet erg origineel, had misschien wat meer Japans minimalistisch mogen zijn maar ik heb het erger meegemaakt.
Voor een gezinsavond uit is dit een goed concept, fijne bediening en lekker eten.
R.H. V.
Meesterproever
(24 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
9
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 12 feb. 2015
Lekker en zeer betaalbaar eten. Was hier met mijn dochter. Doordeweekse dag dus niet druk en het personeel had dus alle tijd. De aankleding vinden wij wat minder, maar het eten maakt alles goed.
Lenke M.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,3 /10
Eten
7
Service
2
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 2 jan. 2015
Poeh, wat een dieptepunt.
Bij binnenkomst zag het er prima uit. Eten besteld en dat ging best vlot. Eerste 2 rondjes in net tempo. Smaak goed, jammer dat de sushi bedolven werd onder de saus.
Mijn man ging naar het toilet, deze was zo smerig dat hij niet meer durfde te gaan. Ontlasting lag nog in de pot, gatver... Verder was hey erg koud doordat we onder de airco zaten. Dit aangegeven, maar er werd niks aan gedaan, ook geen terugkoppeling gehad.
Na 2 rondjes werd het voller, er kwamen meer mensen. Vanaf dat moment klapte de bediening in elkaar. Eten duurde lang, bestelkaart werd niet opgehaald of teruggebracht, drinken werd niet meer aangeboden. Rondje 3 hebben we 30minuten op gewacht, rondje 4 45 minuten. Daarna halverwege de ronde gaan afrekenen en aangegeven dat er nog eten kwam maar dat we het beu waren.
Bediening vroeg of verder alles naar wens was, waarna aangegeven van niet. Reactie was "oh" waarna hij zich omdraaide en met zijn collega begon te kletsen.
Wat een dieptepunt, hier komen we niet meer terug.
Liesbeth G.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,3 /10
Eten
10
Service
10
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 6 nov. 2014
Hebben toch al heel vaak sushi gegeten.....zo lekker als hier in Tiel echter nog nooit! Zelfs de heerlijke sashimi is zonder bijbetaling. Bediening vriendelijk en gastvrij. Komen zeker terug!
S. D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 7 sep. 2014
De bediening was vriendelijk en het eten stond snel op tafel. Ik vind het restaurant niet geschikt voor kinderen, al serveerden ze wel friet, frikandellen en kipnuggets.
De sushi was oke, maar zou beter geweest zijn zonder mayonaise. De kwaliteit van de vis vond ik niet geweldig en de salade weinig creatief.
Prijs kwaliteit was niet in verhouding. Ik heb beter gegeten voor minder geld.
Johan D.
Meesterproever
(11 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
9
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 26 aug. 2014
De avond dat wij hier hebben gegeten was het restaurant bijna leeg, dus we kregen de volle aandacht van de bediening, ik weet niet of dat op andere dagen ook zo is, maar ik vond het toen een groot pluspunt van dit all you can eat restaurant.
Daarnaast was ook het eten heel lekker! Er zit namelijk nogal wat verschil tussen de ene en de andere all you can eat Japanner!

Jasper F.
Meesterproever
(59 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 8 aug. 2014
Geen zin om te koken en op zoek naar een restaurant in de buurt dat we nog niet kennen kwamen we uit bij Yip en Yang. Pas bij aankomst kwamen we erachter dat het een 'all you can eat' concept is. Had ik dat van tevoren geweten, dan was ik waarschijnlijk niet gegaan. Zonde van de vooroordelen, maar ik heb het niet zo op dit soort concepten. Liever echt lekker eten. Als ik nog honger heb dan kan ik altijd nog een toetje kiezen. Toch ben ik niet heel negatief over de ervaring. Nee, het eten is niet geweldig goed. Ik heb bij Japanse restaurants beter gegeten. Maar als je kijkt naar wat je betaalt krijg je prima gerechten voorgeschoteld. Persoonlijk hou ik liever van 'wat minder' en nog lekkerder, maar ik snap waarom het hier druk is: het concept werkt.
Iris1304 .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
9
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 14 jan. 2014
Wij hebben hier heerlijk gegeten. Wij eten vaker sushi en hier wordt er echt wel aandacht aan besteed. Ook de bediening is hartstikke vriendelijk. Wij komen hier zeker nog een keer terug!
Marcel A.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 30 nov. 2013
Uitstekend restaurant met heel vriendelijke bediening die goed inspeelt op de klant. We zaten aan een ronde tafel met 5 personen in de hoek van een restaurant.
Mijn tweede ervaring met een sushi en grill restaurant, maar deze maal van een betere kwaliteit. Een echte aanrader.
Friels .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 12 aug. 2013
Het restaurant is recentelijk verbouwd en geen "Wokpaleis" meer. All you can eat Sushi & Grill. Nou een echte aanrader. Per gang per persoon kiest u 3 items (onbeperkt). Allemaal heerlijke smaakvolle Aziatische hapjes, elk item heeft zijn eigen smaak en is een verrassing op zich. Uitstekende wijn erbij, super bediening. Een gewone maandagavond werd een waar feest. De prijs/kwaliteit verhouding is ongekend !
Sylvie-Ann V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9,3 /10
Eten
10
Service
10
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 4 aug. 2012
Met kind, zonder kind, zwanger, niet zwanger, in grote groepen en kleine groepen, ik heb alles al uitgeprobeerd en elke keer word ik weer verrast door de geweldige bediening, de heerlijke gerechten en de grote variëteit. Het is dan niet zo mooi als het nieuwe restaurant aan de overkant, maar ik ben er nog nooit teleurgesteld en heb respect voor de geweldige service van dit restaurant!
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.