't Strandhuys

Strandweg 100 9164 KB Buren Nederland Kaart
31-519542554
7 /10
32 recensies

Meer informatie over restaurant 't Strandhuys

7 /10
 • 10
  1
 • 9
  3
 • 8
  2
 • 7
  6
 • < 7
  20
Eten
7
Service
6,5
Decor
7,5
32/32 recensies

Jouw recensie over het restaurant 't Strandhuys

h V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
4
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 3 jul. 2017
Ronduit smerig eten. Vis niet gaar, kraak noch smaak aan.
Hoe kun je een gebakken visje verpesten! Twee keer gezegd dat het niet lekker is. De derde keer vraagt men domweg of het gesmaakt heeft! Mijden die tent, neem een visje bij de visboer!
Wim T.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
10
Service
2
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 14 mei 2017
Dit is de eerste keer dat ik een recensie schrijf. Maar een week na daar gegeten te hebben ben ik nog kwaad. Dat was op 5 mei.
Er liepen 6 man rond van de bediening, die het presteerden ons als lucht te behandelen. Onvoorstelbaar. Het was helemaal niet druk, maar na bijna een half uur kwam er eindelijk eens iemand die vroeg of hij ons van dienst kon zijn. We stonden net op het punt weer weg te gaan. De chef daar kan maar het best zo snel mogelijk een andere baan zoeken, want dit kan niet. Ik ben niet de eerste die dat constateert, maar met kritiek doet men hier kennelijk niets.
Doodzonde, het is een geweldige locatie en met het eten was helemaal niks mis.
Maar een bediening die het woord bediening niet verdient.


Wim
Jerrey ..
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
4
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 13 mei 2017
Oef wat slecht. Dit is echt verschrikkelijk. De bediening heeft er duidelijk geen zin in, negeert alle signalen van de gasten en als ze al reageren is het ronduit ongeinteresseerd en bij vlagen onfatsoenlijk. Het eten is te doen maar de torenhoge prijzen die ze hanteren staan in geen verhouding. Een schande voor een mooi eiland als Ameland.
Marlies K.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 7 mei 2017
Vaker hier geweest, maar vandaag was de laatste keer. Wat een ongelooflijke trieste service. Om te beginnen koffie met gebak besteld, waarbij drie van de vier reeds gebak kregen, later kwam de koffie. Toen de koffie en het gebak op was kwam na langere tijd pas de warme wafel van de vierde persoon. Bestellen gaat heel moeizaam, het personeel is jong en onervaren: totaal niet oplettend, geïnteresseerd of gastvrij. Heb je eindelijk de aandacht van een bediende te pakken, blijkt dat er veel personeel rondloopt dat geen bestelling op mag nemen. Dus begint het wachten op de volgende bediende, die wel een bestelling aan mag nemen. Meermalen om dekentjes moeten vragen voor de dames van het gezelschap. Er werd beloofd deze te brengen, maar de belofte werd lange tijd niet nagekomen.
Vervolgens bestellen we wat te eten, waarbij blijkt dat de soep niet vegetarisch kan. Oké, kan gebeuren, dus we turen nog even verder op de kaart. Ik wil uiteindelijk alsnog wat te eten bestellen, krijgen we de mededeling dat de keuken gesloten is. Drie van de vier kunnen dus wel wat eten, de vierde bestelt ietsje later en kan geen eten meer krijgen, zelfs geen kaasplankje of stukje brood. Reden: er staan maar twee personeelsleden in de keuken. Wablief? Het is zondag, lunchtijd, vakantie en er is verdraaid goed weer voorspelt. Dan zet je toch meer personeel in? Voor mijn part laat je het personeel, dat geen bestelling op mag nemen, soep inschenken of brood snijden. Ik heb mijn beklag gedaan, maar kreeg 0 op rekest, geen excuusje kon er van af. Sorry, maar dat gaat er bij mij niet in. Het is dat de lokatie goed is en er veel toeristen op af komen die één, twee keer wat komen eten of drinken. Anders maakt een horecagelegenheid als deze zichzelf kapot. Heel, heel triest dat service en gastvrijheid niet bovenaan het woordenlijstje van 't Strandhuys staat.
Elisa D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 24 sep. 2016
Heerlijk gegeten. Een 3-gangen dagmenu voor €20,00. Carpaccio vooraf, gamba's als hoofdgerecht en kwark met vers fruit als toetje. Geweldig!! Prima bediening. Super uitzicht over het strand en de zee.
Johannes-Anouska .
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
7
Service
5
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 23 jul. 2016
Mosterdsoep erg lekker. Lamsburger was goed. De spareribs waren inspiratieloos. Weinig smaak, als er al marinade op zat, was daar weinig van te merken. Bediening was actief op het verkeerde moment en inactief op het moment dat ze juist actief moesten zijn. Liep veel personeel rond, maar weinig overzicht en de gastvriendelijkheid kortaf en niet persoonlijk.
Petra M.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
7
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 8 apr. 2016
Vanmiddag hier geluncht, broodje brie en broodje-kroketten; beiden erg lekker. Er waren slechts enkele tafels bezet in deze grote strandtent, de bediening was echter zwaar ongeïnteresseerd, liep meerdere malen langs de tafel zonder te kijken of we nog iets wilden bestellen. Vervolgens hebben we 20 minuten met lege borden op tafel gezeten en kregen we met moeite de rekening (ook nu was de serveerster al enkele keren ongeïnteresseerd langs onze tafel gelopen). Voor het afrekenen (pin) moest ik naar de bar komen, waar ik vervolgens niet te woord werd gestaan en stond te wachten, terwijl het personeel (3 man sterk) met elkaar stond te praten.
Kortom: het personeel kan een bezoek aan een 'gewone strandtent' bijzonder maken... of niet!
bartvanj .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
3
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 24 dec. 2015
Varkens haas saté besteld voor twee personen. Vlees smaakte van beide borden erg zuur. Vlees was ons inziens niet goed meer. Bediening heeft excuses aangeboden en beide diners van rekening afgehaald. Bij afrekenen liet medewerker weten dat het recent vaker is voorgekomen dat klanten dezelfde klachten hadden. Het zou liggen aan het feit dat de vacuüm verpakking bij levering kapot blijkt te zijn. Ongelooflijk!
Paul V.
Meesterproever
(22 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 12 sep. 2015
't Strandhuys. Ach. Voor een Strandtent is het okee. We hebben er een keer gedineerd en een keer koffie gedronken. Wat ik voor bij de koffie jammer vind, is dat 't Strandhuys koude, standaard appeltaart uit de koeling serveert. De wafels lijken opgewarmd. De gevulde koeken zijn dertien-in-een-dozijn. Met een beetje fantasie kun je die vervangen door vers(er) uit eigen keuken. De locatie is, los van de zanderige entree, een mooie plek met een ruim terras. De dinerkaart is gevarieerd en precies wat je mag verwachten van een strandtent. De bereiding van vlees en vis is redelijk, de garnituren zijn wat rommelig. Maar er is friet, een lekker gebakken aardappeltje en een frisse salade. De jongeman aan onze tafel deed het voorbeeldig, netjes en met een grapje.
marnakroese .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
8
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 11 sep. 2015
Wij hebben hier met 16 personen gegeten.
Super lekker gegeten.
Personeel is zorgzaam en attent. Gerechten werden tegelijk uitgeserveerd.
Niets op aan te merken.
Prachtige locatie.
John D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
2
Service
7
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 5 sep. 2015
Vis gerecht met Leng file was een regelrechte ramp . Kok kan geen visgerecht klaarmaken en gebruikt geen kruiden noch peper en zout .Vis was niet gaar .
Varkensfilet was niet geheel te herkennen en was eetbaar.
Salade ???? zonder dressing !!!!
De Duif was zo taai dat het gerecht omgewisseld werd .
Bediening prima , vriendelijk , kok is het woord niet waard .
MocaMar .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6,3 /10
Eten
6
Service
4
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 13 aug. 2015
Komen al jaren, ook al in voorganger van het strandhuys, de heksenhoed. We herkennen ons in de andere recensies, het eten is ok maar heb niet te hoge verwachtingen. Bitterballen prima, bier is goed. Kom voor het uitzicht, de plek aan zee, blijft fantastisch. Het vaste personeel staat in de goede stand, vriendelijk vlot en bekwaam. Grootste verbeterpunt zijn de vakantiekrachten, ieder jaar verbazen we ons in het drukke hoogseizoen weer over de gebrekkige bediening bij sommige van de vakantiekrachten (niet allemaal, verschil moet er wezen). Maar er loopt altijd weer personeel rond dat het presteert je niet te zien of te doen alsof, kortaf en ongeinteresseerd te reageren. Gebrek aan ervaring is tot daar aan toe maar dat je uitstraalt dat je geen zin hebt in wat je doet op deze plek, met gelukkig publiek op een zonnig strand, dat is toch bijzonder te noemen.. Dus even komen buiten de drukste momenten en een tip voor het management; neem mensen aan die er zin in hebben net als de gasten!
vanthof .
Expertproever
(9 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 20 jul. 2015
In de zomer hier geluncht. We waren met z'n drieën en twee van ons hadden en voorgerecht en we hadden alledrie een plate als hoofdgerecht besteld. Om ons heen kregen mensen die later besteld hebben veel eerder hun gerecht. Sommige gerechten zijn natuurlijk bewerkelijker dan andere dus zocht hier nog niet zo veel achter. Tot bleek dat we 5 gerechten in één keer geserveerd kregen. Soep en frites met saté is niet de beste combinatie. Heb er op dat moment niets van gezegd omdat ik niet wil dat eten weggegooid wordt. Bij het afrekenen wel vermeld en kregen hiervoor wel excuses. Het was die dag mooi weer en erg druk maar dit zijn fouten die niet gemaakt mogen worden. De smaak van het eten was verder wel goed.
Marieke B.
Meesterproever
(27 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
5
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 16 jul. 2015
Een paar keer hier gezeten vanwege de locatie, die is prachtig. Het restaurant is op palen gebouwd boven het strand. Met een wilde zee heb je hier prachtig zicht en daarom kwamen we hier ook. Het terras buiten is prachtig, zowel schaduw als zon, ook binnen is het prima zitten, veel plekken die goed uitkijken over de zee. Bediening is niet vlot, ze houden niet goed in de gaten of je nog wensen hebt, kan dus lang duren. Bediening staat veel op een kluitje binnen. Het eten is standaard wat je van een strandtent mag verwachten
Robbert S.
Meesterproever
(48 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 3 mei 2015
Nog en voorbeeld van een opgehipt Amelands restaurant: binnen en buiten is het de afgelopen 5 jaar een stuk strakker geworden.
De bediening is in redelijke aantallen aanwezig en lijkt erg druk. Toch zit er niet veel vaart in, ondanks dat het restaurant lang niet vol zat.
Eten was gewoon lekker. We hebben hier kibbeling gehad (vers), broodje kroket (op oud brood) en saté.
Pieter V.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
4
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 28 apr. 2015
Tijdens ons verblijf op Ameland een simpele hap gegeten. Mijn partner een wafel met kersen en slagroom. Geen verse wafel maar een opgewarmde deurmat. Ik een tosti waarvan de vulling smakeloos was.
Bediening was niet echt geïnteresseerd.
Anonymous1979 .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,8 /10
Eten
5
Service
6
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 16 apr. 2015
Ik heb een maaltijdsalade gehad met meerval. Het is een zeer simpele salade met wat saus erop en daar bovenop een dunne meerval gelegd. Ik kan dit niet echt een maaltijdsalade noemen. Daarbij komt dat de salade exact hetzelfde is als de salade die je als bijgerecht krijgt. Alleen dan zonder het visje er bovenop. Geen aanrader dus.
Tevens merkten wij dat het personeel onderling niet zo goed samen gaat. Jammer dat we dat moesten zien.
Barney01 .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 5 nov. 2014

Hallo

Mijn vrouw en ik waren afgelopen week gedurende drie dagen in het strandhotel.
Op loopafstand uw heerlijke restaurant. Wij waren er 's ochtends voor de koffie en 's avonds voor het diner. Alles was prima verzorgd. Het eten was uitstekend. Goede prijs kwaliteit verhouding ook. De bediening was ieder keer weer uitstekend en vriendelijk. Wij herkennen ons niet in de negatieve kritieken en zullen beslist vaker terug komen. Wij kunnen nu al niet wachten.
Dank daarvoor.

Groet Fam Schreuder
Paul8888 .
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
6
Service
5
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 23 okt. 2014
Je kunt hier prima lunchen, maar dineren is af te raden. Wij kwamen een keer na 6 uur binnen en het personeel was vooral bezig met opruimen en minder met serveren. Gelukkig wel goed af kunnen sluiten want de cheesecake is erg lekker.
Manon B.
Meesterproever
(40 recensies)
Gemiddelde cijfer
3,8 /10
Eten
3
Service
2
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 4 sep. 2014
Hoe kan je een tosti laten mislukken?
Hier kan het.
Ook kibbeling was niet te eten.

Meneer van de bediening was ronduit onbeschoft.

Het restaurant ligt mooi maar dat is dan ook het enige.
Ook wij komen hier niet terug.

 • 1
 • 2
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.