Strandpaviljoen Zuid

Van der Wijckplein 1865 Bergen aan Zee Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 33
|
31-725894687
6,6 /10
17 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 33
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Strandpaviljoen Zuid

Openingstijden

Maandag t/m Zondag vanaf 10:00
- Lunch vanaf 10:00

Services

6,6 /10
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  2
 • 7
  4
 • < 7
  11
Eten
6,5
Service
6,5
Decor
7
Prijs-kwaliteit
Kan beter
Wachttijd
Lang
17/17 recensies

Jouw recensie over het restaurant Strandpaviljoen Zuid

Janet H.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
2,5 /10
Eten
2
Service
2
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 7 jun. 2018
Gastvrijheid is je welkom ergens voelen. Bij Standpaviljoen Zuid moeten ze dat nog uitvinden.
Rond 17:15 uur het terras buiten, half gevuld met klanten, restaurant bijna leeg binnen, mooi weer. Na zeker 10 minuten wachten kwam er een ober onze kant op, dachten we. Nors kijkend stievelt hij gewoon langs ons. De mensen achter ons houden hem aan en vragen beleefd of ze wat kunnen bestellen. Hierna willen wij ook graag wat bestellen. Maar helaas, hij is weer weg. Na weer 10 minuten worden achter ons de drankjes gebracht. Opnieuw een poging van ons de aandacht te krijgen van hem, maar wederom loopt hij weg. Ik ga erachteraan. Hij kijkt mij geïrriteerd aan als ik vraag of we wat kunnen bestellen, we hebben nl nu best wel dorst en wachten al een tijdje tot we opgemerkt worden. Wij zitten daar, meneer, u bent al 2 x langs ons gelopen zonder een blik waardig te keuren. Nu is de sfeer echt verpest. Hij blaft wat we willen hebben en draait zich om. De drankjes worden gebracht door iemand anders, die ook niet echt zin in dit werk lijkt te hebben. De non-verbale communicatie spreekt boekdelen. We besluiten hier niet te gaan eten en willen afrekenen. Geen ober meer te bekennen. We besluiten naar binnen te lopen en aan de bar de drankjes te betalen. De dame achter de bar snauwt; waar zat u dan? U moet bij de ober afrekenen. Ja, buiten, maar daar is geen bediening. Ze sneert meteen; Ja, we hebben maar 1 paar handjes! Wanneer ik aangeef dat ik dit niet echt een gastvrij antwoord vind zegt ze er nog achteraan; als u een blik personeel voor mij weet. Ik vertel haar dat ik hier voor mijn ontspanning kom en niet om de problemen van de zaak te horen, die moet ze met haar manager bespreken en niet met haar klanten.
Wij zijn hierna bij restaurant de Duinerij terecht gekomen, zelfde dorp even verderop. Daar kunnen ze klaarblijkelijk wel aan gemotiveerd personeel komen. Vlot, vriendelijk en attent geholpen. Terras en restaurant vol, maar daar lukt het wel; Gastvrijheid, het zit hem in je ergens welkom voelen. Bij Zuid dus zeker niet...
EBMV .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
6
Service
2
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 10 sep. 2017
Super ONVRIENDELIJK personeel. We (en ook anderen) werden nauwelijks aangekeken. Een enkele keer kwam er een beleefdheidslachje waarvan je aan alle kanten voelt dat het onecht is. Er werd 'kort' en geïrriteerd geantwoord vragen. Er werd onderling op gehoorafstand gepraat (geroddeld) over de gasten.
Het personeel zat te vitten op elkaar.
Heel onprettig!!

Het uitzicht op zee is wel fantastisch!!
Rianne V.
Meesterproever
(38 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
6
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 20 mei 2017
Na een heerlijk strandwandeling hebben we hier gebakken mosselen (niet zo lekker, teveel groenten erdoor) en gamba's op de spies (wel lekker!) gegeten. Heerlijk in de zon met Texels Skuumkoppe dus dat maakt de dag toch wel compleet. Op zaterdagavond gaat er geen OV meer dus we stonden even raar te kijken bij de bushalte. Gelukkig snel een lift naar Alkmaar.
Charlotte S.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
4
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 9 apr. 2017
Eten is gewoon niet goed. Vijf gamba's aan de spies, taai en stonken naar oude vis. Veel water op het bord. Klein schaaltje snackbar friet erbij en dat was het. Scroppino met roomijs gemaakt ipv sorbet ijs. Basic kan lekker zijn, maar in dit geval absoluut niet voor herhaling vatbaar. Jammer want de ligging is oerfect en de sfeer gezellig. Het personeel werkt erg hard en is heel vriendelijk.
Wietske .
Meesterproever
(22 recensies)
Gemiddelde cijfer
2,5 /10
Eten
2
Service
2
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 24 jan. 2017
Gisteren tussen de middag met z'n tweeën, elk een soepje gehad. Tomatensoep gevuld met tomaten uit blik of zoiets. Niet te vreten. Dikke prijzen trouwens voor een simpele soep.
Ontvangen door een arrogante onprettige man die doet of ie eigenaar is van de hele wereld.. Tjonge wat een oude meuk. We komen er niet weer.
Kathinka V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,3 /10
Eten
4
Service
6
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 14 aug. 2016
Gisteren weer eens bij Zuid gegeten, geitenkaas salade prima, hamburger tja niet echt bijzonder.
Twee witte wijn en twee biertjes en ik schrok me rot van de prijs, ja ja 40 eurootjes. De prijs in combinatie met de kwaliteit staat in geen verhouding met elkaar. Jammer maar dat doe ik dus niet meer.
Marie-José C.
Meesterproever
(17 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
5
Service
4
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 5 aug. 2016
We hebben met vier mensen gegeten bij dit restaurant. We hadden gereserveerd. De ontvangst was niet bepaald gastvrij. Men keek heel bedenkelijk; gereserveerd…? Maar dat bleek toch echt te kloppen. We bestelden allemaal iets anders. Ik bestelde de kibbeling van kabeljauw; niet goed, droog en taai. Het zou me niet verbazen als t uit de magnetron kwam. De bijgeleverde frietjes waren slap. Mijn partner bestelde een vispannetje en vond dit onder de maat. Mijn vriendin bestelde de dagschotel; heilbot. ook deze was erg droog. Ze meldde dat bij het personeel die er verder niets mee deed. Prijzig en onder de maat. De bediening vonden we ongemanierd. De plek is daarentegen schitterend; uitzicht op de zonsondergang. Waarschijnlijk kun je hier wel goed zitten om een drankje te nemen...
Bart V.
Meesterproever
(27 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 19 jul. 2016
Bij zonsondergang Gamba piri piri plus een salade gegeten bij Strand Paviljoen Zuid in Bergen aan Zee.
Heel goed van smaak en een goede bediening.
Laurenske S.
Meesterproever
(124 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
7
Service
8
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 19 okt. 2015
Gisteren met vier personen bij strand zuid gegeten. Saté, spareribs en een plate met patat en frikandel. Prachtige plek natuurlijk aan zee. De lampen met vlammen een fijne warmte suggestie zo na een winderige dag. Het eten was wat het was. Gewoon oké. Hadden geen heel hoge verwachtingen, niet iets om je vingers bij af te likken, maar ook echt niets mis mee. Prijzen zou ik nog ietsje kleiner maken om de verhouding prijs/kwaliteit optimaal te maken. De service was gisteren prima. Vriendelijk en vlot. Een echte 7.
Annemieke71 .
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,3 /10
Eten
6
Service
2
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 28 mrt. 2015
De locatie op het strand is heerlijk, de inrichting prima, het eten is redelijk van kwaliteit. Het personeel is standaard onverschillig en gehaast. Vorige week kreeg ik boterkuipjes bij het brood die vier maanden over datum waren. Dat was ook duidelijk te proeven. Toen ik de ober hierop attendeerde zei hij: "oh, dat hoort niet" en nam de kuipjes mee. Even later kwam hij terug met de mededeling dat ze geen verse kuipjes in huis hadden. Dat was het, geen excuus, niets. Nu maar hopen dat een dergelijke nonchalance op houdbaarheid alleen voor de boter geldt en niet voor de rest van het eten.
Leen S.
Meesterproever
(61 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
7
Service
6
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 5 sep. 2014
Eten op het terras van een strandtent bij mooi weer zit in mijn top tien van gelukservaringen. Er leek weinig mis te kunnen gaan, deze mooie namiddag. Bijna alles lukte ook. Twee keer groene thee met koekje en op speciaal verzoek schijfje citroen (wel heel klein half minischijfje helaas. Bij groene thee moet je eigenlijk standaard een flinke schijf citroen leveren, want de gezonde werkzame stoffen van deze thee worden met verse citroen beter opgenomen.) De mosselpan wordt geserveerd met frites en sla. Ik wil graag de pan zonder frites. Kan ik wellicht wat extra groente krijgen ? Het kan niet, zegt de ober zeer gedecideerd. We leveren het met de frites. Natuurlijk kan het wel, houd ik vol. Het gaat me niet om de prijs. Vraagt u het aub in de keuken. Er is vast ook wel wat groente. De ober zegt met weinig overtuiging dat hij zijn best zal doen. Ik wil er een glas witte wijn bij. Die komt meteen, maar in de haast is er geen tijd om me te vertellen wat ik ga drinken. De mosselpan komt even later ook, met twee identieke bakjes sla en drie sausjes. Ik ben tevreden met de oplossing, maar niet verrast. In deze grote strandtent met restaurantallure had ik op iets anders gehoopt. Maar goed, de mosselen smaken me, hoewel niet gekookt in wijn of bier. Ook de groente, die tussen de mosselen drijven zijn niet uitbundig of origineel. Heel klein beetje prij, stukje wortel. Very basic, zeg maar. Of 'sehr einfach', om de taal van de meeste gasten te gebruiken. Alles bij elkaar een nette, eenvoudige maaltijd zonder allure. €30 is niet echt goedkoop. Maar ja, je zit in Bergen aan Zee op het strand en dat heeft zijn prijs. Voelde me eerder deze week, zie vorige recensie, in het naburige Egmond aan Zee wel meer verwend en vriendelijker behandeld. Bij het afrekenen, ondanks fooi van 10%, geen dankuwel of goedenavond. Beetje gestresst, de bediening hier, lijkt het wel. En dat op zo'n mooie nazomeravond met veel klandizie. Het geluk had er van af mogen spatten bij goed gastheerschap. Verbeterpuntje zullen we maar denken :-)
Lies S.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,8 /10
Eten
7
Service
2
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 21 aug. 2014
Tosti's en koffie waren prima in orde, over de service echter zijn wij niet te spreken. Een langs lopende ober liet een bierglas omvallen en onze zoon van 15 jr kreeg de volle laag: broek en jas zaten onder het bier. In principe geen probleem natuurlijk, het ging per ongeluk. De ober verdwijnt echter naar binnen zonder een woord te zeggen en komt terug met een doekje zonder 1 woord van 'sorry' of 'gaat het'. Ongelooflijk!
We hebben de man in kwestie erop aangesproken en de reactie was: ' sorry voor het niet sorry zeggen'.
Marloes D.
Meesterproever
(23 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 13 jul. 2014
Afgelopen zondag met zijn vieren bij Zuid gegeten. We namen allemaal wat anders: heerlijke merquez (daghap, zeer royaal) met couscous, kabeljauw (mooi stuk, lekker sappig), Pasta met garnalen (vond ik het minst spannend en smaakvol), Surf & Turf (zag er heerlijk uit). Iedereen at zijn hele bord leeg. Ik vind de prijzen van het diner beter in verhouding dan de lunchgerechten.
Personeel waren stuk voor stuk vriendelijk, spontaan , helemaal goed. Knap van zo'n grote strandtent. Paar foutjes hier en daar, maar werden prima opgelost. Dan is er ook niets aan de hand wat ons betreft. We komen er graag weer!
Karin C.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,3 /10
Eten
3
Service
3
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 27 mrt. 2014
We dachten lekker kibbeling met friet te eten. Voor 15,50 Euro vier stukjes kibbeling met friet en salade. We vinden dit erg karig gezien de prijs die ervoor gevraagd wordt. Nadat we dit gemeld hadden aan de bediening zei deze alleen oh vind u dat? Vervolgens kregen we zonder blikken of blozen het volle bedrag in rekening gebracht.
Gerda B.
Meesterproever
(47 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
6
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 25 mrt. 2014
Hier 9 maart met vrienden geluncht. Prima bediening, zo vlot is geweldig. Vriendelijk, vrolijk en enthousiast.
Broodje warme beenham, amsterdamse kroket en geitenkaas met honig genuttigd.
Netjes geserveerd, geen superluxe maar voldoende met verse sla en andere rauwkost als garnering.
Prima prijs/kwaliteit verhouding met een super bediening.
nfro .
Expertproever
(9 recensies)
Gemiddelde cijfer
2,8 /10
Eten
1
Service
6
Decor
3
 • Datum van je bezoek: 2 feb. 2014
De kans dat we hier ooit nog komen is klein.

We dronken koffie en aten erwtensoep.

Beide waren beroerd van smaak. Zeker de soep.

De prijzen zijn daarom des te absurder. 6.75 voor een kom vieze soep. Wil je er brood bij, kost dat nog eens 4,75 extra.

Een positieve noot is voor de bediening die ondanks de drukte snel werkte.
Ernst B.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,3 /10
Eten
4
Service
6
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 8 sep. 2012
Ik begrijp dat een strandpaviljoen veel omzet moet maken op de weinige dagen dat het strandweer is, maar het streven naar winst is hier echt uit de hand gelopen. Pittige prijzn, en dat zou nog tot daar en toe zijn als daar tenminste redelijk eten tegenover stond. Dat is absoluut niet het geval. Dieptepunt was wel een bakje kibbeling voor 5.50 euro, met daarin drie stukjes oude, keihard donkerbruin gefriteerde stukjes vis. Op de vraag aan de bediening of dit werkelijk alles was, wist het meisje niet meer te melden dan dat ze niet meer mocht geven.

Wij komen niet meer terug. Strandeten is altijd een beetje ee gok, maar dit dieptepunt is te diep.
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.