't Witte Huuske

Oosterburen 1 8891 GA Midsland (Terschelling) Nederland Kaart
31-562448636

Meer informatie over restaurant 't Witte Huuske

 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  3
 • 7
  2
 • < 7
  0
Prijs-kwaliteit
Gunstig
Geluidsniveau
Rustig
Wachttijd
Kort
5/5 recensies

Jouw recensie over het restaurant 't Witte Huuske

Adebruin .
Meesterproever
(22 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 17 jul. 2018
Zaterdag 14 juli hier na aankomst Terschelling gegeten. We zaten lekker in het zonnetje buiten op het terras. Gekozen voor de boeren schnitzel en de zeebaars. Beiden erg lekker en goed van formaat. Bij beide gerechten ook een juiste portie patat en salade. (Geen overdaad maar dus echt als bijgerecht) zodoende komt het hoofdgerecht goed tot zijn recht. Aardige bediening die op het juiste moment komt vragen of alles naar wens is. Een heerlijk koud bier (halve liter weizener) en een smaakvolle sauvignon blanc maakten het af.
Rombom .
Meesterproever
(70 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 12 sep. 2016
Deze aardige eetgelegenheid met terras zit aan het begin van een prachtige straat, met grote bomen aan weerskanten.
Vanwege het warme weer bestond onze lunch in de eerste plaats uit twee Weizenbier elk. Daarbij aten we een broodje oude kaas, dito cranberrypaté en een uitsmijter met kaas.
Ik had verwacht dat de cranberries in de paté zouden zitten, maar ze kwamen als een compôte er boven op. Niettemin ook lekker.
Jan V.
Meesterproever
(30 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 3 jan. 2014
Geweldige afsluiter van een week Terschelling. Bij 't Witte Huuske voel je je direct thuis. Eten in de huiskamer en de heer des huizes is een geweldige gastheer. De hele groententuin wordt ingezet bij een eerlijke heerlijke maaltijd. Vega groentewrap was super. De snitsel met cranberry saus eerlijk lekker. 2 groentes, napperige sperziebonen en worteltjes met boter en peterselie zoals het hoort. En soesjes bij de koffie.
GertSok .
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 2 jul. 2013
Op het terras een tosti genuttigd. Dip kwam in een voorverpakt zakje, doet geen recht aan de mooie locatie naast een begraafplaats.
Dana B.
Meesterproever
(20 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 6 jun. 2013
Het eten was prima. Het was fijn dat er bij het hoofdgerecht ook verschillende soorten groentes bij werden geserveerd. Bediening was netjes en niet té aanwezig. Verder een gezellige huiskamer-sfeer.
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.