Restaurant Avegoor

Zutphensestraatweg 2 6955 AG Ellecom Nederland Kaart
31-313430600
7,3 /10
67 recensies

Over restaurant Restaurant Avegoor

Koning te rijk op een prachtig landgoed

Dit gastvrije restaurant vind je op het prachtige landgoed Avegoor. De keukenbrigade laat zich inspireren door de internationale keuken en door de mediterrane kookkunst in het bijzonder. Hierbij betrekt de chef het liefst zoveel mogelijk lokale leveranciers. De wijnkast is steevast gevuld met een prachtige collectie topwijnen en de vriendelijke bediening staat klaar om jou een zorgeloze avond te bezorgen!

Meer informatie over restaurant Restaurant Avegoor

Openingstijden

Maandag t/m Zondag vanaf 17:30
- Diner vanaf 17:30
7,3 /10
 • 10
  1
 • 9
  7
 • 8
  22
 • 7
  17
 • < 7
  20
Eten7,2/10
Service7,3/10
Decor7,7/10
Prijs-kwaliteit
Redelijk
Geluidsniveau
Gemiddeld
Wachttijd
Kort
67/67 recensies
Gera K. Proever (1 recensie) 7 /10
 • Datum van je bezoek: 22 okt. 2016
 • Online gereserveerd
Het eten was erg goed, ondanks de drukte hoefden we niet lang te wachten. We konden in eerste instantie niet in de serre eten, de zaal ernaast is niet echt gezellig. De buitenkant van het pand is prachtig, vooral de ontvangsthal heeft iets van vergane glorie. De bediening kan het niet helemaal bijbenen door de drukte denk ik. Maar de kwaliteit van het eten maakte het goed.
Paul D. Fijnproever (3 recensies) 8,5 /10
 • Datum van je bezoek: 15 okt. 2016
 • Online gereserveerd
Ontvangst en bediening prima. Kwaliteit 3-gangen menu o.k. Huiswijn veel te duur (26 € p.fles, chileense Merlot)
Sinds overname door de Fletcher groep is het restaurant weer aan te bevelen.
Bonnes . Fijnproever (3 recensies) 7,5 /10
 • Datum van je bezoek: 5 okt. 2016
 • Online gereserveerd
Ik was Avegoor vanuit voorgaande jaren gewend en ik ging hier graag naar toe. Sinds juni is het een Fletcher Hotel en is de kwaliteit er niet op vooruit gegaan. De wijnglazen vond ik niet goed en een malt whisky was niet te krijgen. De uitstraling is nog steeds erg goed, maar het gaat uiteraard ook om de kwaliteit van het eten en de wijze waarop dit op het bord wordt gepresenteerd. Dat kan absoluut beter!
. Proever (1 recensie) 8,5 /10
 • Datum van je bezoek: 6 sep. 2016
 • Online gereserveerd
had zelf lamsbout met risotto was heel goed mijn vrouw had maïs kip met friet was ook prima vooraf uiensoep en pomidori soep was ook uitstekend er na tiramisu deze was ook prima de bediening was heel correct en vriendelijk alleen maar lof

Ageeth17 . Proever (1 recensie) 7,8 /10
 • Datum van je bezoek: 6 sep. 2016
 • Online gereserveerd
We hadden om 19.00 gereserveerd op Avegoor Ellecom. 18.30 waren we op het buitenterras om een apperatief te drinken. Het zou een feestje zijn want ik was jarig. Om 19.00 hebben we de serveerster gevraagd of we buiten konden eten dat kon alleen aan de achterkant bij het restaurant. Prima, ik vroeg of er een tafel was. Ze ging kijken en kwam niet meer terug. We zijn naar achteren gelopen en daar was binnen een tafel gereserveerd. Na ongeveer een kwartier kwam men met de kaart. Die we ook al hadden geleend van de buurtafel. Na de order van de maaltijd, voorgerecht en hoofdgerecht hebben we ruim 1,5 uur over het voorgerecht mogen doen. Uiteindelijk gevraagd wanneer het hoofdgerecht komt. Dat kwam na een kwartier. Inmiddels waren we al al 2 uur op de locatie. We hebben maar gelijk ook het desert laten brengen vanwege een mogelijk risico dat het weer zo lang zou duren.
Mijn man heeft parkinson en kan helemaal niet zo lang zo zitten. Toen ik dat vertelde zei men: oh als ze dat hadden geweten dan hadden daar zeker rekening gehouden. Graag vooraf melden. Het eten was voortreffelijk. Alleen het duurde veel te lang. We zate best wel zichtbaar. Ik had het inmiddels koud gekregen van de luchtstroming van de airco. We hebben als hongerige wolven het hoofdgerecht een lamsschenkel een maishoender verorberd. Het werd mooi geserveerd en smaakte voortreffelijk. Geen rancune, maar voorlopig even niet meer.
Het is een prachtige lokatie. De ober was aan het eind correct en verontschuldigde zich.
Deboerenvanovermeeren . Fijnproever (2 recensies) 7 /10
 • Datum van je bezoek: 22 aug. 2016
 • Online gereserveerd
21 en 22 augustus hebben wij hier naar alle tevredenheid gegeten. De berechten worden fraai opgediend en in de keuken is er aandacht besteed aan de bereiding. De bediening is netjes en niet opdringerig waardoor je lekker alle aandacht aan je tafelgenoot/-genoten kunt besteden.
Vn . Fijnproever (3 recensies) 3 /10
 • Datum van je bezoek: 19 aug. 2016
Vandaag ingecheckt voor een zogenaamd culinair verwenarrangement. Vanavond een 4 gangenmenu met bijpassende wijnen en morgen een 5 gangenmenu.
Het geheel is triest. Vandaag mochten we 4 gerechten kiezen en morgen 5. De serveerster geeft aan geen verstand van wijn te hebben....tja... we sturen de nodige gerechten terug. Ravioli met uitgeperste citroen? Niet te eten. Het personeel reageert niet op onze klachten.
Morgen weer kiezen of beter nog....annuleren.
Wat een waardeloze fletcher bedoening. Tja....wat mag je voor 400 euro verwachten......
Barendhop . Fijnproever (2 recensies) 2,5 /10
 • Datum van je bezoek: 15 aug. 2016
 • Online gereserveerd
Wat een teleurstelling. Het eten was heel slecht. Menige huisvrouw kan lekkerder koken.
De uiensoep was een runderbouillon met wat gevriesdroogde uitjes. De ribeye was heel erg taai en het garnituur bestond uit drie stukjes ui. De vis van het menu vistrio kwam waarschijnlijk uit de magnetron. De vis was in elk geval niet gebakken. De frieten dreven in de olie. We moesten een uur wachten op het hoofdgerecht. De ober was totaal niet geïnteresseerd in zijn gasten. Geen enkel excuus voor de wachttijd. Het dessert was redelijk.
Wij gaan in elk geval niet meer in dit restaurant eten.
Louis V. Expertproever (7 recensies) 4,8 /10
 • Datum van je bezoek: 9 aug. 2016
 • Online gereserveerd
Hotel Avegoor was ons reeds bekend. Wij hebben er eerder gelogeerd en gedineerd onder het vorige eigenaarschap. Fletcher kan bogen op het mooie gebouw en interieur dat reeds bestond. Jammer is alleen dat Hotel Avegoor de kant op gaat van de bij ons bekende Flecher Hotels; Achterstallige onderhoud en vergane glorie! Het diner was zeer teleurstellend. Wij gingen om 19.00 uur aan tafel en het duurde ca 45 minuten voordat we onze bestelling konden doorgeven. Voorgerecht Vitelli Tonato was flauw en waterig. Tonijnsaus smaakte nog geen eens naar tonijn! hoofdgerecht duurde overigens wederom 45 minuten voordat we dit uitgeserveerd kregen. Lamsschenkel was lauw, taai en had totaal geen smaak. Het bijgerecht risotto was koud en smaakte nergens naar! Dessert cheesecake kon ermee door. Onze teleurstellign uitgesproken naar het bedienden personeel; dat het eten flauw was kwam omdat men op het zoutgebruik lette! Sorry, maar dit vonden wij een ontzettende kul opmerking. Als tegemoetkoming kregen we een kopje koffie aangeboden. Deze geboden kwaliteit vinden wij geen reclame voor Iens en AH.
Famelraider . Proever (1 recensie) 5,5 /10
 • Datum van je bezoek: 4 aug. 2016
Via de AH restaurantactie hebben wij bij Avegoor gegeten, bij binnenkomst leek het, aan de reactie van de ober te zien, alsof ze dat nog niet eerder hadden meegemaakt.

Er wordt alleen een 3 gangen menu aangeboden, waarbij er keuze is uit een beperkt aantal gerechten. Dit 3 gangen menu kost 34,50 euro.

Een aantal punten vielen ons tegen:
- In de online menukaart van de actie staat dat er kogelbiefstuk wordt geserveerd, deze valt net die avond buiten het menu (zie overige reviews waarbij dit vaker schijnt te gebeuren).
- Voor een vervanger van de kogelbiefstuk (ribeye) dient 4 euro bijbetaald te worden.
- Voor een koud voorgerecht i.p.v. soep dient 3,50 bijbetaald te worden.
- Ik bestelde de snoekbaars, maar kreeg een triologie aan vis, waarbij de snoekbaars een klein onderdeel van was.
- Het eten, maar vooral de service liet vrij lang op zich wachten.
- Bij het laten weten dat er een klacht is krijg je een onverschillige reactie van de ober. Er kan geen sorry vanaf.

Er zijn leukere restaurants met beter eten en goede service in de omgeving te vinden.
Serge75 . Proever (1 recensie) 7,5 /10
 • Datum van je bezoek: 26 jul. 2016
 • Online gereserveerd
Van tevoren het menu op internet bekeken via de AH restaurant actie. Aangekomen in het restaurant bleek de menukaart niet hetzelfde te zijn. De snoekbaars waar ik mij op had verheugd, was nergens te bekennen. De uiteindelijk uitgekozen maishoender smaakte verrukkelijk en maakte het toch weer goed. Als voorgerecht gekozen voor de gamba' s en bleek geen slechte keuze. Wel hadden we het idee dat de klanten voor de AH actie in het binnenste en minst gezellige gedeelte werden geplaatst. Wel leuk was het uitzicht op de half open keuken. Zaten zo nu en dan op de tocht doordat klanten de zijdeur open lieten staan. Eten kwam snel en de bediening heeft verder na de eerste keer niet meer gevraagd of wij nog iets te drinken wilden hebben.
Tinekepoelman7 . Proever (1 recensie) 7,8 /10
 • Datum van je bezoek: 23 jul. 2016
 • Online gereserveerd
Het eten was prima. Het brood bolletje vooraf uitstekend volkoren broodje met knapperig korstje. Het menu, vis, en wat gebakken aardappeltjes en 3 piepkleine mais kolfjes aan de krappe kant. ( De opmaak van het bord goed.
Het nachgerecht met chocolade en IJs en saus. De chocolade was te vet en te zwaar als nagerecht ( te plomp).
b.v.2 x ijsbolletje met vruchtje is luchtiger.!
Ellen346 . Proever (1 recensie) 6,5 /10
 • Datum van je bezoek: 21 jul. 2016
 • Online gereserveerd
In prachtige omgeving heerlijk buiten gegeten. Voorgerecht, soep was heerlijk. Mijn hoofdgerecht was herrlijk, de ravioli maar dat van mijn man minder ( dorade was droog). Bedienend personeel was jong en onervaren met etiquette regels van hoe te serveren. Eten liet lang op zich wachten.
Lindake . Meesterproever (10 recensies) 7,5 /10
 • Datum van je bezoek: 25 jun. 2016
Met kortingsbon onverwachts heerlijk gegeten met een eenvoudig 3 gangen menu. Het zag er mooi uit, werd prettig geserveerd, ondanks grote drukte die avond. Maar de bediening had toch oog voor ons. Er waren grote groepen, wij met z'n tweeën, maar ondanks dat hoefde we niet langer te wachten. Er was zelfs die avond een trouwparty aan de gang en dat vroeg uiteraard veel aandacht.
Het restaurant vinden was wel lastig, omdat het slecht staat aangegeven. En voor mij had er iets meer licht aan gemogen in de eetzaal! Dat is persoonlijk.
Marionenleon . Fijnproever (3 recensies) 8,5 /10
 • Datum van je bezoek: 5 apr. 2016
Via Groupon een arrangement voor Avegoor gekregen waarbij een diner zat inbegrepen.
Prima kwaliteit van de gerechten. Alleen jammer dat het een verrassingsmenu betrof. Maar desondanks heerlijk gegeten. Een grote pluim voor de bediening. Vriendelijk en profesioneel. Dat maakt al de helft van de avond in een restaurant voor ons.
Shosha M. Meesterproever (82 recensies) 8,3 /10
 • Datum van je bezoek: 21 dec. 2015
Met een Groupon Voucher gedineerd bij Restaurant Avegoor.

Bij binnenkomst viel bij ons het decor in de smaak. Wij hebben aan de zijkant gezeten aangrenzend aan de serre. Hoewel een grote ruimte, toch gemoedelijk. De bediening was zeer hartelijk en professioneel. In de slechte eet/service/decor commentaren kunnen wij ons absoluut niet vinden. De volgende gangen hebben wij gegeten: carpaccio van rundvlees, een linzensoepje, eendenborst (met groenten garnituur en ruime portie frites voor ons tweeën), als nagerecht panna cotta met roodfruit, ijs en (koek?) kruimels. De wijnen waren ook prima.

De prijs & kwaliteit zijn bij restaurant Avegoor dik in orde. De aanbieding van Groupon was inclusief overnachting en ontbijt. Over de hotelkamer zijn wij wat minder enthousiast (wij vinden de kamer waarin wij verbleven meer drie sterren dan vier sterren), maar daarentegen het ontbijt was heel goed en compleet.

Absolute pluspunten: het eten & de service!
Anja K. Fijnproever (2 recensies) 5 /10
 • Datum van je bezoek: 18 dec. 2015
Met een grote groep mensen gegeten. Prima ontvangst, aan tafel direct bediend met glaasje wijn. Bediening was later erg mager. Werd te weinig om bijvullen drinken gevraagd. Bediening wist beperkt uitleg te geven over het eten. En het eten viel enorm tegen. Met name vegetarisch gerecht, zwaar onder de maat.
Bij het hoofdgerecht paar kleine bakje patatjes voor groep van 17 personen.

Erenoglu . Expertproever (6 recensies) 7,3 /10
 • Datum van je bezoek: 12 dec. 2015
 • Online gereserveerd
De omgeving is mooi en je zit er leuk. Het eten is goed en de bediening ook. Alleen is het restaurant vanaf de weg niet zo goed te zien.
Prijzing . Fijnproever (3 recensies) 5,5 /10
 • Datum van je bezoek: 12 dec. 2015
 • Online gereserveerd
Ontvangst was niet geweldig, meedenken met keuze ook niet. Eten viel erg tegen, was niet wat we ervan verwacht hadden. Bediening deed wel best om alternatief aan te bieden. Ruimte was erg kaal, keken uit op leeg buffet.
Dijkneer . Proever (1 recensie) 8,3 /10
 • Datum van je bezoek: 28 nov. 2015
 • Online gereserveerd
Voorgerecht en toetje waren heerlijk. Het hoofdgerecht met kalfssucade was mals maar miste iets, ik weet niet goed wat, was te neutraal? kruiden dragon? kappertjes? wellicht een scheutje whiskey. De beet en de smaak van de groente was er wel op afgestemd, maar de paddestoel bv was toch te flauw en te sponsig. Dit is mijn mening, mijn partner vond het wel lekker . De argentijnse huiswijn erbij viel me ook wat tegen.
De grootte van de porties en het geringe zoutgebruik vonden wij heel goed!
We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.