Van der Valk Wolvega

Atalanta 10 8472 CA Wolvega Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 35
|
31-561692800
8,1 /10
19 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 35
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Van der Valk Wolvega

Hoe kom je er?

 • : Gratis parkeren in de buurt

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 12:00 - 23:00
- Ontbijt 06:30 - 10:00
- Lunch 12:00 - 17:00
- Diner 12:00 - 23:00
- Bar 17:00 - 01:00
Zaterdag 12:00 - 23:00
- Ontbijt 07:30 - 11:00
- Lunch 12:00 - 17:00
- Diner 12:00 - 23:00
- Bar 17:00 - 01:00
Zondag 12:00

Services

Zeer goed
8,1 /10
 • 10
  0
 • 9
  4
 • 8
  3
 • 7
  7
 • < 7
  4
Eten
8,5
Service
8
Decor
7,4
Prijs-kwaliteit
Redelijk
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Redelijk
18/18 recensies

Jouw recensie over het restaurant Van der Valk Wolvega

Janfam .
Meesterproever
(38 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
10
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 3 nov. 2018
Met 25 collega's gegeten bij van der Valk in Wolvega. De ontvangst was onopvallend. Wij konden zitten aan twee lange tafels, die (te) dicht op elkaar stonden. Na een uur wachten kreeg de helft van de groep het voorgerecht. De andere helft kreeg het veel later, niet echt gezellig. Na weer een uur wachten werd het hoofdgerecht opgediend, nu wel voor de hele groep gelijktijdig. Dit gold ook voor het dessert. Maaaar, wat er werd voorgeschoteld was voortreffelijk. Mijn voorgerecht was de Noorse zalm; dit waren 2 heerlijke zalmtartaartjes, 2 stukjes fijne gerookte paling en aardappelsalade verwerkt in een blaadje witlof, leuk gedaan. Het hoofdgerecht was een erg smaakvolle royale boerenschnitzel. De garnituur was erg goed met frites, gebakken aardappeltjes, 2 soorten rauwkost, appelmoes (met kers) en een bijzonder smaakvolle knolselderijsalade. Het dessert was een overheerlijke crème brûlée, aangevuld met een heerlijk bolletje ijs en schuim van hangop. De bediening was OK, maar er werd te vaak gevraagd of we nog wat wilden drinken, dat was ietwat hinderlijk. Samengevat heb ik een gezellige avond gehad en voortreffelijk gegeten. De logistiek was helaas onder de maat.
Rianne S.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
4
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 18 aug. 2018
Helaas was het erg druk (zaterdagavond), dus vreselijk rumoerig in zo'n grote zaal. Bediening was vriendelijk en ondanks drukte wel heel vlot. Echter was de soep niet al te warm (wel lekker) Had zelf een Ensemble di Veggi ( 3 kleine vegetarische gerechtjes) waarvan de quiche wel lekker was, maar iets wat op lasagne leek echt niet smakelijk was (beetje vissmaak, waarschijnlijk te lang in de vriezer gelegen ) verder nog iets 'gehakts' in een potje wat een kaassmaak had. Van de bijgerechten was de frites mooi goudgeel en knapperig, maar verder een schaal met een bakje appelmoes en twee bakjes met dezelfde rauwkost , vind ik dan weer jammer. Al met al teleurstellend. Toetje hebben we daarom maar niet eens meer besteld.
Frank V.
Meesterproever
(37 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 27 jun. 2018
Weer als hotelgast van Van der Valk genoten van de geweldige service en het lekkere eten. Mooie ruimte met eventueel terras.
Chris D.
Meesterproever
(59 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 15 jan. 2018
Het kan verkeren. Bij Van der Valk eten betekent in vrijwel alle gevallen een goed bord eten voor een aangename prijs. In Breda troffen we een keer een zeer goed bord eten aan en dat gebeurde nu ook in Wolvega. De soep vooraf was een andere mosterdsoep die normaal geserveerd wordt, maar zeer aantrekkelijk van smaak en goed gevuld met bijpassende groente. Ik had daarna een botermalse runderlever, ook nu weer niet alleen met de bekende uienringen en spek, maar met een verrassend garnituur en met zoete aardappels erbij, naast de frites. De bediening was meer dan uitstekend. De entourage moet je smaak zijn. Bij ons viel dat goed.
Joost V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
2
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 13 jan. 2018
Op de terugweg vanuit KFPS hengstenkeuring Leeuwarden stoppen we hier altijd om een hapje te eten. Tot dit jaar beviel dit goed. Afgelopen donderdag hebben we hier weer gegeten, de garnituren waren van opvallend mindere kwaliteit dan we hier gewend waren, nou ja, dat kan een keer voorkomen. De zaterdag weer terug naar Hotel Wolvega omdat we weer zo rond zevenen voorbij kwamen op weg naar Brabant en trek hadden in iets te eten. Eén van ons zessen nam de uiensoep die nauwelijks warm was, mijn soep: de wildsoep was redelijk van smaak, de paddenstoelen die erin zaten niet gaar.


Vervolgens nam ik de fazantfilet: taai, droog en de 2 hapjes die ik nam, gaven een typische onsmakelijkheid in de mond. De filet verder doorgesneden bleek dat er een enorme bloeduitstorting in het vlees zat van gestold/opgedroogd bloed. Ik vroeg de ober aan tafel, echter duurde het lang voor dit opgemerkt werd. 'Even vragen aan de kok', vervolgens kwam hij terug en bood een nieuwe fazantfilet aan, daar had ik geen zin meer in. Een tafelgenoot at een supersaté die er prima uitzag dus ik vroeg eenzelfde gerecht daar ik inschatte dat dit snel op te dienen zou zijn zodat mijn gezelschap kon dooreten en ik niet te lang zou achterblijven. Het duurde een kwartiertje. De saté was nauwelijks warm, er werden geen nieuwe groenten / garnituren gebracht en dat werd ook niet gevraagd. Overigens was de broccoli bij opdienen snotgaar en niet warm, de aardappelen hard en lauw. Na zo'n ervaring had ik 'gegeten en gedronken'. We namen geen dessert vanwege deze ervaringen.


Bij het betalen nog moeten VRAGEN om een compensatie, de fazantfilet, vervangende supersaté en één drankje werden niet berekend. Er werd ons nog koffie aangeboden, hetgeen we niet hebben aangenomen omdat de toon gezet was en we nog 200 km te rijden hadden. Jammer dit, maar snel op zoek naar een ander restaurant 'enroute'.....
QZ .
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
4
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 26 dec. 2016
Kerstbuffet. Ik vond het personeel heel vriendelijk en correct. Er was veel aandacht besteed aan de presentatie, alles zag er mooi uit, er waren veel glaasjes gebruikt. De smaak van de gerechten was 'gemiddeld', eigenlijk verraste niks echt qua smaak. Dat vond ik wel jammer. Het toetje was eigenlijk de anti-climax, een gemakzuchtig klein glaasje mousse met een veel te groot koekje. Bij zo'n kerst buffet hoort iets als een een Grand Dessert, in ieder geval een mooi opgemaakt bord. Al met al vind ik de prijs te hoog voor het gebodene, wij waren 50,- pp. kwijt incl. drankjes.
Rijoin .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
7
Service
4
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 31 jul. 2016
We waren met de familie een weekend uit ter gelegenheid van 60 jarige bruiloft van mijn ouders. De eerste avond kreeg de helft van ons gezelschap koud eten geserveerd. Het werd wel terug gebracht naar de keuken maar geen excuus. Bij het ontbijt op de trouwdag hadden we graag een fles bubbels dus die gereserveerd. Er stonden wijnglazen ipv champagneglazen en de serveerster wist niet zo goed wat we hadden besteld. Na het dinner op die dag wilden we graag een grand dessert. Liefst met iets met van die feestelijke vlammetjes. Dit kon niet meer omdat dit vanwege veiligheids voorschriften niet meer mocht. Dan een grand dessert met een feestelijk beschreven bord gereserveerd. Op de avond zelf geen grand dessert en er was een bord beschreven maar dat viel ons pas op toen wij het navroegen bij het personeel. Later was ik in een ander van der valk hotel met een jarige en daar waren gewoon de feestelijke vlammetjes. Dus het personeel in Wolvega had er gewoon geen zin in en negerde onze wensen. Zeer triest.
MaJac .
Meesterproever
(27 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 10 jun. 2016
Hier 2 dagen gegeten, omdat we sliepen in het hotel.
De eerste dag een leuk plekje bij het raam met zicht op het terras en de vijver, was erg leuk. De carpaccio was heerlijk, de parelhoen die ik daarna had was goed maar niet echt mijn smaak en de schnitzel van vriendlief ging er ook prima in. Als dessert iets met bosvruchten, mascarpone en yoghurtijs. Smaakte prima maar eigenlijk miste ik een klodder slagroom. Vriendlief had een Friese koffie met diverse (boven mijn verwachting veel) dingen erbij zoals 2 bonbons, koekjes en soort geroosterd suikerbrood. Meisje in de bediening deed het superleuk.
Tweede dag zaten we wat minder leuk, middenin het grote restaurant. En hoe goed ze ook hun best doen, het blijft een groot restaurant met niet enorm veel sfeer. Tempo van eten lag nu ook veel hoger. Vooraf wederom beide carpaccio want die was echt lekker. Al leken er deze dag meer peesjes in te zitten. Punt van aandacht was dat ons drankje nog moest komen, terwijl we al met het voorgerecht bezig waren. Dat was jammer en had graag mijn drinken eerder gehad (maar zegt ook iets over het enorme tempo waarmee het eten op tafel kwam). Terwijl ik het laatste stukje brood nog in mijn mond stopte, werden de borden al weggehaald. Snel daarna het hoofdgerecht: beide biefstuk. Was prima, maar miste iets van kruidenboter waardoor het geheel erg droog werd. Wel een leuke groentesouffle erbij. Waar de worteltjes de eerste dag niet echt mijn smaak waren door een sausje oid, waren ze de 2e dag prima en smaakten meer naar wortel. De appelmoes die erbij zat was wederom heerlijk (uiteraard met kers). Lekker vers en niet te zoet van smaak. Borden leeg (dat vriendlief nog frites zat te eten had men blijkbaar niet gezien) en werden direct weggehaald. Met hetzelfde tempo stond even later het dessert voor onze neus. Een dame blanche en wederom de Friese koffie. Dame blanche had wel wat meer chocoladesaus mogen hebben, naar mijn idee. En dat ik er nog een stuk aardbeienijs in tegenkwam (wat blijkbaar ervoor klaargemaakt was), was ook jammer. Maar verder smaakte het prima.
Kortom: lekker gegeten maar het tempo had van mij echt wel naar beneden gemogen.
Trynke E.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 5 feb. 2016
Rustige plaats in het restaurant. Tafel stond aan één kant tegen een wand.
Eten was erg lekker, bediening heel goed.
We komen af en toe bij jullie eten en het is altijd heel goed bevallen.
Tkoopman K.
Meesterproever
(29 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 19 nov. 2015
In dit restaurant van het zogeheten "lezersmenu" genoten ; soep naar keuze, schnitzel met saus naar keuze / scholfilet en koffie of thee na. En dit alles voor slechts 17,95 !! Dame Blanche als dessert is 2,50 extra. Dit menu staat nìet op de kaart, ernaar vragen volstaat.
Eten en bediening is prima in orde!
Genoeg bijgerechten, eigen schaaltje salade nog extra èn vanzelf het fameuze schaaltje appelmoes + het kersje!!
Prijs / kwaliteit is met dit menu vanzelf méér dan goed, ook de fles huiswijn is prettig geprijsd ( 17,50 ).
Aad V.
Meesterproever
(64 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 7 sep. 2014
Vanwege een fietsarrangement hier geslapen en gegeten. Alles is hier schoon en verzorgd. Personeel bijzonder attent en vriendelijk. Het eten is lekker, goede malse biefstuk, prima frieten,
verse salade en natuurlijk: de onvolprezen appelmoes met 'de kers'. Uitstekende wijnen op de kaart. Kortom, we komen hier zeker terug, ook vanwege de prachtige fietstochten naar de Weerribben en Giethoorn. Top!
RH R.
Meesterproever
(36 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 4 sep. 2014
Heerlijk gegeten bij dit Van der Valk restaurant. Vlotte bediening, heerlijke fish&chips met vers gebakken friet en groenten. Dame Blanche als nagerecht
Prima zo! Gewoon zoals het zijn moet.
Frauke Z.
Meesterproever
(43 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 5 jul. 2014
Hier gegeten i.v.m. hotelovernachting.
Bediening begon goed, later kregen we wat minder aandacht.
Vooraf Scampi op. Was goed en lekker. Hoofdgerecht Clubsteak 350 gram. Je verwacht een enorme steak, maar had normale portie. Steak was goed gebakken en mals, maar verliest het van een goede Argentijnse steak. Toetje: Chocolade en advocaat. Leuk opgediend en was lekker, alleen had je een vergrootglas nodig om de advocaat terug te vinden.
Prijs-kwaliteit was goed.
Hennie D.
Meesterproever
(46 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 14 apr. 2014
Hier maandagmiddag geluncht,prima en lekker.Bediening zoals het hoort,vriendelijk en correct.Chapeau voor de toiletgroepen,superschoon.
Abel W.
Meesterproever
(53 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 14 jun. 2013
We hebben het 4 gangen keuze menu genomen
Voorgerecht een verrassing : 3 verschillende kleine voorgerechten met een uitstekende smaak en mooi gepresenteerd
Soep naar keuze. Lekkere uiensoep genomen
Hoofdgerecht goed medium gebakken biefstuk. Bijlagen vers en ook de appelmoes met kers

Heerlijk ijs met vruchten na

Bediening vriendelijk en zeer behulpzaam
wat een verschil met bediening in het westen , daar vaak zakelijk.
Eatpoint ..
Meesterproever
(35 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 30 mrt. 2013
Hier met vrienden gegeten. Een echt van der Valk restaurant met de bekende gerechten. Hier een standaard gerecht besteld maar deze was zeer goed bereid ondanks dat we haast hadden. Service was echt prima. Na gelang het wat drukker werd was het moeilijker om de bediening te pakken te krijgen. Wat mij betreft een dikke 8
Abel W.
Meesterproever
(53 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
8
Service
7
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 10 aug. 2012
Hier 2x 4 gangen diner gebruikt.
Eten goed verzorgt. met verse sla bakjes
Voorgerecht proeverij uitstekend. Biefstuk en tong normaal
Nagerechten grote porties
Grote drukke eetzaal
Bediening gewoon ,niets bijzonder, moet wel af en toe de bediening roepen
Herman K.
Meesterproever
(43 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 5 jul. 2012
Zoals bijna gebruikelijk een prima en snelle service.
Goede kwaliteit wordt geboden tegen redelijke prijzen.
Bediening loopt soepel.
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.