Strandpaviljoen Willy Zuid

Boulevard 175 2225 HE Katwijk aan Zee Nederland Kaart
 • Internationaal
 • Tuin
 • Aan het water
 • provincie Zuid-Holland
 • ...
31-714013733

Meer informatie over restaurant Strandpaviljoen Willy Zuid

Services

 • Huisdieren welkom
 • 10
  0
 • 9
  1
 • 8
  3
 • 7
  2
 • < 7
  4
Prijs-kwaliteit
Kan beter
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Kort
10/10 recensies

Jouw recensie over het restaurant Strandpaviljoen Willy Zuid

Mark B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
6
Service
2
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 30 jun. 2018
Bediening is onvriendelijk. Een van de gasten had een lactose intolerantie. Bij de vraag of de pizza zonder kaas kon, was het antwoord dat dat niet kon omdat kaas als beschermlaag voor de pizza dient... Na veel discussie toch een pizza zonder kaas. Vervolgens weer een discussie toen we een glas vroegen voor een van onze kinderen. De serveerster weigerde dat omdat ze vreesde dat we eigen water in het glas zouden schenken. Na wederom discussie met een boze eigenaar werd ons een glas gegund. Dus: ga hier niet naar toe als je uit bent op een onbezorgde gezellige avond.
Marc H.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
4
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 11 sep. 2017
Zaterdagavond 9 september 2017, redelijk gegeten met 12 vrienden. Erg onbeschoft gedrag om ons vanaf 22.00(!) naar buiten te krijgen. Nadat de koffie was neergezet werd er gevraagd of we nog meer koffie wilden bestellen. Anders gingen ze het apparaat schoonmaken. Ondertussen werd er een paar tafels verderop al met vegen begonnen en stapelden ze de stoelen alvast op tafel. Bij weggaan banjerden we door de chloor bij de alvast schoongemaakte wc's. Tot ziens? Niet dus!
Annemie S.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
8
Service
9
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 25 jun. 2016
Heerlijk gegeten
superattente bediening en heerlijk terras achter glas
Echt vakantiesfeertje
Uitstekende prijs kwaliteit
2 hoofdgerechten, 2 glazen rosé 2 dessert en koffie euro 51
Melanie R.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 7 aug. 2015
Wij hebben bij Willy Zuid heerlijk gegeten (Italiaanse saté, varkenshaas met champignonsaus en voor de kinderen kipnuggets). Het eten was van een beter niveau dan we gewend zijn van de gemiddelde strandtent. De bediening was aardig en erg vlot. Al met al zeker een aanrader!
Albert F.
Meesterproever
(21 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
7
Service
7
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 10 mei 2015
Mijn vaste strandtent maar heb daar voor het eerst, ik kom er al enige jaren gegeten. Viel me helemaal niet tegen. Tafel keurig gedekt met damast kleed en echte servetten. Daar kan menig restaurant nog iets van leren.
Annemieke B.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 15 mrt. 2015
Wij hebben hier met 16 personen inclusief een meisje van 9, geborreld en gegeten. Vooraf afspraken gemaakt over borrelhappen en een tafel gevuld met diverse pizza's, pasta's en salades. Voor het borrelen was een gezellige hoek gereserveerd en voor het eten een lange tafel. Heerlijke borrelhappen, heel divers, en prima pizza's, heerlijke pasta's en salade's. Voor het glutenvrije meisje werd een aparte pizza bereid. De bediening was vlot en adequaat. Niet bijzonder gemoedelijk of persoonlijk.
De prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend.
Kortom, we hebben genoten in dit sfeervolle strandpaviljoen.
bertmapla .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,8 /10
Eten
5
Service
6
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 30 aug. 2014
Teleurstellend. Ondanks het feit dat er slechts enkele tafeltjes bezet waren ging de service uiterst langzaam. Eten was helaas teleurstellend. stokbrood met aioli en kruidenboter , die was zo hard dat het niet smeerbaar was. 2 x geitensalade a 9.95 € besteld dat bestond uit enkele enkele blaadjes sla en een paar schijfjes geitenkaas ( ook niet van de beste kwaliteit) . Daarover een rood sausje? Er kwam geen brood bij , dus maar besteld a € 3.75 - dit was slechts 1 sneetje brood in 2 stukken gesneden. Verse Jus d'orange was lauw. Tosties voor de kinderen waren ok. Geen enthousiaste bediening. Jammer.
Nicole O.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
4
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 13 aug. 2013
Menu betaalbaar. Keuze genoeg. Snel service en bediening. Stokbrood was aan de zuinig kant. Wordt helaas niet gevraagd naar de bak-wens, mijn tonijnsteak was niet lang genoeg gebakken, niet lekker. Frieten zijn lekker. Geen last van wind, goed beschermd, goede uitzicht,
Carlo M.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 6 jul. 2013
Bij de maaltijd was een minimale hoeveelheid groente toegevoegd. Nagerecht was bescheiden en de rest was okee. Bediening nog wat onervaren, maar dat kwam mogelijk door een warme drukke dag.
Karel T.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
7
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 23 okt. 2012
De afgelopen zomer -vanaf maart- mijn favoriete stek (en die van mijn kinderen). Het paviljoen is mooi en smaakvol ingericht met zee & zand- en kinderbestendige materialen, denk aan steigerhout, loungebanken etcetera. Maar hoe leuk de inrichting ook is, met een uitzicht op die prachtige Noordzee, valt het voordeel toch uit in de richting van de laatste.

Daarbij is het een groot voordeel dat je vanaf het terras je je kleine kinderen tot aan de vloedlijn (en gelukkig niet al te vaak verder dan de vloedlijn) in de smiezen kunt houden. Overigens, dit jaar zijn er nieuwe glazen panelen geplaatst die tot aan de grond toe doorlopen en dat helpt ook erg met het overzicht.

De koffie is uitstekend, ècht topkwaliteit en het eten is verder prima verzorgd. De bediening is tóp; de eigenaar heeft er goed de wind onder. Toen we er van de zomer waren rekende mijn vrouw met een meisje af en het bonnetje woei van het blaadje af een eind verderop. Het meisje rende achter het bonnetje aan om het meteen op te pakken, waarop mijn vrouw grapte: 'we wilden de koffie toch niet gaan ruilen, hoor'. Het meisje moest lachen om de grap en antwoordde daarop: 'Ik vind het anders zo slordig staan'. Hulde voor zúlk personeel; daar moet je zuinig op zijn.

Verder heeft de eigenaar een stuk of tien strandhuisjes (model luxe stacaravan) staan naast het paviljoen die je per week kunt huren. Nu is het dat we direct uit de buurt komen en vaak genoeg zonsondergangen aan zee meemaken, maar anders zou ik het wel weten.

Ligbedden & parasolverhuur is in vergelijking met andere strandpaviljoens normaal, of zelfs heel schappelijk te noemen.

Kortom, als je een dagje strand plant, dan kun je het moeilijk beter doen dan naar Willy Zuid te gaan.
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.