Van der Valk Hotel Almere

Veluwezoom 45 1327 AK Almere Nederland Kaart
31-368000800
7,9 /10
73 recensies

Meer informatie over restaurant Van der Valk Hotel Almere

7,9 /10
 • 10
  0
 • 9
  6
 • 8
  29
 • 7
  18
 • < 7
  20
Eten
7,8
Service
8,3
Decor
7,8
Prijs-kwaliteit
Gunstig
Geluidsniveau
Precies goed
Wachttijd
Redelijk
72/73 recensies

Jouw recensie over het restaurant Van der Valk Hotel Almere

Niek K.
Meesterproever
(64 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 28 jan. 2018
Op een vrijdagavond gegeten in dit restaurant. Na vooraan zaal gemeld te hebben dat we hadden gereserveerd mochten we doorlopen. Eenmaal bij tafeltje was onduidelijk waar we onze jassen kwijt moesten. Een vriendelijk personeelslid zag ons aarzelend staan met de jassen in de hand en nam gelijk onze jassen over. Service. Ook tijdens eten werd - zonder opdringerig te worden - goed in de gaten gehouden of alles naar wens was. Altijd prettig als iemand bij het brengen van de frites meteen vraagt of je er ook mayonaise bij wilt :-) Het eten was zoals altijd goed en ruim voldoende. Wij komen zeker terug.
Leslie V.
Meesterproever
(29 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 12 nov. 2017
Gisteravond met het gezin hier gegeten. Hele vriendelijke service en bediening. Ze denken echt met je nee! Klantvriendelijkheid zoals het moet we zen! Eten was ook zeer goed net als de wijn. Een absolute aanrader!
A B.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 2 nov. 2017
Verbaasd waren toen we een muis zagen achterin restaurant, wij hebben personeel daarover ingelicht en zij bevestigde inderdaad dat ze last van muizen hebben, mede door koude weer,dan komen ze naar binnen. Qua gevoel vind ik dit niet zo fris, voorlopig maar even niet naar dit hotel.
Marjan V.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 29 sep. 2017
Gevraagd om een ronde tafel omdat we met zijn vijfen waren. Super gezellig zo en heerlijk gegeten en fijne bediening. Attent en vriendelijk. Geslaagde avond.
I. vd B V.
Meesterproever
(10 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 7 aug. 2017
Met ons bootje aan gekomen. Wel even melden anders is de achterdeur opslot. Boot ligt aan de steiger die niet vanaf buiten te benaderen is. Top.
cappuccino gedronken daarna een heerlijke kip clubsandwich genomen. deze was groot genoeg voor 2 personen. lekker even gezeten op terras. Je zit naast de A6 maar die hoor je bijna niet. Vriendelijke bediening welke oplet en je op het juiste moment vragen stelt. Gaan we zeker nog een keer doen.
A B.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
6
Service
4
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 7 mei 2017
Als regelmatig gast van zowel lunch als diner, heb ik vandaag sinds tijden een slecht gevoel overgehouden met name aan bediening. Had mayo besteld niet gekregen. Niemand vroeg of alles naar wens was daardoor ook niet de vraag of we nog iets wilde drinken. Was ook steeds niemand in de buurt om wat te vragen, vreemd allemaal. Bij buren werd wel gevraagd hoe het eten was op het eind van ons diner. Geen toetje meer genomen we waren er klaar mee. Voorlopig kom ik hier niet meer.Bij Van Der Valk is goed personeel en goede manager enorm van belang anders loopt het niet, dat is mijn ervaring ook bij andere Van Der Valk hotels.
Miyamoto M.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
6
Service
6
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 27 nov. 2016
Live Cooking een keer geboekt. Is persoonlijk natuurlijk maar ik vindt het een massale vreetschuur zonder sfeer. Eten was op zich redelijk. Tocht in je nek van de lucht/airco. Aan het eind in de rij om te mogen afrekenen.
Voor mij hoeft dit dus niet!
grisselada .
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
4
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 29 okt. 2016
Helaas zeer geringe keuze en dat voor 36,50 euro p.p.
Tong en schol waren om kwart over acht al op.
Lege schalen die niet werden aangevuld. Geen wokgerechten.
Kortom, teleurstellend.
Eerder waren wij in Hengelo bij v.d. Valk, live cooking en daar konden wij ons tegoed doen aan oesters, vers gebakken sliptongetjes enz.
De bediening was wel heel goed, vriendelijk en attent.
Jammer maar wij komen hier voorlopig niet meer terug.
Snij53 .
Meesterproever
(24 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
6
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 21 okt. 2016
Wij vonden dit ook een van de mindere restaurants van Van der Valk . Wij hebben in dit hotel geslapen , dat was een 10, jammer dat het eten tegen viel . Ik had vooraf gebeld of men ook een menu hanteert : antwoord was ja , er was een driegangen menu. Eenmaal aan tafel bleek dit menu alleen te bestaan voor vd Valk leden ( verkeerde info gehad dus ) . We hebben toen een chateaubriand bestel voor 2. De ober gaf aan dat dit een langere bereidingstijd nodig heeft , dus namen we vooraf een zoals op de kaart staat warm stokbroodje . Dat kwam meteen maar was koud . Gevraagd of het niet warm kon zijn zoals op de kaart stond : dat kon .Nog geen minuut later kwam de chateaubriand al : dan was dat stokbroodje ook niet nodig . Allemaal foutjes , die het eten er niet gezellig opmaakte . We kregen de smaak van zoals het vroeger bij vd Valk was : druk ,vol , rumoerig, rommelig, van alles fout, en dat hebben we bij de veel andere vd Valk restaurants nou juist niet meer ervaren: dat kan beter Almere !
Heidi61 .
Expertproever
(9 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 29 jul. 2016
Waar je voorheen bij Van der Valk dacht aan massaal en doorsnee.....mag je wat mij betreft mu denken aan Altijd Goed!
Ik heb hier verschillende keren gegeten en nooit teleurgesteld naar huis gegaan.
Mooie ambiance....
robboddaert B.
Meesterproever
(64 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 16 jun. 2016
Vanwege een zakelijke bijeenkomst bij van der Valk in Almere beland en positief verrast.

Vroeger had deze keten natuurlijk een enigszins stoffig maar daar is bij de nieuwe vestigingen natuurlijk geen sprake meer van. Leuk en strak decor en natuurlijk altijd perfect parkeren voor de deur.

Bediening is wisselend, wel vriendelijk maar oogt onervaren. Het eten was, ondanks de drukte verrassend goed. Mooi bereidde asperges en een goede tournedos met supplementen. Ideale plek om zakelijk te dineren.
Bram V.
Meesterproever
(36 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 4 jun. 2016
Goede keuken en vlotte, nette bediening.
Duidelijk bereiding met verse producten.
Wat mij betreft behoort de matige keuken en de 'kers op de appelmoes' echt tot het verleden. Prima restaurant.
sebastiaan1976 .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
9
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 3 jun. 2016
al diverse keren hier gegeten. we zijn gek op de Tournedos.
Restaurant binnen modern en goede sfeer. Terras buiten ietwat simpel aangekleed maar voor een hotel geen probleem.
Bediening laatste paar keer iets minder. Duurt vrij lang voordat je wordt geholpen (drinken bestellen, menu kaart geven) en ook het afruimen duurde wat langer terwijl het niet erg druk was.
Hoop dat met deze review (extra) aandacht wordt gegeven aan de snelheid.
bediening wel altijd heel vriendelijk.
Desiree D.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
9
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 20 apr. 2016
Vanwege een zakelijke afspraak in het hotel zelf, hier ook gegeten. Het was fantastisch weer en konden fijn op het terras zitten. De bediening was wisselend. De een, beduidend accurater dan de ander. Maar zeker niet storend. We namen de aanbieding van de week. Mijn partner de asperges met zalm en ikzelf de asperges met ham. Dit was echt een verrassing. Een flinke hoeveelheid, supervers en niet te lang gekookt. Zo moeten de asperges zijn. Werkelijk fantastisch. En dat bij een druk restaurant van een keten. Mijn complimenten aan de kok.
jandal .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 20 apr. 2016
Vorige keer op een erg drukke zaterdagavond slechte ervaring gehad met plek bij de ingang van het restaurant, slecht eten en service . Deze keer op een doordeweekse dag veel betere plek, prima eten en grote porties. Service was ook duidelijk beter.
Ineke V.
Meesterproever
(21 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
6
Service
6
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 10 apr. 2016
Wij hebben hier 10.04.2016 de lunch gebruikt. Wij zijn hier vaker geweest en de bekende Van der Valk kwaliteit genoten dus we rekenden daar deze keer ook weer op. Met een bestelling van o.a. een broodje filet americain, met piccalilly, Amsterdamse ui en sla kan weinig mis gaan dacht ik. Bij Van der Valk wel: Amsterdamse uit was men vergeten. Denk dat de fitlet americain bijna op was; die zat maar op een kwart van het broodje en dan nog heel dun. Sla alleen de harde nerven. Op de vraag van de serveerster of alles naar wens was heb ik mijn klacht geuit. Ze vond het jammer en zou dit aan de keuken doorgeven. Bij het weghalen van de, inmiddels lege borden, vroeg ze wederom of alles naar wens was. Weer dezelfde klacht geuit wat met een 'o ja'door haar beantwoord werd. De uitsmijter ham, kaas en rosbief was zonder rosbief en de boeren omelet was aan een kant verbrand. Aan de drukte kon het niet liggen aangezien in het enorm grote restaurant maar 4 andere tafeltjes bezet waren. Een illusie en 40 Euro armer hebben wij het pand verlaten. Volgende keer toch maar ergens anders lunchen.
Teun D.
Meesterproever
(15 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,3 /10
Eten
9
Service
9
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 6 apr. 2016
Top restaurant, altijd druk, veel bediening, lekker snel eten en prima prijs/kwaliteit.
Ook het terras in de zon is super lekker.

Luxe uitstraling maar echt top
rijntje1987 .
Meesterproever
(38 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,3 /10
Eten
1
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 27 dec. 2015
slecht slecht eten!!! zelfs na teruggestuurd te hebben naar de keuken was het eten nog steeds zeer slecht! koud en rauw en meer beschrijving kan ik er niet aan toevoegen! de service was wel netjes, ober bood excuses aan en was zeer oprecht in zijn excuses! savonds wel veel plezier gehad in de bar, voor een drankje prima! voor eten is kan je beter naar een ander restaurant gaan
Arno H.
Expertproever
(9 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
5
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 12 dec. 2015
Voor de tweede keer familie een Live Cooking bij van der Valk in Almere gedaan. De eerste keer was het stukken beter dan deze keer. Werken er som stagiairs zonder begeleiding in de keuken?
Het was een drukke zaterdagavond maar niet storend in die grote zaal (toch een goede ambiance), en de service was ook goed: redelijk snel drankjes en dito afhalen van gebruikte borden.
Maar wat is er gebeurd met de kookbrigade? Van slag op die avond? De beenham was beneden alle peil (veel te rauw en ranzige smaak), de gegrilde kipkluifjes nog rauw en een zeer beperkt assortiment wok-gerechten.
Teleurstellende eet-ervaring terwijl ik juist de laatste tijd bij zakelijke lunches en bijeenkomsten bij Van der Valk beter gewend was geraakt. Pech gehad in december 2015 of ...
Ben V.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 25 nov. 2015
Heerlijk gegeten van de wildkaart, de hertenbiefstuk was super. Als toetje de apfelstrudel met walnoot, ook heel lekker.
We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.