Rhodos

Korte Tiendeweg 13 2801 JS Gouda Nederland Kaart
31-182582749
7,6 /10
140 recensies

Meer informatie over restaurant Rhodos

7,6 /10
 • 10
  6
 • 9
  22
 • 8
  33
 • 7
  33
 • < 7
  46
Eten7,8/10
Service7,7/10
Decor7,2/10
Prijs-kwaliteit
Voordelig
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Redelijk
137/140 recensies
Ingridomnomnom . Fijnproever (4 recensies) 6,5 /10
 • Datum van je bezoek: 23 okt. 2016
We hebben een half uur moeten wachten op de tafel, ondanks reservering. Met ons ook een hele rij met gasten die gereserveerd hadden en moesten wachten. Het restaurant had duidelijk teveel reserveringen aangenomen. Aan tafel was de bediening goed, het eten lekker en de prijs laag. Wel was het erg rumoerig, te danken aan enkele 'lallende' gasten.
Ingridomnomnom . Fijnproever (4 recensies) 6,5 /10
 • Datum van je bezoek: 22 okt. 2016
 • Online gereserveerd
We hebben een half uur moeten wachten ondanks reservering. Er stond een lange rij, vrijwel iedereen had gereserveerd. Het restaurant was duidelijk overbooked. De bediening was goed, het eten lekker en de prijs goed. Wel was het erg luidruchtig en miste de Griekse muziek.
Willem B. Proever (1 recensie) 8,5 /10
 • Datum van je bezoek: 21 okt. 2016
 • Online gereserveerd
Geweldig genoten. Gastheer zoals altijd vriendelijk en attent. Het was erg druk maar dan is het nog steeds gezellig.
Robert W. Proever (1 recensie) 8 /10
 • Datum van je bezoek: 20 okt. 2016
 • Online gereserveerd
Prima gegeten met ons gezin. Voor-, hoofd- en nagrechten waren lekker, goed verzorgd, en voldoende omvangrijk. Gastheer is een vriendelijke man.
Veroduijndam . Fijnproever (4 recensies) 7 /10
 • Datum van je bezoek: 18 okt. 2016
 • Online gereserveerd
Griekse tafel was leuk en goed. Hoeveelheid toetje had meer gemogen, terwijl het hoofdgerecht juist erg veel was. Lekkere hapjes. Brood wat aan de oude kant en wat weinig. Werd niet aangevuld toen de smeerseltjes kwamen. De bediening was karig, hebben zelf enkele keren gevraagd om drinken te bestellen. De tafel waar wij zaten was vlak bij de ingang. Helaas daar koud en wat ongezellig. Eerder eens achterin gezeten, dat is beter. Op zich een prima avond en goed gegeten.
H.P.G. K. Expertproever (5 recensies) 8 /10
 • Datum van je bezoek: 14 okt. 2016
 • Online gereserveerd
Gezellig gegeten met de AH kaart; snelle bediening, gevarieerd menu, nagerecht simpel.
Vol restaurant dus dat is een goed teken.
Arjan D. Proever (1 recensie) 10 /10
 • Datum van je bezoek: 25 sep. 2016
Ik was op bezoek in Gouda., en was hier nog nooit geweest . Samen met wat vrienden was ik op bezoek naar een etenstent waar ik leuk kon eten., bij Rhodos werdt ik gelijk gevraagd of ze me van dienst konden zijn, bij de opmerking dat ik graag wou zien wat de hun serveerde werdt gezegd dat ongeacht mijn keus ik best even zittend het mocht bekijken en dat ze me graag wouden helpen al ik iets niet wist. Uit eindelijk hebben we voor hun gekozen omdat ze zeer service en klantgericht waren, eenmaal hun eten geproefd was dat de kers op de taart. Het was heerlijk en ik zou hier zeker terug komen
Riko S. Meesterproever (23 recensies) 6 /10
 • Datum van je bezoek: 18 sep. 2016
Hier gisteren met een groot gezelschap wezen eten. Ik werd uitgenodigd. Terugkijken zal ik hier zelf niet snel gaan eten. De gyros vond ik erg zout. De souvlaki is eigenlijk een kipsathé-tje. Het glaasje Ouzo was ook geen echte Ouzo. Ik dacht aan Pastis met water aangelengd. Het saladebuffet werd pas na aanvraag bijgevuld. Het zat er wel stampvol maar ik vind dat je op je buffet moet letten en bijvullen wanneer het bijna leeg is. Hier hoef je als klant niet om te vragen. wij zaten aan een tafel met stevige eters. Wij vroegen er nog een klein beetje gyros bij. We kregen een schaal van een andere tafel waar nog wat op lag. Weliswaar hoorde die tafel ook bij onze groep, maar toch. Als positief punt kan ik zeggen dat het gegrilde kipfiletje wel lekker was. Mals, niet droog en goed van smaak. Al met al was het net een voldoende.
Comar . Meesterproever (12 recensies) 9,5 /10
 • Datum van je bezoek: 11 sep. 2016
We aten hier via een aanbieding van Marktplaats met 2 personen op een buitengewoon warme zondagavond. Daardoor en door de clientèle - supercasual gekleed (geen 3-delig grijs te bekennen) - plus de griekse aankleding waande je je in Griekenland. Mijn echtgenote werd buitengewoon galant door de eigenaar naar onze gereserveerde tafel geleid. Een en al vriendelijkheid en dat gold voor al het personeel. De bediening was ondanks de drukte vlot. In no time stonden de ouzo en brood+boter op tafel. Daarna de mixed grill. Nu wil een mixed grill nog wel eens snel afkoelen, maar niet hier. Door een rvs schaal op een rechaud bleef e.e.a. heerlijk warm. De hoeveelheid was overdadig. De verschillende vleessoorten bovendien heerlijk. Dat gold ook voor het nagerecht. Mijn echtgenote kon de Baklava slechts in superlatieven beschrijven. Het voorgaande gevoegd bij de lage prijsstelling voor zowel het eten als de drankjes maakten dat we ons verbijsterd afvroegen waarom we hier niet eerder zijn geweest. Kortom: een aanrader.
Marleen V. Expertproever (9 recensies) 7 /10
 • Datum van je bezoek: 5 sep. 2016
 • Online gereserveerd
Vriendelijke en snelle bediening. Ik had van te voren bij sommigen gelezen, dat men het er vies vond, dat vond ik niet: de tafel was schoon en binnen was het schoon, maar de menukaart was inderdaad wat plakkerig. Het is ingericht als een typisch Nederlands Grieks restaurant (inclusief Griekse muziek)
Het voorgerecht was een verzameling van koude en warme hapjes, in ons geval mochten we kiezen voor vlees en vis. Al deze hapjes waren lekker, al had er van mij iets meer groente bij gemogen (iets met paprika of aubergine? Of olijven?). Het hoofdgerecht was in ons geval gegrild vlees voor een persoon en gegrilde vis. Daarbij zat een bakje frites en een bakje rijst. Vooral de kip was mals. Het geheel had een lekkere grillsmaak. Soms was de vis wat droog, zeker de gefrituurde vis. Het was lekker, maar het was eerder heel veel, dan heel verfijnd. Het geheel werd geserveerd met een paar reepjes sla. Voor mij had er wat groente bij gemogen en iets minder vlees/vis. Het toetje was (naar onze keuze) yoghurt, met noten en fruit. Wederom een grote portie. Het fruit (appel, pruim, peer) was inderdaad vers, de pruim nog niet helemaal rijp. Ik zou zelf niet zo heel gauw teruggaan, in mijn ogen is het vooral geschikt voor mensen die graag grote hoeveelheden vlees of vis eten.
Freek J. Proever (1 recensie) 8 /10
 • Datum van je bezoek: 29 aug. 2016
We hebben hier heerlijk gegeten met acht personen. De hoeveelheid was ruim voldoende; we hebben niet alles opgekregen. De bediening was erg vriendelijk. Daarnaast was er nog een salade buffet. De muziek werd op ons verzoek wat zachter gezet, zodat we gezellig konden praten. De prijs was erg gunstig. Zeker een aanrader!
Pencdejong . Proever (1 recensie) 7,8 /10
 • Datum van je bezoek: 26 aug. 2016
 • Online gereserveerd
Leuke ontvangst, vlotte en vriendelijke bediening, uit de gehele kaart mogen kiezen en weer prima (uit ruime porties) gegeten.
Jvanandel1 . Fijnproever (2 recensies) 8,8 /10
 • Datum van je bezoek: 24 aug. 2016
 • Online gereserveerd
Het eten was niet alleen formidabel, ook de hoeveelheid was een beetje te veel van het goede.
Geweldige service.
Prima ruim voorgerecht. Wat overbleef, werd niet opgehaald, maar meegenomen voor bij het hoofdgerecht.
Dat hoofdgerecht, een mixed grill, zag er fantastisch uit. Erg veel eten en heerlijk van smaak.
Tot slot een nagerecht: de verrassing, een combinatie van de nagerechten op de kaart.
Kortom, absoluut voor herhaling vatbaar!
Wesnadico V. Fijnproever (2 recensies) 9,3 /10
 • Datum van je bezoek: 22 aug. 2016
We hebben gisteren met vrienden bij Rhodos gegeten en zoals gewoonlijk was de service en het eten weer top want we waren met vrienden die een verjaardag vierden hier en kregen verassing met het eten en de schotel met heel veel vlees kregen we niet eens op!!!!!! We komen hier al jaren en nog steeds is de kwaliteit van het eten en de bediening toppie dus zeker een aanrader!!!!!
S-debruijn . Proever (1 recensie) 8 /10
 • Datum van je bezoek: 19 aug. 2016
 • Online gereserveerd
We hadden Griekse tafel, met aantal warme en koude "tapas"achtige voorgerechten en hoofdgerecht vlees van de grill met keuze uit salade bar met friet en rijst.
Smaakte heel goed, niet te zout en lekker gekruid.
Het ijs na was ook heel goed.
Bediening was enthousiast, ook eigenaar liep regelmatig langs gasten en zat boordevol Griekse grappen.
Barbara B. Fijnproever (2 recensies) 7,8 /10
 • Datum van je bezoek: 19 aug. 2016
 • Online gereserveerd
Met de AH bon gegeten, een vooraf samengesteld menu maar absoluut prima samenstelling en zeker voldoende (sterker nog, wij kregen het hoofdgerecht samen niet eens op).
Vooraf diverse warme en koude gerechtjes, leukom uit te proberen.
Bediening was heel vriendelijk en bij de koffie kregen we nog een stukje Grieks gebak van het huis, ondanks dat we te vol zaten voor de gezamenlijke desserschotel.
Slechts 1 klein nadeel de avond dat wij er waren:
Het was een zomerse dag en achterin de zaak, waar wij zaten, was het erg warm binnen...zelfs toen we de tafelventilator onze kant op hadden gedraaid bleef het erg warm.
Maar verder dik tevreden.
Lauravansinderen . Proever (1 recensie) 7,8 /10
 • Datum van je bezoek: 18 aug. 2016
 • Online gereserveerd
Heerlijk gegeten bij Rhodos, van de AH restaurant actie. De bediening was zeer vriendelijk. De porties heel groot. Te veel voor ons 2en. Maar zeker een aanrader!!!
Mkuipers96 . Proever (1 recensie) 9,5 /10
 • Datum van je bezoek: 12 aug. 2016
 • Online gereserveerd
Erg lekker eten en vriendelijk personeel! We hadden een heerlijk 3 gangen menu, iets te veel eten misschien maar geen probleem! Super!
Ria V. Proever (1 recensie) 8 /10
 • Datum van je bezoek: 12 aug. 2016
 • Online gereserveerd
We waren best verrast wat we allemaal kregen via bon van appie
Komen hier al jaren dus weten wat de mogelijkheden zijn.
Je krijgt wel een speciaal menu maar de hoeveelheid is nog enorm
Vooral het voorgerecht was ons onbekend maar verrassend en heerlijk...
Al met al ook via AHrestaurant actie dus een aanrader
C.sneijder . Proever (1 recensie) 8,3 /10
 • Datum van je bezoek: 11 aug. 2016
 • Online gereserveerd
ik ben een vlees eter en neem altijd wat de boer ken maar de warme hapjes vooraf vond ik een nieuwe ervaring en erg lekker de koude hapjes vonden wij iets minder maar dat is ieder zijn ding
We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.