Que Pasa

Laan van Meerdervoort 13A 2517 AB Den Haag Nederland Kaart
31-703657057
6,1 /10
150 recensies

Over het restaurant Que Pasa

Zonnige tapas aan de Laan van Meerdervoort

Aan een van de chiquere straten in Den haag kun je heerlijk tapas eten bij Que Pasa. Je kunt niet om hun zonnige rood met wit gestreepte luifel heen, die je sowieso een zonnige gevoel geeft. Naast de prettige locatie in deze mooie wijk hebben ze ook nog eens heerlijke tapas die je vanaf een shared dining tafel kunt proeven. Volgens de kenners kun je hier kiezen voor de heerlijke kippenvleugels of een bordje calamaris. Geniet van de tapas!

Meer informatie over restaurant Que Pasa

Openingstijden

Maandag t/m Zondag
- Lunch 12:00 - 16:00
- Diner 17:00 - 22:00
6,1 /10
 • 10
  4
 • 9
  12
 • 8
  31
 • 7
  21
 • < 7
  82
Eten
6,2
Service
6
Decor
6
Prijs-kwaliteit
Precies goed
Geluidsniveau
Precies goed
Wachttijd
Redelijk
149/150 recensies

Jouw recensie over het restaurant Que Pasa

jacqueline H.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 25 mrt. 2018
Zeer teleurstellend. Met een groep van zes, voor de verjaardag van mijn man. Reservering was wel goed gegaan. Maar twee overwerkte sjofel uitziende heren die er duidelijk geen zin in hadden. We kregen wat we niet besteld hadden, vet en te gekruid eten om de slechte kwaliteit te maskeren, lang wachten, aandacht trekken hielp weinig, drinken erg duur. Zo compenseren ze de aanbiedingen via allerlei deals zoals Groupon en social deal. De bon goed nakijken want ze rekenden net als bij andere wat ik las een fles wijn van 24 euro extra. We hadden allemaal 's nachts last van misselijkheid, opgeblazen gevoel en sommige zelfs hartkloppingen. De hoge positieve beoordelingen zijn fake. Let maar op het taalgebruik. Komt erg overeen met elkaar. Kortom que Pasa, wat gebeurd er! Heel snel voorbij lopen en niet naar binnengaan. Ze slaan de plank volledig mis.
Karin V.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
6
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 13 mrt. 2018
Via Groupon hier gegeten, we hadden een arrangement voor onbeperkt tapas. onbeperkt betekent hier maximaal 10 tapas p.p., dat is meer dan genoeg volgens de medewerker. Het eten was oké, maar niet echt
bijzonder. Het dessert was een keuze uit appeltaart ( niet echt Spaans) of crème Catalaans. Op de crème Catalaans misten we het knapperige suikerlaagje, waardoor het een schaaltje gele pudding was. de wijn was niet slecht maar wel duur: 17 euro voor een halve liter. Het was alles bij elkaar niet slecht maar ook weer niet de moeite waard om terug te komen.
Lotte L.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
2
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 30 jan. 2018
Gezellig met een vriendin via Groupon uiteten bij Que Pasa. Het was makkelijk te vinden. Bij binnenkomst was het al erg vol gelukkig hadden we gereserveerd. Door de aardige bediening werden we naar een 4persoons tafel gebracht, helaas staan de tafels en stoelen zo dicht op elkaar dat ik de meneer achter me moest vragen of hij zijn stoel nog iets aan kon schuiven. We kregen snel de kaart voor ons en op de vraag of er ergens champignons in zitten (allergie) werd geantwoord dat dat er bij stond. Aangezien het zo druk was en er maar 1bediening rondliep duurde het 15 min voor we drinken konden bestellen. Het briefje waar je op aan mocht geven wat je wou eten werd ook pas na 15 min opgehaald. De Sweer is goed maar je kan alle gesprekken volgen. Eten werd pas na 40min gebracht. Kip met pittige saus helaas niet zo veel smaak, eigenlijk was alles wel tam. Na 3rondens zaten we wel beiden vol! In een van de laatste gerechters die we bestelde, omelet, konden we beiden zien dat er champignon in zat, die hebben we dan ook laten staan, ook een schaaltje met gebakken aardappels lieten we staan, het leek wel of ze nog niet gekookt waren voor ze gebakken waren erg hard dus. Bij het meegeven van de gerechters duidelijk gezicht dat we ze echt niet konden eten vanwege de champignons en niet gekookte aardappels. Toetje konden we kiezen uit appeltaart, teleurstellend, duidelijk uit de vriezen echt nog koud van binnen. Bui het afrekenen kwamen we er achter dat de twee gerechters die we niet op hadden er als boeten bij stonden. Van de aardappels zou dat nog wel kunnen maar van de omelet met champignons waarbij we vanaf het begin duidelijk gezicht hadden dat we allergieën waren was echt te gek. Helaas ook na dat gezicht te hebben moesten we het alsnog betalen. Zo eindigde de gezellige avond iets minder gezellig! Volgende keer gaan we ergens anders heen.
Jos V.
Meesterproever
(18 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 12 nov. 2017
Via Bookdinners hadden we samen met vrienden gereserveerd voor de lunch. We wisten niet zo goed wat we ervan moesten verwachten, maar we zijn absoluut positief verrast! De kaart was, vanwege de aanbieding, beperkt, maar er was ruim voldoende keus. Koude tapas, warme tapas, vlees, vis een vegetarisch. De smaak van de gerechtjes (hou ongeveer 2-3 per persoon per ronde aan) is uitstekend. Niets smaakt hetzelfde en alles is lekker gemarineerd/gekruid. De sfeer is zoals een tapasbar hoort te zijn. Veel hout, Spaanse muziek en invloeden en sfeervolle verlichting. De bediening is zeer vriendelijk, aan het eind van de lunch zelfs nog even nagepraat met de eigenaar. Wij komen zeker nog eens terug en beperken ons dan niet tot een Dinnerdeal. De volledige kaart is meer dan de moeite waard!
Titia B.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
3,5 /10
Eten
4
Service
2
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 29 okt. 2017
Ik geloof oprecht dat de bediening wel zijn best deed. Echter is dit een typisch restaurant die niet weet hoe ze bijvoorbeeld het media Social deal voor zich kunnen laten werken. Ze stralen nu heel erg uit, je betaald weinig dus krijg je hier ook weinig voor.
Karlijn S.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
4
Service
6
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 10 sep. 2017
Eind vorige maand samen met mijn vader gegeten bij Que Pasa. Wat een enorme tegenvaller en wat zonde dat er met een locatie met zo veel potentie, zo weinig gedaan wordt. Het was heerlijk weer en de tuin geeft uitzicht op het vredespaleis, ondanks dit waren de goedkope plastic stoelen in de tuin dichtgeklapt. We mochten na het te vragen wel in de tuin zitten maar moesten wel even zelf onze stoelen omklappen. De tuin, met wederom potentie om prachtig te zijn, wordt gebruikt als opslag voor rommel i.p.v. terras voor gasten. Het eten was tevens matig, alles was erg vet en de groente niet vers. Tot slot was het bier lauw, uit de tap was het ook nog eens dood. "Het fust heeft op zijn kant gelegen dus is daardoor doodgeslagen" was de onderbouwing van de gastheer. De gastheer deed, m.u.v. de start, wel zijn best maar dat kon niet compenseren. Teleurstelling op teleurstelling, ik ga niet meer terug.
Iens-proever .
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
10
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 11 aug. 2017
Met 3 personen tapas gegeten. Aardige bediening. Tapas werden in kleine bordjes geserveerd; per persoon is minimaal 4-5 porties pas genoeg. De tapas waren met zorg bereid en smaakten heel goed. Alleen 2 ervan waren een beetje aangebrand. Mag wel goedkoper of grotere porties. Zeker de moeite waard.
Joost A.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 6 aug. 2017
Smerig eten, langzame bediening en onvriendelijk. Keuken en tuin ongelofelijk onhygiënisch, uitzicht op vredespaleis is dat je het dak kunt zien
Anna S.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
4
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 24 jul. 2017
slecht. duidelijk weinig spaanse invloeden, het menu was ook niet in goed spaans (we gingen met een spaanse groep). we hadden een social deal dus de kaart was beperkt, maar in principe keuze genoeg. het eten varieerde van slecht tot ´wel oke´. Geen aanrader. Als je iets niet op eet omdat het niet te vreten is, wordt je erop gewezen dat er extra wordt berekend. Ik vind het goed dat restaurants overeten/overbestellen willen tegen gaan, maar als je iets niet eet omdat het niet goed is, is het natuurlijk anders.
De bon bestond uit 1 getal opgeschreven, er was niks van de drankjes/menu gespecificeerd, waarschijnlijk omdat ze dus extra hadden berekend voor de enkele overgelaten tapas. De man die ons voornamelijk bediende was wel vriendelijk en kon er weinig aan doen naar mijn idee, maar de andere man was heel klantonvriendelijk. We hadden 1x een vergissing gemaakt met de nummers vd tapas bij het bestellen en dat is dan jouw probleem, jij moet het opeten of je betaalt extra.
Dus je bent gewaarschuwd, het eten is slecht en als je het niet opeet kost het je alleen maar meer..
Anders1979 .
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
8
Service
6
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 22 jul. 2017
Eens maar nooit meer!! Wat een verschrikking! Als je gezellig en romantisch wilt dineren met je partner, dan moet je hier niet heen. Het personeel is onverschillig en onbeschoft. Wij hadden een voordeelbon voor tapas, maar dan wordt er belachelijk veel voor het brood gerekend en de drankjes waren ook bizar duur. Het eten zelf was erg lekker, maar niet heel veel. Wij konden in de tuin zitten, omdat het mooi weer was, maar de sfeer werd enigszins teniet gedaan door het goedkope plastic tuinmeubilair en het ontbreken van enige aankleding van de tuin. Intens zonde, want de locatie is werkelijk schitterend en heeft alle potentie om hier een topper van te maken. Eeuwig jammer, want wij komen hier nooit meer terug.
Pjotr Z.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
8
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 22 mei 2017
QUE PASA biedt niet alleen lekker eten, maar een heerlijk terras in een oase van rust met uitzicht op het vredespaleis. Je bent zo vertrokken in mediteraanse sferen.


Dankzij Groupon hadden wij een perfekt menu, onbeperkt eten van goede kwaliteit. Kortom perfekt
Jolanda K.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
6
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 28 apr. 2017
Gisteravond bij Que Pasa geweest. Ik vraag me af of het personeel weet wat de naam betekent. Jammer dat er geen woord Spaans wordt gesproken. We hebben tapas gegeten, waren niet echt slecht maar om nou te zeggen erg lekker ... nee ! De calamares waren gewoon diepvries en in de frituur gebakken (kan ik thuis) ook. We moesten heel lang wachten op een mandje brood met aioli. Zoals eerder door andere gasten genoemd was de service matig, personeel dat er rondliep leek het niet echt naar de zin te hebben, tenminste dat straalden ze niet uit. Ik miste gewoon de Spaanse Spaanse sfeer waarvoor ik naar een Tapas restaurant kom als docente Spaans, het enige Spaanse was de muziek van 'Julio Iglesias', niet echt van deze tijd.
Na een kopje koffie maar afgerekend en bedacht.. volgende keer toch maar weer lekker zelf de keuken in ! Geen aanrader dus!!
n. V.
Meesterproever
(40 recensies)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
4
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 26 mrt. 2017
Ik begrijp al die hoge cijfers niet zo goed. Mijn ervaring is heel anders.
De tapas waren redelijk, maar erg vlakke smaken, ik miste het typische spaanse, toen mijn tafelgenoot om een beetje extra verse knoflook erbij vroeg werd er eerst een half uur niet meer op gereageerd en na zelf nog maar eens navragen kreeg hij het antwoord dat ze geen verse knoflook hadden??
Maar wat heel erg tegenviel was de bediening, je moest zelf de tapas invullen op een papiertje maar we waren elke ronde zeker een kwartier bezig om aandacht te trekken om ons papiertje af te geven, op een gegeven moment liep hij langs onze tafel , we spraken hem aan, en wilde het blaadje geven, hij keek ons aan, keek naar het papiertje en liep gewoon door, en het duurde vervolgens weer 10 minuten voor hij weer langs liep , en weer negeerde hij ons volkomen. Ook andere tafels hoorde ik soms dat mensen hem maar gingen roepen omdat hij niet kwam. Een keer door drukte kan gebeuren maar hij negeerde heel vaak de tafels die aan het wapperen waren om hun briefje af te geven. Het werd echt storend, een beetje wachten is geen enkel probleem, ik wil zelfs niet dat het te snel gaat het is tenslotte een avond uit, maar als je totaal genegeerd wordt gaat het wel storen. Ook om extra drinken te bestellen moest je flink je best doen, geen enkele keer kwam hij uit zich zelf vragen of je wat wilde bestellen en het afrekenen zijn we zelf maar naar de bar gegaan, en ook toen moesten we weer naar onze tafel lopen omdat hij niet wist waren we hadden gezeten!
Nee geen succes, we hebben het dessert maar over geslagen. Al met al smaken vonden wij wat vlak van smaak, niet bijzonder, slechte bediening en erg krap in het restaurant, we moesten de hele tafel verschuiven om aan tafel te kunnen gaan zitten. Nee er zijn voor mij veel betere tapas restaurants.
marionschulte_69 .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 18 mrt. 2017
Vrijdag 16/3 hier tapas gegeten met de aanbieding van Social Deal. De aanbiedingskaart is minder uitgebreid dan de normale kaart maar keus genoeg.
De gerechtjes waren smakelijk en kwamen vlot na elkaar. De sfeer is informeel en gezellig. Hele vriendelijke bediening, wij hebben een geslaagde avond gehad.
Rick P.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 23 feb. 2017
Afgelopen dinsdag hier via een aanbieding tapas gegeten. We moesten rond 19:15 vertrekken naar een musical dus hadden we om 17:30 gereserveerd. Helaas hadden een aantal mensen van de groep erg veel last van de files en kwamen pas om 18:40 aan. Hierdoor moeten de bestelde tapas opeens heel snel worden geleverd om nog iets te krijgen. Dit was met behulp van de eigenaar uiteindelijk toch nog goed gelukt.


De aanbiedings tapas kaart is niet zo groot als de echte kaart, maar dat wisten we al van te voren, voor iedereen was er genoeg dat ze lekker vonden. Het was erg rustig in het restaurant, maar dat is niet zo raar op een dinsdag, maar het decor was mooi. De service was erg goed (zoals boven beschreven).
Nelleke O.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 22 okt. 2016
Wij wilden een hele goede recensie schrijven. Tapas was heerlijk! Alleen jammer dat er een fles wijn van 24€ op de rekening erbij geschreven werd. Hou je bon dus goed in de gaten
Marcel D.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 23 sep. 2016
vriendelijke bediening, echte spaanse sfeer, heerlijk eten. vooral veel keus en t deed me denken aan mn vakantie in Spanje. T was een romantische avond!
Malika C.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 18 sep. 2016
Heerlijk buiten gezeten met uitzicht op de toren van het Vredespaleis. Lekkere gerechten, leuk om verschillende dingen te kunnen combineren. Gastvrij en goede service. Zeker voor herhaling vatbaar.
Martijn F.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
2,3 /10
Eten
1
Service
1
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 27 jul. 2016
Vandaag online besteld bij que pasa. Na een uur gebeld omdat het toch al lang duurde. Sorry meneer het is erg druk het gaat nu op de grill... Erg vervelend en niet netjes om niets te laten weten aan de klant. Uiteindelijk anderhalf uur na de bestelling het eten gekregen. Dikke onvoldoende voor de tijd en het gebrek aan communicatie.

Dan het eten waar we zo lang op hebben moeten wachten. Helaas een nog dikkere onvoldoende hiervoor! Ikzelf had spareribs waarvan allereerst de hoeveelheid me nogal tegenviel, in de haast wat vergeten? De smaak ervan was redelijk. Mijn vrouw had een Caesar salade besteld... Exact dezelfde salade als het bijgerecht bij de spareribs. Totaal niet vers wat vooral bij de tomaten duidelijk te zien en proeven was. Bij een gemiddelde snackbar bestel je een veel betere salade dan dit! Ook de patatas bravas die ze erbij had besteld vielen enorm tegen. Sompige stukjes met veel te veel knoflook.

Toch nog maar even gebeld over het hele verloop maar ik werd uitgelachen....

Aangezien we online hebben besteld kan ik over het decor niets zeggen. Voor het overige kan ik met zekerheid zeggen dat wij hier nooit meer iets zullen bestellen! Wat een schande voor een meer dan gemiddelde prijs!

Niet doen dus!
lidiathelen .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
10
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 7 jul. 2016
Mijn moeder en ik hebben hier in de middag paella gegeten. Het zag er op het eerste gezicht gesloten uit, terwijl er heel groot "OPEN" stond. Toen keken we naar binnen en zagen we achterin een leuke binnenplaats. De paella was heerlijk! Niks geen magnetron, alles zelf voorbereid. We zaten in de achtertuin, met z'n tweetjes, lekker in de zon. Er waren geen anderen klanten, maar dat mocht de sfeer en de smaaksensatie niet bederven. De meneer die ons bediende was erg vriendelijk en attent. Je moet er gewoon tegen kunnen: een beetje informeel. De achtertuin is een hele mooie plek met veel potentie, maar het zou gezelliger kunnen. Ook zou het er van de buitenkant wat opener uit kunnen zien.
We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.