Spitzen

Raadhuisplein 30 9501 SZ Stadskanaal Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 39
|
31-599650699

Over het restaurant Spitzen

Tot aan de lente is ons restaurant Spitzen gesloten, behalve dan voor besloten partijen. Maar kom gezellig met zijn tweeën of met je vrienden dineren in ons naast gelegen Grand Café T'Raadhuys, waar je op amicale maar toch op professionele wijze bediend wordt!

Ons restaurant Spitzen is enerzijds naar de dichter Geert Teis genoemd, zijn pseudoniem was G.W. Spitzen. Anderzijds ontleent het zijn naam aan het Duitse woord ‘Spitzen’ -dat onder andere staat voor “top”, en ‘hoogtepunt’.

Hier serveert men gerechten van hoge kwaliteit en creativiteit. In ons Frans- Nederlandse restaurant krijg je maaltijden voorgeschoteld die zoveel mogelijk biologische en regionale ingrediënten bevatten. Ook voor vegetariërs staan smakelijke gerechten op de, regelmatig wisselende, kaart. Nieuwsgierig geworden? Overtuig jezelf en u bent na de wintermaanden weer van Harte welkom vrijdags en zaterdags.

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 39
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Spitzen

Hoe kom je er?

  • : Gratis parkeren in de buurt & Parkeerplaats

Services

IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.