Viscentre 't Wad

Haventerrein 4 1779 GS Den Oever Nederland Kaart
31-227510405

Meer informatie over restaurant Viscentre 't Wad

 • 10
  1
 • 9
  2
 • 8
  1
 • 7
  1
 • < 7
  2
7/7 recensies

Jouw recensie over het restaurant Viscentre 't Wad

Lytse F.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
4
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 25 jul. 2017
Het restaurant gaat om 18.30 dicht op een doordeweekse dag. Wij waren er om 18.25, bestelden en kregen onze plates. Niet veel later werd begonnen met opruimen en poetsen. Voelden ons zeer onwelkom. Bovendien was de soep erg zout, de patat slap, en de kibbeling waterig. Water wordt alleen in plastic flesjes geserveerd.
Lieuwe V.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 25 jun. 2017
Net na sluitingstijd binnen en toch nog prima geholpen. Blij ook weer eens een positieve feedback te kunnen geven. Onze ervaring was positief, we hebben genoten van een heerlijke kibbelingplate met een éénvoudige maar frisse salade. De porties waren eigenlijk net te groot! Enigste minpuntje vonden wij dat twee van de salades waren gesierd met croutons en de derde niet. Een aanrader en we komen zeker nog eens langs!
Merel B.
Meesterproever
(15 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
9
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 15 mrt. 2016
De kibbeling was heerlijk. Eigenlijk geen sausje nodig. Over de patat waren de meningen verdeeld van prima tot teveel naar vis smakend. De sla bestond uit een bakje stugge sla bladen. Voor een bakje kibbeling moet je hier zéker naar toe. Omrijden is het ook waard. Maar een plate bestellen wij niet gauw weer. De remouladesaus bevat erg grote brokken rauwe ui. Maar zoals gezegd, eigenlijk had je die niet nodig. En oja. Trek een warme trui aan, want het is erg fris binnen.
Rob B.
Meesterproever
(57 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 9 feb. 2016
Wat is die tent mooi geworden, echt een aanwinst voor Den Oever. Het aanbod is uigebreid en het decor is echt schitterend. Er is een goed systeem met een waarschuwingsysteem als je bestelling klaar is. Je pakt zelf je saus om die lekker bij de prima vis te nemen. Toptent voor een goed stukje vis.
Nico S.
Meesterproever
(30 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
8
Service
5
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 6 aug. 2015
Na terugkomst van de vakantie caravan aan de kant en eten in Den Oever. trek in vis en dat moet daar te krijgen zijn.

Zonnige zomeravond, druk in de zaak en op het terras. Gelukkig kwam er een tafeltje voor vier vrij. Voor je bestelling dien je naar binnen te gaan, je ontvangt een meldapparaatje welk aangeeft wanneer je bestelling gereed is.

Alle vier gekozen voor het menu met kibbeling. Sausjes kan je zelf pakken, diverse smaken volop keus en gezeur over ik heb te kort of te veel saus.

Ondanks de grote drukte kwam het eten vrij voorspoedig. Drankjes zijn uit blik. De kibbeling was uitstekend op smaak, de patatten voortreffelijk, de salade wat gewoontjes. Maar je komt hier om vis te eten die was top.

Service zou beter kunnen door bijvoorbeeld de bestelde vis aan tafel te bezorgen. Ook begon het personeel rond kwart over zes al opzichtig op te ruimen. Op woensdagavond is de zaak maar tot 18.30 uur open. Zeker in de zomervakantie kan ik meegeven doe de zaak wat langer open.

Zag nog vele lekkere visgerechten, kom hier zeker een keer terug. Ga er niet vanuit dat dit een restaurant is, meer een keurig ingerichte snack(vis)bar.
Rob B.
Meesterproever
(57 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 28 nov. 2014
Prima plekje voor een goed stukje vis, mooie tent met vrolijk personeel. Haring was prima en vers gesneden. zorgvuldig gebakken vis en goede olie. Ik werd er blij van
wick1953 .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 3 sep. 2013
In de haven met zicht op de kotters of aan de andere kant de dijk heerlijke zeeverse vis vers gebakken met zelfgemaakte frietjes, heerlijk!
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.