't Brand Eethoes

Stationsstraat 15 6301 EZ Valkenburg aan de Geul Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 25
|
31-436015607
5,8 /10
41 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 25
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant 't Brand Eethoes

Hoe kom je er?

 • : Parkeerplaats

Openingstijden

Maandag
- Lunch 11:30 - 16:00
- Diner 14:00 - 20:30
Dinsdag en Woensdag
- Lunch 11:30 - 16:00
- Diner 13:00 - 20:30
Donderdag Gesloten
Vrijdag t/m Zondag
- Lunch 11:30 - 16:00
- Diner 13:00 - 21:00

Services

5,8 /10
 • 10
  1
 • 9
  4
 • 8
  7
 • 7
  3
 • < 7
  23
Eten
5,7
Service
5,8
Decor
5,7
Prijs-kwaliteit
Kan beter
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Hoog tempo
38/38 recensies

Jouw recensie over het restaurant 't Brand Eethoes

Marjolein V.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 29 jul. 2018
Wat een onhygiënisch, smakeloos en klant onvriendelijk restaurant! Ik ben hier gaan eten met mijn zonen en zijn vriendin met social deal, een uitgeknipte geplastificeerde kaart waar je uit kan kiezen. Voorgerecht soep van de dag of groentesoep gevraagd omdat een van mijn zonen geen soep lusten, uit het tussengerecht het brood met boter kon krijgen, Nee er word niets geweizigd aan het menu, maar je kon het ook niet bijkopen??? Dan toch maar 3x groentesoep en 1x champignonsoep de laatste was een soort van cup a souplesse met taaie crouto s. De groetensoep smaakte 3x anders waarvan 1 kom letterlijk bedorven was, deze was nl. zuur! Gemeld bij de ober maar geen reactie op gekregen ook geen nieuwe soep. 5 min later kwam het hoofdgerecht een doorbakken biefstuk ( er was niet gevraagd hoe ik die wilde hebben ) waar je een schoen perfect mee zou kunnen bekleden. Een kipspies waarvan ik denk dat de kip jaren geleden al overleden was met een roomsaus ( die op ons Verzoek apart geserveerd werd ) met vel en ontzettend melig totaal geen smaak!. Geserveerde groeten waren roerbakgroenten die gleden van mijn bord samen met het vet waar ze in gebakken waren. Bij de kip zat een koolsalade met wortel uit een slechte basis supermarkt, verder geen groenten. In andere zoon en zijn vriendin hadden de saté spies dit smaakte flauw maar was te eten. Het dessert we bestelden 2x ijs met bosbessensaus, 1x met chocoladesaus en limburgse vlaai met koffie. We kregen 3x chocoladesaus, dit werd hersteld en de limburg se vlaai was kersenvlaai maar dan gewoon de rastervlaai van de supermarkt en van een paar dagen oud, de koffie moet nog gezet worden. Het ijs was ook gewoon vanille schepijs met een soort van Tova saus en een toefje slagroom. Wat een teleurstelling om het einde van je vakantie af te sluiten, de ober kwam ook niet vragen of we nog wat wilden drinken, hij ruimde de tafel af en liet ons zitten, ik ben naar binnen gelopen om te vragen of ik de rekening kreeg. Een prijslijst watdrankjes kosten hangt er niet dus die verassing kwam nog. O ja, je kunt beter gebruik maken van de toiletten op het station dan de toiletten in het restaurant, als je binnenkomt is het een wonder dat je schoenen de vloer weer loslaten, dat de inspectie van volksgezondheid hier nog nooit is langs geweest is mij een raadsel. Wij zijn in ieder geval alle 4 goed ziek thuis gekomen. Mijn mening in deze is als je via Social deal boekt maakt het voor het restaurant niet meer uit wat hij op je bord gooit, het is toch al betaald!!!
Ans D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 24 mrt. 2018
Eten was niet lekker en zeer slecht bereidt. De wokgroenten smaakte nergens naar en dreven in het vet. Biefstuk zat geen geur of smaak aan en had maar net de pan gezien. Het pepervaatje was leeg dus je kon het ook niet zelf nog enige smaak geven. De kroegbaas bleek zelf de kok te zijn en die was onbeschoft en chagrijnig. Wat een afknapper.
mkrottje .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
2
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 21 aug. 2017
Ik ben hier gaan eten met een bon van Social Deal, vandaar mijn beoordeling bij prijs-kwaliteitsverhouding. Soep was lauw, wel een nieuwe gekregen na 3 keer de bediening gewaarschuwd te hebben. Biefstuk was bloederig, hoewel medium besteld en was met moeite door te zagen. Varkenshaasspies was te droog doorbakken. Terug naar huis, flinke last van mijn darmen en blij dat ik net op tijd thuis was. Mijn recensie bij Social Deal is niet goedgekeurd door de eigenaar, een kwalijke zaak, en werd dus niet geplaatst. Ik vind dit misleiding...
Els K.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
6
Service
8
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 11 aug. 2017
Geen gezellige eettent. Hygien3 laat te wensen over. Meteen na het eten kon ik naar het toilet rennen. Mijn maag en darmen zijn behoorlijk van streek. Hier ga ik niet meer terug.
Silvia V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 3 aug. 2017
Gisteren hier gegeten met vrienden en onze kinderen. Wat een aanfluiting. We werden nors en onvriendelijk ontvangen. Meneer had er duidelijk geen zin in. Op normale vragen kwamen rare antwoorden. (welk speciaalbier hebben jullie: limonade. Wat houdt dit nagerecht in? Dat is lekker.) Het bestek de borden en de glazen waren allemaal smerig. Waarop ik besloot uit m'n flesje cola te drinken. De ober nam dit nog halve flesje mee terwijl hij de tafel afruimde. Op m'n vraag of ik m'n drinken terug mocht hebben kwam het antwoord dat ik nooit cola gehad had. Of ik nog iets wilde drinken. Ja m'n cola graag. Nieuw flesje wat vervolgens gewoon op de rekening stond. Ik had volgens hun gelogen over de verdwenen cola, die had ik nooit gehad. De vloer ligt bezaaid met allerlei rotzooi die er zeker al weken ligt. Onze dreumes kroop hier even vrolijk doorheen � Onze 5 jarigen werden op het toilet even flink uitgescholden door de uitbater omdat ze iets te druk waren naar zijn zin. De sla op ons bord was oud en verlept. De friet dreef door het vet heen. Kip smaakte naar ranzig spek. Na het zoveelste smerige bord hebben we het voor gezien gehouden en aangegeven dat dit qua hygiëne toch echt niet kon. Waarop de sfeer nog grimmiger werd en we een rekening gepresenteerd kregen die van geen kanten klopte en waar geen uitleg bij gegeven kon worden. (alleen bedragen geen specificaties) 34 euro voor een paar drankjes. Deze man moet heel snel stoppen met het serveren van eten. Beter nog om z'n café helemaal te sluiten want van klantvriendelijkheid heeft hij nog nooit gehoord. Wij hadden dit eten via social deal geboekt. En willen daar ook onze recensie geplaatst hebben. Maar het blijkt dat zij de ondernemer vrij laten om recensies te plaatsen. Zeer slechte zaak! Geen wonder dat er op social deal alleen maar positieve reacties staan!!!! Als je op restaurantsite Iens kijkt, TripAdvisor, deze Facebookpagina en Google dan lees je de werkelijke gang van zaken. Mensen niet hierheen gaan! Is 't geld en de frustratie echt niet waard!!
Steffi B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 1 jul. 2017
Via social deal het wandelarrangement gedaan. Mooie wandeling. Lekkere groentesoep, rijk gevuld met groenten. Het hoofdgerecht zuurvlees was ook erg goed. Geen vette friet. Frisse salade. En vlotte bediening.
Fer D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 28 mei 2017
Slecht eten en vooral een onbeschofte kok/eigenaar!
Aspergesoep: flets, kartonsmaak, teveel bindmiddel, geen enkele asperge.
Gebakken mosselen: dreven in een plens vet, smaakten ook puur naar vet.
Bieftstuk: werd vooraf gevraagd hoe we deze gebakken wilden hebben. Antwoord maakte verder niet uit, want we kregen hem beiden rauw, serveerster wist niet eens of er verschil in doorbakkenheid was. Frieten smaakten naar oud frietvet.
Ijs: niet speciaal, gewoon 2 bolletjes op een bord met wat saus uit een flesje. Wel lekker.
Zowel na de soep als bij de biefstuk aan serveerster doorgeven wat we van het gerecht vonden. Op het eind werd gevraagd of alles naar wens was geweest, waarop we nogmaals aangaven niet alles even lekker te hebben gevonden. Daarop kwam de kok naar buiten en begon te schelden hoe we het in ons hoofd haalde om kritiek te geven op zijn eten in bijzijn van anderen. Echt onbeschoft! Klant is koning was voor deze eigenaar niet belangrijk, 'hij was immers de baas'.
Deze man kan én niet koken én weet niet hoe hij gasten hoort te behandelen. Voor ons in elk geval nooit meer het Brand
Eethoes!


Typisch dat op deze website, op facebook en op eet.nu meer van dit soort ervaringen worden beschreven, terwijl de recensies bij Socialdeal allemaal stuk voor stuk lovend zijn, met ook iedere keer een persoonlijke reactie van het restaurant zelf...
Jolanda R.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
8
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 5 mei 2017
Het eten niks op aan te merken voor een social deal € 13,95 4 gangen gewoon goed. Personeel was erg vriendelijk en deed hun best. Kok?eigenaar niet de vriendelijkste persoon. Er mag wat meer aandacht besteed aan tafel aankleding(paasstukjes op 05-05-2017) en dekken van tafel(bestek werd op hoop op tafel gelegd) Servies mag schoner! en bij onze koffie na het dessert, lagen er nog de resten afgescheurde suikerzakjes van een vorige klant :erg jammer !
LEKKERPUH1. M.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 26 apr. 2017
Te snel na elkaar en niet te eten.zeker niet schoon ook.2 soorten spareribs en de groente bij varkenshaas waren verbrand en de vlaai leek uit de diepvries te komen qua smaak
Jack K.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 3 dec. 2016
In 1 woord verschrikkelijk. Eten slecht. Eigenaar een rare onvriendelijke man. Jongeman in de bediening heel aardig. Geen sfeervol restaurant en niet schoon (vloer plakte en wc vloer smerig). Eten kregen we in sneltreinvaart. En toen konden we ook nog niet pinnen!! Dus nooit meer.(Via social deal)
Marion B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9,8 /10
Eten
10
Service
9
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 7 jun. 2016
Ben er 3x geweest en ga vrijdag weer met mijn vriendinnen... Heerlijk eten en normale prijs.
Vooral de warme en koude groenten zijn een grote portie en vers..
De baas is ook de kok... Een man wat stug kan overkomen maar zijn best doet om vaak alles alleen zo goed mogelijk te doen.
Grz marion beckers
Milandijkstra .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 26 apr. 2016
Voor een tweede keer lekker gegeten bij 't Brand Eethoes. Eindelijk eens een restaurant waar veel groenten worden geserveerd! Een heerlijke salade als tussengerecht en gemengde groenten bij het hoofdgerecht (onder andere bietjes, wortel en sperzieboontjes). De extra asperges waren ook erg lekker. Ruime keuze, vis, vlees en vegetarisch.
Gezellig ingericht, leuke sfeer en bediening.
Jos M.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
3
Service
7
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 22 apr. 2016
De jongen van de bediening was prima alleen de eigenaar (kok of wat ervoor moet doorgaan) is een verhaal apart. Als je de zaak op de fles wil hebben moet je deze man inhuren, zeer onvriendelijk richting gasten. Benadering en taalgebruik richting gasten is beneden peil. Het eten wat hij maakt is ook nog eens van de kwaliteit bagger. Garnalencocktail had volgens mij al een week in de koelkast gestaan en het biefstuk had volgens mij een half uur in de pan gelegen. Waarom hij bij de bestelling perse wilde weten wat ik als nagerecht wilde hebben begrijp ik nog steeds niet, in een normaal restaurant/eetgelegenheid bestel je dat na het hoofdgerecht afhankelijk hoe de rest is binnengekomen. De frituur om de hoek is van betere kwaliteit. Mijn echtgenote had al liever voor de soep willen weggaan.
Michelle V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 17 mrt. 2016
Heerlijk restaurant! Personeel was erg vriendelijk en het eten was goed, grote porties en veel keus en dat voor 14 euro op socialdeal. Wij komen snel weer terug
Rowena R.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
5
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 16 mrt. 2016


Mijn partner en ik hebben hier op 16-3-2016 gegeten via de social deal.
voor ons NOOIT MEER!!

Het begon al toen ik telefonisch reserveerde, kreeg de eigenaar aan de lijn, wat een grove en botte man!!!
Bij 2u eerdere aankomst vroegen we netjes of we de auto al mochten parkeren aangezien we even de stad in wilde, ook hier kregen we van de eigenaar een zeer bot antwoord!! 
Hierbij verging onze zin al helemaal.
toch maar gaan eten, zeer vriendelijk jongeman in de bediening.
binnen 2 min stond onze (lauwe) soep al op tafel, en binnen 40 min hadden we ons 3e gerecht al!! 
Gaat veels te snel, hadden nog gevraagd of ze met het hoofdgerecht even wilde wachten, kregen van de jongeman te horen dat de biefstuk al in de pan lag, 2 min stond het al op tafel. Met aangebrande groente op ons bord. 
Nee voor ons de eerste en laatste keer! 
Lees in meerdere referenties zeer slechte reacties, snap het helemaal!!
Cheyenneeee .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 5 mrt. 2016
Ik heb samen met mijn vriend een heerlijke 4 gangenmenu gehad. Het was héérlijk voor dat geld! Het personeel is zeer vriendelijk en de sfeer past goed bij het eten! Een dikke pluim!
Mathje .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 17 feb. 2016
We hebben op 17-2 met een groep van 7 mensen gegeten bij het Eethoes, dit met een social deal bon. Na het lezen van recensies werd ik wel een beetje bang moet ik zeggen. Echter een dikke pluim. Het eten heeft ons goed gesmaakt. Enige minpuntje,.... de frieten hadden langer gemogen. Hadden we natuurlijk ook even kenbaar kunnen maken. Nee, een prima gelegenheid, lekker eten. En iig voor een social deal prijs... Super.
Michelle-v .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9,3 /10
Eten
9
Service
10
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 8 dec. 2015
Vandaag voor het eerst gegeten bij 't Brand eethoes, we werden vriendelijk ontvangen. Het restaurant was sfeervol ingericht en ons 4 gangen menu van socialdeal was super bevallen! Eten was heerlijk en grote porties. Het personeel en de eigenaar waren erg vriendelijk! Top restaurant, een echte aanrader.
Dikke D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
2
Service
8
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 6 dec. 2015
We hadden 12 socialbonnen gekocht ,omdat familieleden hadden gezegt dat je er goed kon eten.Nou ik bestelde capucino en kreeg kooffie met slagroom..daarna kreeg ik preisoep,erg flauw.de kipfilet was niet te eten echt afschuwelijk,en de chocolademousse was zuur.ik ga daar dus nooit meer eten.we geven de bonnen maar weg.De meule is beek is gewoon te gek,wat je daar krijgt voor die centen is niet normaal zo goed.Het brandhoes in valkenburg voor mij NOOIT mar ook echt NOOIT MEER
RobinJ7 .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
1,3 /10
Eten
1
Service
1
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 20 nov. 2015
NOOIT MEER!

Een week geleden via Social Deal met 2 personen gaan eten. Het keuze menu was uitgebreid en de avond leek goed te beginnen.

Dat was dus verkeerd gedacht. We hadden nog geen minuut geleden onze bestelling doorgegeven en de soep stond al op tafel. Prima. Maar toen dit ook gebeurde bij de volgende gang hebben wij vriendelijk gevraagd of het hoofdgerecht wat langer kon wachten. Dit was geen probleem.
Alsnog komt het hoofdgerecht na 10 min op onze tafel, lauwe frietjes en groenten niet gaar... Toen wij hier wat van zeiden kwam de baas/kok van dit restaurant geïrriteerd naar ons toe: ''dat krijg je als je het eten langer laat wachten''...

Kortom niet een restaurant waar je naartoe wilt gaan! Niet alleen is de sfeer slecht, het eten is voor die prijs zelfs te duur en de baas van deze tent is verschrikkelijk!

Nooit meer...
 • 1
 • 2
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.