Wokplaza

Minister Lelyplein 1 4541 EA Sluiskil Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 26
|
31-115471539
8,3 /10
4 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 26
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Wokplaza

Services

 • Mastercard , Pin , Visa
Zeer goed
8,3 /10
 • 10
  1
 • 9
  0
 • 8
  1
 • 7
  1
 • < 7
  0
Eten
8,7
Service
8
Decor
8
3/3 recensies

Jouw recensie over het restaurant Wokplaza

Libby K.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 12 apr. 2018
Beter sinds de verbouwingen. Alleen is het daar wel vaak fris in de zaal, wat het soms niet echt aangenaam maakt om op je gemakje te kunnen eten. Doordat het er lekker is zijn de rijen soms heel lang.
Marion W.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
10
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 18 mrt. 2017
Service laat veel te wensen over. Lang wachten op het bestellen van een biertje, het eindelijk krijgen van dit biertje of soms worden deze zelfs gewoon vergeten. Dat laatste hebben we al regelmatig gehad. Een half uur wachten op een borrel bij de koffie, besluiten dat je deze niet meer hoeft, gaan afrekenen en deze toch moeten betalen. Hier moeilijk over doen omdat je hem tenslotte niet gekregen hebt en dan te horen krijgen dat je hem alsnog kan krijgen. huh??!! Tijdens mijn zwangerschap heb ik geïnformeerd naar sushi zonder rauwe vis omdat dit gevaarlijk kan zijn. Reactie van de eigenaresse(?): "We kunnen de zalm er wel afhalen." huh?! "nee dankje, het heeft er dan toch al op gelegen..." Sushi die op zaterdagavond om 19.00 al op is vind ik persoonlijk ook erg jammer, maar daarnaast ook de enorme rijen bij de grill of wok.. Met een klein kindje van 1.5 ga je niet in zo'n rij staan maar als zaterdag de enige optie is om uit eten te gaan is dit gewoon erg jammer. De keuze en kwaliteit van gerechten is overigens flink verbeterd ten opzichte van voor de verbouwing.
Dirk-jan B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 12 aug. 2016
sinds de verbouwing nog beter geworden, veel meer keuzes in het warm en koud buffet, meer sushi en veel meer desserts zelfs een chocoladefontijn.
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.