Wan Pipel

Albert Cuypstraat 140 1073 BJ Amsterdam Nederland Kaart
31-206718001
7,3 /10
14 recensies

Meer informatie over restaurant Wan Pipel

7,3 /10
 • 10
  0
 • 9
  2
 • 8
  1
 • 7
  1
 • < 7
  10
Eten
7,6
Service
7,2
Decor
6,9
14/14 recensies

Jouw recensie over het restaurant Wan Pipel

Aslan P.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 11 apr. 2017
Het eten hier is verrukkelijk dat lijkt me ook wel logisch als een zaak al bijna 40 jaar bestaat en nog steeds heerlijk roti verkoopt ik zou zeggen probeer het een keer
Safi U.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
10
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 10 apr. 2017
we komen hier regelmatig onze roti halen en het is altijd lekker vers gebakken kip in massala en aardappelen wij zouden het iedereen aanbevelen
Farri .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 11 mrt. 2017
Wij waren wat hongerig en hier naar binnen gegaan. Nadat we eten hadden besteld kwam er een boze klant naar binnen dat het eten niet te vreten was. Ik zei tegen mijn man, ik hoop niet dat ik spijt krijg van mijn keuze. En ja hoor, de pindasambal was op (wij hadden ook bakabana besteld). Dat was niet alles, mijn zoontje kreeg een rotirol met hele aardappelen erin!. Mijn man kreeg een paar dagen oude Telo opgewarmd in de magnetron. De Saoto was niet te eten en de Soya was ook op!. Mijn broodje Rund kwam regelrecht uit de vriezer. Ja, ik kan begrijpen dat klanten woest terugkomen. Het eten is daar echt niet te vreten en het is misdadig klanten zulk eten voor te schotelen. Naja eten!. Het lekkerste wat ik heb gehad was mijn Mangosap uit blik. Never nooit meer Wanpipel!. De tent mogen ze sluiten.
Dennis P.
Meesterproever
(36 recensies)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 6 dec. 2016
Besteld via ThuisBezorgd.... Na een uur een telefoontje dat ze geen loempias meer hadden (serieus?), weer een half uurtje later bleek de bezorger naar Schiphol te zijn vertrokken, weer een half uurtje later bleek de bezorger zoek. 2,5 uur na de bestelling kregen wij het advies om iets anders, ergens anders te bestellen. Het was inmiddels 22.15.... kansloos verhaal.
Riezwaan K.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3,5 /10
Eten
6
Service
1
Decor
1
 • Datum van je bezoek: 29 nov. 2015
Jammer... heel jammer ondanks ik het eten wel te eten vind. Is de service daar super super super slecht... ander half uur worden wij aan het lijntje gehouden.. onze bestelling fout laten leveren.. en mijn wisselgeld dat moet mijn man nu bij jullie gaan halen.. alleen maar liegen aan de telefoon... voor ons nooit meer wan Pipel.. en ik raad het nu ook echt iedereen af.. Er zijn genoeg andere Surinaamse restaurants met goed eten en een goede service....
Janvanklaveren .
Meesterproever
(12 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
7
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 20 dec. 2014
We eten hier al jaren,

Nasi goreng had geen smaak,nauwelijks kruiden te proeven,Kip was heel hard en eveneens smakeloos.
Helaas,we hebben hier vaak heel lekker gegeten,dit was een van onze favorieten.

Service is ook langzaam
kimmy1234 .
Meesterproever
(21 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
7
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 29 okt. 2014
Hier surinaamse roti met doksa afgehaald voor de middag uren., was heel mild.
De chutney ontbrak er ook.
De nasi goreng was ook minder smakelijk, het rijst was te hard en droog.Best wel jammer,maar we hebben hier wel beter en lekkerder gegeten.

Service is heel traag ondanks dat het niet druk was,
inrichting is heel eenvoudig en saai.
Kareltje87 .
Meesterproever
(15 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,3 /10
Eten
7
Service
6
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 8 okt. 2014
Wij eten al heel lang in dit restaurant.Vroeger was de kip heel lekker gekruid en lekker.Na al die keren helaas,heel erg teleurgesteld.De nasi goreng was smakeloos,het leek erop of de rijst alleen maar met soya saus gemengd was.Verder helemaal geen smaak.
Kip was taai en eveneens smakeloos.Service is ook matig.Decor is er niet.
Mariska H.
Meesterproever
(48 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,3 /10
Eten
6
Service
4
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 25 aug. 2013
Na eerdere redelijk tot goede bezoeken nu een slechte. De ontvangst was afstandelijk, niet attent. De bakkeljauw was nattig; veel ui en tomaat met een verdwaalde snipper kabeljauw. De bijbehorende telo was niet knapperig, niet warm. Niet zoals het hoort. Tot overmaat van ramp zat er een haar in het gerecht. De pom werd met deels zwart geblakerde korst geserveerd; pas na aandringen werd een niet-aangebrande geserveerd. De erbij geserveerde rijst was erg droog en smakeloos; de enkele snipper sla maakte het er niet beter op. De roti (plaat) was goed van smaak, maar bevatte -schrik niet- ook een haar! De aardappel had een muffige smaak, het lamsvlees was redelijk van structuur en smaak. Kortom: niet voor herhaling vatbaar.
django07 .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 2 apr. 2013
eten hier regelmatig roti is echt heerlijk de mensen zijn vriendelijk het decor mogen ze van mij moderniseren wat volgens mij ook het daar eten lekkerder maakt
sgtassscratch .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
1 /10
Eten
1
Service
1
Decor
1
 • Datum van je bezoek: 29 jan. 2013
Vorige week hier gegeten. De samosa valde uit elkaar van ellende. Deze was zo ontzettend vet en tegelijkertijd droog. De nasi was gortdroog en de kip die er bij zat was letterlijk zwart geblakerd, omdat deze verbrand was. Na een opmerking hierover werd er onbeschoft gereageerd. Mijn vriendin en ik heb het eten niet door onze strot kunnen krijgen en hebben het dan ook laten staan! Dit is een absolute afrader! Deze tent (een restaurant kun je het niet noemen) verdient geen bestaansrecht, alleen al vanwege de slechte service.
Stephan D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
1
Service
6
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 2 jan. 2013
Nasi met kip afgehaald; nog nooit zo slecht eten gehad! De kip zat apart in een bakje en was ijskoud. Kwam dus uit de koelkast, heb het zelf thuis warm kunnen maken. Groente veels te weinig. Daarnaast was de nasi zo smakeloos en vooral uitgedroogd dat ik alles na een paar happen gegeten te hebben in de vuilnisbak gedeponeerd heb. Ga er nooit meer heen.
michel1967 .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 14 sep. 2012
op vrijdag hier gegeten met een aantal vrienden we kregen veel vooral roti kipfilet was lekker ze moeten iets aan de sfeer doen want het eten is wel lekker
JohnnyHh .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
1 /10
Eten
1
Service
1
Decor
1
 • Datum van je bezoek: 6 sep. 2012
Zelden zo slecht gegeten als hier. De hele toko was leeg op een zaterdagavond. Toch naar binnengelopen met de ijdele hoop snel en lekker te kunnen eten.

De trie was veel te zout en verder geen smaak aan. Tele met trie en een stuk vleesworst besteld. Alhoewel er niemand zat, heb ik 20 min. gewacht op mijn bestelling.

Grootste verassing was toen ik de rekening kreeg. Eur. 4,50 voor een stuk vleesworst? Elders kosten deze eur. 2,50. Geen wonder dat geen kip hier komt. Voor mij de eerste en laatste keer dus.

Daarnaast is de bediening alles behalve vriendelijk. Zelfs enigszins provocerend.
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.