Sumo Arnhem

Jansplein 52B 6811 GD Arnhem Nederland Kaart
31-262022000
7,1 /10
48 recensies

Meer informatie over restaurant Sumo Arnhem

7,1 /10
 • 10
  2
 • 9
  6
 • 8
  16
 • 7
  13
 • < 7
  11
Eten
7,3
Service
7,3
Decor
6,9
48/48 recensies

Jouw recensie over het restaurant Sumo Arnhem

P K.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
6
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 1 jul. 2018
Leuk concept maar geen verrassingen in smaak. Basic klaar gemaakt met veel frituurvet. De nori is erg stug bij de meeste sushi. Er was wat chaos bij de tafels wie nu wat moest krijgen want de papiertjes met de tafelnummers waaide steeds weg en lagen allemaal op straat. Personeel loste het op door een nieuwe bestelling op te nemen en de papiertjes te laten liggen op de straat.
Tess B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
4
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 21 jul. 2017
Dit restaurant is zeker geen aanrader. Prijs-kwaliteit niet goed. Het eten is niet om over naar huis te schrijven. Eerlijk gezegd het minst goede sushirestaurant waar we ooit geweest zijn. Het eten oogde rommelig op de plateaus en was erg vet. Meerdere gerechten dropen werkelijk in de olie en frituurvet. Bah! Voor ons niet voor herhaling vatbaar. Veel te massaal, veel te vet en veel te vlot geld willen verdienen. Het personeel dat de gerechten komt brengen lijken wel robots. Men kijkt je amper aan en sloft langs de tafels. De vreugde straalt er niet bepaald af. Sumo Arnhem is voor ons een absolute no go. Spijt dat we daar geld hebben achtergelaten. Jammer...
Maurits D.
Meesterproever
(23 recensies)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
6
Service
6
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 17 feb. 2017
Hoge verwachtingen van Sumo mede omdat ze met shifts werken: zal dus wel heel druk en dus goed zijn. Druk was het inderdaad, goed was het zeker niet. Eten was van redelijke kwaliteit,, ondanks dat het zout- en vertgehalte veel te hoog was. De entourage heeft toch helaas veel weg van een vreetschuur: ongezellig ingericht, vies (eten op de grond) en zeer rumoerig.


Omdat we in de 2e shift zaten (19.30 uur) dachten we lekker lang te kunnen blijven tafelen. Niets is minder waar: om 21.30 uur gingen de buiten deuren al open waardoor het ineens 10 graden afkoelde. Zijn toen nog verhuisd naar een ander tafeltje, waar de wind niet over ons bord heen ging, maar waar het ook 10 graden kouder was. M.a.w. ze willen dat je om 21.30 opgerot bent i.p.v. om 22.30 uur. Echt schandalig!


Nog dessert besteld: van de 6 desserts waren er nog maar 3 .......


Toiletten waren vies, maar dat is ook niet verwonderlijk als je ziet hoeveel mensen er in het restaurant zaten. Maar 1 of 2x per avond de toiletten even schoonmaken, zou geen overbodige luxe zijn.


Kortom Sumo is een restaurant wat ik niemand zou aanraden. Ik kom er in ieder geval nooit meer terug.
C M.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
6
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 17 dec. 2016
Het eten is erg lekker maar de service is slecht.
Wij besloten na 45 min te vertrekken omdat ons zoontje van 1 nogal aan het huilen was we wilden niet teveel overlast bezorgen voor de rest van de gasten.
We hadden net sushi besteld en vroegen of we omdat onder deze omstandigheden niet verder konden eten die paar stukjes mee mochten nemen.
Er werd gezegd dat we het niet mee mochten nemen want dat is niet de bedoeling ... nee dat snappen wij ook wel maar we hadden niet echt een keuze op dit moment.
Ik vind dit absoluut niet netjes wij hebben meer dan 100 euro betaald was het dan echt zoveel gevraagd om die paar stukjes sushi mee te mogen nemen.
Iris V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
2,5 /10
Eten
2
Service
4
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 11 dec. 2016
Glutenvrij besteld en uiteindelijk toch gluten doordat er saus op de octopussushi zat. Ziek naar huis na maar 2 rondes te hebben besteld. Meenemen van wat mijn partner niet meer kon eten mocht niet (ik hoefde al niet meer). Verder ook niks met de klacht gedaan... behalve sorry mevrouw, was verder wel alles goed? Volle mep betaald. Wat een leuk avondje uit had moeten zijn eindigde vroegtijdig met buikpijn op de bank
Anouk M.
Meesterproever
(14 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
8
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 21 okt. 2016
Ik ging altijd graag naar sumo. Maar de afgelopen 3x dat ik ben geweest vond ik het echt tegenvallen. 1x in de avond geweest. Het personeel liep echt rond als een kip zonder kop en het duurde allemaal ook erg lang en werden gerechten vergeten. 2x geweest voor de lunch en wat heb ik me beide keren geërgerde aan het personeel. Allebei de heren die toevallig allebei de keren werkten, spraken amper Nederlands, waardoor moeilijk verstaanbaar en het straalde er echt van af dat ze zin hadden in hun werk. 5x moeten vragen om soyasaus, niet in zicht voor vragen of bestellen voor drankjes. Zaten gewoon op de bank en kwamen om de 10 min een keer kijken of ze wat konden doen. En alle 3 de keren was de zaak niet schoon. Je hoort je schoenen plakken aan de grond. Wat wel ten goede is verandert is het formaat van de sushi. Die is kleiner geworden waardoor je lekkerder eet. Verder was de sushi ook gewoon goed, zoals gewend. Maar voorlopig geen sumo meer voor ons. Ga liever naar een sushi zaak waar ik me welkom voel
Ahmet T.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
9
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 29 aug. 2016
De muziek mocht wat beter, voor de rest was alles wel oke. Wel jammer dat veel dingen er niet waren. Het duurde een beetje lang voordat sommig eten er was.
Maureen V.
Meesterproever
(12 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 3 jul. 2016
Erg mooi restaurant met een moderne uitstraling. Het toilet was de twee keren dat ik geweest ben, erg vuil.
Heerlijk gegeten en het is een goed concept! Leuke overzichtelijke menukaart met heerlijke gerechten. Het personeel is vriendelijk en komt snel met de verschillende behoeften qua bediening.
Ildi N.
Meesterproever
(57 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 28 apr. 2016
Ik ben hier nu vaker geweest. Sumo wordt wat duurder, helaas.
Donderdagavond 27,50€ per persoon voor 2 uur All-you-can-eat.
Rustig tafelen doe je dus niet....je bent snel weer nieuwe gerechtjes aan het uitzoeken omdat die 2 uur zóóóóó om zijn.
De gerechtjes zijn overigens heerlijk!
Voor vegetariërs, geen-vis eters of andere diëten....geen probleem, je kiest op een kaart het plaatje uit wat je wilt eten en er staat aangegeven wat er NIET in zit. Ideaal!
Goede vlees en vis keuze! En gezonde andere gerechtjes!
Je kan hier ook goed koolhydraat arm eten....sashimi(rauwe vis), salades, warme groenten, gegrild vlees of vis.
Inrichting prettig, wel o.a. een grote zaal. Bediening is jong en persoonlijk! Dat is fijn als je al in zo'n all-you-can-eat concept zit.
Heerlijk om terug te gaan!
Jammer van de prijsverhoging...
bethefood .
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 18 mrt. 2016
Voor 20-28 euro kunt u krijgen wat er op het menu staat. Heerlijke gerechte , van sushi tot gegrild vlees ,soepen ,ijs en noodles... Snelle service en vriendelijk personeel. Geweldige sfeer met mooie decoraties in Japanse stijl .
Mangkon ..
Meesterproever
(35 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
9
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 2 mrt. 2016
1 mijn favoriete zaken om bij te eten.

Het eten:
Goede kwaliteit, alles smaakt vers en erg lekker.

De service:
Bij deze Sumo zaak reageren ze sneller dan bij elk ander waar ik ben geweest. Vriendelijk en jong personeel!

Het decor:
Een mooie zaak, modern aziatisch ingericht en een fijne sfeer om in te zitten. Wel erg veel vlekken op de stoelen, maar dat vind ik geen probleem.
LSF .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,8 /10
Eten
4
Service
4
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 1 feb. 2016
Het is al een aantal jaar geleden dat ik voor het laatst bij Sumo heb gegeten. Ondanks de slechte verhalen besloot ik het toch te proberen. Het eten was middelmatig tot matig en over het algemeen veel te zoet. De sushi rijst overheerste de vis en er is eigenlijk geen gerecht waarover ik echt enthousiast was. Service was erg verdeeld. Drie van de obers waren erg vriendelijk, eentje leek alsof ze niet echt zin had, maar uiteindelijk is het de eigenares (?) die onze avond heeft verpest. We vroegen haar de rekening en wilden apart betalen, maar dat moest op haar manier en ze had duidelijk geen zin om het voor ons te splitten. Met een chagrijnig hoofd wilde ze ons z.s.m. de deur uitwerken. Ik vind het jammer voor de obers die wel goed bezig waren, want door dat laatste heb ik geen fooi gegeven. Misschien dat ik over 5 jaar weer Sumo ga eten...
Christian V.
Meesterproever
(77 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 20 jan. 2016
Voor de 2e keer bij Sumo geweest in een jaar tijd. Eigenlijk is er niet zoveel op aan te merken; de service is bovengemiddeld goed; kunnen veel tenten van leren. Het eten is redelijk goed; sommige gerechten erg greasy, en op een gegeven smaakt alles een beetje naar hetzelfde. Als je van dit soort concepten houdt, is Sumo wel één van de betere tenten, maar wij zijn wel een beetje klaar met dit type eten: niks ten nadele van Sumo.
Berend S.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 20 jan. 2016
Sumo heeft kwalitatief redelijke sushi voor een goede prijs. Het is ook mooi gelegen in het centrum van Arnhem. De inrichting is echter nogal apart, er staan namelijk emorme plastic kersenbloesembomen in het restaurant en het is ook erg druk ingericht. Wanneer het druk is bij Sumo wordt de bediening slordig en gehaast. Ook gaat bij drukte de kwaliteit van het eten achteruit.
Lisanne M.
Meesterproever
(31 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
6
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 12 jan. 2016
Gisteren voor het eerst bij Sumo in Arnhem gegeten en ik moet zeggen dat ik niet erg onder de indruk ben. De sushi is prima, maar ik heb al regelmatig betere sushi gegeten. De gefrituurde inktvisringen waren helaas taai; dat vind ik altijd erg jammer. In het voorste deel van het restaurant ziet het er nog wel gezellig uit, dat is niet zo groot en het is leuk aangekleed, maar achterin het restaurant is het groot en massaal. Hoewel de bediening vriendelijk en snel is, zou ik niet zo snel weer bij Sumo gaan eten als ik in Arnhem sushi wil eten.
Ri T.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 3 jan. 2016
Lekker gegeten sushi was mooi om op te eten en de warme gerichte smaken lekker . super bediening en de sfeer was ook super gezellig .
Michèle G.
Meesterproever
(21 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
9
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 10 dec. 2015
Als je in Arnhem Sushi wilt gaan eten is dit restaurant zeker aan te bevelen. De bediening is vriendelijk en snel, soms is het een beetje hectisch helaas. Het decor is japans en je moet ervan houden, persoonlijk bevalt het me goed. Het eten wordt vers bereid en je kunt in de keuken kijken en zien hoe de sushi wordt gemaakt. De kaart is zeer uitgebreid en de keuze aan sushi is groot, ook voor mensen die voor de `vernederlandste` versie willen gaan zit er iets bij.
Snoepwinkel .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,8 /10
Eten
5
Service
7
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 29 jul. 2015
Je hebt in Arnhem veel mogelijkheden om Sushi te proeven. Sla Sumo maar over. De Sushi en het personeel hebben er weinig zin in, weinig echte smaak, weinig vers, weinig inspiratie. De wijn was oké. Trouwens was de plek om de volle luier van je evt. baby te vervangen gewoon in het Restaurant, eet smakelijk.
Romay C.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 14 jul. 2015
Prima sushi! Ga bij voorkeur niet in het weekend dan is het minder vers en een langere wachttijd. 1 van de betere all you can eat restaurants in de omgeving!
Bianca M.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 11 jul. 2015
Hier gaan wij graag lunchen. Bediening vlot, heerlijke gerechten en hele goede sushi. Crispy mayo en spicy tuna zijn erg lekker. Mooie grote sushi met goede stukken vis erin. Niks op aan te merken en we hopen er nog vele bezoekjes te brengen. Topper.
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.