Uitspanning De Oase

Leijweg 1e 2114 BH Vogelenzang Nederland Kaart
31-235846593
7,4 /10
22 recensies

Meer informatie over restaurant Uitspanning De Oase

7,4 /10
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  5
 • 7
  6
 • < 7
  11
Eten
7,5
Service
7,1
Decor
7,6
Prijs-kwaliteit
Precies goed
Geluidsniveau
Precies goed
Wachttijd
Kort
21/22 recensies

Jouw recensie over het restaurant Uitspanning De Oase

Jarno V.
Meesterproever
(27 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 12 dec. 2017
Eten is voor lunch prima en de prijzen zijn ook vrij gunstig. Personeel mist alleen het enthousiasme en dat is teleurstellend.
AnneOlivier .
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
2,5 /10
Eten
2
Service
4
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 8 jul. 2017
Vandaag vooraf aan een wandeling met zn tweeën hier een pannekoek gegeten. Noch de appel-kaas, noch de spek-kaas waren te nassen. De pannekoek was maar aan een kant gebakken, en aan de andere kant gegratineerd met een soort kaassubstituut (harde stukjes, ongesmolten kaas). Toen de serveerster vroeg of het lekker was heb ik dit eerlijk gezegd, waarop ze zei dat ik dat eerder had moeten aangeven. Bovendien zei ze, had ik kaas in plakjes kunnen krijgen als ik dit had gewild (!?). Ze drong wel aan dat ik een vervangende pannekoek zou bestellen, en dan heb ik maar om een kleine naturel gevraagd. Die was inderdaad minder slecht dan de eerste, maar nog altijd zoetig, vet en ongaar. Ik was blij dat ik niet met een lege maag aan de wandel hoefde, maar ben ook verbaasd dat deze tent vol zit. Nou ja, de locatie is prachtig en er is geen alternatief. Een echte tourist trap helaas. Grappig was nog dat er een tweede vrouw kwam melden dat de pannenkoeken heel authentiek in gietijzeren pannen worden gebakken, en of ik niet even in de keuken wou komen kijken. Liever niet nee.
Bij deze even het recept voor goede pannekoeken:
meel en eieren mengen, melk erbij tot het beslag dun genoeg is, snufje zout. Geen suiker, geen olie door het beslag. Boter of olie in de pan, beslag erin. Eerste kant op laag vuur tot de pannekoek gaar is. Omdraaien en vuur hoger om de tweede kant te schroeien. Kan niks aan mis gaan. Overigens was van de bediening een meisje vriendelijk en een ander weer helemaal niet, daar maak ik dan maar een 5 van. Is me trouwens een raadsel hoe Iens dit op een 8 waardeert; bepaald niet het gemiddelde van de recencies hieronder lijkt me.
Mathilde K.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 8 apr. 2017
Wij gaan hier regelmatig met de kinderen eten. Lekker dichtbij, goede pannenkoek met snelle service. Speeltuin aangrenzend aan restaurant. In de zomer lekker op het terras. Zeer uitgebreide kaart met voornamelijk pannenkoeken. Daarnaast geode sate en goede spareribs.
GvD .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
9
Service
2
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 20 okt. 2015
In de ochtend koffie gedronken en in de middag pannenkoeken. Het eten was heerlijk, maar wat ik in eerdere recensies ook al lees, het personeel is niet echt klantvriendelijk. DOE DAAR DAN WAT MEE!! Ik noem op: wij bestelden 3 x appelgebak met slagroom en 1 gevulde koek met "slagroom", maar ze verkochten geen gevulde koek met slagroom. Hoe moeilijk is het om er een klont slagroom op te spuiten!! Wij stapelden de kopjes fout op, daar was de dame NIET BLIJ mee en ze zei ons dat ook. Of we gepast wilden betalen of anders pinnen, want er was geen wisselgeld!! In de middag wilden wij baquette beenham, maar er was geen brood. Ook niet voor een tosti en ook niet voor een uitsmijter (het is nota bene herfstvakantie, dan kan je toch mensen verwachten), er waren alleen pannenkoeken. En toen kregen we onze pannenkoek en werd ons niet eens een smakelijk eten gewenst!! Toen ik tot slot bij de kassa stond om af te rekenen, werd ik door 2 dames in de keuken genegeerd. Ze keken me aan, maar zeiden niets. Een ogenblikje geduld, of er komt zo iemand bij u, is toch een kleine moeite. De eigenaar zou toch een cursusje "hoe ga ik met klanten om" moeten doen met dit personeel, of liep zij er zelf ook tussen?
N P.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 6 sep. 2015
Deze zomer drie keer een pannekoek gegeten, en ze waren heerlijk. Vooral die met appel, spek en rozijnen.
Niks aan te merken op de bediening. De laatste keer vond ik ze zelfs zeer attent, allemaal jonge mensen.
Erik V.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 4 apr. 2015
Heerlijke pannenkoeken in een gezellige omgeving met vriendelijke , vlotte bediening met goede uitleg over de ingrediënten.
Elanur .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3,8 /10
Eten
3
Service
3
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 15 mrt. 2015
2 naturel pannenkoeken besteld voor mijn kinderen. De pannenkoeken waren erg vet, dik en niet gaar. Het smaakte naar een omelet. Iets van gezegd maar werd niets mee gedaan. Hygiene onder de maat!
hansdenijs .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
5
Service
1
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 27 feb. 2015
Zeer lang gewacht op iemand die een bestelling komt opnemen. Uiteindelijk iemand van de bediening zelf naar de tafel gedirigeerd. Daarna duurt het veertig minuten voor een pannenkoek op tafel komt. Zeer onbeschoft personeel dat zichzelf geweldig vindt, maar geen idee heeft van wat er in de horeca hoort. Opmerkingen over lange wachttijd worden afgedaan met : het is druk, terwijl het restaurant vrijwel leeg was. Het eten is heel matig.
Verschrikkelijke tent, zoek iets anders in de buurt.
Thea J.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
7
Service
5
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 10 nov. 2014
Een gezellige dag met een collega/vriendin heerlijk foto's gemaakt in dit prachtige wandelgebied.
Maar wat een onbeschofte bediening,heel jammer,een goedemorgen kan er niet eens af!!
Gelukkig was de salade erg lekker....????
anneke77 .
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,3 /10
Eten
8
Service
3
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 8 nov. 2014
Vandaag heerlijke pannenkoeken gegeten, vooral de spekpannenkoek was erg lekker. Bij het weggaan wilde ik aan de kok vragen, wat voor spek hij gebruikt had. Hij stond mij vriendelijk te woord, maar even later werd ik op zeer onplezierige wijze door de eigenaresse (??) gesommeerd om weg te gaan achter de bar. Daar lag het geld! Ja, en.........daar ben ik niet ik geinteresseerd, ik wilde alleen de kok een compliment geven en een vraag stellen.
Deze dame was mij overigens al eerder opgevallen toen zij op een botte manier onze consumpties kwam brengen en toen wij bij haar wilden bestellen, ons kortaf verwees naar een collega. De overige bediening was overigens vriendelijk.
Maar pannenkoeken eten doen wij voortaan daar, waar wij vriendelijk te woord worden gestaan.
Fred V.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
9
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 28 okt. 2014
Als er een AD-test voor 'beste pannenkoeken van Nederland' zou bestaan, zou de Oase hoog scoren. Tenminste, dat is mijn ervaring, zelf bestel ik altijd een appelpannenkoek (na een wandeling door de Waterleidingduinen). De bediening is okee, al lopen niet alle personeelsleden over van vriendelijkheid. Maar als verzachtende omstandigheid kan worden aangevoerd dat het heel vaak heel druk is. Het oordeel hieromtrent hangt dus sterk af van wie jou bedient. Met het decor heb ik weinig problemen, wel wat donker maar wel heerlijk oubollig en nostalgisch, persoonlijk hou ik daar van. Maar die pannenkoeken... top!
jjzuidema .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 27 mei 2014
Wij komen al een paar jaar 2 keer per maand om te wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Daarna genieten we steeds van heerlijke cappuccino en een rozijnenpannenkoek. Wat een smaaksensatie; we hebben nog geen beter pannenkoekenhuis in Nederland ontdekt. En wat betreft de bediening: tegen ons zijn ze altijd hartelijk. Wij herkennen ons dan ook niet in de slechte recensies. Wij blijven komen!
Mieke V.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
7
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 27 apr. 2014
Na een wandeling in het prachtige natuurgebied een pannenkoek gegeten met mijn kleindochter. Ik had een kaaspannenkoek en zij een kindermenu: naturel pannenkoek met limonade en een ijsje toe. De pannenkoek was goed gebakken, groot en smakelijk. De entourage is geweldig. Meer dan 30 jaar geleden kwam ik hier regelmatig met mijn ouders en het ziet er volgens mij nog precies zo uit. Misschien smaakte de pannenkoek wel zo lekker wegens jeugdsentiment! Ik vond de jonge bediening uiterst vriendelijk. Mijn kleindochter heeft ook zitten smullen van haar kindermenu.
Edo S.
Meesterproever
(11 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,3 /10
Eten
5
Service
2
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 9 mrt. 2014
Zit hier erg regelmatig in het weekend na het hardlopen, dat het pand binnen niet echt schoon is (lees ranzig), das wel bekend, maar dat nu ook de service hard achteruit loopt is wel zorgwekkend.
Je wordt hier gewoon onbeschoft behandeld als je bij de kassa even wil afrekenen men heeft werkelijk geen enkele sjoege van klantvriendelijkheid ... een rekening door twee delen is opeens uit den boze
Yvonne K.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
7
Service
7
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 12 jan. 2014
Na een heerlijke wandeling door bos en duinen, zijn we hier even gaan eten.
Bedienging was vriendelijk de zaak was helemaal vol zelfs buiten op het terras. De drankjes waren er vrij snel en de pannenkoeken kwamen niet veel later. Ze waren lekker, groot en zeker voldoende
Bart C.
Meesterproever
(25 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
7
Service
9
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 12 jan. 2014
Benen buiten afgelopen zondag. Dus maar net als anderen buiten gezeten (terrasverwarmers zou fijn zijn). We bestelden een broodje rookworst en broodje kroket. Maar omdat het 16:08 was werd dat niet meer geserveerd. We hadden toen portie bitterballen, portie rookworst en stokbrood met kruidenboter besteld. Dit ging wel, bijzonder genoeg. Vriendelijk (jong) personeel dat nog een glimlach op hun gezicht weet te toveren bij de enorme drukte. Glühwein was niet bijzonder, maar oke als je net een wandeling bij 8 graden gemaakt hebt. De slagroom op de chocolademelk was ook echt. De bitterballen waren nogal melig.
plintje .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
4
Service
4
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 31 aug. 2013
Lijkt wel of de tent in andere handen is gekomen. Pannekoek was vet en zwaar, bediening onverschillig. Vroeger veel lekkerder: de beste pannekoeken van Nederland!
Petrus B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
7
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 17 feb. 2013
interessante locatie met interessante mensen, voel me hier altijd op mijn gemak en de erwtensoep is een aanrader, verwacht geen sterren restaurant, het is allemaal niet zo serieus maar wel grappig.
harry_joke .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 11 feb. 2013
kwamen hier regelmatig even een uitsmijter eten {gemiddeld 1 keer per maand} mijn vrouw wilde deze op een hard broodje.dit was helaas niet mogelijk ivm drukte{kan ik enigzins nog begrijpen} de keer erna doordeweeks 2 tafeltjes gevuld zelfde bestelling bij hoge uitzondering was dit eenmalig mogelijk.
dit was dus gelijk de laatste keer gelukkig zijn er in de regio gelegenheden genoeg waar dit geen probleem is
Karinproeft20 .
Meesterproever
(18 recensies)
Gemiddelde cijfer
3,5 /10
Eten
4
Service
3
Decor
3
 • Datum van je bezoek: 17 dec. 2012
Na een heerlijke wandeling wilden we hier een pannenkoek eten. De ontvangst was erg onbeschoft door de gast vrouw. De bestelde pannenkoeken waren binnen een mum van tijd op tafel. Met allebei een zwart verbrande kleur. Ik probeerde aan de gastvrouw te melden , maar ineens had ze het te druk. Eindelijk mevrouw aan tafel en het probleem uitgelegd. Wij hadden het fout, de pannenkoeken hoorde zo. Daarna de rekening gevraagd en de twee verbrande pannenkoeken af gerekend. Belachelijk.
 • 1
 • 2
We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.