Van der Valk Hoorn

Westfriese Parkweg 1 1625 MA Hoorn Nederland Kaart
31-229799060
5,8 /10
59 recensies

Meer informatie over restaurant Van der Valk Hoorn

5,8 /10
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  8
 • 7
  12
 • < 7
  39
Eten
4,9
Service
6
Decor
7,3
Prijs-kwaliteit
Precies goed
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Kan beter
59/59 recensies
Monique W.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
4
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 1 mrt. 2017
Vanmiddag voor de eerste keer gelunched bij van der Valk. De binnenkomst was goed, we werden keurig aangesproken en naar een tafel geleid, Ik bestelde de pompoensoep en de vegetarische salade met geroosterde aubergines en courgettes, paprika ,pompoen en gepofte knoflook.
De pompoensoep smaakte heerlijk. Maar toen kwam de salade, ik zag geen aubergine of courgette en dacht, misschien ligt het onder de sla.
Maar nee, en ik dacht, oh ja ik eet bij van der Valk!
Een jong meisje kwam vragen of alles naar wens was, en ik gaf aan dat dit totaal niet de salade was die ik had besteld. Maar ze wist ook niet goed wat ze er mee moest, weer een duidelijke bevestiging van van der Valk. ze gaf later aan, dat er iemand van de keuken zou komen bij mij, nooit gekomen.
Kortom een ervaring rijker en een illusie armer, het had zo anders kunnen zijn. niemand neemt zijn verantwoordelijkheid,
Jaap K.
Meesterproever
(52 recensies)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
2
Service
4
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 18 jan. 2017
Behalve de frietjes smaakte het eten nergens naar. Zout, peper en een beetje dressing op de sla hadden wonderen gedaan. En mijn gerecht liet heel lang op zich wachten en kwam vervolgens zo extreem heet op tafel dat ik het pas na een minuut of 20 kon eten zonder mijn mond te verbranden. Bediening was verre van attent. Prijs staat in geen verhouding tot de kwaliteit.
yvonne W.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
2,5 /10
Eten
2
Service
2
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 20 dec. 2016
wat ontzettend slecht. Na een klacht ingedient te hebben werd daar helemaal niets mee gedaan. Zelden zo smerig gegeten. Ook de bediening ging zeer rommelig.
coby D.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
6
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 7 dec. 2016
Super slecht! Géén personeel, rommelige buffetten! Drankjes zelf moeten HALEN. vuile vaat zelf moeten wegbrengen, hier komen WIJ NOOIT meer !
19652323 .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
4
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 20 okt. 2016
echt ongelofelijk iedere avond vol, Nederlandse volk laat maar weer zien niet veel af te staan van het schilderij de aardappel eters van Van Gogh.
Simpel eten en zoveel mogelijk borden vol scheppen en kotsmisselijk naar huis.
Goed over nagedacht maar het eten is niet constant de ene keer alles gortdroog en de andere keer redelijk te pruimen, maar mij zie je er niet meer, ook de prijs/kwaliteit verhouding is ver te zoeken, maar zoals al eerder gezegd gewoon elke dag ragvol,
Seline V.
Meesterproever
(15 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
5
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 27 aug. 2016
Sinds de opening een aantal malen hier gegeten. Mijn aanvankelijke enthousiasme is behoorlijk getemperd. Afgelopen zaterdag hier gegeten, mijn voorgerecht een carpaccio was prima, echter het hoofdgerecht, zalm op een stampotje van opperdoezerronde voldeed niet. Meerdere graten uit de zalm gehaald, het stampotje was heel olieachtig en de salsa die ernaast geserveer werd zeer scherp van smaak. Mijn tafelgenoot had een scholfilet die mogelijk in frituur gebakken was, vettig en weinig smaak. De Italian koffie smaakte heerlijk, de inrichting is prachtig en de bediening goed, maar al met al volstaat de prijs/kwaliteitverhouding mijn inziens niet.
peet61 .
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 19 aug. 2016
Live and cooking gedaan. Goede prijs, alles inclusief
Kunt verschillende vleessoorten laten bereiden. Ruime keuze aan voorgerechten en nagerechten. Snel aangevuld. Personeel erg attent.
Connie14 V.
Meesterproever
(80 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
7
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 30 jul. 2016
Zaterdag 30 juli geluncht bij " van der Valk" in Hoorn.
Of je nu vissoep, Boerenommelette of kroketten kiest, het is allemaal goede kwaliteit.
We zaten op het grote terras, dus van het restaurant hebben we niet veel meegekregen.
Een bezoek aan in ieder geval het damestoilet is een must, zelden zo'n bijzondere toiletruimte gezien.
Marcel G.
Meesterproever
(12 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
5
Service
5
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 7 jul. 2016
met de familie een keer niet het live-cooking gedaan maar ala carte gaan eten, wat mij meteen opvalt is dat het interieur en werk kleding niet matchen met de menu kaart. Alles super strak en hip managers strak in pak alles anno 2016 en een menu kaart uit 1985. ik was verbaasd dat zo een hippe zaak ( ook al blijft het VD Valk ) zo vast houd aan een bepaalde style. Het eten: smaken op zich goed had wel bruine salade onder mijn hollandse garnalen maar zowel de soep van de kinderen als het hoofdgerechten en de garnituren LAUW gewoon geen temperatuur in alle gerechten dit was erg jammer. tevens de aanwezigheid van een ruime hoeveelheid vliegen in het restaurant en het gebrek aan mogelijkheid van het bestellen van een drankje geven mij geen gevoel hier weer te gaan eten.
karinkim .
Meesterproever
(13 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 12 jun. 2016
Op zondag gegeten bij het a la carte restaurant.
Als voorgerecht de gerookte zalm en paling, beide gerechte prima.
Hoofdgerecht was de kipsate en schnitzel strocanof. Goed stuk vlees, groente en aardappels goed. De strocanof saus vond ik persoonlijk wat flauw.
Piet V.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,3 /10
Eten
3
Service
4
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 18 mei 2016
Wij waren er half mei. Een arrangement. Het hotel: groot, ongezellig, onpersoonlijk. De kamers: prachtig, niets op aan te merken. Het ontbijt: prima en compleet.
Maar het diner .......
Werkelijk een ramp .....
De eerste avond kregen we een arrangementenkaart om uit te kiezen. Weinig keus, maar misschien was het wel lekker.
Dat viel dus enorm tegen. Een schnitzel die uit de frituur kwam en wel een schoenzool leek. Met dat verschil dat deze schoenzool ook nog eens een smakeloze schoenzool was.
Verder een stuk visfilet waaraan de soort vis niet te herkennen was. Smakeloos, veel te zacht, en druipend van het vet. En dan ook nog gedrapeerd op een snotterige aardappelpuree.
En dan het dessert: een pêche melba: één heel klein bolletje ijs met daarnaast vijf hele kleine stukjes fruit waaronder 2 frambozen.

De tweede avond alweer die kaart... We hebben toen maar om de echte menukaart gevraagd in de hoop dat dat wat betere gerechten zou opleveren.
Maar ook dat viel tegen. Het was eetbaar, maar daar is alles mee gezegd. Lekker was anders.

Hier komen we dus nooit, maar dan ook nooit meer terug!!!
renate1970 .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,8 /10
Eten
4
Service
3
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 8 mei 2016
wat een verschrikking!
en wat jammer dat ik de recensies niet gelezen had!
een nachtje vd valk en waarom dan maar niet meteen eten bij vd valk?
ik zat heerlijk met mijn puber dochter te wachten op ons drankje en daar kwam het al aan,
en werd letterijk over ons heen geworpen mijn 15 jarige dochter kreeg een glas wijn over dr heen,
kan natuurlijk gebeuren maar geen excuus of een droog servet of een drankje voor de schrik.
gelukkkig was het eten redelijk maar mijn dochter wilde snel naar dr kamer omdat ze zich niet meer prettig voelde......

helaas 2 weken erna besloot ik met mijn andere dochter het zelfde te doen.
kamers fantastisch echt maar de service en bediening.....
mijn dochter werkt zelf bij vd valk Harderwijk en wilde het zelf gaan ervaren.
bij binnenkomst een tafel gekregen maar na 15 minuten werden we verzocht een ander tafeltje te nemen omdat het gereserveerd bleek te zijn.
wij naar een ander tafeltje en wat bleek ze vergaten het tafeltje waar wij eerst hadden gezeten opnieuw te dekken terwijl wij wel de serveten hadden gebruikt enper ongeluk een vork hadden laten vallen.
we vroegen om een karaf water bij ons drinken en de glazen waren te smerig om aan te pakken
er zat zelfs nog water in!
het hoofd gerecht was voor mij verkeerd (apserges met zalm) dus mijn bord weer terug en mijn dochter begon maar vast.
na 10 minuten opnieuw mijn gerecht gekregen ik verdenk ze ervan dat ze mijn zalm hergebruikt hebben want die was zo droog en de asperges rauw echt geen eten!
toen we een toetje wilde dat niet op de kaart stond maar het gebak wel werd verkocht werd ons verzocht dat we dat zelf maar moesten gaan halen in de lobby want daar begon de ober echt niet aan werd ons verteld....mijn dochter kon het niet geloven, werd dit nu echt net tegen haar moeder gezegd bij een vd valk hotel waar de services hoog in het vaandel staan?
wij komen er echt nooit meer terug,
Simon T .
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
3,5 /10
Eten
2
Service
2
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 1 mei 2016
Wij hadden een arrangement bij dit hotel. Overnachting, ontbijt en een menu van de chef. Eerste twee helemaal in orde en geheel volgens verwachting. Mooie kamer, compleet ontbijt met mooie ontbijtproducten.

Maar het diner van de chef erg teleurstellend. Het toetje was het hoogtepunt van het menu. De rest was tegen verwachting. We konden kiezen (in het asperge seizoen) voor een asperge voorgerecht. Dat schept verwachtingen. Maar de realiteit was anders. Handje sla, veel te koude asperges en de zongedroogde tomaat vervangen door een cherry tomaat. Dressing heel vaag te merken maar niet echt aanwezig. Of heb ik mij een dressing ingebeeld?

Als hoofdgerecht had ik de Schnitzel “original”. De schnitzel was een geval van postume dierenmishandeling. Uitgedroogd en geheel naar de knoppen geholpen in (vermoedelijk) de frituur. De frites bij het hoofdgerecht te lang gefrituurd dus te donker. Op de aardappel gratin een bruine laag door vermoedelijk de warmhoud lamp. Ik had een champignonsaus bij mijn schnitzel maar die leek verdacht veel op de saus van de bloemkool. Wat het ook was: geen champignon saus. Samenvatting: daar nooit meer een diner en voortaan lekker in de buurt gaan eten.
stichting .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
6
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 15 apr. 2016
Teleurgesteld waren we allemaal. Het eten was weinig, althans vlees of vis, voorgerecht was miserabel. Bediening was leuk. Maar mij zie je er niet meer terug.
Vond het ook erg luidruchtig en zeker niet intiem.
Itsmie .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,8 /10
Eten
5
Service
6
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 1 apr. 2016
Wij hebben Live C.gedaan en dat was best wel een teleurstelling daar ik bij andere vd Valk altijd dit heel goed vond. De sushirijst mn was droog en hard. Bij het begin heeft men voor ons wijn ingeschonken en de hele avondniemand aan tafel gezien. Wij hebben de volgende ochtend boven sandwiches besteld. Schandalig gewoon, voor €7.50 verwacht je toch een goed broodje. Een kleine bagel besmeerd met een heel dun laagje roomkaas waarin je 4 bruine puntjes bieslook ziet en hierover een plak, naar mijn mening, niet meer verse gerookte? zalm met een bruine rand..Op de gevraagde roomkaas heb ik zeker 8min.moeten wachten ondanks dat 2 klanten.aan de bar stonden.Mijn vriendin had een klein stukje stokbrood met een eetlepel tonijn met een plak rosbief.
Jammer.. wat een afgang voor de naam vd Valk waarvoor ik altijd kies vwb een hotel.
Ingo H.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
2,3 /10
Eten
2
Service
3
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 22 mrt. 2016
Na 20 jaar weer eens gegeten bij Van der Valk, wat een miskleun weer! Boerenschnitzel besteld. De Schnitzel was goed maar heel klein. De garnituur erop, gebakken spekjes met ui en champignon, waren gewoon koud! Gewoon de koude garnituur op de schnitzel gelegd hopend dat het warm word! Bakje spinazie erbij dat gewoon koud was en smakeloos! Bakje gegratineerde aardappel was gewoon aardappel anders, hetzelfde bakje dat je krijgt bij de sparibs express. De frieten waren wel goed, maar ja wat kan je daar aan verkloten! Al met al veel te weinig want ik had nog zo'n trek dat ik het halve bord van mijn dochter leeg gegeten heb, die is gelukkig niet zo'n grote eter. En dat voor 17,50 euro. Wat een allemachtige blamage dit! Ze slaan de plank compleet mis bij Van der Valk. Je snapt niet dat deze bedrijven elke dag vol zitten, maar dat zegt meer over de smaak van de mensen die er komen of hoe ze zelf thuis koken, dan Van der Valk zelf, die weten niet beter. Die geloven dat ze zelf goed bezig zijn! Word tijd dat Herman de Blijker hier wat aan doet, die zelf daar ooit als leerling gewerkt heeft! Ga hier nooit meer heen. Heb Van der Valk eerst zelf ook ingelicht maar daar hoor je niks van. Wat een uit de hoogte gevallen bedrijf is dit! Prijs kwaliteit zwaar beneden peil!
Renee G.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
2
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 19 mrt. 2016
Wij waren bij live cooking ,hevig teleurgesteld over de kwaliteit! De keus was ook zeer beperkt in vergelijking met andere van der Valks. Vette gebakken aardappelen , patat die slap was,kippenpoten hadden een vieze smaak en waren niet vers.
De saté had geen smaak. Al met al gaan wij zeker niet meer hier eten.
victor ?.
Meesterproever
(21 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,8 /10
Eten
5
Service
6
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 3 mrt. 2016
Deze hoort zeker niet thuis in het rijtje goede van der valk restaurants... Heb hier gelunched maar ik ga dat voorlopig niet meer doen. Locatie is top, restaurant ed ziet er goed uit maar het eten is vedroevend zelfs mijn uitsmijter was te ingewikkeld, en bediening is matig. Nee dus niet gaan.
Jeroen V.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
7
Service
4
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 27 feb. 2016
Super leuke locatie waar je kunt eten , drankje kunt doen , en naar Casino of Film kan gaan . Voorafgaand van een film even naar de bar van het hotel . Erg leuk en sfeervol ingericht . Helaas moesten we wel erg lang wachten voor 1 van de 2 obers een bestelling voor wat drinken kwamen opnemen (ruim 20 minuten). Hadden nog net wat tijd voor wat drinken toen uiteindelijk de bestelling was opgenomen.
pravind B.
Meesterproever
(59 recensies)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
2
Service
4
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 8 feb. 2016
Heerlijke kipsaté gegeten van kippendij, echter de portie (spies) was zo klein dat ik deze letterlijk binnen 5 mins. op had. Omdat dit 'hoofdgerecht' mijn trek niet kon stillen, heb ik (na 5 mins) een tweede spies bij besteld à nog een keer 16,50€. Dus uiteindelijk ca. 300gr kippendij saté gegeten voor 33€ bij een Van Der Valk!? Heb dit aan de manager gemeld en de bediening en manager gemeld, dat de portie, als hoofdgerecht, maar zeker ook gelet op de prijs niet tot elkaar in verhouding staat. Op de een of andere manier was het antwoord unaniem: 'het is dezelfde hoeveelheid als voorheen'..?! Wat ik heb ik met 'voorheen' te maken? Ik bestelde vanavond voor het eerst de kipsaté. Hoe moet ik weten wat of hoe het voorheen was?

Prijs/kwaliteit/kwantiteit: dikke onvoldoende
Bediening: vreemd/onprettig (onvoldoende).

Gelet op de lange rits aan slechte beoordelingen op iens ben ik niet de enige die zijn verbazing uitspreekt over de gang van zaken in deze Valk. Ik hoop dat iemand van het management de kritiek leest en er iets constructiefs mee doet in de hoop het niveau van deze Valk op het niveau te krijgen wat we van de 'oudere' Valk vestigingen kennen.
We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.