7,7 /10
82 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 26
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 2 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel

Hoe kom je er?

 • : Gratis parkeren in de buurt & Parkeerplaats

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 06:30 - 22:00
- Ontbijt 06:30 - 10:30
- Lunch 10:30 - 16:00
- Diner 16:00 - 22:00

Services

7,7 /10
 • 10
  4
 • 9
  12
 • 8
  17
 • 7
  30
 • < 7
  19
Eten
7,6
Service
7,6
Decor
7,9
Prijs-kwaliteit
Redelijk
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Redelijk
82/82 recensies

Jouw recensie over het restaurant Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel

hanrie .
Meesterproever
(10 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
6
Service
4
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 4 jan. 2018
Het lunchbuffet gaat hier aan zijn 'succes' ten onder, omdat het management blijkbaar geen limiet stelt aan het aantal deelnemers. Een zaal van naar schatting 150 à 200 personen laten deelnemen aan een buffet van ca. 10 mtr. lengte is een garantie voor chaos en oorverdovend rumoer. Lange wachttijden (dieptepunt: een rij van zeker 20 mtr. !) en de onmogelijkheid een gesprek op normale toon te voeren, maken de lunch hier niet aangenaam. En 10 minuten wachten voor iemand een bestelling opneemt, getuigt niet van alerte bediening.
De kwaliteit van het eten en de keuze zijn redelijk. Het aanvullen van de lege schotels laat te wensen over, maar dit lijkt de onvermijdelijke consequentie van het grote aantal personen.
Familie Lekkerbek ..
Meesterproever
(54 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 1 dec. 2017
Hier met collega's goed geluncht. Het was in buffetvorm en er was voor iedereen wel wat; van zalm tot friet en van salades en spareribs tot ijs. Met vlagen wel erg druk, maar gelukkig hadden we even de tijd om van de lekkernijen te genieten. Helaas geen verse jus d'orange, maar verder was bijna alles wel aanwezig. Bordjes en glazen worden, eenmaal (bijna) leeg, wel snel van tafel weggehaald. Er is hier ook zoveel personeel :-)
Frank V.
Meesterproever
(17 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 26 okt. 2017
Eerst heerlijk gezeten op terras. Vervolgens prima gegeten. Buffet was goed verzorgd, a la carte eten was ook prima.
Wel enorm druk, wat de sfeer wat minder maakte.
Milco H.
Meesterproever
(24 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 30 jun. 2017
een normaal, en redelijk goed restaurant , geen poespas, eten ok.. bediening goed , parkeren geen probleem . vlees was ok net als de rest , gewoon een weg restaurant waar je even fijn kan eten
Ina B.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
4
Service
4
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 15 jun. 2017
Dat viel niet mee. Ons vispalet had al een tijdje op de pas gestaan, denk ik: taaie zalm, lauwe kabeljauw, koud bolletje puree. Fles water kwam vlot, glazen 15 minuten en twee keer vragen later. Met legen borden (en een beetje haast) 20 minuten lang pogingen moeten doen om de aandacht van het personeel te krijgen: ze waren met genoeg, maar het was ver lopen naar ons hoekje. Crème brulee was prima, koffie - tegelijk besteld - was weer lang wachten.
Esmée V.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 2 apr. 2017
Dit restaurant is heerlijk. Ik heb coeliakie en dan is het altijd afwachten hoe obers hier mee omgaan. Maar in dit restaurant zijn ze goed op de hoogte van wat ik wel en niet mag! Ik kreeg heerlijk glutenvrij brood en zelfs de frietjes werden voor mij apart gebakken. Daarnaast wisten ze precies welke sauzen ik wel en niet mocht bij mijn vlees. Ik heb hier heerlijk gegeten! Het dessertbuffet is trouwens echt een aanrader, de kazen zijn heerlijk!
John N.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 2 apr. 2017
zeer prettig verrast door presentatie en smaak van gerechten,goed uit eten voor redelijke prijs met vlotte bediening ondanks de drukte.
Beekmeertje .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 12 feb. 2017
Met drie personen hebben we hier gedineerd en een goed gevoel aan overgehouden.
De bediening was uitstekend en de gerechten voldeden aan de verwachting.
Vis en vlees van de kaart waren van goede kwaliteit.
Volgende keer proberen we het buffet wat er ook zeer goed uitzag.
Hanny P.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
4
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 27 jan. 2017
De gebakken lever (Biologische kalfslever) was wat taai. Ik had hem halfgaar gevraagd maar waarschijnlijk door de drukte was hij inmiddels wel helemaal gaar. Taai dus. Er had ook wel wat meer uitgebakken spek bij mogen zitten. Het was zo druk dat we geen zin hadden om opnieuw op ons gerecht te wachten dus hebben het er maar bij gelaten. Volgende keer beter.
Peer K.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 22 jan. 2017
Lekker eten voor een redelijke prijs. Ondanks de drukte wist de bediening toch het verschil te maken. Geitenkaassalade besteld die van goede kwaliteit was ook het nagerecht was gewoon goed.
Caro1307 .
Meesterproever
(12 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
4
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 27 okt. 2016
Afgelopen zaterdag met 2 personen gegeten. Een keer de kalfsragout en een keer de tournedos. De kalfsragout werd mooi en verzorgd uitgeserveerd, maar blonk niet uit in smaak. Het leek alsof de ragout was opgewarmd en daarna te lang had gestaan, een beetje uitgedroogd aan de bovenkant. De tournedos was uitstekend maar niet goed warm, maar geserveerd op liefdeloos neergekwakte brokken te koude courgette en paprika, het zag er niet uit! De bijgeserveerde béarnaisesaus was ook te koud. Al met al teleurstellend.
Lekkertrek .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
4
Service
9
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 15 aug. 2016
Hier eerst prima op het terras gezeten. Tafel gereserveerd voor A la Carte dan wordt je gewoon in de hal neergezet ( naast een schuif deur die honderd keer heen en weer ging). op een maandag want rest van het restaurant was gereserveerd voor de Live Cooking. We waren met zijn vieren de dames hadden een vis pallet wat prima was en de heren kalfslever medium gebakken hadden we gevraagd. De ene helft van de kalfslever was aangebrand dat was de hele te dunne kant en de andere kant was weer een stuk dikker en was nog rauw. Daarbij was de spek die erbij was niet gebakken maar er gewoon tijdens het bakproces bij gedaan dus niet knapperig. Aardappel was echt niet om te eten allemaal haarde stukjes aardappel erin. Normaal geef je het terug maar het was zo druk dat ik dit het personeel niet aan wou
doen. Op het terras hadden we voor het teen een hele aardige drankrekening bij het eten twee flessen wijn erbij en toen kwam het water, twee flessen kraanwater waar we dan 4 euro voor moesten betalen daar heb je dan ongeveer 3500 liter water voor. Dar zak je broek dus wel ff vanaf natuurlijk. Van der Valk blijft natuurlijk een goed gelikt bedrijf hoop alleen dat als ze zien dat als gasten goed verteren een flesje kraanwater er natuurlijk wel gratis bij kan.
Willem V.
Meesterproever
(19 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 15 jul. 2016
De Cantharel vormt onderdeel van het Vd Valk concern. Na al een paar avonden met het arrangement te hebben gegeten, hebben we er de laatste avond nog een a-la-carte maaltijd gebruikt. Om half acht schoven we aan, op dat moment was de zes uur lichting nog niet helemaal klaar met de maaltijd. Het was erg druk, en lawaaiig door de vele gezelschappen. Anderen zeggen misschien gezellig. De bediening bestaat voor een groot deel uit jonge en tijdelijke (?) krachten. Per segment in de zaak zwaait een oudere kracht de scepter. Hoewel iedereen heel vriendelijk is, krijg je niet makkelijk echt kontakt met personeel doordat steeds iemand anders langs loopt. Dat merk je vooral als je aan een uitserveerder een vraag stelt of nog iets bestelt. Soms komt het direkt, soms duurt het een tijd. Het eten is prima. Ruime porties, smaakvol bereid. We begonnen met soep (groentebouillon en uiensoep), daarna een varkenshaasje en een tournedos. Geserveerd met een garnituur van frisse salade, frites, bloemkooltje en gebakken aardappels. Overigens was de kwaliteit van het arrangement voedsel zeker niet minder, maar door de buffet gedachte toch nog meer vreetschuur uitstraling dan het a-la-carte diner. Mijn idee is: wil je niet al te druk dineren, stap dan tegen acht uur binnen. Na chten wordt het snel rustiger.
Tj M.
Meesterproever
(10 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
6
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 11 jun. 2016
Wij konden zaterdagavond gelukkig nog buiten eten. We schrokken nl. van de drukte binnen, de bijbehorende herrie en het feit dat het er ontzettend donker is. Besteld van de kaart: schnitzel (volgens mijn man prima, kan niet zo veel mis mee gaan) en vispalet. En dat laatste gerecht viel tegen. Flauw, droge zalm, maar ook de bijgerechten waren niet top. We hadden het gevoel dat de keuken met de laatste loodjes bezig was (we aten er rond 20.15 uur) en er niet zo veel zin meer in had. Bediening was prima, jonge mensen, steeds iemand anders aan tafel, maar absoluut vriendelijk. Volgende ochtend prima ontbijt gehad. Gelukkig weer buiten....
henniesoj .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 10 jun. 2016
Het hotel was gezellig en het eten was perfect. Lekkere mosselen gegeten met verschillende sausjes. Leuke sfeer en goede bediening.
Robert D.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
8
Service
5
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 30 mei 2016
Niet gereserveerd en ondanks drukte snel een plek. Uitstekend aspergemenu voor een scherpe prijs. Bediening matig, drinken laten vallen maar geen excuus, geen doekje. Daarna vies bestek op tas laten vallen, wederom niets. Veel wisseling in mensen die bestelling opnamen en afleverden, erg onrustig en geen echte aandacht.
Hans R.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
6
Service
6
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 28 mei 2016
Op zaterdag live cooking. We zaten in de 2e sessie om 19:45. Wat een chaos. Bedienend personeel hadden weinig tijd voor de nieuwe gasten, er moest nog volop afgeruimd worden. In de zaal een kakofonie van geluid. Live cooking en restaurant zaten door elkaar. Buffet zeer slordig, gewone gerechten niets bijzonders. Helaas ook moeten constateren dat sommige etenswaren, zoals brood, keihard, en toetjes ingezakt en niet koel meer naar mijn idee er nog van de vorige sessie stonden. Kortom een was vertoning. Ik raad hen aan om is bij vd Valk Ridderkerk in de leer te gaan, daar staan kwaliteit, service en sfeer op een heelater ander niveau.
Robert Jan S.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 12 mei 2016
Op deze zonnige dag heerlijk op het terras gezeten bij de Cantharel. Bijzonder druk zoals altijd maar toch snel bediend. 2 goede uitsmijters en vriendelijke bediening. We komen snel weer terug.
Harold G.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,8 /10
Eten
10
Service
10
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 1 mei 2016
Heerlijk aspergemenu genoten.
Vooraf uit de keuze een smakelijke aspergesoep, daarna gekookte asperges met daarnaast een stukje toast daarop een kwarteleitje, ook een zachtgekookt kippenei gedeeltelijk voorgepeld.
Gekookte krieltjes met botersaus, rauwkost, mayonaise, een feestelijke presentatie.
Daarna als dessert heerlijk fris yoghurtijs.
Alles bij elkaar een licht, smakelijk, en optisch fraai geheel.
Voor herhaling vatbaar.
J.W. W.
Meesterproever
(173 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 19 apr. 2016
Lang geleden dat we hier waren en hier hebben gegeten. Op weg naar een avondafspraak eerst gegeten bij De Cantharel. Gekozen voor gebakken slibtongetjes (3 met de mogelijkheid om nog bij te bestellen) en een vispalet. Het heeft ons prima gesmaakt. We gaan zeker binnenkort opnieuw eten bij De Cantharel en dan zeker ook gebruik maken van het lice cooking buffet. Dat zag er zeer smakelijk en uitgebreid uit. Een overnachting in het hotel is dan niet uitgesloten.
We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.