Strijland

Groenestraat 1 6991 GA Rheden Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 13
|
31-264951382
7,4 /10
25 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 13
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Strijland

Hoe kom je er?

 • : Gratis parkeren in de buurt

Services

7,4 /10
 • 10
  1
 • 9
  2
 • 8
  6
 • 7
  5
 • < 7
  11
Eten
7,8
Service
6,3
Decor
7,5
Prijs-kwaliteit
Kan beter
Geluidsniveau
Rustig
Wachttijd
Kort
25/25 recensies

Jouw recensie over het restaurant Strijland

Dora V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3,5 /10
Eten
2
Service
6
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 18 okt. 2018
De slechtste pannekoek ooit geserveerd gekregen!
Spek, appel, rozijnen. Moeilijk kan dat niet zijn. Helaas de randen waren aangebrand (gewoon zwart), het middenstuk was niet gaar. Hier en daar een zwart kooltje (de rozijnen), de appel was hier en daar neergelegd maar volkomen overwoekert door een aantal forse plakken spek, die ook al waren aangebrand. Dit was meer een spekpannekoek dan de bestelde en die met veel te hoge hitte was gebakken.
Ook de pannekoek van de tafelgenote was belabberd voor een pannekoekenrestaurant. Een gewone neutrale pannekoek waarop een stapeltje gesneden banaan was neergelegd. Dat is in Rheden dus een professionele bananenpannekoek.


WAARDELOOS
Sjoerd V.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
6
Service
4
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 27 feb. 2018
Qua inrichting een pannenkoekenhuis zoals het hoort te zijn. Echter, wij troffen een onaardige dame in de bediening en dat maakte het een stuk minder leuk. Pannenkoek was oké, niet bijzonder maar ook niet slecht
Jantine V.
Meesterproever
(41 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
8
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 30 sep. 2017
Tfggrrrrvtfffttftffttttttttttttttttttttgtttttttgtgggt t tttttggtt tttttggttt t t t gftgtyttgtttttttttgggtttttttgttvttggttttttttgtggggtttvgttggggggggggggvvVVvvvvvvvvvvvvv
nvarnhem .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 15 jul. 2017
De pannenkoeken waren heerlijk, de bediening allert en we kregen ons eten snel. Het restaurant ziet er schoon uit. Zeker een aanrader. Houd rekening met een wachttijd op populaire dagen/tijdstippen maar dat is het meer dan waard.
Beja O.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
8
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 5 jul. 2017
Erg vreemd dat er een ham kaas pannenkoek op de kaart staat èn een spek kaas, maar dat ze geen ham kaas spek kunnen / willen maken. Ieder ander pannenkoekhuis maakt daar nooit een probleem van.
Lekkerman J.
Meesterproever
(63 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 21 mrt. 2017
Het soepje vooraf was rijk gevuld en lekker. De gemengde salade was fris en smaakvol. En de pannenkoeken waren super heerlijk. De ontvangst was vriendelijk, de bediening snel, alles is schoon en netjes en de prijzen zijn normaal. Uitstekende keus dus om hier bij toeval binnen te wippen na een dag wandelen door de prachtige natuur van Nationaal Park De Veluwezoom.
Annemieke V.
Meesterproever
(13 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
8
Service
4
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 25 feb. 2017
Een pannenkoekhuis zoals een pannenkoekhuis hoort te zijn.
Gezellige knusheid en het waren heerlijke pannenkoeken!
Een aanrader
Valencia_ .
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 8 aug. 2016
Wij zijn vaak hier langsgereden, maar nooit naar binnen geweest. Wat een gemis! De pannenkoeken zijn echt om te smullen! Groot en voldoende belegd. Ik had pannenkoek met spek en mijn partner de pannenkoek met ham kaas. De extra's worden meegebakken met het beslag. Het interieur, tjah... het moet je ding zijn... Nogal oudbollig, gordijntjes, plastic tafelkleed, antieke decoraties etc. Toiletten zijn schoon! Het alleen kunnen afrekenen aan de tafel begrijp ik niet zo. Het staat duidelijk aangegeven op de menukaart en er zal vast een doordachte reden achter zitten. Ik ben er nog niet achter. Ben je in de buurt? Bezoek dan Strijland voor een pannenkoek. En blijf vooral zitten wanneer je wilt afrekenen.
Rikvanviegen .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
2,8 /10
Eten
4
Service
1
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 17 jul. 2016
Er wordt vooral aangegeven wat er niet kan en vooral wat je niet mag in het restaurant. Zeker niet kindvriendelijk. Onaardig personeel. Relatief duur.
Op de vraag, graag twee cola en alvast een kinderpannenkoek, werd er aangegeven dat dat nagevraagd moest worden, anders moest er Nl twee keer gelopen worden. kinderpannenkoek, 7,50, schnitzel, 18,50 ( met echt een waardeloze salade) absoluut geen aanrader
Ronculi .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
6
Service
1
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 22 jun. 2016
Al 30 jaar bezoeker van dit pannekoekenhuis er is weinig veranderd in deze periode. Traditioneel, tijdloos en voor mij persoonlijk geeft het een nostalgisch gevoel. De prijs / kwaliteit verhouding is in orde. Jammer dat je als een kleine jongen wordt teruggestuurd naar jouw tafel wanneer je aan de kassa cq. bar de rekening wilt betalen. Niks geleerd van de opmerkingen hierboven waarschijnlijk past het bij deze gelegenheid om alles bij het oude te laten
Youpculinair .
Meesterproever
(14 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 10 dec. 2015
Ik kom in verschillende soorten restaurants, die je ieder op hun eigen merites moet beoordelen. Strijland is er zo één:
rood-wit geblokte gordijnen, historische foto's, pinoccio, plastic tafelkleedje, aardewerken strooppot met houten strooptol. De bediening is ingesteld op (gezinnen met) kinderen en senioren en de sfeer van het restaurant ook. Voor een diner ga je niet naar een Panne(!)koek restaurant!
Met mijn dochter ging ik "een pannenkoek eten". En die was als vanouds lekker. Beide een spek-kaas pannekoek met stroop. Wil je caramelstroop? Dat is er niet. Waarom niet? Een pannekoek smaakt met stroop. Ik snap die koks wel, ze hebben gelijk. Daarom loopt de pannekoek-Babi Pangang waarschijnlijk minder goed....
Bijna vijftig jaar geleden at ik hier als kind ook al lekkere pannekoeken. En nu nog steeds. En eigenaar Hans-Pannekoek zwaait de scepter op geheel eigen wijze. Over één pannenkoek moet je nu eenmaal geen half uur doen, dan is hij koud....

En die ontbrekende "n" in Pannekoek? Dat is typisch Hans-Pannekoek: gewoon een beetje anders!
Sjoerd R.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 14 okt. 2015
Mijn opa nam zijn kinderen altijd mee naar Strijland, mijn ouders deden hetzelfde en wij doen ook hetzelfde met onze kinderen.

De pannenkoeken zijn van erg goede kwaliteit en je kan proeven dat ze erg goede ingrediënten gebruiken. Dit is daarom een van de redenen waarom wij niet meer eten bij andere pannenkoek restaurants.
Daarnaast hebben wij nooit wat te klagen gehad over de service. De inrichting is misschien wat oubollig, maar dat geeft zo'n restaurant met zo'n rijke geschiedenis juist zijn charme.
Jakootje .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
9
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 26 sep. 2015
De lekkerste pannekoeken van Nederland, al jaren eten we met veel genoegen een pannekoek bij Strijland. Een restaurant zonder poespas of opsmuk. Gewoon een lekkere pannenkoek eten en niet te lang tafelen.
Abi G.
Meesterproever
(21 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,3 /10
Eten
5
Service
5
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 20 jun. 2015
Vorige week hier aan het eind van de middag gegeten. We wilden een klein hapje, en hoopte op een portie poffertjes, maar die zagen we niet op de kaart staan.

Dus pannekoeken besteld: een appel-kaneel pannekoek, en een kaas pannekoek. De appel-kaneel pannekoek was ok, niet super, maar wel rijkelijk voorzien van appel, en de appel meegebakken. De kaas pannekoek was echter een domper. Het was duidelijk een naturel pannekoek waarover geraspte kaas was gestrooid, en vervolgens onder een grill geplaatst. Het gevolg was taaie, droge kaas die aangebrand smaakte.

De inrichting was vrij sfeerloos. Nu blinken pannekoekhuizen doorgaans niet uit in sfeer, maar dit restaurant is minder dan andere pannekoekhuizen. Het enige aantrekkelijke is het uitzicht richting de Posbank, en de schaapskudde die voorbij kwam.

Toen we vroegen om de rekening duurde het lang voordat deze kwam (ondanks dat het niet druk was) -- toen we vervolgens naar de bar gingen om te proberen daar af te rekenen werden we terug gestuurd naar onze tafel.

Hier komen we niet snel meer terug.
ellenvantil .
Meesterproever
(25 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 4 apr. 2015
Wij zijn al vaker bij dit pannenkoekenhuis geweest en het bevalt ons hier wel. De pannenkoeken zijn smakelijk en er is veel keuze. De bediening is vriendelijk. Het is er ook best druk. Je kunt eventueel je elektrische fiets hier opladen. Een prima plek om even uit te blazen na een wandeling of fietstocht.
Gudrun09 .
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
9
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 10 jan. 2015
Zeer goede pannenkoeken voor een prima prijs. Kwaliteit is al jaren goed. Service altijd even vriendelijk. Het decor is oubollig, maar past binnen het concept.
Ina B.
Meesterproever
(13 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
4
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 26 aug. 2014
s kind zijnde kwam ik al bij Strijland en nu ik weer terug was na jaren was het treurig te zien dat er niets veranderd is en niet met de tijd is meegegaan. De menukaart nodigt al niet uit tot gezellig eten, met grote letters wordt vermeld dat sommige gerechten tot 19.15 uur, andere tot 19.30 uur besteld kunnen worden, dat de keuken sluit om 19.40 uur en het restaurant om 20.00 uur!! De deur wordt om 19.40 uur ook gewoon op slot gedraaid. Goh dan voel je je welkom! In super sneltrein vaart wordt de bestelling opgenomen en uitgeserveerd. Ongelogen; binnen 30 minuten stonden we met zn drieën weer buiten! Naast dat het heel snel gaat zijn de pannenkoeken ook vrij vet en de gevulde pannenkoeken niet echt gaar. Strijland wil snel geld verdienen met vette hap zonder gastvrij te zijn., een onvriendelijke vreetschuur.... Jammer want de de ligging, aan de voet van de Posbank is heel mooi. Maar voor ons volgende keer een ander pannenkoekhuis!
Inge L.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
4
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 27 okt. 2013
We zijn heel wat restaurants gewend, ook op hoger niveau.
Mijn vriend wilde toch eens een keer pannenkoeken gaan eten. Twee jaar geleden in een ander pannenkoekenrestaurant in de buurt geweest en prima gegeten dus nu deze eens proberen.

Bij binnenkomst werd er vanaf de bar gewezen naar een vrije tafel, ongeveer 60% van het restaurant zat vol. Even meelopen naar de tafel zat er niet bij.

We kregen een 2 persoons tafel met 1 menukaart, drankjes werden opgenomen, maar het bleef bij 1 menukaart. Lastig als je om en om de kaart moet bestuderen, dus 1 kaart van een andere tafel erbij gepakt.
Al snel was de keuze gemaakt, een banaanpannenkoek en een champignon-ham-kaaspannenkoek.
Terwijl we zaten te wachten op het eten kwam de serveerster ineens de 2e kaart terug'eisen', en legde deze op de tafel waar die vandaan kwam.
Een beetje vreemd vonden we dat wel, ten eerste had ze de kaarten moeten aannemen van ons na bestelling en ten tweede was het gewoonweg raar hoe ze handelde.

De serveersters liepen regelmatig het restaurant rond, soms wel een beetje tot irritant toe, één daarvan kon ook haar voeten niet optillen; slof slof...

Het eten werd geserveerd, de banaanpannenkoek was een pannenkoek met suiker en 4 lompe grote stukken banaan erop, in de lengterichting gesneden, in de vorm van een kruis. Niet erg subtiel, tevens zaten er nog 'draden' aan die er bij serveren af horen te zijn en moest mijn partner zelf de banaan maar in plakjes snijden om er een banaanpannenkoek van te maken.

De champignon-ham-kaas pannekoek was helemaal bedekt met gegratineerde kaas, af en toe kwam je een heel dun plakje champignon tegen en de ham bleken hamreepjes te zijn, degene die je ook in de supermarkt koop voor door de macaroni.
Een beetje jammer en ook niet goed voor de smaak.

De pannenkoeken waren niet gaar, wel bruin, te dik en flauw van smaak.
De gegratineerde kaas overheersde en de rest werd niet geproefd, de kaas had gesmolten moeten zijn ipv gegratineerd, en de ham hadden plakken moeten zijn ipv reepjes.

We besloten nog een dessert te nemen, coupe van het huis met stukjes stroopwafel en roomijs met chocoladesaus.
Het ijs was niet bepaald lekker, beetje muffig, weinig smaak.
De chocoladesaus was regelrecht uit de tovaflesjes gegoten, zo jammer dat dit nog op heel veel plekken gebeurd. Zelfs bij een fastfood restaurant hebben ze lekkerdere chocoladesaus!

De hoeveelheid was echter netjes, maar voor ons op dat moment teveel.
Het stroopwafelijs bevatte teveel stroopwafel en was erg zoet, terwijl mijn vriend een behoorlijke zoetekauw is liet hij een deel ervan staan.

Later werd door de serveerster benoemd dat er ook kleinere porties besteld konden worden van het ijs, beetje jammer dat dit niet op de kaart vermeld word.

Al met al hadden we onze buik vol, maar niet erg lekker gegeten.
Als je meer drinken wilde moest je zelf een serveerster zien aan te schieten, er werd niet gevraagd of je nog wat wilde.
In het begin leken de serveersters geen vaste tafels te hebben en kregen we er 2 aan onze tafel, chaotisch.
De strooppot die op onze tafel stond zag er niet echt fris uit.
De aankleding mag wel wat moderner, ik snap de link nooit zo goed met pannenkoeken en ouderwetse rode blokjes.

Kortom, een heleboel gemiste kansen!
En daardoor ook te duur gegeten, voor hetzelfde geld hadden we bij de chinees wel goed kunnen eten en zelfs nog voor 2 dagen over gehad.
Karin V.
Meesterproever
(29 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 22 okt. 2013
"Oud Hollands" pannekoekhuis. Wij gaan niet vaak pannekoeken eten, maar als, dan altijd hier en dat al sinds bijna 30 jaar !
Heerlijke pannekoeken, hele vriendelijke bediening en prima ambiance. Goed adres voor als je even geen zin hebt om te koken !
Thomas G.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
3,8 /10
Eten
3
Service
4
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 21 aug. 2013
Bijzonder slechte ervaring gehad met dit restaurant. Bij binnenkomst werd ons medegedeeld dat het restaurant zou sluiten om acht uur, terwijl dit doorgaans de tijd is dat wij beginnen te eten. We besloten toch maar te gaan zitten, want we hadden ons verheugd op een lekkere pannekoek.

In een sneltreinvaart hebben we onze pannekoeken moeten bestellen, omdat er om de minuut een serveerster naar ons toekwam met de vraag of we al een keuze gemaakt hadden. Geen prettig gevoel.

Omdat ik zin had in wat hartigs, ging ik voor de vegetarische pannekoek, met kaas, tomaat en oregano. Mijn tafelgenoot nam een kaaspannekoek. Helaas, beide pannekoeken bleken een deceptie. Ze waren van binnen niet gaar, maar wel bruin aan de buitenkant. Bovendien waren ze zo vet dat ik er over nadacht om er mijn fietsketting mee te smeren in plaats van ze op te eten. Deze grap die voor een pannekoek moest doorgaan kostte €9,50, die van mijn tafelgenoot €7. Teveel voor deze deeglappen.

We hadden ook een warme chocomel en een biertje besteld. Mijn biertje smaakte naar roest, waarschijnlijk omdat de flesjes buiten hadden gestaan en de kroonkurken zijn gaan roesten. De chocomel was waterig.

Over het decor zijn we ook niet te spreken. Ik snap dat je als pannekoekhuis een Hollandse sfeer wil uitstralen, maar dit was ronduit oubollig. De geblokte kleedjes en stoffige vitrage maakt het restaurant sfeerloos, zelfs treurig.

We hebben dan ook snel afgerekend. De serveerster vroeg of we de half-opgegeten pannekoek in een zakje mee wilden nemen ('Nee, dank u.'). Vervolgens zijn we elders gaan eten, en daar werden we wél gelukkig van.
 • 1
 • 2
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.