Simonis Vishandel

Visafslagweg 20 2583 DM Den Haag Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 13
|
31-703500042
7,2 /10
165 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 13
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 2 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Simonis Vishandel

Hoe kom je er?

 • : Gratis parkeren in de buurt

Services

7,2 /10
 • 10
  5
 • 9
  8
 • 8
  30
 • 7
  57
 • < 7
  65
Eten7,7/10
Service6,5/10
Decor6,8/10
Prijs-kwaliteit
Duur
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Redelijk
164/165 recensies
Amazon . Expertproever (8 recensies) 4,5 /10
 • Datum van je bezoek: 18 okt. 2016
- Recensie is momenteel in behandeling -
Marie-Claire E. Meesterproever (33 recensies) 10 /10
 • Datum van je bezoek: 14 okt. 2016
- Recensie is momenteel in behandeling -
Hans U. Meesterproever (32 recensies) 6,8 /10
 • Datum van je bezoek: 28 aug. 2016
Dik in de rij staan zonder dat iemand kan zeggen hoe lang het duurt. Tafeltjes binnen zijn matig schoon. Het wordt (heel hard) omgeroepen wie er aan de beurt is en het is al lawaaiig binnen.
Porties prima lekkerbek zijn megagroot en patatjes zijn lekker krokant. Mini flesje witte wijn is ook waar voor je geld.
Het is niet echt gezellig maar je krijgt veel voor weinig.
Ruben W. Meesterproever (13 recensies) 6,8 /10
 • Datum van je bezoek: 27 aug. 2016
Samen met een aantal vrienden bij Simonis gegeten. Buiten stond er al een rij wachtenden. Gelukkig waren we toch snel aan de beurt. Toegegeven, de gekookte mosselen waren heel lekker. Grote porties voor relatief weinig geld. Verder is het niet een plek om lang na te tafelen. Warm, lawaaierig en het personeel is kortaf.
Eablok . Meesterproever (15 recensies) 8 /10
 • Datum van je bezoek: 16 aug. 2016
De Simonis vishandel is gericht op de snelle hap. Wel een prima hap overigens.

Bij de kassa je bestelling opgeven en direct betalen. Drankjes afhalen aan de drankenbar. Tafeltje zoeken binnen of buiten. Eten gaat op nummer. Dit nummer wordt omgeroepen (binnen) en op schermen (binnen en buiten) getoond. De meeste gerechten staan binnen ca. 15 minuten op je tafel.

Drank;
We hadden witte wijn en een biertje. Voor de wijn was keuze uit zoet en half-zoet. Mocht de keuze niet goed zijn mocht de wijn omgeruild worden. Prima.

Eten;
We hadden de schotel grote Gamba's (echt groot) en de schotel lekkerbek. 6 Stuks Gamba's en 2 forse lekkerbekken. Beide schotels met friet en een heel klein bakje met een rauwkost salade. Diverse sausjes zelf tappen naar smaak en wens aan de sausjesbar.

Prijzen;
De prijzen van de drankjes is normaal te noemen, de schotels niet duur.

Parkeren;
De omgeving is erg druk. Simonis heeft een eigen stukje terrein waarop je gratis mag parkeren voor je bezoek aan het restaurant. De laatste keren dat wij er zijn geweest staat er een terreinbeheerder die toeziet op het gebruik en de vrije ruimte.

Totaal beeld;
beetje rommelig en chaotische formule, maar met heerlijke producten. Achter de schermen waarschijnlijk juist een strakke organisatie. Tot nu toe altijd de juiste bestelling en in zeer korte tijd. Lekker gemaakt na het eten, aansluitend zit een winkel waar veel vis producten te koop zijn om mee te nemen.
Jenny F. Meesterproever (29 recensies) 8,5 /10
 • Datum van je bezoek: 12 aug. 2016
Hier afgelopen vrijdag gegeten. Erg druk, misschien ook omdat die avond de vuurwerkshow zou zijn in scheveningen. We werden erg snel geholpen. Heerlijke haringen en schotel met koude vissen gehad. De oesters waren verrukkelijk. Ook de verschillende soepen waren echte vissoepen. We hadden de fruit de mer, erg rijk belegd. Ook ze kibbeling smaakte zeer goed. Zeer gezellige sfeer, maar voor een avondje romantisch uit is dit niet de plek. Ziet er heel massaal uit en werd goed verzorgd. Bediening kwam snel langs als je jezelf bekend hebt gemaakt met je nummer
Joyzzzz . Meesterproever (11 recensies) 6 /10
 • Datum van je bezoek: 8 aug. 2016
Op drukke dagen een lawaaierige vistent. Iedereen praat hard door elkaar en je moet soms goed opletten of je je nummer hoort omroepen.
De Haring is de beste volgens de AD haringtesten 2014, 2015 en nu ook 2016. En dat klopt ook! De haring is zeker wel een dikke 10 waard!!
Pas op met meeuwen die hier ook agressief een hapje uit je handen probeert te pikken.

Frituur is in dit geval echt alleen frituur. De friet en de vissen met 'jasje' worden in dezelfde frituurpan gegooid en dat proef je ook. Zonder 'jasje' smaken diezelfde vissen een stuk heerlijker!
Met gemengde gevoelens dus de volvet gezogen 'frituurkorstjes' er af gepeld.
Veel wisseling van personeel.
Ze doen wat ze moeten doen. En als je iets vraagt doen ze het wel.

Het fijne is dat de porties hier ontzéttend groot zijn.
Bij elke portie krijg je een platebord waarop een bovengemiddelde portie friet. Snel opeten, want als ze koud zijn, dan smaken ze ranzig en voel je de troep aan je gehemelte plakken.
Een royale portie gefrituurde vis (6 tot 8 stukken vis!!), waarvan de vis zelf okay is, maar het korstje dus vol vet gezogen.

Het fijne hier is dat als je het niet op krijgt, dat ze bij de kassa (Doggybag-) zakjes hebben en aluminiumfolie, waarin je zelf je eten kan verpakken en mee naar huis kan nemen als kliekje.

Voor de haring een dikke JA! Voor de ongefrituurde vis ook een JA!
De gefrituurde vis en patat die ranzig afkoelen sla ik liever over.
Amie82 . Proever (1 recensie) 4,8 /10
 • Datum van je bezoek: 7 aug. 2016
Gisteren 2 schotels kibbeling besteld incl friet. Na lang wachten (20 /25 min) werd ons nummer eindelijk omgeroepen. Was er nog nooit geweest en het leek wel bingo, echter waren wij niet in de prijzen gevallen! Kibbeling was slecht, echt slecht!!! Veel te veel olie, te donker, kruiden waren niet netjes verdeeld over de kibbeling, dikke korst. Patat was slap en niet lekker krokant. Moesten 32 euro afrekenen voor 2 schotels en 2 drankjes... Dan verwacht ik wel wat kwaliteit ipv kwantiteit. Ook was het veelste warm binnen, airco???? Vloer was glad, tafels moesten wij zelf schoonmaken... Simonis is miss een begrip maar niet voor ons! nooit meer!!
Qroki . Meesterproever (41 recensies) 8,5 /10
 • Datum van je bezoek: 5 aug. 2016
Naar aanleiding van de haringtest maar weer eens naar Simonis getogen. De haring is echt top!
Vergelijking genoeg want ik ben een echte liefhebber. Daarna een "wandeling Simonis" met heerlijke paling, zalm en Hollandse garnalen. Dat was smullen. Als je net voor het middaguur komt is het nog niet druk. Voor ons het ritje naar Scheveningen waard.
Jan D. Meesterproever (32 recensies) 7 /10
 • Datum van je bezoek: 25 jul. 2016
Hier kom je voor dagverse en uitstekend toebereide vis - niet voor de romantiek of zo. Service is er niet, je moet gewoon in de rij staan. Het personeel is een tikje kortaf op z'n Haags maar verder best aardig. En het decor is niks bijzonders - tenzij je van aquaria houdt en toevallig net naast de bak met kreeften zit.
B.J. D. Meesterproever (25 recensies) 8,5 /10
 • Datum van je bezoek: 17 jul. 2016
De uitslag van de jaarlijkse haringtest was voor ons geen verrassing.
Als vaste klant genieten wij regelmatig van heerlijke vis bij Simonis en de haring is weer top. Snelle bediening en alles vers van het mes.
En de ambiance? Bijzonder!
Hans W. Meesterproever (30 recensies) 8 /10
 • Datum van je bezoek: 18 jun. 2016
Na al jaren hier gegeten te hebben nu eens een recensie. Vandaag vlaggetjesdag en dus nieuwe haring! Uiteraard haring genomen met daarna een kibbelingschotel, echtgenote de slibtongetjes. Heerlijk, de haring en overweldigend de kibbeling en de slibtongschotels, lekker, goed van smaak en textuur en heel veel. Haring lekker vet, vol van smaak en romig, goed schoongemaakt zoals ik bij Simonis verwacht. Ondanks de megadrukte op deze dag en anders ook wel geen lange wacht tijden. Decor al jaren hetzelfde, maar ach, wie maalt daarom als je heerlijke vis zit te eten.
Steven V. Meesterproever (52 recensies) 6 /10
 • Datum van je bezoek: 5 jun. 2016
Eerder wezen eten en toen was het goed maar deze keer viel het heel erg tegen.

hadden mosselen, grote gamba's, slibtong en kreeft
De kreeft en slibtong waren goed. Echter van de mosselen konden we maar de helft eten. (andere helft was nog dicht of waren de schelpen kapot. De garnalen waren wel goed bereid maar dreven in een veel en vette saus. Verder was de friet slap en melig.

Verder moesten we zelf bestek halen alsmede een tang om de kreeft te kraken. Dit hadden we moeten krijgen maar waren ze vergeten
Malinee . Meesterproever (13 recensies) 7,5 /10
 • Datum van je bezoek: 5 mei 2016
Ik wil hier al heel lang komen en vandaag kreeg ik de gelegenheid er voor. We hadden kreeftensoep en twee lekkerbekjes besteld. Na enig tijd wachten tot de oproep, zijn we aan de beurt. De lekkerbekjes waren heel groot (en duur). De kreeftensoep werd met twee gesneden brood geserveerd. Het werd ook erin verwerkt met rivierkreeft... heel veel rivierkreeftjes. Van de soep vind ik persoonlijk dat beetje flauw was, het mag van mij ietsje krachtiger worden. Lekkerbekje was wel ok. De sensatie en de drukte was wel leuk om een keer mee te maken. Bediening was wel ok, weinig van gemerkt omdat dit toch min of meer selfservice restaurant is.
Putters010 . Expertproever (9 recensies) 8,8 /10
 • Datum van je bezoek: 24 apr. 2016
Veel vis en voor een mooie prijs.Slibtongetjes drie stuks met frietjes en onbeperkt sausjes pakken. Lekker krokant gebakken en snel op tafel, het is wel een omroepsysteem dat als je eten klaar is en je je nummertje hoort dat je dan even je hand opsteekt, maar dat weerhoudt men niet om hier te komen aangezien de drukte altijd. Je kan makkelijk een schotel met zn tweeen delen met een lekker huiswijntje erbij.
Stephanieee . Expertproever (7 recensies) 4,3 /10
 • Datum van je bezoek: 15 apr. 2016
In het verleden vaker hier wezen eten en toen was het altijd helemaal naar wens. Zowel de smaak van het eten Als de bediening. Helaas viel op deze dag letterlijk alles tegen. Bediening is meer met zichzelf bezig dan alle vieze en volle tafels te ruimen, bestek wordt aan 1 persoon gegeven terwijl we hebben aangegeven het voorgerecht te delen. Nou oké even wachten. Nooit gekomen. Dan maar zelf halen... Bij de counter was het druk qua werknemers terwijl er meer dan genoeg werk te doen was. Het leek te missen van een leidinggevende..?
Helaas viel de kibbeling vandaag ook erg tegen..
We zullen het een andere keer vast weer wagen, maar voor nu helaas niet tevreden.
Bas H. Meesterproever (33 recensies) 6,5 /10
 • Datum van je bezoek: 13 mrt. 2016
Voor een lekker gebakken visje, oesters of kibbeling ben je hier aan het juiste adres. In de rij staan om te bestellen, wachten tot je nummer wordt geroepen, vinger omhoog en het eten wordt gebracht. Altijd druk, dat zegt alles, een leuke zaak!
Toon39 . Fijnproever (3 recensies) 8,3 /10
 • Datum van je bezoek: 11 mrt. 2016
Meedere keer nu hier geweest. Steeds weer prima. De fischgerechten zijn echt top. Het is natuurlijk geen gezellig restaurantje om een leuke avond te hebben. Maar het heten (maakt niks uit of fisch, garnalen of mosselen) is echt lekker. Selfbediening, dus geen service, maar erg vriendelijk.
GuusD . Meesterproever (26 recensies) 10 /10
 • Datum van je bezoek: 29 jan. 2016
Dit restaurant ziet er niet uit, niet van buiten en niet van binnen. Het is belachelijk en niet gastvrij dat je hier al van tevoren bij de kassa moet betalen. En dan wordt je niet eens bediend. Genant gewoon. Je moet hier zelf je drank halen bij de bar en meenemen naar een tafel. Als er al een tafel vrij is. Niet meer van deze tijd. Ze komen dan nog net wel je bestelde eten brengen. Daarvoor moet je dan wel even je hand opsteken, of twee anders zien ze je niet en je moet ook nog je nummertje laten zien. Het is hier hard werken als gast. Er staat de hele tijd een man nummers door een microfoon te galmen en z'n personeel naar de bakwand te sturen, heel irritant. En dat ook nog allemaal in plat Haags. Kan echt niet meer dit, wat een vertoning. Als je uitgegeten bent wordt binnen no-time je servies weggehaald en je tafel schoongemaakt. Lekker gastvrij. Moeten we soms weg?

Ja inderdaad we moeten weg. Waarom? Omdat er vandaag nog 347 mensen met zo'n bonnetje na ons komen en die ook graag aan tafel willen en omdat dit de formule nou eenmaal is. En dat is niet voor niets want het geserveerde eten is prima. Ik ben een grote eter maar de Ceasar Salad met kip kon ik maar net op. De prijzen zijn keurig en zeker in verhouding met wat je ervoor krijgt. De meiden in de bediening zijn top en lopen zich kapot de hele dag. En dat terwijl er met zo'n vooraf kassa formule waarschijnlijk weinig fooi gegeven wordt. En die die schreeuwende man achter die microfoon? Dat is op zeker de best verdienende restaurateur van Den Haag en omstreken. En terecht want als je in staat bent om met deze beperkte middelen zoveel gasten per week te dienen dan heb je het gewoon heel erg goed gedaan. Hulde!
Max C. Expertproever (5 recensies) 4 /10
 • Datum van je bezoek: 12 jan. 2016
Ik ben het helaas eens met Greuntje die hier twee weken geleden kwam eten. Ik was er afgelopen dinsdag avond rond 19.30 uur. Er werd al flink opgeruimd op het terras buiten. Binnen niet veel mensen en dacht eerst niet meer terecht te kunnen. Toch nog in alle haast een portie scholfilet besteld. Na enige tijd kwam het filetje aangezwommen in het vet. Ook de geserveerde groene sla was oud en zelfs wat bruin van kleur. De frieten zijn geen echte frieten maar van die gefrituurde slingers van aardappel puree. De helft was bijna zwart! Nee, jammer. Teveel hooi op je vork en weg is de kwaliteit. Pas als ik hoor dat er verbetering in komt probeer ik he nog eens. Ook vreselijk jammer dat het meest jonge personeel niet is aangeleerd een beetje klantvriendelijk te zijn. Maar daar hebben we in meerdere plekken in ons land ook last van!!! Zo gaan we in Nederland qua horeca de verkeerde kant op!!!
We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.