Villa Nova

Dorpsstraat 38 8437 PB Zorgvlied Nederland Kaart
31-521387212

Meer informatie over restaurant Villa Nova

 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  3
 • 7
  0
 • < 7
  1
4/4 recensies

Jouw recensie over het restaurant Villa Nova

Janny S.
Meesterproever
(33 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 18 jun. 2017
In een prachtige omgeving waar het erg prettig fietsen is op een zonnige zondag hebben we prima gegeten. Frisse salade en lekkere Drents nagelhout als voorgerecht. Het hoofdgerecht is een prima gegrilde mix van rund-, kippe-en varkensvlees met een garnituur van groente van het seizoen. Ook het dessert was heerlijk. De bediening is erg vriendelijk. Een goede maaltijd voor een redelijke prijs.
Taste T.
Meesterproever
(50 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
9
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 22 jan. 2016
Degelijke maaltijden. Ons hondje mocht mee dus dat is een pluspunt. Goede groenten bij het hoofdgerecht. Verwacht gee haute cuisine maar gewoon smakelijke goed geproportioneerde diners. Erg vriendelijke bediening.
Marank L.
Meesterproever
(30 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 18 mei 2014
Zo kan het en zo moet het. Attente bediening zonder poespas. Goed eten. Geen te lange of te korte pauzes tussen de gangen. Ga zo door. Wij komen terug.
Ed D.
Meesterproever
(30 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
4
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 27 jul. 2013
Gemengde gevoelens bij dit adres. Villa Nova ligt schitterend in het Drentsfriese Woud en is favoriet bij wandelaars, fietsers en ruiters. Met recht, want het terras is zeer uitnodigend. Als hotel-restaurant is het bedaagd, om het maar vriendelijk te zeggen. De tijd heeft hier lang stilgestaan. Nu zien we dat graag door onze verwende Randstedelijke vingers, maar gebrek aan kooktechniek in de keuken valt nooit goed te praten. Carpaccio en zalmtartaar; je krijgt wat er staat maar het ontbeert smaak, fantasie en gevoel. "veel" is vooral het devies. De entrecote is van dubieuze kwaliteit en zeer, zeer matig bereid. Erbij een modderige saus met champignons en een eiertaartje dat van binnen zacht is maar wel een zwartgeblakerde korst heeft. De kalfsoester is bereid als een tournedos maar heeft niet mogen rusten voordat deze aangesneden werd. Taai van structuur derhalve; een klassieke fout of pure onkunde? Naast deze borden werden we verrast door schaaltjes met gebakken krieltjes, tuinbonen (droog, taai), schorseneren (snotgaar met geschifte eiersaus), sla gesneden als soepgroente en zoete rabarber met een schijfje aardbei. Een mooie verwijzing naar de bekende toekan met een kers op de appelmoes? Het was droevig. De bediening was af en toe slordig en wat onbeholpen maar wel uitermate vriendelijk.
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.