Ver van Hier

Kleiweg 69 3051 GJ Rotterdam Nederland Kaart
31-108451336

Meer informatie over restaurant Ver van Hier

 • 10
  0
 • 9
  3
 • 8
  0
 • 7
  0
 • < 7
  2
5/5 recensies

Jouw recensie over het restaurant Ver van Hier

patrick V.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
4
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 1 dec. 2017
Prijs kwaliteit verhouding van de lunchgerechten is hier ver te zoeken. Te duur voor wat er wordt geserveerd.
Het bestellen en afrekenen in dit koffie zaakje is echt een uitdaging. Wij zijn hier in totaal ruim 15 minuten mee bezig geweest. Leuk voor mensen die nooit in de horeca komen en niet weten hoe het echt hoort. Typisch voorbeeld van restaurantje spelen!
T. B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 25 feb. 2017
Voor een kindercafe stoort het personeel zich echt heel erg aan het feit dat er kinderen spelen en rommel maken. En heus niet alleen mijn kind, ik ben er nu een aantal x geweest en het valt echt op. Jammer, voor goeie koffie en afkeurende blikken kun je overal wel terecht.
Esther K.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
9
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 3 apr. 2015
Ver Van Hier is een geweldige plek in het Kleiwegkwartier waar je heerlijk kan toeven met je kinderen -veel speelruimte- of (wat ik zelf soms doe) kan werken (wifi! stopcontacten!). De koffie is heerlijk, zo ook de eigen bereide lunchgerechten op de wisselende kaart. Ook nog eens leuke mensen in de bediening, absoluut een aanrader dus. Je kan er trouwens in het andere gedeelte van de zaak snuffelen tussen een prachtige kinderboekencollectie. Ik ga dus geregeld ook met een boek naar huis ;-)
Sonja M.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 3 apr. 2015
Precies de plek die deze hoek van Rotterdam nodig had! Met liefde ingerichte kinderboekenwinkel met heel ruim cafégedeelte waar kinderen meer dan welkom zijn. De inrichting is uitnodigend, speels, een beetje gek, fijn, met leuke details. De service is persoonlijk, ongedwongen, met aandacht. De koffie is bijzonder lekker (geen slootkoffie!). Taart/cake zijn vers en smakelijk. De lunch-boterhammen (2 van de 3 vega) worden vers gemaakt en zijn heerlijk.
De ideale plek voor een gezellige zondagmiddag. Of dinsdagochtend. Of vrijdagnamiddag...
Met gratis Wifi en genoeg stopcontacten voor de laptoppers onder ons.
Colette P.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 28 mrt. 2015
Zo'n leuke combi boeken en koffie! Fijne sfeer, relaxed, heerlijke koffie en taart en lekkere broodjes. Een plek waar je gewoon overdag lekker kunt zitten en genieten.
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.