Tante Nel

Pannekoekstraat 53 3011 LC Rotterdam Nederland Kaart
31-108460265
8,2 /10
19 recensies

Meer informatie over restaurant Tante Nel

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 12:00 - 22:00
Zeer goed
8,2 /10
 • 10
  0
 • 9
  3
 • 8
  7
 • 7
  5
 • < 7
  3
Eten
8,6
Service
8,1
Decor
7,3
Prijs-kwaliteit
Kan beter
Wachttijd
Kort
18/18 recensies

Jouw recensie over het restaurant Tante Nel

Mala L.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 12 aug. 2018
Twee grote friet besteld met mayo en pindasaus en nog wat snacks. 1 friet bestond uit alleen maar kleine en rauwe stukjes met een aantal harde kleine stukjes. Geen uitzondering. Een bak vol met kleine stukjes. Dit heeft de medewerker gezien maar had er blijkbaar geen moeite mee om ons dit te verkopen.


De andere friet had wel normale lengte maar was ook rauw. En met rauw bedoel ik bleek, slap en smaakloos. Te kort gebakken dus. Kroketjes waren ook niet goed gebakken. Vielen uit elkaar.


De chagrijnige houding van personeel en een klant die de wind van voren kreeg omdat ze 5 minuten te laat was om haar eten op te halen zorgen ervoor dat wij voortaan ons patatje en snacks ergens anders halen. Dit was geen 20 euro waard.
Annet V.
Meesterproever
(13 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 3 dec. 2017
Wat een leuk concept is dit, anders dan een snackbar met alleen maar hoogwaardige kwaliteit. Natuurlijk blijft het frituur, maar absoluut de zonde waard.
Rob V.
Meesterproever
(25 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 21 jul. 2017
Op aanraden van een vriend een keer een "patatje" gegeten bij Tante Nel. Mijn partner patat met truffelmayonaise ik zelf met pindasaus.
Heerlijke dikke frites, werden zelfs bediend op het terras !
Voor ons is dat frites en die hoort zo te smaken, komen zeker terug.
jennifervos87 .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
6
Service
2
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 8 mei 2017
Gisteren Tante Nel aangedaan.. met haute friture in het achterhoofd hadden wij hoge verwachtingen.. we hebben beiden een frietje besteld, een frikadel en een rundvleeskrotet.. 10 minuutjes wachten werd ons verteld.. met een kleine zwemmend in mijn buik wilde ik gebruik maken van het toilet.. maar deze hadden ze dichtgegooid.. ze wilden geen uitzondering maken.. erg jammer, vooral omdat het ook een bar is... na 10 minuten kregen we ons eten.. de friet was erg dik, sommige niet gaar en al snel waren ze niet meer knapperig.. mijn kroket viel in mijn handen uit elkaar.. mosterd uit een zakje.. en het was geen echte mayo maar frietsaus? sorry Tante Nel, Wij komen nooit meer terug!
Nicha W.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 4 feb. 2017
Mn man en ik hadden nog een half uurtje voordat we in de buurt naar een afspraak moesten, ff gegoogled naar een patatzaak in de buurt en kwamen hier terecht. Heerlijke niet vette verse patat! Niet karig met de saus (hou van flink wat goede mayo en curry zodat de frietjes niet droog overblijven zonder saus). Lekkere truffelmayo!
Voor wat je krijgt prijs/kwaliteit is goed.
Lekkere truffelmayo en bediening was vriendelijk, dik in orde. Mocht ik daar weer in de buurt zijn haal ik zeker weer een patatje!
Evaz3 .
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
10
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 26 sep. 2016
Wel erg grote friet.
Hoge verwachting van een biologische snackbar. Niet helemaal waargemaakt. Kwaliteit niet slecht maar zulke grote friet ik denk dat ze uit een aardappel 4 frieten halen. Ben denk ik toch meer van de kleine friet, Wel leuk aangeklede zaak en inderdaad om nu over de muziek heen te schreeuwen als de bestelling klaar is. Doe hip een tv scherm met een nummer. Een nummer op de bon of iets orgineels zou hier niet misstaan.
B V.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
9
Service
7
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 24 jul. 2016
Ik begrijp de recente negatieve recensie echt niet! Tante Nel is een geweldige mix tussen een traditionele snackbar en een bar. Een uniek concept waar je dus naast je patat stoof (die overigens kakelvers is en absoluut niet melig is, hoe bedenk je het) kunt genieten van een lekker biertje of een coctail. Ze hebben zelfs milkshakes met alcohol! Ook de opmerkingen over de service herken ik niet. Wij kregen alle aandacht en van schreeuwen was geen sprake. Ik vond het eten kwalitatief erg goed. Het is niet echt een restaurant. Het decor is gewoon simpel maar ze hebben wel een heerlijk terras.
Henri V.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,8 /10
Eten
5
Service
5
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 24 jun. 2016
Een witbiertje dat niet ijskoud is maar lauw, een frikadel die te doorbakken is, harde taaie korst. Patat melerig. Personeel dat door de zaak heen schreeuwt en als degene niet reageert, nog meer en harder gillen i.p.v. onthouden voor wie de bestelling is en er naartoe lopen?! Een radiozender waar meer op gepraat wordt dan muziek, en dan zo hard dat je elkaar niet meer verstaat en het personeel nog harder moet schreeuwen. Geluid dat uit de Bose's komt, zou perfect kunnen/moeten zijn maar is veel te blikkerig, i.c.m. de slechte akoestiek, kan je beter wat dimmen. Al met al zonde van zo'n mooie zaak. Het is allemaal semi hip, populair en modern maar men kan zich beter richten op de kwaliteit van het eten en sfeer....dan komt het wel goed.
Jolanda D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 24 mrt. 2016
Laast voor de tweede keer bij tante nel gegeten met me schoonouders die zelf 25 jaar ervaring in frituurland hebben
Waren weer onder de indruk van de heerlijke kwaliteit en zeer vriendelijke bediening
Aanwinst voor rotterdam
Joy R.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 19 feb. 2016
Wij zijn met de kids geweest op vrijdagmiddag. Kids genoten van de gerechten en de aandacht die zij kregen. Dus wij ook genoten.
De sfeer is zeer ontspannen. En de bediening is correct.
Gezien de grote van de porties hebben wij bij het avondeten wat crackertjes gegeten.
Een verrijking voor het centrum van Rotterdam
Dieneke S.
Meesterproever
(28 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 6 nov. 2015
Op vrijdagavond een overheerlijk patatje mayo gegeten en bitterballen. Zoals je ze wilt! De kleine portie deed niet onder voor een normale. Fijne sfeer!
Rick V.
Meesterproever
(43 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 20 okt. 2015
Na een dag werken wilde we wel eens een keer bij Tante Nel op bezoek. De enige echte Snack Bar in Rotterdam waar we lazen dat ze truffelmayonaise en truffelkroketjes hebben. En laten we nou net beide dol daarop zijn. Dus niet verbazingwekkend was dit dan ook wat we bestelde naast de kaas-rucola kroketten. Sowieso is het onweerstaanbaar om hier te eten als je van een lekker drankje houdt, want waar anders kun je een lekkere gin-tonic bestellen bij je friet? Opvallend grote keuze gins ook, die schijnbaar nog steeds groeiende is. Verder smakelijke siroopjes. We hebben al met al lekker gegeten en we zijn er dan ook al een keer daarna terug geweest. Goede aanwinst in die buurt op snack gebied!
Pim V.
Meesterproever
(78 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
9
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 31 jul. 2015
Tot nu toe heb ik, in twee bezoekjes, alleen de patat en de rundvleeskroketten van Tante Nel geproefd. Allebei van zeer goede kwaliteit. In de categorie 'snackbar', waar ik deze tante ondanks de verkrijgbaarheid van (sterk) alcoholische dranken toch maar onder wil scharen, zitten we hiermee in de hoogste regionen. Dit is een van de weinige snackbars met bediening die ik ken. En die bediening is dan nog ook nog eens bijzonder vriendelijk en attent. Dit zorgt voor een zeer prettige sfeer in de verder niet heel sfeervol ogende zaak. Ik kom er zeker eens terug om hun patat met stoofvlees te proberen. En let op: de kleine patat is lekker groot!
Christel B.
Meesterproever
(84 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
8
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 16 mei 2015
Ik kom zelf uit het zuiden en was helemaal klaar met alle snackbars in rotterdam. In het zuiden is patat een onderdeel van je opvoeding en de smaak kwam hier tot nu toe nog niet eens bij in de buurt. Vandaag bij tante Nel gegeten en daar werd ik heel vrolijk van. Hier durf ik een brabander mee naar toe te nemen. Goeie pata en een frikandelspeciaal zoals deze hoort te zijn.
Just K.
Meesterproever
(102 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 20 mrt. 2015
Heerlijk hip & verantwoord snacken. Hippe baarden (nee, ik scheer gewoon niet), praatjes over vastgoed -mijn beste gesprek ooit in een snackbar, dat dan ook weer-, speciaal biertje erbij. Hele goeie frikadellen. Stevige bitterballen waar je nu eens niet gelijk je bek aan brandt. Goeie verdeling tussen bar aan de ene en frituur aan de andere kant. Klein, levendig en gezellig. Toedeledoki ouwe snackbar, welkom Tante Nel!
Mark V.
Meesterproever
(28 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
9
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 10 jan. 2015
Ja een negen voor een snackbar, geweldig!
Patajestoofvlees is echt heeeeeerlijk.
Gehaktbal op brood Toppertje.
Bitterballen zo lekker.
Frikandel speciaal voor mij een tien! Heerlijk wist niet dat er zo iets lekkers uit de frituur kan komen.

Gezellige bediening en vriendelijk.
Cola in een glas, met of zonder ijs, gewoon in de snackbar.


TOP!
Jeroen B.
Meesterproever
(77 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 19 dec. 2014
Tante Nel heeft een toegevoegde waarde aan het Centrum van Rotterdam. Het is de plaats waar men o.a. heerlijke zelfgemaakte frieten met truffelmayonaise kunt eten. Ook zijn het patatje stoofvlees en de huisgemaakte gehaktballen een aanrader. Helemaal speciaal is dat Tante Nel ook een biertje,wijntje of 1 van de vele verschillende gin-tonic's serveert.
imcvdh .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 21 nov. 2014
Dit is een snackbar waar je eigenlijk gewoon wil blijven hangen, wat echter niet vaak zo is bij de standaard snackbar. Het is hier super gezellig en als je een van de plekjes bij het voorraam kan veroveren heb je ook leuk uitzicht (maar kijkend in de zaak is ook erg leuk! Dus ik zou een beetje schuin gaan zitten). De snacks zijn dan ook nog eens heel erg lekker, kwalitatief natuurlijk stukken beter dan de standaard snackbar! Hier hebben we dan ook een lekker grote patat met besteld met een mooi glas witte wijn, dat kan ook niet overal! En als toe een pinkyrose lemonade (dark seasalt & caramel, alsof je een toetje drinkt!)
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.