Steak en Bier

Karel Doormanstraat 290 3012 GP Rotterdam Nederland Kaart
31-104332582
6,7 /10
85 recensies

Meer informatie over restaurant Steak en Bier

6,7 /10
 • 10
  0
 • 9
  7
 • 8
  21
 • 7
  16
 • < 7
  41
Eten
6,7
Service
6,6
Decor
6,9
Prijs-kwaliteit
Precies goed
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Lang
84/85 recensies

Jouw recensie over het restaurant Steak en Bier

john D.
Meesterproever
(34 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
4
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 24 jan. 2018
Niet best, was hier laatst wezen eten mixed grill erg droog. Wel heel gezellig leuke bediening maar voor het eten geen aanrader, wel leuk om drankje te doen.
Celia S.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
6
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 4 jan. 2018
De serveerster is 4 keer terug gekomen om de bestelling op te nemen omdat ze het steeds vergat (ipv dat zee het even opschrijft). Krijgen we vervolgens alsnog iets anders, dus zeggen we er wat van, en komt de serveerster boos terug om te zeggen dat de bestelling niet verkeerd was. De ribs waren droog maar de service was al helemaal slecht!!!
Rob V.
Meesterproever
(25 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 11 nov. 2017
Met echtgenote weer eens een keer gegeten bij Steak en Bier.
Als vooraf kozen we brood met smeeersels, en dat brood was echt lekker, de smeersels, 3 in totaal waren ook lekker. Mijn partner koos voor de Gebakken kalfsschnitzel met spek, deze was zoals gewoonlijk heerlijk.
Ik zelf ging voor de kipsaté met atjar & gebakken uitjes. De kipsaté was teleurstellend, de smaak was niet geweldig een beetje, hoe zal ik het beschrijven, muffige smaak.
Voor beide gerechten waren de bijgerechten zoals de frites en de salade wel lekker maar echt minimaal.
Na het hoofdgerecht allebei een dessert besteld, en hier lep de wachttijd op naar meer dan 30 min.
Voor wat betreft de bediening, deze waren gewoon vriendelijk maar ongeorganiseerd zo dat je eigenlijk niet meer wist wie je nu moest aanspreken om iets te bestellen.
Alex U.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
6
Service
2
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 16 okt. 2017
Laten wij positief beginnen. De spareribs waren oké. De spicy, was overigens niet spicy, maar smaakte wel goed. De Ketjap was flauw. Het veels was wel goed mals en viel makkelijk van het bot.


De Serrvice daarentegen is één van de slechtste dat ik meegemaakt heb. Wij waren met een groep van 14 mensen waar een aantal mensen iets later waren. De latere gasten moesten 45(!) minuten, na herhaadelijk vragen, wachten op drinken.
De serveerster liet tot 3 maal toe glazen en drinken van het dienblad over gasten vallen. De verkeerde smaken, bij onbeperkt, warden uitgeserveerd. Of zij vergeten de complete bestelling.


Dit was mijn tweede, maar dit keer laatste keer.
hetty N.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 30 jul. 2017
Net wel of net niet gare BBQ spareribs gekregen. Weinig smaak en verre van mals. Echt niet lekker dus! Vooraf stokbrood voor 4 personen zei ze, we kregen 5 sneetjes stokbrood. Bediening wel aardig maar vergat steeds van alles. Slechte ervaring. Ik ga er nooit meer heen
cmweijers1 W.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
8
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 28 mei 2017
Hoeveel fouten mag je maken ? Dat is mijn samenvatting van onze ervaring. Het eten was redelijk/goed en zou een 7 waard zijn, de bediening ronduit een 0.
Na een minuut of 20 na de bestelling eens geinformeerd waar ons brood met smeersels bleef. Sorry, dat is even fout gegaan, komt eraan.
Na enige tijd een biertje besteld; kwam uiteraard niet, wel een ober die de schnitzels kwam afrekenen Na weer meer dan 30 minuten maar eens gevraagd waar onze kalfsschnitzels bleven. Dezelfde ober na 5 minuten om antwoord gevraagd. Tja, vergeten of zo, maar zou eraan komen. Aan een andere ober gevraagd of iemand iets wist van mijn biertje, nee maar dat kreeg ik dan wel.
Het eten kwam na 5-10 minuten (zonder salade). Maar zo gelaten, wel bij het afrekenen gemeld dat we ook geen salade hadden gekregen, maar het antwoord was dat bij schnitzels geen salade zat (????, staat wel op de menukaart).
Samengevat: chaotisch en slecht aangestuurd personeel. Jammer, het eten is best goed, maar voor ons een reden om het restaurant voortaan gewoon voorbij te lopen
Sem V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 15 apr. 2017
Bijzonder goede spareribs. De spareribs waren zo mals dat je geen bestek nodig had, het vlees viel zo van het bot af. Ook de variëteit in smaken voor de spareribs vond ik erg goed en er zaten veel soorten voorbij die mijn smaakpupillen blij maakten.
Mark D.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
6
Service
2
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 3 feb. 2017
De spareribs waren oké, maar niet bijzonder goed. De service was ronduit slecht. Lege glazen weghalen zonder te vragen of je nog iets wilt drinken..... gemiste kans lijkt mij. Het duurde letterlijk 10 minuten om een medewerker bij de tafel te krijgen om te bestellen en een nagerecht waarbij uitdrukkelijk gevraagd werd het zonder slagroom te server werd uiteraard met slagroom geleverd. Hoe moeilijk kan het zijn ????. Het restaurant ziet er verder wel prima uit met een gezellige sfeer maar ik zou er niet snel terugkomen.
Ingrid O.
Meesterproever
(51 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 24 nov. 2016
Steak en Bier is een van de adresjes waar we regelmatig komen. We gaan dan altijd voor de gegrilde angus steak die we altijd raw bestellen. Dit is een van de weinig restaurant die weet hoe een raw steak gebakken moet worden. Helemaal super. Af en toe wordt de steak afgewisseld met spare ribs (ketjap). Ook heerlijk hoe mals dit is en zo van het bot valt. Naast het vlees worden heerlijke dikke frieten en een schaaltje met salade geserveerd. Mocht je geen trek in wijn hebben dan hebben ze ook verschillende soorten bieren. Een plek om goed te verblijven.
Het personeel is aardig, maar kan soms de drukte moeilijk aan. Soms heb je telefonisch gereserveerd maar is dit niet helemaal goed doorgekomen. Hierdoor moet ze soms toch wachten tot een tafel vrij komt. Maar........ wij hebben het graag voor over.
Joost D.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 9 nov. 2016
Wij zijn er eerder geweest, toen gemiddeld en weinig bijzonders. Maar de spare ribs van vanavond waren van grote klasse! Vooral de extra portie (want onbeperkt..) echt súper mals en heerlijk van smaak. Wij zijn best wel spare ribs fanaten en deze waren denk ik het beste ooit.. Helaas is de kwaliteit niet altijd zo goed, maar ik hoop van harte dat het de volgende keer weer zo is ;-)
MarcelleB .
Meesterproever
(19 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 7 nov. 2016
Mijn partner en ik werden bij binnenkomst vriendelijk begroet en wij hadden geluk, want er was nog één tafeltje voor twee personen vrij.
Er heerste een gezellige, bistro-achtige sfeer en de bediening was ondanks de drukte vlot en vriendelijk.
De door ons bestelde entrecote was mooi medium gegrilld en de frites werden leuk opgediend op een metalen opscheplepel.
De rode huiswijn smaakte goed en werd in een royale hoeveelheid ingeschonken.
De sorbets toe waren ook oké, alleen misten we de rietjes om de siroop op te drinken.
Het is beslist aan te raden om van tevoren te reserveren, want in de anderhalf uur dat wij er zaten, werden minstens twintig personen weggestuurd wegens plaatsgebrek!
Ronald V.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,3 /10
Eten
4
Service
3
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 10 aug. 2016
Een avondje uiteten bij steak en bier was een teleurstelling. Bediening erg traag en te weinig bezetting. We moesten een uur wachten op de soep die uiteindelijk absoluut niet het wachten waard was. Prijs/kwaliteit van de soep was slecht (7 euro). De spareribs waren prima. Echter de gegrilde kip was smakeloos en aangebrand. De aangebrande kip werd vervangen door een nieuw stuk kip. Jammergenoeg kreeg ik mijn friet niet meer terug! Overigens was het opmerkelijk dat ze aangaven de keuken te sluiten op het moment dat wij nog bezig waren met onbeperkt spareribs eten. Om verdere teleurstelling te voorkomen hebben we het nagerecht ergens anders genuttigd.
TD W.
Meesterproever
(87 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 16 jul. 2016
Eenvoudig restaurant, gelegen aan het Schouwburgplein. Groot risico op een 'tourist trap' dus. De menukaart past daar in ieder geval bij: steak, spareribs, gamba's en kipsaté. Alles geserveerd met friet en een eenvoudige salade.
Pluspunt is het tweede deel van de naam; het is geen speciaalbiercafé maar de bierkaart overtreft duidelijk die van de gemiddelde horeca gelegenheid.
Vooraf had ik andere recensies gelezen op Iens en daar wordt nogal geklaagd over de bediening. Geen last van gehad, alles verliep prima.
En dan het eten... is gewoon goed, rekening houdend met de prijs van het gebodene. Alle waar is naar zijn geld, niet waar?
Dus, voor een eenvoudig maal, een goed biertje en een terras met een prima locatie kun je goed terecht bij Steak & Bier.
Marco08 .
Meesterproever
(53 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
6
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 15 jun. 2016
Wat direct opviel was dat er te weinig personeel rondliep. Het bedienend personeel draaide ook de bar. Ze vergaten onze drankjes, het bestelde stokbrood is nooit gekomen.
Het eten is op zich wel goed qua smaak met redelijk royale porties. De boontjes waren echter aan gort gekookt. Maar wat het hinderlijkst was, was dat drie tafel op rij (waaronder wij) biefstuk kregen die echt bijna well done was i.p.v. medium rare. Onze buren zaten dus elk apart te eten. Daar hadden wij geen zin in, dus maar zo gelaten...
mendap .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 5 mei 2016
Door de combi Bevrijdingsdag en hemelvaart, was het heel druk bij Steak en Bier. Het was daardoor wat lang wachten op het drinken en eten.

Het eten was ruim voldoende. Helaas was de Angussteak niet medium maar well done............de drukte wellicht ?

Hongor M.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 28 jan. 2016
Voor het eerst hier spareribs (BBQ) gegeten. Het vlees was goed gaar! Werd snel geserveerd en de bediening was top! Leuk personeel, kom hier zeker vaker eten...
Geert-Jan B.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
9
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 21 jan. 2016
Lekkere steak, leuke bieren op de kaart en een centrale locatie in Rotterdam. Tevens was het personeel kundig en attent, zo kwamen ze ongevraagd met een rietje voor het tweede biertje voor mijn rolstoelgebonden vriend nadat ze gezien hadden dat hij bij het eerste biertje een zelf meegebracht rietje gebruikte.
Jeroen D.
Meesterproever
(16 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 27 dec. 2015
Prima gebakken steaks, goede bieren (met op de kaart per gerecht een goede suggestie voor een bijpassend biertje). Aanrader!
Tiede-Jan B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 12 dec. 2015
Gisteren met mn broertje en ons beide vriendinnen gegeten bij Steak en Bier. Erg lekkere spare ribs en zeer vriendelijk personeel!

Als ik spare ribs wil dan weet ik waar ik voortaan heen ga!
Justeatit .
Meesterproever
(19 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
7
Service
5
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 24 nov. 2015
Gisteren bij toeval dit restaurant ontdekt. Schitterend gelegen aan de Schouwburg. Restaurant was lekker vol, maar voelde huiselijk aan. Prima concept: heerlijke vleesgerechten met elk een bijpassende biertje.

Service was helaas teleurstellend. Was veels te druk voor twee man in de bediening. Toch werd er bediend met een glimlach. Dat doet me deugd. Echter voor een snelle hap zijn er genoeg alternatieven. Eten was redelijk. Entrecote was perfect gegrilld, miste alleen nog wat smaak. Bijgerechten waren okey. Salade was niets meer dan sla, tomaat, komkommer en ui.

Zal Steak & Bier zekers nog een kans geven. Hopelijk staat de bediening dan wel iets sterker!
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.