Toko Mahkota

Piet Heinstraat 20 2712 KE Zoetermeer Nederland Kaart
31-793168684

Meer informatie over restaurant Toko Mahkota

 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  1
 • 7
  2
 • < 7
  1
4/4 recensies

Jouw recensie over het restaurant Toko Mahkota

Anitadew .
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
2
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 4 nov. 2017
Gisteren een rijsttafel Mahkota afgehaald. Sorry dat ik het moet zeggen maar het was echt slecht . Flauw, smakeloos , de indonesische keuken onwaardig. Ik had een extra mihoen erbij besteld, de bij de rijsttafel behorende witte rijst hadden ze voor het gemak maar weggelaten. Meer dan 40 euro afgerekend, nooit meer. Jammer.
Willem V.
Meesterproever
(14 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 3 feb. 2016
Gelokt door de goede recencies deze Toko bezocht. De zaak bied, naast een schone en vriendelijke indruk, een aantrekkelijk assortiment waaruit een ruime keuze kan worden gemaakt uit diverse (naar eigen zeggen authentieke) indonesische gerechten. Hoofdzakelijk afhaal maar er kan ook prima ter plekke (ca. 10 zitplaatsen) worden gegeten. Mijn partner en ik bestelden een 4-tal groentegerechtjes met rijst om mee naar huis te nemen. Ook namen we als extra 2x Pisang Goreng (gebakken banaan) mee. Thuis aangekomen bleek de Pisang Goreng niet te eten. Na 1 hap hebben we ze weggedaan hoewel we toch echt een gruwelijke hekel aan het weggooien van eten. De Pisang was veel te hard van structuur, had een (nog niet eerder waargenomen bij Pisang Goreng) vreemde zalmachtige kleur en bleek omhuld in dik slap brooddeeg. Een minpuntje dus. De overige (groente) gerechten voldeden wel maar niet in die mate dat je kan zeggen dat ze, in vergelijking met andere Toko's en Restaurants in Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer e.o. die wij eerder in de afgelopen 50 jaar hebben bezocht, een bijzondere smaakindruk hebben achtergelaten. De kwaliteit van het door ons apart bestelde bakje pindasaus vonden wij trouwens onder de maat (dunne structuur met een laffe bite). Het geheel hebben we zelf op smaak moeten brengen met behoorlijk wat sambal badjak en seroendeng.

De indonesische keuken kennen wij dus al ruim een halve eeuw en natuurlijk valt er over smaken niet te twisten maar de oorspronkelijkheid van de recepten die Mahkota pretendeert toe te passen, konden wij helaas in de door ons genuttigde gerechten niet duidelijk terug vinden. 

Wellicht (teveel) op de hollandse smaak en wensen aangepast ?  
Den N.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 21 jul. 2014
Wederom genoten van de Mahkota Rijsttafel.
Dit keer in het restaurantje blijven eten. De aankleding is heel erg simpel maar de mensen en het eten maken er een feestje van.
Nazmar .
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
9
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 23 nov. 2012
Deze toko is een aanwinst voor Zoetermeer. Het eten is heerlijk, goed kruidig en pittig, veel variatie en absoluut niet vettig. Het restaurant is simpel ingericht en de toko lijkt me voornamelijk ingericht voor afhalen. De bediening is uiterst vriendelijk en geen verzoek is teveel. Je bent vrij om de ingredienten te wisselen; wij hadden nasi rames (standaard met soorten rundvlees) maar wisselen naar nadere groenten en vlees (wij wilden ook kip) wordt probleemloos geregeld. Kortom, wij zullen hier vaker komen!.
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.