Tokyoto

Kesselskade 62 6211 EN Maastricht Nederland Kaart
31-433900811
5,5 /10
63 recensies

Meer informatie over restaurant Tokyoto

5,5 /10
 • 10
  0
 • 9
  7
 • 8
  7
 • 7
  17
 • < 7
  32
Eten
5,5
Service
5,2
Decor
5,8
62/63 recensies

Jouw recensie over het restaurant Tokyoto

Luuk F.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
4
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 2 mrt. 2018
We zijn hier vaker geweest, vorige keren was het prima maar alsnog middelmatig. Helaas was het de laatste keer onder de maat. Alle warme gerechten werden koud geserveerd. Daarnaast werden meerdere keren gerechten niet geserveerd. Helaas, voor wat we kregen hebben we te veel betaald.
Melanie P.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
4
Service
4
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 15 okt. 2017
Het eten is matig. Bepaalde sushi's zijn slecht. Alles proeft ééntonig. Als je het eten en presentatie vergelijkt met Tokyoto Zaandam, dan kom je hier echt bedrogen uit, maar het is net wat je zelf gewend bent. De service is daarnaast zeker niet optimaal. Lopen alleen maar jonge personen, zonder ervaring (en bepaalde spreken enkel Engels) in de bediening. Tot 3 keer aan toe is de bestelling niet goed gegaan. Wij komen hier niet meer terug.
Edsard S.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 2 okt. 2017
Op aanraden van ons hotel, zijn wij naar deze vreetschuur geweest. Ik heb op vele plaatsen sushi gegeten, maar nog nooit zo slecht. Eten was niet vers en smaakte niet goed.

Personeel was totaal niet spraakzaam. Eten werd op tafel gezet en weer weg. Wanneer wij ook om drinken vroegen, werd dit genegeerd. Pas na een 2e poging werd er pas gehoor aan gegeven.

Ook duurde het een half uur voordat wij de rekening kregen.
Zilan C.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
4
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 24 aug. 2017
Wat een slechte Service. Bestel je een dragon roll wat al 4,95 extra kost kom je erachter dat hier kaas op zit terwijl dit niet op de kaart staat aangegeven vraag je of dat zonder kaas kan vanwege je allergie doen ze daar al moeilijk over, krijg je vervolgens een zonder moet ik ze beide betalen terwijl ik de gene met kaas niet eens heb aangeraakt. Ik kom hier nooit meer.
Wouter J.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 11 jun. 2017
De service bij Tokyoto is ontzettend slecht. Ik vroeg om een glaasje water voor bij de koffie, de bediening bood spa en chaufontaine aan, kraanwater was voor mij voldoende voor bij de koffie. Dit kon volgens de bediening wel maar dat ging wel een euro kosten. Ik dacht dat alle horeca aangelegenheden verplicht waren om kosteloos kraanwater aan te bieden en zei dit ook tegen de bediening. Hierop antwoordde hij dat we maar ergens anders heen moesten gaan als het ons niet beviel. Onbegrijpelijk.
Shucria N.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 10 jun. 2017
Het eten en drinken laat lang op zich wachten. De kwaliteit is prima, niets bijzonders. Het motto is: snel erin, snel eruit. De bediening is erg onvriendelijk: nadat een tafelgenoot vroeg om een glas water bij de koffie werd hier onbeschoft op gereageerd. Voor een glas kraanwater moesten we 1 euro betalen en als ons dat niet beviel konden we bij de buren gaan zitten volgens deze gastheer.
Pauline L.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
2,5 /10
Eten
2
Service
2
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 12 mrt. 2017
Wij eten gemiddeld 1 x per maand sushi, na een jaar of 3 a 4 ben je dan toch wel een soort "ervaringsdeskundige". Onze ervaringen bij Tokyoto waren helaas niet al te best. De bediening was erg gehaast en niet bijzonder deskundig, maar, dat hoort misschien bij een drukke zaterdagavond. De kwaliteit van de sushi's en grillgerechten was ver onder de maat en daar is geen excuus voor. De rolls zijn van een soort kabouterformaat en zeer slordig in de afwerking. De grillgerechten zijn veelal taai, de sausjes bij de verschillende spiesjes zijn Smakeloos. De gerechten zijn zonder uitzondering te zout. De inrichting van de zaak is redelijk maar niets bijzonders. Al met al van een on-Japanse kwaliteit, zeker geen aanbeveling waard.
Yolanda D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
4
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 18 okt. 2016
slechte bediening; kaart confirmt niet met wat je krijgt: satespies veel korter dan wat in de kaart is afgebeeld; het aantaal inkvisringen per portie (3 pcs) is minder dan wat aangegeven is in de kaart (4 pcs);
kortom, in vergelijking met andere Japanse restaurants, zoals Sumo, is deze veel slechter.
AnnieplusEddy2016 .
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 27 jul. 2016
Heerlijke verse sushi , smaakt goed en snel op tafel .
Altijd druk in het restaurant , toch een wens voor n speciaal tafeltje , het wordt voor je geregeld. Vriendelijke bediening.
Een aanrader !
PhilipRousseau .
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
9
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 11 jun. 2016
Met z'n viertjes gaan eten. Helder all-you-can-eat concept, ruime keuze en vakkundig bereidde gerechtjes die er fantastisch uitzien. Ondanks drukte was de service prima. Voor elk wat wils, ook goed te doen met kinderen.
Nicolette K.
Meesterproever
(22 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 30 apr. 2016
All you can eat sushi restaurant. Vriendelijke bediening. Sushi genoeg keuze en lekker, vooral die met mango! Toetje simpel, vnl ijs.
Kortom, niets op aan te merken.
Sunseeker52 S.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
8
Service
3
Decor
3
 • Datum van je bezoek: 9 apr. 2016
Gisteren eerste keer geweest, we hadden maar 3 ronden gegeten van de 5! en bij de derde ronde smaakten ons een aantal dingen niet zo maar moesten deze achteraf extra bijbetalen!
Dus je bent verplicht om je eten op te vreten ondanks dat het je niet smaakt! We moesten 3€ bijbetalen omdat 3 gerechtjes niet helemaal opgegeten waren, Ongelooflijk! Ze betalen waarschijnlijk een vermogen aan reclame etc om klanten te krijgen en jagen op deze manier vele klanten weg! Nooit Meer!
Kees-Pieter D.
Meesterproever
(42 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 28 mrt. 2016
Op 28 maart 2016 geluncht bij Tokyoto te Maastricht, een all-you can eat sushi en grill gelegenheid in Maastricht. Om met de service en het decor te beginnen: daar valt weinig op aan te merken De bediening is efficiënt en het decor is goed met een blik op de Maas. Maar bij een japanner, ook al is het een all-you can eat gelegenheid, ga je toch voor het eten. Ook hier een duidelijke keuze uit sushi en grill gerechten. Maar wij hebben ook bij andere all-you can eat restaurants gegeten en daar was de kwaliteit beter. De kip teriyaki was droog en er zat te veel saus overheen. Dit gold ook voor de panga teriyaki. Je zou haast denken dat de saus iets moet verbergen. Het curry aardappelkoekje was niet bijzonder. De curry zat in de saus die erbij werd geserveerd. De paneerlaag was iets te dik. De sushi's waren wel goed. De porties zijn klein en mogen gerust groter. Voor de lunch was het prima, maar om nog een keer terug te keren: nee, niet echt als je weet dat er betere all-you can eat Japanners zijn.
P S.
Meesterproever
(21 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
8
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 30 jan. 2016
Vandaag bij Tokyoto geweest. Sushi en hapjes waren erg verassend en lekker! Desondanks is het een heel groot restaurant dat een beetje ten koste gaat aan de service van de medewerkers. Enig echt minpuntje was dat het heel erg tochtte/koud was, ondanks dat de verwarming aanstond. Op het eten was echt niets aan te merken, het was heerlijk en kwam in een goed tempo.
de genieter D.
Meesterproever
(23 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 24 jan. 2016
Afgelopen zondag met zijn tweeën zonder te reserveren komen eten. Dat was erg lang geleden voor de laatste keer en we besloten om het weer een kans te geven. Een aantal jaar geleden toen de zaak net was opgestart was het een zooitje. Verkeerde bestellingen, personeel die niets kon vertellen over de gerechten en vooral niet erg vriendelijk was. Het was dan ook een zeer aangename verassing om te zien hoe de zaken in de laatste jaren vooruit zijn gegaan. Op een zondagavond was het ontzettend druk, toch had het personeel alles onder de controle. Sushi, smaakte goed, werd snel bereid, rijst lekker zacht en veel keus om uit te proberen. Bediening kwam geregeld vragen of alles naar wens is, ruimde snel de borden uit etc etc. Mooi om te zien dat Tokyoto zo is gegroeid!
Giv .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,3 /10
Eten
5
Service
3
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 28 dec. 2015
Na vele sushi tenten te hebben gezien en geproeft dachten we eens naar Tokyoto Maastricht te gaan. Mijn god! Ik heb nog nooit zo een bar slechte service meegemaakt. 30 min wachten op je eten. Nadat we naar ons tafel werden gebracht door 1 van de serveersters en wij relaxed zaten, kwam er een collega vragen of we zelf deze tafel hadden uitgekozen. Wat een vraag zeg. Bar slechte tent.
NielsArnhem .
Meesterproever
(35 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
9
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 17 okt. 2015
Hier een aantal keren geluncht. We kregen ons gerecht in een soort openstaand "koffertje". Leuk. Het eten is heerlijk. Het vlees is mals en goed van smaak. De portie is wel wat karig. Ook is het binnen wat groot en koud. De gastvrijheid is perfect in orde. Aardige, vlotte mensen.
Yvette W.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
10
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 10 sep. 2015
We zijn met zijn viertjes wezen eten waarvan een met een gluten intolerantie.
Voor haar was er een aparte menukaart waarop alle allergieen stonden aangegeven en waarvan ze genoeg kon kiezen. Eten werd snel gebracht en de bediening was prima. Na afloop kwamen ze naar onze tafel om te vragen aan de persoon met de gluten allergie of alles naar wens was geweest. Daarvoor een dikke 10.
Tinaina .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 21 aug. 2015
Vanavond zonder reservering en zonder verwachtingen (dat helpt altijd) hier binnen komen lopen, het was een aangename verrassing. Jammer dat we geen halve punten kunnen geven voor het eten, dan werd het een 7,5; sommige dingen waren heerlijk, andere vielen tegen.
Lekker boven gezeten met uitzicht op de oude brug en ruim voldoende ruimte tussen de tafels wat mij betreft. We zijn steeds snel maar kalm en efficiënt bediend, bijna geruisloos, wel vriendelijk; ik hou daar wel van. Toen we voor de 2e keer extra gember vroegen ging het meisje speciaal voor ons een extra grote bak halen.
Erg fijn om door het all-you-can-eat concept echt álles te kunnen proeven waar je zin in hebt. De sushi is misschien niet de meest verfijnde maar zeker prima, mijn favoriet was de pikante tuna roll die ook echt goed pittig was. Mijn disgenoot vond alle sushi erg lekker, zijn favoriet was de zalm met garnalenkuit. Van de gefrituurde dingetjes (tempura groenten, chili garnalen en het jasje van de kip teri yaki) was ik minder onder de indruk; de meeste jasjes vond ik niet zo veel smaak hebben en wel behoorlijk vet. De gefrituurde tofu was overigens wel bijzonder, goeie kwaliteit tofu. De salade met garnalen was meer rauwkost met een soort zoete yoghurtsaus, dat was OK maar niet helemaal mijn ding. Op de stir fry groenten zat dezelfde zoetige saus die we ook op een heleboel andere dingen hadden getroffen, zoals bv. de eendenborst, dat gaat op den duur wel vervelen.
Erg blij wel om ook edamame te ontdekken op de kaart; dat is gewoon altijd erg lekker. Die werd goed warm geserveerd.
Onze absolute favorieten van de avond waren de beef teri yaki, de lamsspies (heel delicaat) en het zalmstokje. De beef teri yaki hebben we zelfs 3 keer besteld, die was gewoonweg héérlijk. De beef van buiten krokant bruin, van binnen zacht roze en met een heel goeie rundsmaak in een lekker sausje én goed warm geserveerd; ik heb deze in Tokyo geloof ik nog niet zo lekker gehad.
Het groene thee ijs was de favoriet van mijn disgenoot en zelf vond ik het zwarte sesamijs wel bijzonder.
Jos T.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 15 aug. 2015
Vanavond wezen eten bij Tokyoto Maastricht.
Eten was wederom perfect verzorgd. Geen lange wachttijden. All you can eat concept.
Mijn favoriete hapjes daar zijn de garnalenspiesjes, mosselen, gebakken champignons, sushi met paling etc.
Nori lekker krokant bij de diverse sushi.
De zoete soja saus op tafel is heerlijk. De normale variant staat er ook op. Vanilleijs vond ik ook erg lekker van smaak.
Bediening vriendelijk en snel.
Rekening viel ook reuze mee.
Al diverse malen daar geweest.
Blijft ons favoriete sushi restaurant.

Wel vantevoren reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Tokyoto bedankt en tot de volgende keer.

M. Vr gr
J.Ternatus

IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.