Van der Valk Eindhoven

Aalsterweg 322 5644 RL Eindhoven Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 36
|
31-402116033
7,8 /10
37 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 36
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Van der Valk Eindhoven

Hoe kom je er?

 • : Parkeerplaats

Services

7,8 /10
 • 10
  0
 • 9
  1
 • 8
  4
 • 7
  8
 • < 7
  23
Eten
7,2
Service
7,9
Decor
7,8
36/36 recensies

Jouw recensie over het restaurant Van der Valk Eindhoven

Pekoma K.
Meesterproever
(37 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
6
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 7 okt. 2017
Met een familie-uitje zijn we hier met 12 personen gaan eten.
We hebben gebruikgemaakt van "het buffet". De indeling hiervan was niet logisch. De voorgerechten vielen bv. pas op toen we nagerechten zochten. De uitleg was derhalve niet (voor iedereen) duidelijk geweest!
Het was een zeer massaal gebeuren, wat zorgde voor een weinig sfeervol geheel.
Sissie V.
Meesterproever
(16 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 2 jul. 2017
Vanavond hier gegeten van t buffet met Fam de soep leek wel n pot tomatenpuree er zat helemaal niks in
Ik had n biefstuk medium gevraagd maar kreeg n rauwe
De rest was wel goed
Er zijn van der valkrestaurants waar t wel beter is
Toen we bij t uitrijden t kaartje niet werkte en we helemaal naar de receptie om t hotel moesten lopen en er gezegd werd u had een uitrijkaart moeten vragen ,wisten wij toch niet.dan had u moeten bellen bij de slagboom ,hebben we gedaan maar geen gehoor,vond ik niet fijn.
Jesse H.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
4
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 13 jun. 2017
Voor de snelle hap heb ik gekozen om gebruik te maken van het buffet. Snel was dit zeker, maar er was weinig bijzonders aan. De kip was erg waterig en de rest van het eten was ook niet speciaal. De dag erna heb ik me niet lekker gevoeld met veel buikkrampen.
hans H.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 3 jun. 2017
3-gangen menu gekozen.
Vooaf zalm, was prima. Niets op aan te merken.
Hoofdgerecht: de kip was droog. Net of het vooraf was gegaard en daarna opgewarmd. Bijlage was ok. Dessert 3 simpele bolletjes ijs. Weinig creatief.
Maar gezien de prijs was alles redelijk.
Wat verder opviel was het vriendelijke personeel.
Negatief was weer dat zij zeer snel lopen, bijna rennen. Nergens voor nodig.
Wij zaten aan het begin van een rij tafels, waardoor wij last hadden van de voorbij zoevende obers.
CPRM D.
Meesterproever
(42 recensies)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
4
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 3 dec. 2016
Op 3 december 2016 hebben wij op weg naar Maastricht geluncht bij restaurant Martinus in het Van der Valk Eindhoven. Ik had gekozen voor oma's tomatensoep met balletjes en mijn partner had gekozen voor de wildbouillon en een omelet. Al vrij snel na het opnemen van de bestelling werd de soep geserveerd. Het was een leuk idee om de soep in een metalen kannetje uit te schenken over het bord. Toen dat was gedaan bleek de soep lauw respectievelijk bijna afgekoeld te zijn. Volgens mij komt dat door de combinatie van de borden (die niet warm waren) en het uitschenken van de soep uit metalen kannetjes (wat ook zorgt voor afkoeling). De smaak van de tomatensoep was prima, maar ik had eerder gedacht aan een mooie kop soep met veel gehaktballetjes; nu waren het er slechts drie....De wildbouillon was ook mooi van smaak, maar het vlees dat er in zat was taai. Ik denk dat het vlees verkeerd gesneden was waardoor de vezels te lang waren waardoor je kunt kauwen tot je een ons weegt. Echt heel erg jammer. De omelet was prima. De bediening was chaotisch; personeelsleden liepen door elkaar heen en dan kan het gebeuren dat je geholpen wordt door meerdere personeelsleden. En dat terwijl het restaurant niet heel erg vol zat. Dan zou je verwachten dat er meer aandacht is voor de gasten. Ik heb betere ervaringen gehad bij Martinus; deze was teleurstellen en dat kwam met name door de soep. Mijn tips: serveer de soep in kommen en schenk het niet uit metalen kannetjes....
marnix68 .
Meesterproever
(36 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
7
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 24 aug. 2016
Zat vanavond aan de sushibar. Alles wat ik kreeg (zalm/sirloin-op rijst) of beefsteak-op-spies of tonijn: allemaal even lekker. Ik ga morgen zo weer. Heerlijk!
Maar. Aan het eind heb je zin in dat láátste hapje. Want net niet genoeg qua eerdere gangen. Maar omdat je wel dertig euro kwijt bent stop je toch.
De witte wijn is hier heel goed. Had eerst glas huiswijn (chauv blanc). Was ok. Daarna de chablis Rochelle (meen ik). Heerlijk!!!
Bediening is top. Heel plezierig. Ontspannen maar toch voorkomend. Goed hoor!
Peter V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
4
Service
3
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 18 jul. 2016
pracht zaak alles er op en er aan , jammer dat het personeel de dames op het terras staan te versieren zijn terwijl de bestellingen fout gaan voor gerecht zijn we aan het eten en hoofdgerecht komt er aan en dan 15 min moet wachten op een flesje spa dan eet ik erg graag steak tartaar nou bij deze daar zit zoveel piccalilly op dat je het tartaar niet eens meer proeft en die is zo fijn gemalen net baby pap jammer een heezer salade dan denk ik aan sla soorten of iets maar hier is het zure groete uit een pot stukken meloen en 3 brokken geiten kaas en een veeg die naar niks smaakt maar goed restauranten genoeg in eindhoven
Restaurant
Beste Gast, Bedankt voor het delen van uw ervaring in Van der Valk Hotel Eindhoven. We vinden het vervelend om te horen dat u niet geheel tevreden bent geweest. Maar we gaan al uw tips intern oppakken en verbeteren waar mogelijk is. Nogmaals bedankt voor de genomen moeite om een review achter te laten. Hopelijk mogen we u in de toekomst weer begroeten in ons restaurant. Met vriendelijke groet, Van der Valk Hotel Eindhoven
Constantijn R.
Meesterproever
(61 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 6 jul. 2016
Afgelopen woensdag hier geweest voor een lunch onderweg. Altijd prima bij van der Valk. Mooi en ruim opgezet terras. Zonnetje erbij. Uitsmijters werden snel uitgeleverd. Prima kwaliteit. Bediening is ook attent ondanks dat het druk was. Dit was de derde keer dat ik hier was voor lunch en zeker niet de laatste keer.
Restaurant
Wat goed om te horen dat alles naar wens is geweest! Bedankt voor het mooie cijfer. Ik zal uw complimenten delen met de rest van het personeel. De volgende keer verwelkomen wij u weer graag bij Van der Valk Hotel Eindhoven. Met vriendelijke groet, Van der Valk Eindhoven
Elizabethheeneman .
Meesterproever
(14 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 4 jul. 2016
Door omstandigheden lang terras bezoek. Prima terras, verzorgd. Goed personeel, koffie, drankjes, gebak, broodjes alles keurig netjes. Ik vind alleen de outfit van de dames met zeer warm weer oubollig hooggesloten witte blouse lange mouwen strik dikke zwarte broek en sloof. Kan moderner
Restaurant
Beste Erik, Bedankt voor uw complimenten & feedback. We willen u bedanken voor het compliment over het eten en het personeel, wij doen ons uiterste best om het assortiment in gerechten en de service zo aangenaam mogelijk te maken voor onze gasten.
Daarnaast wil ik terugkomen op uw opmerking over de uniforms. Dit heb ik intern doorgegeven aan de desbetreffende afdelingen zodat we hier wellicht verandering in kunnen brengen, want ik ben het met u eens dat een modern hotel zoals ons moet beschikken over moderne bedrijfskleding. Met vriendelijke groet, Van der Valk Hotel Eindhoven
David B.
Meesterproever
(153 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 18 jun. 2016
Een lunchbespreking bij Restaurant Martinus in het Van der Valk Hotel net buiten de stad. Een prima locatie voor de deelnemers uit verschillende windstreken.
Op deze dag is het restaurant maar voor een deel bezet, waardoor we een prima plek hebben met veel rust en ruimte voor onze uitwisseling.
De bediening, primair van medewerker Tom E., is van de hoogste kwaliteit: attent, snel, voorkomend.
De koffie smaakt me uitstekend en het valt me op dat het kopje écht warm is.
Ik vraag of ik, vanwege mijn kieskeurigheid i.v.m. met herstel van ziekte, een vegetarisch gerecht van de dinerkaart mag kiezen, en dat mag: een groentegerecht dat van de hoogste kwaliteit is, vers bereid en vol diverse keurig uitgeserveerde groenten met een lichte saus. En daarbij voortreffelijke frites: donker, knapperig, droog (= alles behalve vettig).
Ik ben bijzonder onder de indruk van de kwaliteit van dit restaurant - op alle fronten!
Restaurant
Beste David, Bedankt voor de mooie complimenten ons Restaurant Martinus! Ik ga uw complimenten intern met ons team delen. Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer eens te dienst staan. Met vriendelijke groet, Van der Valk Hotel Eindhoven.

Reactie van proever:

Ik waardeer deze persoonlijke reactie!
Zelf ben ik onder de indruk van de aangeboden kwaliteit OP ALLE FRONTEN bij uw hotel en heb inmiddels velen verteld over mijn uitstekende lunchervaring.
Op z'n Engels: "Credit given where credit due."
Marjolein S.
Meesterproever
(44 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 26 mrt. 2016
Aan een ongezellig tafeltje gezet in het behoorlijk drukke restaurant. Het restaurant doet erg zijn best om een wat sjiekere en luxere uitstraling te hebben. Helaas lukt dat niet helemaal. Onpersoonlijke bediening en het eten is het net niet. Geen goede prijs/kwaliteitsverhouding. Contrast in bordopmaak is ook vrij groot. Bij het hoofdgerecht had ik kip met erg veel tomatensaus en een bord vol met ondefinieerbare groente terwijl mijn tafelgenoot blij mocht zijn met zijn 5 wortels, hoopje spinazie en stukje gegrilde zalm. Het is het allemaal net niet en dat is jammer. Decor is erg donker en ongezellig en je zit nogal dicht op elkaar.
Restaurant
Beste Gast , we nemen uw klacht uiterst serieus en we vinden het heel erg jammer om te horen dat u niet tevreden bent geweest over het eten. Sinds vorige week is er een nieuwe menukaart ingegaan met een uitgebreide keuze aan gerechten die bereid worden met zorgvuldig uitgekozen ingrediënten. We hebben uw overige feedback ook doorgegeven aan de desbetreffende afdelingen, zodat u ook daadwerkelijk verbeteringen zult zien. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Van der Valk Hotel Eindhoven
Walter V.
Meesterproever
(61 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,3 /10
Eten
5
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 26 feb. 2016
Ik moest voor zaken in de regio Eindhoven zijn en besloot bij van der Valk te overnachten en gelijk, ondanks de vele weinig hoop gevende recensies op Iens, te gaan dineren in het a la carte restaurant Martinus. Laat ik met het positieve beginnen. Ik had het geluk dat aan mijn tafel een hele aardige en attente dame uit de bediening was gekoppeld. Dan het eten. Ik besloot om toch maar op safe te gaan en bestelde als voorgerecht gerookte zalm en als hoofdgerecht gegrilde zalm. Dat voorgerecht was netjes opgemaakt en was verder ok. De flauwe, smakeloze moot zalm van het hoofdgerecht lag op een bedje van kapot gekookte spinazie en puree, geflankeerd door een paar harde worteltjes en overgoten met een dikke witte ondefinieerbare saus. En ook bij mij klopte de rekening niet. Het glas wijn was op de nota opeens getransformeerd in een hele fles wijn. Oppassen dus en de rekening altijd goed controleren. Wat in ieder geval wel op hoog niveau was was de prijs van de gerechten. Jammer.
Restaurant
Beste Gast, We vinden het vervelend om te horen dat u niet geheel tevreden bent geweest over het eten. We hebben uw feedback doorgegeven aan de desbetreffende afdeling. We willen u erop attenderen dat er sinds 21 april een nieuwe menukaart in is gegaan. Onze prijzen zijn gebaseerd op de huidige inkoopprijzen van de ingrediënten. Met vriendelijke groet, Van der Valk Hotel Eindhoven
sanfrats S.
Meesterproever
(24 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
7
Service
5
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 13 feb. 2016
Vanavond gegeten bij Van der Valk in Eindhoven. Na lange tijd toch maar weer eens geprobeerd. Om rustig te kunnen eten hebben we niet gekozen voor het buffet, maar het restaurant.
In het kort: de prijzen zijn goed omhoog gegaan, de rest is ver achter gebleven.
Er staan een grote hoeveelheid tafels dicht op elkaar, de akoestiek is slecht waardoor de gevraagde rustige tafel bij de reservering eigenlijk een onmogelijke vraag was. Was fijn als dit dan ook gewoon gemeld wordt. Bij het aperitief werd een amuse geserveerd; geitenkaas met hazelnoten. Bij mijn melding dat ik een notenallergie had, werd de amuse weer weggehaald.
Verder niets... Met vijf man hebben we wat verschillende gerechten besteld. Met mijn dochter wilde ik een voorgerecht delen en vroeg of dit kon. Dat kan werd gezegd en er werd vervolgens één voorgerecht geserveerd (geen extra bord, bestek, of al vooraf in twee gedeeld). Bij de vraag of er een extra bordje kon komen, werd gezegd dat dit kon, maar het bordje bleef uit.
Mijn zus bestelde een schnitzel die op een taaie rode hamlap leek; ze kreeg hem vervolgens gewoonweg niet goed weg. Haar dochter bestelde ook een schnitzel en vroeg of ze deze met roomsaus mocht hebben in plaats van de stroganoffsaus. Dit kon. Bij het uitserveren bleek de stroganoffsaus echter gewoon toegevoegd te zijn in plaats van de roomsaus. Overigens was deze stroganoffsaus een rode gekruide saus, maar geen stroganoffsaus. De overige groenten zoals kerstomaatje waren ook weggelaten. Al met al was het erg chaotisch. De wachttijd voor de hoofdgerechten was lang, erg lang en gasten die veel later gekomen waren, werden sneller bediend; iets mis met de logistiek. De bietenrisotto en tongschar die mijn dochter en ik hadden waren overigens prima van smaak. Bij het eten hebben we verschillende wijnen gedronken (weer jammer dat mijn moeder een zoete wijn geserveerd kreeg terwijl dit een droge had moeten zijn). Ik bestelde bovendien een karaf kraanwater. De serveerster vroeg me of ik plat of bruisend wilde, waarop ik haar antwoordde: "geen van beide, ik wil graag kraanwater". Daar werd dan aan het eind € 3.75 voor op de rekening gezet. Bij navraag werd gezegd dat er alleen een glas kraanwater zo geserveerd kon worden, maar geen karaf. Een heel verhaal, maar in het kort rekent dit restaurant prijzen die echt totaal buiten verhouding zijn. Het is duidelijk dat er meerdere rondes op een avond gehaald moeten worden, maar de logistiek en klantgerichtheid sluit hier totaal niet op aan. Het blijft helaas heel veel lijken op het oude motel Eindhoven met nieuwe prijzen. Het zou beter, in ieder geval duidelijker, zijn als er een duidelijke focus is, zodat je als klant van te voren weet of het bij je past of niet. In mijn ogen heel jammer, want de potentie van het restaurant ook zichtbaar in de overall kwaliteit van het eten zou een heel ander resultaat kunnen geven.
Restaurant
Beste Gast , we nemen uw klacht uiterst serieus en we vinden het heel erg jammer om te horen dat u niet tevreden bent geweest over het eten. Sinds vorige week is er een nieuwe menukaart ingegaan met een uitgebreide keuze aan gerechten die bereid worden met zorgvuldig uitgekozen ingrediënten. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide allergenen kaart. Onze prijzen zijn gebaseerd op de huidige inkoopprijzen van de ingrediënten. We hebben uw overige feedback ook doorgegeven aan de desbetreffende afdelingen, zodat u ook daadwerkelijk verbeteringen zult zien. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Van der Valk Hotel Eindhoven
niek V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
4
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 7 jan. 2016
ik ging voor de zeetong €33,-- blijkt het om een visje van 22 cm te gaan... de bediening was vriendelijk en zouden er een melding van maken.. maar dat was het dan
Restaurant
Beste gast, Bedankt voor uw feedback. We hebben uw feedback doorgegeven aan de desbetreffende afdeling. Onze prijzen zijn gebaseerd op de huidige inkoopprijzen van de ingrediënten. Met vriendelijke groet, Van der Valk Hotel Eindhoven
Marcel C.
Meesterproever
(31 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,3 /10
Eten
6
Service
6
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 12 dec. 2015
Na bezoek aan de kerstmarkt in Aken besloten we 4 man sterk een hapje te eten bij dit van der Valk restaurant. Zoals altijd is een restaurant van dit concern druk / heel druk. We kozen voor het a la carte gedeelte (restaurant Martinus) omdat het buffet concept ons niet aanspreekt. De kaart kent de zogenaamde van der Valk klassiekers en "gewone" gerechten. De Klassiekers bestaan uit een 3-gangen menu, dat desgewenst als 2-gangenmenu besteld kan worden. Op die manier kun je een klassieker combineren met een gerecht van de andere kaart. Prijzen zijn dan wel aangepast. Als voorgerecht kozen we toevallig alle 4 de garnalencocktail waar eigenlijk niets mis mee was. Het was een behoorlijke portie en mooi opgemaakt en de smaak was ook goed. De keuze van het hoofdmenu was lastiger en dat vonden we ook alle 4. De Klassiekers bieden niet echt veel bijzonders vandaar dat we uitweken naar de normale kaart. De keuze is zeer beperkt en het kiezen was dan ook een dilemma. Als je toevallig trek hebt in vis dan is er 1 keus: de tong waarvoor je dan ook direct een goede € 32,00 betaalt. Als je dat te duur vindt is er van deze kaart geen alternatief. Wel bij de Klassiekers, maar een gebakken zalmfilet is dan wel weer heel erg simpel. Dus dan maar geen vis. 3 Van ons hebben daarom gekozen voor de biefstuk van de haas waarvoor € 26,95 betaald moet worden in het Klassieker menu. Alle 3 kozen voor de rode variant. Helaas bleek bij dit niet het geval te zijn. Bij 2 eters was het een medium variant geworden en die van mij was een zo goed als well done. De 2 andere eters hadden geen moeite met hun variant, maar ik heb de bediening geroepen om mijn biefstuk te beoordelen en die was het met mij eens, maar er moest nog iemand komen kijken. Dit duurde zeker 5 minuten en in die tijd hebben zijn mijn tafelgenoten uiteraard verder gegaan met eten. Na de 2e beoordeling is mijn bord weggehaald en heb ik 10 minuten moeten wachten op een nieuwe variant, die ZEKER rood zou moeten zijn volgens de mevrouw. Helaas was deze nu medium, maar ik heb het maar zo gelaten. Inmiddels waren mijn tafelgenoten klaar met het hoofdgerecht en moest ik nog beginnen. Weinig gezellig dus. Wel werd mij ter compensatie iets te drinken aangeboden. Het toetje en koffie hebben we overgeslagen en hebben we om de rekening gevraagd. Helaas bleek dat onze controle nodig was want de rekening bleek een goede € 30,00 (!!) te hoog te zijn uitgevallen. Was volgens de bediening een foutje in het aanslaan van het keuze menu waardoor verkeerde tarieven waren berekend. Controleer je de rekening niet dan betaal je dus veel te veel. Al met al was het geen goede en leuke afsluiting van een leuke dag. Jammer van der Valk!!
corncrake .
Meesterproever
(27 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 31 okt. 2015
Afgelopen vrijdag en zaterdag gegeten bij restaurant Het Buffet bij van der Valk in Eindhoven. Het is altijd makkelijk wanneer je ergens logeert dat je dan van de keuken gebruik maakt. Drank en rijden is altijd een probleem. Gemiddeld zijn we gewoon tevreden, dat wil zeggen een zeventje. Was de bediening de eerste avond erg harkig, het meisje de tweede avond deed het erg goed. De formule: onbeperkt eten en drinken voor 31,95 pp. Voor ons een fijne formule omdat je dan gezellig een avond kan bijpraten, en ondertussen zelf de gerechtjes kan samenstellen. Alleen jammer dat de tweede avond ons tafeltje 25 cm van een ander tafeltje stond. Persoonlijke gesprekken zijn dan wel moeilijk. Het eten is basic, maar je kan er zelf wel iets van maken. Vers fruit vooraf, dan brood met geitenkaas, zalm of tapenade. De derde gang bestaat uit een zelfgemaakte salade. Wijnazijn en olijfolie zijn goed. En dan het hoofdgerecht, livecooking, een keuze uit hamburger, biefstukje, kotelet, lamsvlees en garnaal of tilapia voor de niet-vleeseter. Ik nam dit maal een stukje kip van de gril, deze was lekker. Als nagerecht wat ijs en een heerlijk kopje koffie. Mijn vrouw, die geen vlees eet had graag een stukje zalm van de gril gehad, maar deze was er niet. De tilapia is niet zo geliefd. De huiswijn is matig, de rode te warm, weinig geur en smaak. De droge witte gaat. Kortom wij hebben bij deze van der Valk twee avonden gezellig doorgebracht, maar het eten is een stuk minder dan bv. de live cooking buffetten van andere restaurants.
Hermes5 V.
Meesterproever
(33 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,8 /10
Eten
6
Service
4
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 24 okt. 2015
Na v.d. Valk Dordrecht, restaurant Martinus geprobeerd. Geen aanrader. Veel gillende, hollende kinderen door het restaurant: op weg naar de buffetten? Het duurde 20 minuten voor we onze drankjes kregen van een jongetje die het allemaal wel grappig vond. De Hollandse haasbiefstuk was niet slecht maar erg flauw en lag op een miniscule hoeveelheid sperziebonen, daarom heen 5(!) kleine krieltjes en een eetlepel bearnaise saus. Dat was het voor 24 euro. We zaten in een wat afgelegen hoek en hebben verder geen ober gezien, die stonden allemaal te hangen aan de uitgifte bar zonder oog voor de klanten. De bestelde koffie kwam helemaal niet en we moesten zelf van tafel om te gaan vragen hoe het zat. Vergeten! Nee, geen aanrader. Gewoon doorrijden op de snelweg. Ik denk dat je in Eindhoven best lekker kunt eten maar niet bij v.d. Valk!
Hannah S.
Meesterproever
(12 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
8
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 30 aug. 2015
Met de hele familie genoten van de Lazy Brunch in restaurant ' het Buffet'. Wat een mooi, modern restaurant is dat. De aankleding was eigentijds& strak. Kan zo in een woontijdschrift.
Het buffet was zeer ruim (al miste we wel de gerookte zalm) werkelijk voor ieder wat wils. Van chocoladefontein tot tig soorten brood, warme malse kip, verse salades. Te veel om op te noemen, en zeker teveel om allemaal van te proeven. De keuken is open ,zodat je kunt zien wat de vriendelijke koks bereiden. Grappig is de 'febo' muur met snacks.
Personeel was vriendelijk en correct, erg gastvrij en wist goed om te gaan met de kinderen (er was zelfs een knutselhoekje waar de kinderen zich konden laten sminken).

De prijs 22,50inc drank (en bubbels bij aanvang) vind ik zeer schappelijk voor de kwaliteit, sfeer en service die het buffet heeft.
Ro C.
Meesterproever
(44 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,8 /10
Eten
6
Service
1
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 14 apr. 2015
Dinsdagavond gegeten. Mij bestelling duurde heel lang en ik besluit degene die mijn bestelling opnam te vragen waarom het eten zo lang duurt. Terwijl de andere tafels hun eten wel kregen, en die hadden na mij de bestelling gedaan. De bediening meldt mij dat ze mijn bestelling vergeten was uit te vragen bij de keuken. En ze zegt erbij dat zij dit niet met opzet doe en haar excuses hiervoor. Ze gaat wel nu naar de keuken om dit zo snel mogelijk te laten klaar maken.
Aan het eind krijg ik ook nog een rekening die niet correct is. Hier kom ik niet meer. Geen aanrader.
Boudewijn V.
Meesterproever
(30 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 14 mrt. 2015
Van der Valk is gewoon een zeventje waard in de 3 te beoordelen onderdelen eten-service-decor. Waar je ook komt. Het beantwoord altijd aan de verwachtingen, je weet wat je krijgt. Niet briljant maar gewoon goed in zakelijke ambiance met adequate service.
 • 1
 • 2
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.