Restaurant 't Klooster

Markt 15 3961 BC Wijk bij Duurstede Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 50
|
31-343593366
8,7 /10
42 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 50
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Restaurant 't Klooster

Hoe kom je er?

 • : Gratis parkeren in de buurt

Openingstijden

Maandag en Dinsdag Gesloten
Woensdag t/m Zondag 18:00 - 21:00
- Diner 18:00 - 21:00

Services

 • Mastercard , Pin , Visa
 • Restaurant is af te huren (60 maximum aantal personen.)
 • Af te huren , Wi-Fi
Fantastisch
8,7 /10
 • 10
  1
 • 9
  21
 • 8
  12
 • 7
  7
 • < 7
  1
Eten
9,1
Service
8,3
Decor
8,2
Prijs-kwaliteit
Redelijk
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Kort
42/42 recensies

Jouw recensie over het restaurant Restaurant 't Klooster

Martin S.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 28 apr. 2018
De keuze voor het 4 gangenmenu was een goede keuze. Zowel de reguliere als de vegetarische variant waren geweldig. Smaak en presentatie gewoon top! Op de bediening was niets aan te merken. Het restaurant is gevestigd in een historisch pand. De inrichting is wat sobertjes.
Wouter V.
Meesterproever
(120 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 9 mrt. 2018
Restaurantweekmenu!mooi aangeklede tonijn, boerderijeend en dessert op hoog niveau toe. O.a. Ijs van bloedsinaasappel. Spaans Rueda goed, Catalaans and ode huiswijn evenzo! Bediening jong maar ok!
Bacchus67 ..
Meesterproever
(84 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 30 sep. 2017
Gisteren de stromende regen getrotseerd aangekomen in het gezellige restaurant 't Klooster in Wijk. Vriendelijk ontvangen door jongeman en naar eigenlijk het 'beste' tafeltje begeleid. We kregen een 'bubble' van het huis en hadden zin in het 5 gangen tasting menu met begeleidende wijnen. Start ging wat stroef. We moesten meer dan een half uur wachten op onze amuses. Ik had nog tussendoor om brood gevraagd, maar dat zou worden geserveerd bij het voorgerecht. Maar toen eenmaal de amuses geserveerd werd, werden de rest van de gerechten op een prettig tempo geserveerd. Het waren allemaal stuk voor stuk heerlijke gerechtjes, prachtig opgemaakte borden en heerlijke wijnen. Zeer vriendelijke en correcte bediening. Echt een hele leuke avond in een gezellige omgeving. We komen zeker nog een keer terug.
jbeijer .
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
8
Service
2
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 30 sep. 2017
De prestaties van kok Jeroen Hensbergen worden deels teniet gedaan door de bediening, die uit (te) jonge meisjes bestaat. Wij konden de jongedame die ons bediende niet verstaan. Dat was direct al een probleem bij het bestellen van de wijn. Omdat we geen wijs konden worden uit haar opsomming bestelden we veiligheidshalve de huiswijn. De eerste twee glazen zagen er goed uit. De volgende twee bevatten slechts een bodempje, maar net een half glas. Gastvrouw Natasja bleef halsstarrig aan tafel. In de eerste glazen zat volgens haar te veel, daarom werd er maar zo weinig in de volgende glazen glazen geschonken. Dat was trouwens volgens haar "normaal". We hebben geen wijn meer besteld. Jammer dat een gastvrouw zich niet weet in te leven in haar gasten. Jammer ook voor Jeroen die wel zijn best had gedaan en kleine gerechtjes had bereid die goed waren van smaak.
Karin D.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 26 aug. 2017
Hier weten ze wat gastvrijheid is! In het pittoreske Wijk bij Duurstede konden we het restaurant niet goed vinden. Telefonisch begeleidde de eigenaresse ons naar het restaurant en liep ons zelfs al een stukje tegemoet. De uitstraling van het restaurant is bijzonder stijlvol. Wij genoten hier van meerdere gangen en elke gang was oog en tongstrelend. Na het diner hebben we nog een tijdje nagepraat met de eigenaren. Wat een enthousiast en leuk koppel en wat oefenen zij hun vak met enorm veel passie uit. Die passie proef je in de gerechten. Ben je hier als culinair liefhebber nog niet geweest? Ga er dan beslist heen ook al ligt het voor sommigen niet helemaal op de route, het is het stukje rijden waard!
Frans S.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 14 jul. 2017
We hebben genoten van een heerlijke lunch, op aanvraag ook een veganistisch verrassingsmenu. Porties van het gewone eten en het veganistische eten waren ruim voldoende, maar niet te veel. Bediening was keurig, genoeg aandacht maar niet overdreven of te veel aanwezig. Kortom, super lunch!


Opa Savelberg en kleindochters
Onno L.
Meesterproever
(72 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 23 feb. 2017
Top restaurant!
Echt een aanrader. We hebben er een 5 gangen menu gegeten met bijpassend wijn arrangement. Heerlijke smaken en heel mooi opgemaakt. Hulde aan de chef!
Buiten ook nog een leuk terras dus bij mooi weer is het ook leuk om buiten te zitten.
Brigitte H.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 18 feb. 2017
kan de teneur van de recensies alleen maar beamen....prima eten, maar helaas zijn de porties aan de (te) kleine kant. En dan niet zozeer het hart van de maaltijd, het vlees of de vis, nee de bijlages zijn te schaars aanwezig..een paar stukjes groente, twee dobbelsteentjes aardappel. Daar kan een Hollandse man de winter niet mee overleven.
Bij de vraag " is alles in orde" zei ik dat ik bang was met honger te vertrekken en of ik nog wat brood kon krijgen. Nu..dat kon..helaas bleek bij de afrekening....voor vier personen 300 euro...vier kleine broodjes voor 2,50 euro op de rekening te staan. Dit ervaar ik als klantonvriendelijk en penny wise pound folish.


In conclusie: prima en echt lekker eten, met zorg toebereid, klasse. De bijlagen zijn blijkbaar moeilijk te vinden in de keuken en doen helaas de totaalindruk schade. Hierdoor blijft het gevoel dat de prijs kwaliteit uit balans is en dat is niet slim.
John V.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
10
Service
2
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 9 feb. 2017
Voor het eerst op bezoek in dit restaurant. Een week na de opening heb eens geprobeerd te reserveren. Ik liep in de middag langs en de deur stond open, naar binnen dus. De aanwezige heer gaf direct aan: "We zijn gesloten." "Geen probleem" mijn antwoord, "ik kom niet eten maar reserveren." "Dan moet u om vier uur terugkomen, of bellen." kreeg ik te horen. Wie er ook langskwam of ging bellen om vier uur: ik zou dat niet zijn.
Onlangs, dus vele jaren later, vond ik het tijd om de hand over mijn hart te strijken, wie weet was de bokkige attitude wel het gevolg geweest van openingskoorts, of een andere geheimzinnige ziekte.
Om acht uur op een doordeweekse 's avonds waren twee tafels bezet. Als het even kan stellen wij prijs op een wat ruimere tafel dan een petieterig tweetje en we wezen een vierpersoons tafel aan. "Die is voor vier personen, dat kan niet." was het bericht van de dame die daarbij wel vriendelijk lachte. Oh. Omdat ik nogal kort van stof kan zijn en er bij mijn vrouw om bekend sta dat ik zonder pardon weer vertrek als me iets niet aanstaat, wilde ik haar en mezelf eens verrassen op een flinke portie vergevingsgezindheid en kalmte: "Prima hoor." hoorde ik mezelf zeggen terwijl ik me achter het tafeltje wrong. Na een fles wijn besteld te hebben en fles plat water geleegd te hebben vroeg het meisje in de bediening of we nog meer water wilden. Heel attent. "Het mag van mij ook een karaf kraanwater zijn." gaf ik aan. "Dat doen wij hier niet." het duidelijke antwoord. Oh. De twee menu's (waarvan een vegetarisch) waren uitmuntend. Mooie gerechten, verrassende combinaties en alles perfect op smaak gecomponeerd. Helemaal niets mis mee, de rode huiswijn haal ik maar zo met plezier in mijn huis. Bediening verder wat plichtmatig vriendelijk, gastvrouwschap is teveel gezegd. Samengevat: fantastisch gegeten, maar voor we terugkomen zijn we weer jaren verder, if ever. Een in potentie geweldig restaurant wat teniet gedaan wordt door een verkeerde selectie van bediening en/of achterhaalde instructies hoe om te gaan met redelijke klantwensen.
Josephine K.
Meesterproever
(16 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 13 jan. 2017
Bij binnenkomst stond de bediening al klaar om ons de hele avond op onze wenken te bedienen. We zaten op de beste plek van het restaurant: tegenover de open keuken. We hebben genoten van de prachtige gerechten die voor onze neus werden bereid. Ook de wijnen die er bij werden geschonken, pasten er goed bij. Toen we vroegen of het tempo wat langzamer kon, werd daar meteen naar geluisterd. Een zeer geslaagde, fijne avond op een plek waar we graag nog eens terugkomen!
Lotty T.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
8
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 17 dec. 2016
zaterdag waren we met 7mensen in dit restaurant. We kozen voor een 4 gangen verrassingsmenu metbijpassende wijnen. 3 personen hadden een bobarrangement. Het eten was mooi opgemaakt en smaakte goed. De porties waren echter zeer klein. Het wijnarrangement stelde ons teleur. Geen bijzondere wijnen en er werd voor iedereen nagenoeg een bobglas geschonken. Opmerkingen hierover leidden tot matige bijvulling. Wij zijn geen grote eters, maar de koffie met friandises was nodig om voor enige vulling te zorgen. Prijs kwaliteit is dusnietin orde, zeker de wijn a 7.50 euro per glas niet. Jammer, want potentie is er wel, gezien de opmaak en smaak van de gerechten.
Wouter D.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 25 okt. 2016
Op een 'gewone' dinsdagavond gegeten in 't Klooster. De locatie van het restaurant is schitterend. De inrichting rustgevend en de ontvangst en bediening helemaal in orde. De amuses gaven de toon van de rest van de avond aan; je eet in t'Klooster op niveau. Heerlijk! De chef liet geen steek vallen. Verbetering zit hem in de details, zoals de koffie of de achtergrondmuziek. Een ding is zeker; t'Klooster is een aanrader en gaat komende jaren nog meer mooie vermeldingen veroveren op sites, in gidsen en tijdschriften.
RDeckers D.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 9 aug. 2016
Afgelopen vrijdag heerlijk gegeten met vrienden in dit restaurant in Wijk bij Duurstede. We hadden gekozen voor een zesgangendiner met passend wijnarrangement. Het aperitief en de amuses hebben we heerlijk op het terras genuttigd en daarna de overige gangen binnen in het restaurant. Erg leuke en spontane bediening die bij elk gerecht een goede uitleg gaf, ook over de heerlijke, bij behorende wijn. Alle gerechten waren heerlijk en mooi opgemaakt, waarbij gebruik was gemaakt mooie verse ingrediënten. Echt een restaurant met toekomstige sterrenpotentie waarbij er veel aandacht is voor de gasten, door vriendelijke en kundige bediening.
Marco J.
Meesterproever
(39 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 2 aug. 2016
Heerlijk gedineerd op een doordeweekse avond met z'n 5en.

Gekozen voor het 8-gangen menu inclusief bob-arrangement. Mooie amuses vooraf: oa, oester, mierikswortel met komkommer, krokantjes met hummus dip. Daarna fantastische gerechtjes met top producten; langoustine, zwezerik, coquille en kakelverse makreel. Elke gang weer een feestje op je bord. Goed rekening gehouden met de allergieën.

Mooie wijnen, top service. Ik heb een hele mooie avond gehad. Chapeau!
Opama .
Meesterproever
(79 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 6 jul. 2016
Het is steeds afwachten en een uitdaging hoe een groepsdiner ( 0ng.30 personen) verloopt, meestal als fijnproever een enigszins frustratie. Hier aangenaam verrast: prettige bediening in een wat typisch "kasteelkader" en dan heel content met het gebodene, de start met meerdere "gezonde" lekkere voorafjes, en dan 4 gangen waar in deze omstandigheden zeker geen negatieve commentaar te geven is. Goed tempo met tijdsrespect voor enkele sprekers.Wij komen nog eens terug met z'n tweetjes.
Jasper F.
Meesterproever
(59 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
9
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 20 mei 2016
Afgelopen vrijdag hebben we bij 't Klooster gegeten. Voor de eerste keer bij deze eigenaren, we waren hier al eerder geweest toen het nog in handen was van anderen. Helaas ging het bij het reservering mis. Ik had via de website een reservering gedaan (kreeg een net mailtje terug), maar bij binnenkomst werd mijn naam en reservering niet herkend. Helaas een minpuntje dat ze bovendien minder goed oplosten. Ja, we kregen een prima tafel maar je voelt je veel meer welkom als je naam op het briefje staat! We waren met z'n viertjes en kozen het 5 gangen verrassingsmenu, aanbevolen door de aardige kok die erover aan tafel vertelde. De wat slechte start werd meer dan goedgemaakt met de prachtige gerechten. Niet alles was even geslaagd en gelukt, maar de meeste gerechten waren superlekker, geslaagd en verrassend. Ook de bijpassende wijnen waren erg lekker, ook werd er telkens mooi over verteld. Klein minpuntje vind ik het decor, wat in mijn ogen net niet overeenkomt met de culinaire ambities die ze hier hebben. Maar met wat hele kleine aanpassingen en een scherper reserveringsbeleid gaat het nog beter worden. Conclusie: beste restaurant van Wijk bij Duurstede en een aanrader, ik kom hier zeker nog een keertje terug!
Pascalle V.
Meesterproever
(12 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 14 mei 2016
We zijn hier al een aantal keren geweest en blijven terugkomen! Waarom? Bovenal de heerlijke gerechten die als kunstwerkjes worden geserveerd. Wij kozen het vijf gangen JRE proeverijmenu, bestaande uit een aantal amuses, gevolgd door tonijn met tomaat op vier verschillende manieren bereid, daarna een schelvisje in schuimige saus, gevolgd door een kwartel met allerhande garnituur en een kwartelpootje, een mooi stukje entrecote en een dessert van aardbei. Zoveel mooie smaken en structuren en alles heeft de perfecte garing. Een feestje voor de smaakpapillen. Jeroen (chefkok)blijft verrassen en vernieuwen en zowel hij als de gastvrouw zijn vriendelijk en toegankelijk, en kunnen erg enthousiast vertellen over hun passie. Ze maken ondanks drukte tijd voor een praatje. Je kunt hier heerlijke gerechten van hoog niveau proeven in een sfeer die ongedwongen en relaxed is. Tot slot nog twee mooie wijnen uitgezocht in de wijnkamer en huiswaarts gekeerd.
Restaurant
Dank voor de mooie recensie!
Groeten uit 't Klooster en tot de volgende keer.
Boudewijn A.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 13 mei 2016
Wat een verrassing. Het was vrijdag de dertiende maar bij het Klooster binnen leek het wel een zonnige zondag. Vijf gangen die als creatieve plaatjes op ons bord verschenen. Gelukkig werd ons professioneel uitgelegd welke producten werden voorgeschoteld. We mochten de smaken zelf bestuderen. Wat een verwennerij. BvA.
Irma O.
Meesterproever
(67 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 6 mei 2016
Heerlijk gedineerd bij 't Klooster met een dineerden van Heerlijk.nl. Een zesgangendiner met passend wijnarrangement. Alles was in een woord geweldig. De ontvangst met een aperitief en amuse in de kloostertuin. Erg leuke en spontane bediening met een persoonlijke touch. Na het aperitief zijn we binnen gaan zitten. Mooi verzorgde linnengedekte tafels in een eeuwenoud en mooi gerestaureerd interieur. Leuk dat je de chef aan het werk kunt zien. Alle gerechten waren heerlijk en mooi gemaakt. Goede verse ingrediënten als makreel, coquilles. De wijnen waren ook bijzonder van smaak. Al met al een fijne ervaring en een restaurant dat je zonder meer aan andere fijnproevers aanbeveelt.
Henriette V.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
9
Service
5
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 6 mei 2016
Dit restaurant is gelegen in het gezellige oude stadscentrum van Wijk bij Duurstede. Na een aperitief op het terras hebben we genoten van de kookkunsten van chefkok Jeroen. Ieder bord zag er weer uit als een plaatje! Het eten was heerlijk, wel wat kleine porties. Wat een groot minpunt was is dat we tussen de gangen door gemiddeld een half uur moesten wachten op het volgende gerecht. Bij een 5-gangen verrassingsmenu duurt het dan allemaal wel erg lang. De geserveerde wijnen pasten prima bij de gerechten. Op het gebied van de bediening kan hier veel verbeteren, bijvoorbeeld het van tevoren uitvragen of er naast allergieën ook zaken zijn die je echt niet lust, het uit- en bijschenken van water, tussendoor even vragen of alles naar wens is en de positie van het in- en uithalen van de borden. Als deze zaken worden verbeterd, dan kan dit restaurant het zeker nog ver gaan brengen.
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.