Waal restaurant

Molenweg 37 2995 BK Heerjansdam Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 43
|
31-786771409
7,3 /10
35 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 43
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Waal restaurant

Hoe kom je er?

 • : Gratis parkeren in de buurt & Parkeerplaats

Openingstijden

Maandag, dinsdag, donderdag en zondag van 11:30 tot 2:00 uur.
Vrijdag van 11:30 tot 23:00 uur.
Zaterdag van 14:00 tot 00:00 uur

Services

7,3 /10
 • 10
  2
 • 9
  3
 • 8
  11
 • 7
  9
 • < 7
  10
Eten
6,9
Service
7,8
Decor
7,7
Prijs-kwaliteit
Kan beter
Geluidsniveau
Precies goed
Wachttijd
Redelijk
35/35 recensies

Jouw recensie over het restaurant Waal restaurant

Marcel F.
Expertproever
(9 recensies)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
4
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 17 jul. 2018
Wat eens het Waaltje was, is niet meer. De patat werd na het hoofdgerecht geserveerd. De prijs kwaliteit verhouding is ver te zoeken. Hier gaan we niet meer naar toe.
Miranda V.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
6
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 22 jun. 2018
Afgelopen vrijdag met 4 personen gegeten. was op zich prima maar paar kleine aanmerkingen : mijn man en ik hadden als voorgerecht de Hollandse Garnalen; die vielen een beetje tegen qua smaak en zeker qua hoeveelheid voor de prijs. zat veel sla en saus bij en heel weinig garnalen. We kregen er ook geen toast of brood bij en heb ik om moeten vragen, wat jammer was. Verder prima gegeten en mijn schoonzus en ik namen nog een toetje : verse aardbeien met vanille ijs en slagroom, in ieder geval hadden we dat besteld maar kregen alleen aardbeien met slagroom zonder ijs. was een vergsising. niet heel erg maar wel jammer want zo vaak kom Ik er niet. Bediening en sfeer prima; konden ivm het weer helaas niet op het prachtige terras zitten dus moeten we zeker nog een keer terugkomen .
Frans H.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 29 dec. 2017
Absoluut een mooie plek voor een diner of lunch. Met mooi weer is het terras een absolute aanrader. Prachtig uitzicht. Heerlijke locatie
Marc V.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
8
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 6 aug. 2017
Vanmiddag in het zonnetje op het terras gezeten aan 't Waaltje. Bediening werkelijk uitmuntend; vriendelijk, snel en attent. Voegt echt iets aan de beleving. Voor herhaling vatbaar.
Thomas S.
Meesterproever
(13 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 29 jul. 2017
We, mijn vrouw en ik, kwamen rond 20:00 uur binnen. De ervaren ober kwam de bestelling opnemen, mijn vrouw nam een fles plat water en ik een heerlijke rode wijn, dacht ik. Toen ik de ober erover aan wilde spreken, zei hij al, zeker te warm. De rode wijn wordt hier dus niet op temperatuur bewaard, dit doet afbreuk aan de wijn, het eten, mijn avond uit en het restaurant. De geserveerde stokbrood met smeersels was top, zowel het brood als de smeersels. De hoofdgerechten waren goed mals en smaakten op zich prima, echter was mijn steak qua temperatuur aan de zeer lage kant. Hier heb ik maar niets over gezegd, misschien dom, maar dat neem ik voor lief. Ook de crème brulee was goed. Al met al, denk ik de aankleding upgraden, als de sodemieter een klimaatkast aanschaffen. Het eten was in grote lijnen zeer goed. Een 8,5 is denk ik op zijn plaats.
Melissa V.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 27 jul. 2017
Onlangs mijn verjaardag gevierd bij Restaurant de Waal met een groep van 28 man. Het personeel had alles perfect geregeld. De hapjes waren heerlijk. Het terras ziet er fantastisch uit. Mooie zonsondergang kunnen zien vanaf het terras. Ik heb een top avond gehad.
Rob H.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
2
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 23 jul. 2017
Vanavond gegeten bij het Waaltje.
Vooraf waren de garnalen van de garnalencocktail warm, de mosselen als hoofdgerecht waren zonder groenten, niet gaar (veel nog dicht en de rest nog week) bovendien een klein portie (het pannetje was nog half gevuld). Kortom een teleurstellend bezoek. Waar prijs/kwaliteit dus niet meer in evenwicht zijn. Op de vraag of het smaakte dit voor de mosselen maar verteld, maar volgde geen verdere interactie.
Stowie .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 9 jul. 2017
Gedineerd op het terras met een groep van 12 personen, waarvan enkelen meerdere malen eerder met genoegen het restaurant hadden bezocht. Door een zeer negatieve recensie uit juni was er wat onrust ontstaan, die wat ons betreft naar het rijk der fabelen kan worden verwezen.
Bediening was zeer attent, kwaliteit gerechten prima, kortom een zeer goede ervaring , zelfs met een grote groep en een vol terras.
Rene S.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3,5 /10
Eten
2
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 5 jun. 2017
Met vier personen in dit restaurant gegeten omdat een eerder bezoek uitstekend was bevallen.
Helaas is er een nieuwe eigenaar en een andere kok.
Na een drankje op het terras kregen we een tafel in een bijna lege ruimte vlak naast twee gezinnen met kleine kinderen die het blijkbaar ook niet erg naar hun zin hadden. Veel gehuil en geschreeuw dus.
Van vlotte bediening is oog geen sprake. Het koste moeite om een drankje te krijgen en om de kaart moesten we ook zelf vragen.
Het hoofdgerecht is karig en bijgerechten zoals groente zijn blijkbaar optioneel. Extra bestelde groente is nooit op tafel terecht gekomen.
Een runderspies was deels kauwgombal en de T-bone steak (van 38,50) leek meer op een karbonade met zenen en een rand vet.
De relatie prijs/kwaliteit is hier echt zoek.
Kortom, een hele slechte ervaring en dit restaurant wordt van onze lijst geschapt.
Rob K.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
10
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 23 mei 2017
Vanavond heerlijk buiten op het terras gegeten, het eten was goed en ruim voldoende. De smaak van het eten doet hier meer dan de presentatie. De bediening was vriendelijk en open. Er mag nog wel wat aandacht worden gegeven aan de inrichting van het buiten gedeelte, hier is winst in te behalen.
Lars V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 17 sep. 2016
Heerlijk gegeten zeker een aanrader. We eten bijna altijd hier als we uit eten gaan. Super goeie service. Alles is gewoon goed hier.
Patrick V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
6
Service
3
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 28 aug. 2016
Vandaag zelf heerlijk gegeten en in beginsel vriendelijke service. Helaas bevatte de tournedo van een tafelgenoot stukken vet. Daarna gevraagd om een nagerecht zonder slagroom. Vervolgens werd er toch slagroom op gedaan. Nadat ik mijn chocolademouse op had kwam ook de dessertwijn eindelijk. Bij een restaurant met deze prijzen verwacht ik dan enige vorm van compensatie, met name voor een slecht stuk vet vlees. Helaas werd er alleen geknikt en gezegd dat de opmerkingen gehoord waren.
joopm .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
6
Service
9
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 24 jul. 2016
Gisteren weer eens de lunch gebruikt bij dit restaurant. Bij mooi weer zit je fantastisch op het buitenterras aan het water. Gingen met drie personen en bestelden twee clubsandwich kalkoen en een clubsandwich zalm. Toen werd uitgeserveerd bleek twee keer zalm en een keer kalkoen te zijn klaargemaakt. Jammer, ik begon nadat dit was gecorrigeerd met eten toen de anderen al halverwege waren. Overigens was de bediening zeer vriendelijk.
Vorig seizoen nog kregen we steeds een clubsandwich zoals we hem nergens lekkerder hebben kunnen vinden. Er is nu een nieuwe kok, die dit gerecht er dan misschien wat mooier uit laat zien maar de smaak in de verste verte niet kan benaderen. Jammer jammer....
Jan V.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 22 jul. 2016
Hier gisterenavond met zijn 8e gegeten. Heerlijk buiten gezeten aan het water. Eerst even genieten van een lekker schaaltje met nootjes en olijven die ook weer werd aangevuld! Aardige bediening, die hard werkte op een overvol terras! Het eten was goed en de kaart voldeed aan de verwachtingen.
prive-079 .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
1,3 /10
Eten
1
Service
1
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 22 jul. 2016
we kregen een slechte plek buiten, slechte stoelen, vieze parasol.
Ze kwamen te weinig om te vragen of we wat wilde drinken. erg lang wachten op voorgerecht en hoofd gerecht. bij het hoofd gerecht zat erg weinig salade en patat bij, voor de prijs die je ervoor betaalt. voor de prijs die je hier betaalt verwacht je eigenlijk meer. Je zit voor ergens anders veel beter en goedkoper.
wijne415 .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
6
Service
5
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 18 jun. 2016
Regelmatig er gegeten in het verleden en tevreden.
Afgelopen zaterdagavond er gegeten en hebben er een slechte ervaring aan
over gehouden...jammer.
Aan tafel aangeschoven kregen bij de drank het kleinste bakje met een paar nootjes
en afgetelde olijven.
Niet echt het gevoel meer hebben dat je een klant bent, gericht op drinken en lange tijd tussen gerechten. Spareribs belachelijk weinig voor de prijs. Het speciaal aangeprezen aardbeien met slagroom en ijs is iets anders dan je zou verwachten.
Een bord met 5 in 4 stukjes gesneden aarbeien (nog wit van kleur) vanille ijs er op
(zonder echt smaak) een een dotje slagroom....7,50!
Voor het nagerecht werd er gevraagd of alles naar wens was geweest door een knulletje van een ober en toen ik een opmerking maakte over de spareribs kreeg ik als antwoord "het gewicht staat op de kaart er bij" en liep weg. Verder geen reactie alleen een boze blik vanuit een hoek waar hij een tafel aan het inrichten was.
Daar konden we het mee doen !
Prijzen zijn veel te hoog in vergelijk met voorheen, kaart is te eenzijdig!
Blijft het afrekenen dat je steeds meer mee maakt , je moet naar voren lopen om te pinnen !
Jammer dat het gevoel van een klant zijn en daar dan ook naar handelen is iets wat helaas aan het verdwijnen is.....
Kortom, kom hier niet meer.
Christian V.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,3 /10
Eten
4
Service
6
Decor
3
 • Datum van je bezoek: 3 apr. 2016
Gisteren gedineerd met de hele familie. Ze zouden ook 3- en 4 -gangen menu's hebben. Deze staan echter niet op de kaart en er werd ons niets over gezegd. Dan maar een keuze maken van de kaart. Erg dure gerechten, lijkt hoog niveau midden segment. Thaise curry soep was erg lekker. Met grote gamba's stond op de kaart, vond er in totaal 1. Entrecote was well done, zeker niet medium gebakken. Garnituur erbij was ronduit ranzig. Interieur doet denken aan een pannenkoek huis uit 1987. Wij komen hier niet meer terug voorlopig. De Waal, breng je zaken op orde!
Carla D.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 25 dec. 2015
Prima bediening,hoffelijk maar toch gezellig.niet goedkoop en zeker de wijn niet maar we zaten heerlijk in het restaurant met toch het gevoel van privacy om ons been.Het eten was goed.
Margie M.
Meesterproever
(52 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
7
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 26 sep. 2015
Met 4 personen hier gegeten vooral ivm goede resencies. We begonnen met 4 kreeftensoepjes lekker maar niet om dit te herhalen. De dames hadden een halve kreeft en garnalen de heren een entrecote en een zeebaars met wat frites en een garnering. Prijsverhouding vind ik ze erg hoog. En vanwege de drukte vind ik ze een beetje als een kip zonder kop lopen. Alleen de dame deed behoorlijk haar best. Een beetje klanten binding voor zulke prijzen wordt wel graag gewaardeerd.
macpont .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
7
Service
2
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 5 sep. 2015
Vroeger kwamen we hier regelmatig. Redelijk tot goed eten, niet goedkoop maar gezellig en attente bediening. Na langere tijd niet geweest te zijn tijd voor een hernieuwde kennismaking. Nog steeds een leuke entourage maar de bediening is echt heel erg slecht. Totaal niet het gevoel welkom te zijn en we zagen een andere groep die niet had gereserveerd. Hoewel het niet echt vol was werd op niet mis te verstane wijze aangegeven dat dit echt nodig was. Onbeleefd en ongeïnteresseerd. Heel erg jammer maar voor mij de komende jaren echt een no-go area.
 • 1
 • 2
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.