Sushi Mall

Het Hout 77 9723 LB Groningen Nederland Kaart
31-507676078
7,3 /10
40 recensies

Meer informatie over restaurant Sushi Mall

7,3 /10
 • 10
  0
 • 9
  1
 • 8
  8
 • 7
  9
 • < 7
  22
Eten
7,5
Service
7
Decor
6,7
Prijs-kwaliteit
Precies goed
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Kan beter
39/40 recensies

Jouw recensie over het restaurant Sushi Mall

Rieke B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
8
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 5 apr. 2018
Wij zijn altijd super tevreden over de Sushi Mall. Oké, je gaat naar een All you can eat "restaurant", gerechtjes komen los van elkaar op tafel. Ik ben altijd tevreden over de kwaliteit van het eten. De vaak jonge mensen in de bediening doen ontzettend hun best en de bazin heeft alles onder controle. Wij verheugen ons ontzettend op een avond bij deze mensen. Wat betreft het decor; ik ga altijd met hele leuke tafelgenoten waardoor het decor maar bijzaak is, lijkt mij. Wat ik zou willen aanraden wanneer je rustig wilt zitten; geef bij het reserveren aan dat je liever niet dicht bij de kinderhoek wilt zitten. Kortom; leuke zaak voor een avondje heerlijk (onbeperkt) eten en drinken! (Bij "Gelegenheid" zou ik graag en "Met vrienden" en "Met familie" willen aangeven)
Jan B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 24 feb. 2018
Wat een slecht restaurant! Bestellingen komen niet door, daardoor heel lang wachten totdat je eten krijgt. Na de 2e ronde moesten we weer bijna een uur wachten op ons eten! Wij hebben dit niet gepikt en weggegaan. Ga hier niet naar toe, zeer slecht restaurant
J. S.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 3 jan. 2018
Bestellingen duren lang of komen helemaal niet.
Warme gerechten komen koud aan tafel.
Personeel onvriendelijk en niet behulpzaam.

Dit voorgelegd aan de eigenaresse maar deed niks met deze informatie en kon gewoon de volle pond betalen. Voor mij nooit weer, wil je voor het zelfde budget lekker eten raad ik Okami aan in de binnenstad.
Flip V.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
8
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 9 okt. 2017
goed bereikbaar en groot, daardoor niet echt een gezellige sfeer. Op piekmomenten een beetje rommelig, drankjes worden bv een keer vergeten. Hapjes komen niet tegelijk maar alle bij elkaar best prima om met de familie een leuke avond te hebben
Mandy M.
Expertproever
(9 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
10
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 13 mei 2017
Wij komen hier samen met onze kinderen al lange tijd en verheugen ons er altijd weer op. Lekker eten en voor ons altijd gezellig. Ja, het pand is erg groot en ja, de sfeer is daardoor minder, maar desondanks prima. Er wordt ons regelmatig gevraagd of we nog drinken willen (wij nemen meestal menu incl drankjes). Het gebeurt soms wel dat het kaartje minder snel wordt gehaald, maar wanneer er iemand voorbij loopt, dan geven we het desnoods even aan en nemen ze hem alsnog mee. Wachten op de gerechtjes duurt niet lang.
Marcel R.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 25 mrt. 2017
Ook voor kinderen van 1,5 moet je betalen ???? eten is vaak te gaar, en wij gaan voortaan een anders sushi restaurant zoeken.
Wendy V.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
8
Service
6
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 1 jan. 2017
Vanaf de opening tot op heden vaak gegeten bij de sushimall. De service was altijd top, met een zeer uitgebreide kaart. De laatste paar keren viel het toch tegen. De kaart is flink ingenomen, tevens komt niet alle sushi van dezelfde ronde ook op tijd bij je aan tafel. Of je krijgt van een andere tafel geleverd. Laatste keer heeft mijn collega 4x spa rood besteld maar kreeg elke keer totaal ander drinken, zelfs nadat zij dit 3x aangekaart had. Erg jammer, want de sushi is er kwalitatief wel goed.
henk B.
Expertproever
(9 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 4 nov. 2016
Gisteren gegeten. De kinderen gaan hier graag naar toe omdat ze van alles kunnen kiezen . Persoonlijk ga ik liever naar een gezellig eetcafe of restaurant. Vindt het vrij groot en niet erg sfeervol. Het eten was prima. Voor iedereen is er wel iets. Service was prima.
luigi E.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 4 nov. 2016
tijdens schrijven van deze recensie zitten wij in de sushimall .
wat een kansloze bedoeling is het.
we zitten al een half uur te wachten op onze eerste gang.

als we zelf niet hun attenderen komen ze ook niet

drama 1e klas
voor ons nooit weer
Sanne L.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 28 sep. 2016
Zojuist terug van een gezellig etentje met mijn dochter bij Sushi-mall. Ik was wat huiverig vanwege de minder positieve recensies maar wij waren erg tevreden en ik ben best kritisch. Wellicht zijn er verbeteringen aangebracht. Wij hadden om half zes gereserveerd. Er was 1 serveerster die wel met kop en schouders uitstak, wat een vriendelijk en beleefd behulpzaam meisje, top! Het eten was lekker, veel keuze, lekker warm en inderdaad toen het erg druk werd, duurde het wel wat langer voor de gerechtjes kwamen maar we hadden geen haast. Er werd vaak gevraagd of er nog drinken moest komen, ook al waren de glazen nog niet leeg. De bediening was vriendelijk. Het verse fruit was heerlijk. Voor 56,00 met 2 personen heerlijk gegeten. Het voelde totaal niet aan als een vreetschuur.
Francis E.
Meesterproever
(10 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
10
Service
4
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 22 sep. 2016
Sushi Mall is een restaurant waar wij regelmatig komen, wanneer wij bijvoorbeeld geen zin hebben om te koken. Dit om de heerlijke sushi. Vooral de Unagi Maki is favoriet bij ons, samen met de Gunkan sake, tuna en chuka wakame.
Wanneer wij 'een avond gezellig uit eten' willen, kiezen wij niet voor dit restaurant. Dit aangezien de bediening niet altijd even attent is, en het decor naar onze smaak te kil is, en het restaurant erg groot is. Regelmatig moeten wij 2 x vragen naar bestelde drankjes, en af en toe worden er bestelde gerechtjes niet geleverd (na dit aan te geven wordt dit alsnog gedaan, gelukkig).

Conclusie: ga hier heen voor de heerlijke sushi, niet voor het decor/de bediening.
Stephan V.
Meesterproever
(18 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,3 /10
Eten
7
Service
6
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 12 jul. 2016
Met enige tegenzin en veel aandringen van mijn uiteindelijke tafelgenoten, toch maar de keuze gemaakt om een hapje mee te eten. Van buitenaf ziet het er uit als een ongezellige 'vreetschuur' en de online te vinden recensies zorgde voor deze tegenzin.

Ondanks heb ik genoten van het eten. Echter werd er elke ronde wel iets vergeten en stonden er wat fouten op de menukaart (Japanse thee zag wel bij de all-in prijs, kaart gaf dit anders aan). Het was ook leuk om te zien dat het een mix van Japanse en Chinese producten was.

De service was oké. We werden naar tevredenheid ontvangen bij binnenkomst en naar onze tafel gebracht. Er werd voldoende gevraagd of wij nog wat wilden drinken en alle lege borden werden op tijd van tafel gehaald. Ietwat vaker een glimlach tonen en er had makkelijk een zeven kunnen staan.

Ondanks het eten en de service voldoende waren, is het decor mij toch een doorn in het oog. De ruimte oogt te open en naar mijn mening is er weinig sfeer. De mix van het Japanse en Chinese komt ook enigszins terug in het interieur, alleen persoonlijk vind ik het een mislukte combinatie (in dit restaurant). De stoelen zaten prima en het volume van de muziek was prima.

Ik heb mijn mening ietwat bijgesteld en ben over het algemeen positief na mijn bezoek. Een tweede keer terug komen zal nog steeds in een last option zijn voor mij.
Milou K.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,8 /10
Eten
8
Service
1
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 26 mei 2016
Het eten was super. Maar de klantvriendelijkheid was ver te zoeken. Dit is ook de enige reden dat mijn vriend en ik er niet meer komen. Eerste maar ook de laatste keer. 2 keer om bestek moeten vragen. Paar keer vragen waar mijn glas drinken blijft, waar ik inmiddels al kwartiertje op zat te wachten. Bij elke sushi restaurant krijg je ook gember en wasabi.. Werd ook nooit gebracht. Toen ook maar gevraagd. En op een gegeven moment werd ons kaartje niet meer gepakt. Het was rond kwart over 9.. En om half 10 of later werd het een keer gehaald nadat we het gevraagd hebben. Terwijl ze hele tijd langs je lopen en doen alsof je lucht bent. Krijgen we ons eten eindelijk. Komt er een serveerster om kwart voor 10 dat we nu moeten bestellen want de keuken gaat sluiten. Terwijl we net met dat andere eten bezig waren. Echt belachelijk. Komen er niet weer terug!
Evalien V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
4
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 7 apr. 2016
Oke het is een vreetschuur. Maar de jongeman die zich daar manager noemt mg wel een cursus klantvriendelijkheid volgen.
We waren in de buurt mijn dochter haar peuter en ik.
Vijf uur dus nog niet druk. We zijn er vaker geweest en iedere keer bekruipt ons het gevoel we zijn niet welkom.
Wat komen jullie doen? Dat vraagt de manager. Niet goedemiddag wat kan ik voor jullie doen. Na wat gestuntel van een meisje die alles vergat. Ja ik ben heel vergeetachtig zegt ze ook nog. Nee hier komen we niet weer. Ondanks dat de mevrouw bij de kassa heel aardig is en schrok van mijn klacht.
Loes D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
6
Service
1
Decor
3
 • Datum van je bezoek: 23 mrt. 2016
We werden verwelkomt door dooie orgieën. In de aankomsthal ontstond er ook een zeer ongemakkelijke situatie ivm de reservering.

Vervolgens werden we door een puberende jongen naar een tafel gebracht, hij liep zonder enige uitleg te geven weer bij ons weg. Dit vonden we erg vervelend want dit was de eerste keer bij sushi mall.

We werden vervolgens op de vingers getikt door een mede collega dat we de bestellijst verkeerd hadden ingevuld. Dit vonden wi ookj vervelend want we konden er immers niks aan doen.

We zaten ons smakeloos eten naar binnen tewerken onder het genot van de vreselijke chagerijnige hoofden van de bediening. Oke, ze zitten misschien nog midden in hun puberteit maar probeer er toch iets positiefs van te maken he!

Het ijs was overigens wel oke.
Marja D.
Meesterproever
(59 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
8
Service
7
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 13 feb. 2016
Overheerlijke sushi in een weinig charmant decor. De bediening was even de kluts kwijt en veranderde ons tafelnummer twee keer, waardoor wij gerechten aten die we niet besteld hadden en andere gasten vast hetzelfde overkwam. Ondanks de drukte en het grote aantal tafels heb je niet het idee dat je vergeten wordt. Je bent alleen wel een tafelnummer...
De sushi is lekker en het concept dat je veel verschillende gerechtjes kan bestellen maakt dat ook de niet-sushi liefhebbers hier uit de voeten kunnen. Ideaal voor ons gezin: met 2 liefhebbers en 3 niet is iedereen hier altijd tevreden.
Susanne D.
Meesterproever
(14 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,8 /10
Eten
6
Service
6
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 12 feb. 2016
Eten smaakt prima, maar je hebt wel echt het idee dat je in een all-you-can-eat restaurant zit. Iedereen zit daar om te gaan bulk-eten. Had niet echt het idee dat ik uit eten was, maar meer dat ik zoveel mogelijk eten naar binnen aan het werken was.
Yteke N.
Meesterproever
(29 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
8
Service
6
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 27 dec. 2015
Het lijkt echt wel een vreetschuur, maar de sushi is lekker! Service is redelijk, drinken word redelijk snel aangevuld en het eten staat zeer snel op tafel!
Malissa A.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
8
Service
5
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 20 dec. 2015
Bij aankomst was het een warrige situatie, de mevrouw aan de kassa moest de afwas hulp erbij halen om een plekje voor ons te wijzen. na dat, heb ik moeten vragen hoe het hier werkt, qua bestellen. Is netjes uitgelegd. Toen we het eten kregen, heb ik MOETEN vragen om normaal bestek ( mes en vork ) anders moest je eten met stokjes. dat kunnen wij niet. Het eten komt helaas niet tegelijk allemaal op de tafel, je eten word geserveerd door 3 verschillende personen. Er word helaas niet gevraagd of alles naar wens is, wat ik wel had verwacht. Zodra je een toetje besteld, word er niet meer gevraagd of je drinken wilt. Het ijs valt tegen, je krijgt 1 lullig bolletje. is wel erg jammer. Verder is het eten wel TOP. heel lekker. in alle vis ben ik geen graad tegen gekomen, dat vind ik zelf erg fijn! We komen zeker nog wel een keer terug. Maar de bediening mag echt wel vriendelijker en klantgerichter !
Inge S.
Meesterproever
(11 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
9
Service
6
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 16 dec. 2015
Gisteren voor het eerst bij Sushi Mall gegeten, zeer verrast door de goede smaak want had het niet verwacht,dacht altijd dat het een massale eetschuur zou zijn maar nee, we waren met een gezelschap van 4 personen waarvan de andere 2 vaker hier kwamen eten, de bediening vind ik ietwat matig, jonge meisjes die drankjes opnemen en de lege schaaltjes meenemen maakt nog niet een goede gastvrouw in de bediening, vriendelijkheid en interesse tonen in de klant moet ze wel aangeleerd worden.
De inrichting strak ,niet mooi niet lelijk maar ook niet om je aan te storen.
Voor de sushi zou ik er zeker weer heen gaan.
Leuk te combineren met bioscoop wat we ook gedaan hebben.

Gr Inge Sikkens
 • 1
 • 2
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.