Supperclub Cruise

De Ruijterkade Pier 14 1011 AA Amsterdam Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 55
|
31-203446403

Over het restaurant Supperclub Cruise

Op Supperclub Cruise geniet je van een ultieme dining experience. Hang lekker achterover, proef onze internationale gerechten en laat je verrassen met kunstzinnige en spraakmakende optredens. Tijdens het diner hoef je geen rekening te houden met tafeletiquette. Alles kan en alles mag. Vergeet alleen geen schone sokken aan te trekken!

Om 18h45 word je opgehaald bij Pier 14, achter Centraal Station Amsterdam, waarna je plaats mag nemen op de iconische bedden van La Salle Neige of in de Le Bar Noir; de zwarte zaal met uitzicht over het water. Gedurende de avond draait de DJ muziek en is het geen uitzondering dat de avond al dansend wordt voortgezet. Na een onvergetelijke avond zet de kapitein iedereen weer af waar het allemaal begon.

Hop on board en laat je verrassen!

Supperclub Cruise is op vrijdag- en zaterdagavond geopend voor diner. Hier geniet je van een wisselend 5-gangen menu (€ 65,-), altijd bereid met verse producten. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met eventuele dieetwensen of allergieën.

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 55
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)

Drankprijzen

  • € 3
    Koffie
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Supperclub Cruise

Hoe kom je er?

  • Openbaar vervoer
    Makkelijk te bereiken met openbaar vervoer
  • Kom je met de auto?
    Supperclub Cruise is gelegen achter Centraal Station Amsterdam

Openingstijden

Vr & za geopend van 18:45 - 01:00

Services

IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.