Yami Yami

Kade 31 4703 GA Roosendaal Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 32
|
31-165554422

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 32
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Yami Yami

Services

 • Mastercard , Pin , Visa
 • Restaurant is af te huren (60 maximum aantal personen.)
 • Af te huren
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  0
 • 7
  4
 • < 7
  5
9/9 recensies

Jouw recensie over het restaurant Yami Yami

B V.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
4
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 15 jul. 2017
Altijd langs gelopen maar het was er altijd stil en leeg maar wilde het nu een kans geven.
Omdat de kinderen vakantie hadden wilde ik dit vieren dmv een leuk gezellig uitje.


De bestelling voor drank kwamen ze al vrij snel. Maar moest een UUR wachten totdat wij ons bestelde eten RONDE 1 kregen. (sushi gevuld met teveel rijst, veelste grote stukken die uitelkaar vielen.)
We waren al vrij snel over onze honger heen en ook met ronde 2 moesten we lang wachten. Ik had dit laten weten dat het enorm lang duurde...."de volgende bestelling zou sneller gaan".


Tijdens ronde 1 moest mijn man met spoed weg voor zijn werk. Mijn man heeft dus een uur gewacht op zijn sushi en heeft er maar 3 gegeten daarna moest hij weg. Wij bleven dus achter en door het lange wachten was het niet gezellig meer. Toen ik vroeg of ik de rest van sushi die inmiddels op het bordje van mijn man lag mee mocht nemen (6 stuks simpele sushi), kreeg ik een koel antwoord dat zij een uitzondering wilde maken.


Eenmaal bij het betalen moest ik de volle bak betalen van 116 euro!!!
Teleurgesteld ging ik met mijn kinderen naar huis. Eenmaal thuis vond ik het belachelijk en belde direct terug. Als antwoord op mijn verhaal dat ik teleurgesteld was dat zij voor mijn man de volle mep hebben berekend was "is niet mijn probleem".
Ik heb er een kater van, totaal geen medeleven, geen service, geen vriendelijkheid, kunnen niet eens de Nederlandse taal spreken, begreep er niets van!
Met opzet de mensen lang te laten wachten op hun eten is gewoon oplichting?!
En dan de druppel de volle mep betalen voor iemand die niet eens gegeten heeft.
Als je echte sushi wil eten en goede service goede prijs wil met leuke vriendelijke mensen en met tempo de rondes doorkrijgt beveel ik Asuka aan in Oosterhout. Daar kom ik al jaren en nog steeds tevreden.
In steenbergen zit er ook een.


Wat een ballentent is dit zeg!!!
Ik kom ik nooit en nooit meer, is het eten mijn tijd en geld niet waard!
Zal ook overal een slechte review schrijven, want een goede verdienen zij niet!
nance81 .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
1 /10
Eten
1
Service
1
Decor
1
 • Datum van je bezoek: 18 mei 2016
Wij zijn gisteren met 4 personen komen eten. Yami Yami heeft op een site en facebook pagina gezet dat ze op woensdagavond all you can eat sushi hebben voor €14.99. Ik heb een paar dagen van te voren gereserveerd en gevraagd of die actie er idd is en hoe en wat. Daar werd mij in het gebrekkig NL verteld dat dat idd zo is. We hebben gegeten en zijn klaar vragen de rekening. Moeten we €23.99 pp afrekenen. Bij na vraag wordt ons verteld dat het alleen op de koude sushi is. Dus niet op de warme gerechten. Wij hebben dat nooit geweten en dat is ons ook nooit verteld. Bij na vraag wordt tegen ons gezegd dat wij het aan hun hebben moeten vragen en een grijns op hun gezicht. Dit is heel erg misleidend en niet eerlijk. Voor ons nooit geen Yami Yami meer. Wij gaan naar Sushi restaurant in Roosendaal. De service is daar veeeeellll beter.
Marjolein W.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,3 /10
Eten
6
Service
4
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 20 jul. 2015
Net gegeten bij yami yami alles was na wens behalve een 'incident' met het eten op het laatst. Dit werd aangegeven bij de bediening. Die dit doorgaf aan de manager. De manager liet zich niet zien aan onze tafel. Dat vind ik, gezien de aard van dit 'incident' best vreemd. We werden gekort in de rekening. Ijsje hoefde niet betaald te worden. Maar wij waren 'uit gegeten'. Erg jammer ik was tevreden maar door dit en vooral het lakse van de manager houd ik het er voor gezien. En de opmerking van de bediening; ik snap het hoor dat jullie niet meer hoeven ik heb hier nog nooit gegeten. Zegt al genoeg
Babs58 .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
2
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 18 okt. 2014
Vreselijk! Daar gaan we nooit meer terug! Wat we gegeten hebben was ronduit smakeloos. De champignons smaken naar oliebollen uit heel oud vet. De Japanse boontjes zijn niet-te-eten, het 'bief' is gewoon nekvlees met heel veel vet. We hebben aan inkoop voor nog geen 5 euro op, na drie rondjes weggevlucht. Toch mag je p.p. 25,95 afrekenen. Wat een afgang. De rosé was lekker, maar die kostte dan ook 19,50 per fles.
Susanne V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
1,5 /10
Eten
2
Service
1
Decor
1
 • Datum van je bezoek: 20 feb. 2014
Met hoge verwachtingen naar binnen. Ontvangst; u bent een kwartier te vroeg... Geen uitleg over kaart, bestelwijze of wat dan ook. Sushi was prima. Varkenshaas leek een schnitzel in reepjes..Champignons met oude frituursmaak.. Die laatste twee gerechten dus laten staan en erbij vermeld dat we het niet lekker vonden. Uiteindelijk maar 3 rondes van de 4 rondes besteld. En dan toch op de rekening een supplement van 7,50(!) voor de twee niet opgegeten gerechten (want vies) en voor een half bakje sla. Niet te vergeten 3,50 per glas wijn, amper half gevuld. Bij de kassa netjes uitgelegd en gevraagd om 7,50 eraf te halen (totale rekening 85 euro) maar geen enkel argument heeft ze kunnen overtuigen omdat dan ook te doen. Wij gaan nooit meer terug. En hebben spijt dat we ons vaste sushi adres niet hebben aan gehouden.
Pia F.
Meesterproever
(30 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 12 sep. 2013
Prima 'all you can eat' concept. Prijs/kwaliteit is goed (verwacht geen Michelin ster niveau). Bediening was vlot en vriendelijk. Ambiance kan gezelliger. Wij zijn enthousiast over de lamskoteletjes en alle varianten garnalen. Verschillende sushi en maki gerechtjes waren vers en goed van smaak. Binnen dit segment restaurants scoort Yami Yami een ruime voldoende.
john V.
Meesterproever
(86 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 16 dec. 2012
Best een redelijke sushi-zaak waar je voor een vast bescheiden bedrag kunt eten. De sushi die we hier aten was goed en de ingredienten waren vers. Wel vonden we dat de afmetingen van de verschillende sushi,s te groot waren uitgevallen en het had wellicht allemaal wat verfijnder gekund, wat ook geldt voor het interieur. De bediening was correct ,doe alleen in hemelsnaam eens wat aan die verlepte planten in de vensterbanken dat doet echt afbreuk aan de zaak !
Annemarie D.
Meesterproever
(11 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
8
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 14 okt. 2012
Prima restaurant om lekker sushi te eten. Bediening en service kan nog iets beter. De inrichting is nogal stereotype en niet echt sfeervol.
Susanvt .
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
8
Service
8
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 13 okt. 2012
We zijn op een zaterdagavond in dit suhsirestaurant gaan eten. Het restaurant zat vol.
Zoals in veel suhsirestaurants kun je ook hier voor een vast bedrag maximaal 20 gerechtjes eten die je kunt bestellen middels een formulier waar je de gewenste gerechten aan kunt kruisen. Er is mogelijkheid tot het bestellen van extra porties sashimi tegen bijbetaling.

De suhsi met rauwe vis smaakte goed en was vers. Warme gerechtjes zoals gebakken rijst en kip in kerriesaus smaakte prima al was de kwaliteit van het kippenvlees niet zo best.

De gerechtjes werden per gang meestal tegelijk opgediend, prima! De bestelde drankjes werden snel gebracht.
Het personeel was over het algemeen klantvriendelijk al zijn we door minimaal 4 serveerders bediend.

He decor is onvoldoende en heeft een goedkope uitstraling. De toiletten zijn oud en zien er niet netjes uit.
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.