Restaurant Gember

Stadhouderslaan 43 2517 HV Den Haag Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 16
|
31-703586891
6,1 /10
33 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 16
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Restaurant Gember

Hoe kom je er?

 • : Gratis parkeren in de buurt

Openingstijden

Maandag 11:00 - 15:00
Dinsdag t/m Zondag 11:00 - 19:00

Services

6,1 /10
 • 10
  0
 • 9
  2
 • 8
  11
 • 7
  4
 • < 7
  16
Eten
6,2
Service
5,1
Decor
6,8
33/33 recensies

Jouw recensie over het restaurant Restaurant Gember

Tom M.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
2,5 /10
Eten
2
Service
2
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 7 jan. 2018
Wat een treurnis hier. Het was al een tijd niet best maar dat het zo triest zou zijn had ik niet durven denken. Oneetbare ‘clubsandwich’ met daarop een plakje koude, waarschijnlijk op een afgelegen industrieterrein voorgebakken substantie die voor ei moet doorgaan ertussen. De bediening straalt geen enkel plezier uit maar geeft eerder het gevoel een taakstraf te moeten uitdienen. Laatste keer geweest.
Sanne V.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
4
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 10 jul. 2017
Tijdje geleden hier geluncht. Eten was lauw toen het aankwam. Meneer die ons hielp bood geen oplossing. Was alleen maar aan het stressen, het was wel een drukke dag maar naar mijn gevoel werkte het gedrag van deze meneer alleen maar averechts op de rest van het personeel. Toen ik binnenkwam om wat water te halen (dit moest je zelf halen bij de bar), zat hij een meisje af te snauwen. Hij heeft onze ervaring verpest, zonde want de locatie is top.
Anita K.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3,5 /10
Eten
2
Service
2
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 26 apr. 2017
Op woensdag 26 april in Gember geweest. Wat een teleurstelling. Ondanks het prachtige weer mochten we niet buiten eten, zo werd mij desgevraagd toegesnauwd door een meisje achter de bar. Besloten dan maar binnen te eten. Het was beslist niet druk. De bestelde Hollandse garnalen kroketten waren zacht, vet en bevatte roze! garnalen, beslist GEEN Hollandse (schandalig!, zet het dan niet op je menukaart!). Het brood bleken twee dunne boterhammetjes te zijn. De obligate salade bleek te bestaan uit zo'n plukje sla, 2 plakken tomaat en wat komkommer met een streep mayonaise erover. Mijn broodje gerookte kipfilet met avocado was precies dat: een broodje met 4 plakjes gerookte kipfilet (van dat dungesneden supermarkt -spul), een paar te dikke plakken tomaat en komkommer en 5 dunne plakjes avocado... Echt ongelofelijk oncreatief, saai, restaurant-onwaardig. Dat Gember het geluk heeft naast een museum en op een fantastische locatie te zitten zal hen gasten opleveren: hun voedsel jaagt ze net zo hard weer de deur uit. Ik zal het museum blijven bezoeken, en vervolgens op een bankje van de gemeente genieten van het uitzicht, maar nooit meer bij Gember eten of drinken.
Marietta W.
Meesterproever
(57 recensies)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
6
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 24 mrt. 2017
Gisteren geluncht met museumclub van 7 personen. Konden buiten plaatsnemen aan houten tafel met dito banken, beetje uit het zicht van de bediening. Het duurde een half uur voor ons (zelf bestelde) drankje kwam.
De lunchgerechten (2 verschillende) kwamen na 65 (!) minuten. Het was ongelooflijk druk, niet leuk voor het hard rennende personeel dat het logischerwijs niet aankon. Binnen waren ook de vele tafels bezet. Het personeel doet echt haar best, men is vriendelijk maar de stress was er. Het eten was redelijk goed (niet bijzonder) maar onze vraag is: waarom zoveel tafels laten bezetten wetende dat men het in keuken en daarbuiten niet aankan? Een slechte beslissing want enkelen van ons willen nooit meer terugkomen. We hadden medelijden met het personeel.
De 2e ronde drankjes ben ik maar zelf gaan ophalen bij de verhitte persoon achter de bar. Ze stonden niet op de rekening, dat was coulant. Ik heb deze situatie al vaker meegemaakt. Men moet zichzelf niet uit de markt prijzen lijkt me.
Linnie P.
Meesterproever
(91 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 30 okt. 2016
Heerlijk geluncht buiten op terras in de zon. We waren met zijn zessen en er werd goed rekening gehouden met ieders wensen, zoals glutenvrij brood. Eten en drinken werd na bestelling vlot geserveerd. Broodje geitenkaas, club sandwich (was flinke portie), hamburger, saté (1 stokje beetje karig). Daarna nog brownie, hazelnoottaartje van Maison Kelder en één van de lekkerste cheesecakes ooit (gewoon simpel, stevig, heerlijke bodem, geen sausjes).
Buiten keek je over de vijver voor het museum en binnen is ook nog een grote ruimte met voldoende plekken.
Joost V.
Meesterproever
(45 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 6 mei 2016
Gewoon prima lunchgerechten. Rijke salades, lekkere dressing . Zowel binnen als buiten prima vertoeven. Heel vriendelijke geduldige bediening. Lekkere koffie. Nette toiletten.
Mathilde K.
Meesterproever
(130 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 26 mrt. 2016
Originele lunchgerechten. Wij genoten van een vegetarische burger met patat, en van een maaltijdsalade met zalm. De salade had iets meer variatie mogen bevatten, hij was nu wel erg standaard. Het smaakte allemaal goed en de bediening was aardig. De locatie is ook mooi en het is best ruim ingericht, met voldoende ruimte tussen de tafeltjes voor wat privacy.
Peter G.
Meesterproever
(105 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 3 mrt. 2016
Bij de lunch hier een broodje forelfilet gegeten. Een flink broodje, ruim belegd met sla en voldoende forel. Maar toch had men met de dressing was meer smaak kunnen geven (bijvoorbeeld met een beetje mierikswortel): het was een tikje saai.
Ondanks de drukte hadden wij een serveerster die vrij snel en redelijk adequaat bediende, dus de kritiek van de andere recensenten deel ik niet.
Ron D.
Meesterproever
(192 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,3 /10
Eten
4
Service
7
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 3 mrt. 2016
Hier op donderdag 3 maart geluncht. Mijn eerste keus voor een broodje Tonijn was uitverkocht en derhalve een tweede keus genomen: brood met 2 kalfsvleeskroketten.
Het bleken 2 erg kleine kroketten te zijn. Echter het brood en de bijgeleverde salade alsmede het schaaltje mosterd, hadden in afwachting van het bakken van de kroketten onder van die warmhoudlampen gestaan. Hierdoor was de sla verlept en slap, de mosterd verkleurd en de boterhammen uitgedroogd. Toen ik hier een opmerking over maakte, werden de boterhammen geheel licht geroosterd, maar aan de sla en de mosterd werd niets gedaan. Een goede raad is dan erg duur en ik heb de intussen lauw/warm geworden kroketten, zonder brood, maar opgegeten.
De bediening zag dat ik mijn bordje niet had leeggegeten en na mijn uitleg, haalde ze het gerecht wel van de rekening. Dat is een groot gebaar wat wel wordt gewaardeerd. Echter voorkomen is toch beter dan genezen.
Annamaria H.
Meesterproever
(81 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
6
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 24 feb. 2016
De menukaart belooft meer dan de keuken waarmaakt. Maar er rekening mee houdend dat dit het horecahoekje van het fotomuseum is, is enige coulance geboden. De ruimte is open en kaal en doet kantine-achtig aan, maar je komt hier niet voor het restaurant. Je belandt hier omdat je naar het museum gaat en het lekker makkelijk is. Ben je nou wel op zoek naar ook een culinair verzetje loop dan gewoon het mooie Statenkwartier in en laat je verassen door de leuke lunchtentjes en mooie winkelstraat aldaar.
Marga E.
Meesterproever
(38 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
7
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 17 feb. 2016
Thuis op internet de menukaart bekeken van dit restaurant.
Op de menukaart die we kregen stonden geheel andere gerechten.
eerste wat een restaurant behoort te doen is wel de website in orde houden.
De tafel was niet echt schoon waar we aan zaten.
Dus eerst maar met servet afgeveegd!!
Veel babbelend personeel, maar naar even wachten werden we geholpen.
Lunch: Italiaans stokbroodje met geitenkaas brie en Italiaans stokbroodje met oude kaas en tomatensalsa. Deze salsa was gewoon plakjes tomaat !!
Lunch was smakelijk en genoeg voor een zeer grote eter.
Een half stokbroodje was ook voldoende geweest.
al met al een smakelijke lunch maar er zijn nog wel wat verbeterpuntjes.
George H.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
1
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 29 jan. 2016
De service van dit restaurant is slecht. Wij bestelden brood met kroket. Deze werden lauw geserveerd. Deze toch maar opgegeten. Toen later gevraagd
werd of alles naar wens was, hebben wij medegedeeld dat het gerecht lauw geserveerd was. Serveerster zou het doorgegeven. Hierop geen enkele reactie meer ontvangen. Bij het afrekenen wenste men ons op geen enkele wijze tegemoet te komen. Serveerster vond dat het restaurant uitstekende service bood, want wij hadden maar moeten zeggen dat de kroketten lauw waren i.p.v. zij op te eten. Onze mededeling dat het serveren van lauwe gerechten al geen service was, weerlegde zij op onaangename wijze. Restaurant weet niet wat gastvrijheid is. Wij gaan hier nooit meer naar toe.
Laura H.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3,3 /10
Eten
1
Service
1
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 15 sep. 2015
De service is zwaar beneden peil, wij informeerden of er een tosti was. Waarop wij een "nee" kregen, wij hebben niks voor kinderen dan kan je beter naar de overkant gaan.........., eh ok...,,,
Toen wij een frittata zonder bacon bestelden was het van, nee dat kan niet......
Een serveerster liet een aantal dingen op de grond vallen, dit werd niet opgeruimd, pas toen de dames van het tafeltje vroegen, kan dit weggehaald worden kwam er iemand in actie. NOOIT MEER!!!!!!!
corstiaan .
Meesterproever
(53 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,8 /10
Eten
5
Service
6
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 15 jul. 2015
Bonensalade met tortilla's gegeten. Ijskoud, te zuur en de chips rondom waren oudbakken. Bij het ophalen van de lege borden viel een vork op iemands nieuwe lichtgekleurd colbert. Dat kwam ook omdat de designborden het eigenlijk onmogelijk maken je bestek er op te laten liggen zonder dat het er snel afrolt. Maar dat wetende had de overigens aardige serveerster moeten weten dat ze de borden zo niet kan ophalen.
Laura M.
Meesterproever
(109 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
7
Service
6
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 10 mei 2015
Een leuke plek om voor of na een museum bezoek te bezoeken voor een drankje of een hapje. Zeker met mooi weer op het terras. De kaart is beperkt met niet alledaagse gerechten. De bruschetta bleek groter dan gedacht. Prima op smaak. Leuk dat ze ook gebruik maken van producten van de vegetarische slager. Dus zeker de vegetariërs hebben hier voldoende keuze. Service kan beter maar verder prima op orde.
iPjotr .
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 5 apr. 2015
Vandaag Anton Corbijn tentoonstelling bezocht, aansluitend een hapje gegeten in het restaurant Gember. Leuk zitten , verrassende kaart. Gekozen combinatie lunchgerecht , smakelijk en in een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
Voor iemand die eens wat anders wil dan een traditionele tosti of n broodje Bal.
Gerard W.
Meesterproever
(31 recensies)
Gemiddelde cijfer
3,8 /10
Eten
2
Service
4
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 1 mrt. 2015
Nog niet zo lang geleden erg goed.
Nu is de kaart veranderd en niet ten goede . Er staan naar mijn idee lauter nog opwarmgerechtjes , salades en bruchettas op , jammer. Zeker gezien dat de salades voorzien lijken te zijn van niet vers fruit en rode kool ( mogelijk conserven ). Bruchettas waren zwart geblakerd . En de soep miste smaak , het omelet uitgedroogd Service is ook slecht tafels worden nauwelijks afgeruimd en als je wat van het slechte eten zegt krijg je
een snauw.
Decor is als van ouds prima!
lia W.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
6
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 13 jan. 2015
Wat een teleurstelling dat Gember de menukaart wel heel drastisch heeft gewijzigd!
Geen dikke tosti's meer, geen heerlijke twaalfuurtjes en geen (garnaal)kroketten. De keuze is nu soepje, frittata, bruschetta, salades. Voor mij een reden om er niet meer te komen voor lunch. Drankje op het schitterende terras blijft natuurlijk altijd leuk! En de bitterballen staan nog wel op de kaart geloof ik!
Ghost1966 .
Meesterproever
(24 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
7
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 1 nov. 2014
Na een bezoek aan het Gemeentemuseum lunch op het terras van Gember. Het was erg druk en het werd nog drukker.
Het duurde even voor ik werd opgemerkt door de bediening. Ik heb capuccino besteld, met daarbij een vegetarische variant op het bekende 12-uurtje. 3 kleine verse warme broodjes met geitenkaaskroketjes, gegrilde paprika en oude kaas.
Het was een heerlijke lunch.
Frank B.
Meesterproever
(16 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
9
Service
9
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 23 sep. 2014
Een erg prettige ervaring, eten bij Gember. Na een bezoek aan het museum lekker geluncht in dit restaurant. Ondanks dat het erg druk was werden we snel en vakkundig geholpen. Voldoende keuze uit de open wijnen en de Sauvignon Blanc is een aanrader. De garnaal kroketten waren verrassend lekker. Mede door de toevoeging van de spinazie en de venkel, waardoor het erg verfrissend was. Prijs/kwaliteit verhouding is helemaal in orde. Het interieur is niet geheel mijn smaak, maar dat blijft persoonlijk. Het is wel zo dat je hier na een museum bezoek even lekker kunt bijkomen.
 • 1
 • 2
We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.