Restaurant de (Boshotel Vlodrop) Meinweg

Boslaan 1 6063 NN Vlodrop Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 30
|
31-475534959

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 30
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 2 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Restaurant de (Boshotel Vlodrop) Meinweg

Hoe kom je er?

  • : Gratis parkeren in de buurt

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 12:00 - 21:00

Services

  • Amex , Mastercard , Pin , Visa card
  • Restaurant is af te huren (60 maximum aantal personen.)
  • Af te huren , Airconditioning , Lift aanwezig , Terras , Toegankelijk voor rolstoelen
  • 10
    0
  • 9
    0
  • 8
    0
  • 7
    2
  • < 7
    2
4/4 recensies
Boudewijn V.
Expertproever
(9 recensies)
Average Rating
6 /10
Eten
5
Service
8
Decor
6
  • Datum van je bezoek: 13 aug. 2016
We verbleven in dit hotel (helemaal niet onaardig en prima wellness) en dus in de avond er ook gegeten. In het brasseriegedeelte dat dezelfde kaart heeft als het restaurant.
Het eten was matig voor de prijs die er betaald moest worden. Hoofdgerechten die we ondermeer hadden waren de mixed grill (biefstuk pezig, rest van vlees erg droog), een tournedos (24 euro, medium gevraagd maar erg rauw nog). Vooraf kreeftesoep. Had het idee dat deze niet vers was gemaakt, maar uit een pot kwam. Vegetarische schotel was OK, net als de spareribs, maar daar valt ook niet veel aan te verprutsen. Bij de desserts zaten ondermeer de kaasplank (restaurant schrijft op de kaart dat ze zoveel mogelijk regionale producten bestellen maar de kazen kwamen allemaal uit het buitenland: merkwaardig) en een dame blanche (met een goed limburgse koffie).
Bediening prima, inrichting ook OK, maar wel gedateerd en saai. Maar veel te duur geprijsd voor de geboden kwaliteit, die echt wel wat beter kan. Dan eet je in de directe omgeving (zeker vlak over de grens) voor de helft van het geld stukken beter.
Patrick1986 .
Proever
(1 recensie)
Average Rating
2,8 /10
Eten
1
Service
3
Decor
6
  • Datum van je bezoek: 21 dec. 2014
Risotto met paddenstoelen gegeten en dat was eerder natte rijst. Wel paddenstoelen ten overvloede maar parmazaan en truffel was bijna niet aanwezig. Daarnaast hertenbiefstuk gehad. Aangegeven dat deze niet goed was (lees droog) maar alleen een uitleg over bereiding gekregen maar geen excuses. Let op! je moet zwaaien als je iets wil bestellen. Ik zou zeggen kijk of je in het dorp iets kunt vinden.
Ron D.
Meesterproever
(192 recensies)
Average Rating
7,3 /10
Eten
7
Service
8
Decor
7
  • Datum van je bezoek: 30 dec. 2013
Hier op 30 december met twee personen gegeten. Een wat rommelig restaurant, wat vlak naast de kinderspeelplaats ligt en hierdoor de kinderen veel heen en weer lopen/rennen ( ouders let eens op!) Keuze uit drie van de vier gangen op de kaart. Alle gerechten smaakten goed en zagen er verzorgd uit. Het eten is niet hoogstaand, maar van redelijke kwaliteit en smaak.
De bediening is uitermate attent en heeft echt tijd voor een praatje, wat andere minpuntjes dan ook gelijk teniet wordt gedaan.
Als je logeert in dit hotel ( Boshotel Vlodrop, Hamphire) is een maaltijd in dit restaurant een goede keuze.
Cees N.
Meesterproever
(124 recensies)
Average Rating
7 /10
Eten
7
Service
8
Decor
6
  • Datum van je bezoek: 14 nov. 2013
Limburg staat voor Bourgondisch eten. Helaas wijkt de chef-kok van het Boshotel daar mogelijk op verzoek van de directie vanaf. Neem de aardappelpuree met een blender tot stroperige smurrie omgetoverd en frietjes en krieltjes bij de hoofdgerechten. Ook de slagroom wordt niet vers in de keuken geklopt en mist daardoor zijn fijnheid. Aardig, de mosterdsoep, redelijk het visgerecht van baars met gefrituurde groenten. De wildgerechten, hertenstoof met ravioli en eend zijn goed tot redelijk. Matig de crème brûlée, je mist de vanille in de pudding.
Door de week wordt de brasserie gebruikt, waar een keurig met linnen gedekte tafel klaarstaat. Toch wat rumoeriger dan het restaurant door voorbijlopende cursisten. De ober, met flinke ervaring, compenseert voldoende door ruimhartig de glazen wijn te vullen die je via een wijnarrangement per gang kunt bestellen. Is de goede man niet aanwezig dan merk je duidelijk een gebrek aan wijnkennis bij het personeel. Aardig en attent zijn ze wel in de bediening.
We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.