Porto Pino

Haven 40 2312 MK Leiden Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 45
|
31-715219505
8 /10
45 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 45
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Porto Pino

Services

Zeer goed
8 /10
 • 10
  1
 • 9
  8
 • 8
  12
 • 7
  10
 • < 7
  14
Eten
8,3
Service
8,5
Decor
7,1
Prijs-kwaliteit
Redelijk
Geluidsniveau
Precies goed
Wachttijd
Kan beter
45/45 recensies

Jouw recensie over het restaurant Porto Pino

Sander A.
Meesterproever
(16 recensies)
Gemiddelde cijfer
2,5 /10
Eten
2
Service
4
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 14 apr. 2018
Sinds een maand heeft het restaurant een nieuwe eigenaar. En dat is te merken. Direct is alle allure en kwaliteit die dit restaurant had verdwenen. Het begint al met de inrichting. Het restaurant staat nu propvol met tafeltjes. Je kunt nauwelijks nog van je stoel afkomen en elkaar al helemaal niet meer verstaan. Ook is het aantal rokers toegenomen waardoor continue gasten naar buiten en naar binnen lopen waarbij steeds de wolken sigarettenrook mee naar binnenkomen.
De keuken is niet toegerust op de uitbreiding van het aantal tafeltjes waardoor de wachttijd veel te lang geworden is. Er zat soms 45 minuten tussen de gangen.
De achteruitgang van de gerechten zelf is nog het meest opvallend. De buffelmozzarella is vervangen door een soort kauwgom en de parmaham is smakeloos. De anti pasta gerechten zijn kleiner geworden en er wordt geen brood of vis meer bij geserveerd. De pasta was koud en niets bijzonders, geen toevoeging van truffel meer. De prijs daarentegen is precies hetzelfde gebleven.
Kortom de naam is er nog maar het restaurant is verdwenen. De oude eigenaar die zoveel sfeer aan het restaurant gaf is natuurlijk moeilijk te vervangen, maar wat er nu van Pino geworden is, is echt doodzonde.
Wij gaan er niet meer naar toe.
Monique M.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 12 jan. 2018
Wat is het toch genieten bij Porto Pino. We hebben er weer heerlijk gegeten. Er kwam een uitgebreide sortering anti pasti op tafel van een uitmuntende kwaliteit, gevolgd door een overheerlijke pasta. De bediening was super vriendelijk en maakte de fijne avond compleet.
Floor A.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 5 jan. 2018
Heerlijk gegeten, goede service. Wat fijn dat de oorspronkelijke eigenaar weer terug is. Heerlijke maaltijd in een nieuw interieur!
Angelique S.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 25 nov. 2017
Het eten was top! Allemaal verse ingrediënten, afwisselende Italiaanse gerechten en echt kwaliteit (van oesters tot mosselen, de beste Buffalo mozzarella etc). Veel gangen, wel een beetje te veel, was niet nodig geweest. En alles voor een vast bedrag van €35,-. Er zijn weinig restaurants waar je in deze tijd nog zo kwalitatief goed kan eten voor deze prijs. De inrichting kan wat sfeervoller, maar de bediening is daarentegen heel vriendelijk. Bedankt voor de geweldige avond, we hebben genoten!
johan P.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 22 okt. 2017
Heerlijk gegeten, buitengewone kwaliteit... We wisten niet van het concept (iig op deze avond); zonder kaart, het menu komt vanzelf op tafel... Maar een fantastische avond gehad....
Christien T.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
10
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 24 aug. 2017
Heerlijk gegeten vandaag. Je begon de avond met een heerlijke champagne en amuse, waarna je je borst nat moest maken voor de hoeveelheid anti pasta die vervolgens kwam. Vervolgens kreeg je een pasta ronde met clambs en mosselen en de lekkerste ravioli met truffel. Overal had de gastheer een wijn bij te bieden die er goed bij smaakte. Jammer
Margot S.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 15 jan. 2017
Het eten, bediening en sfeer zorgen voor het gevoel dat je in Italië bent. Het menu is afwisselend, ruim en heerlijk. Goede itiliaanse smaken met een goede rode wijn uit puglia. De bediening maakte onze avond helemaal compleet. Zeker naar toe gaan!
Charlotte M.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 15 jan. 2017
Wanneer je Porto Pino instapt voelt het als Italië. De gastheer is erg betrokken bij alle tafels. Een avondje genieten!!
Eva H.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 15 jan. 2017
Het eten en de sfeer zijn fantastisch. Porto Pino doet niet aan een menu kaart, maar serveert iedereen hetzelfde. En datzelfde is echt, goed Italiaans eten. Urenlang tafelen, met antipasti, vlees, groente, vis en dan nog pasta. Het restaurant is simpel qua inrichting, maar dat heeft juist z'n charme. Zon restaurant zie je niet vaak, zeker een waar je een keer naar toe moet!
Jasmijn G.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 14 jan. 2017
Wat een heerlijk Italiaans familierestaurant! De sfeer vanaf het binnenkomen is gezellig en ontspannen. Lang tafelen, rustig eten, veel praten en muziek (!) is hier het concept van de avond. Fantastisch! Het eten, tafel vol, smaakte elk gang weer verrukkelijk. De bediening is vrolijk maar efficiënt en stonden ook niet onnodig vaak aan je tafel.
Porto Pino geeft je een bijna Bourgondische avond, waar je lekker de tijd voor elkaar en het eten kan nemen!!
Hoedemaker .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
6
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 12 nov. 2016
Neem een lunchpakket mee!


we zitten hier nu 3,5 uur (!) en we hebben onze vierde gang nog niet gekregen....
ondertussen flinke honger gekregen. De kwaliteit van de erg kleine hapjes is oké, maar ik krijg herhaaldelijk de behoefte om pizza via Domino's te bestellen. begin ook al redelijk nuchter te worden. Er is ook al anderhalf uur niemand langs geweest om drankjes op te nemen... Voorzichtige kritiek wordt weggelachen. Jammer.
Maria P.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
3
Service
5
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 15 apr. 2016
Wat is er met Pino gebeurt? Vanavond sinds een jaar of 3 voor het laatst weer eens uitgekeken naar een heerlijk avondje Pino. Wat een domper zeg. De volgepakte tafel met alle italiaanse heerlijkheden foetsie..
Voorgerecht begon aardig brushetta tomaat, wat groentes, klein stukje gewone mozarella en warm brood. Hierna volgde flinterdunne vitello tonnato, smakeloze carpaccio en meloen met wat prochutto. 3 schaaltjes per keer. Vlees 1 stukje entrecote in truffelsaus en een lamskoteletje met wat gestoofde/gebakken groente met oude aardappel. Hierna wat mosselen matig en een smakeloos stukje vis (2 schaaltjes) en tot slot ipv de zelfgevulde ravioli met truffel nu een armetierig plakje lasagna als canelloni gevuld met ricotta en iets groens met heel veel parmezaan erover. Deze avond stond in geen verhouding met mijn eerdere ervaringen bij Pino. Op de opmerking dat het voor een vrijdagavond wel erg leeg was reageerde men dat dat toeval was. Jaja, iedereen wist al wat ik niet wist. Jammer, jammer, jammer.
Hans V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
6
Service
4
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 26 dec. 2015
2de kerstdag! Er zat een groot gezelschap met veel kleine kinderen. Veel herrie, wij konden elkaar niet verstaan. Een aantal rokers van dit gezelschap lieten de deur voortdurend openstaan! De kinderen klommen op de vensterbank (wij zaten aan het raam) en hingen aan het wankele houten raamwerk wat er voor kerst was opgehangen. We hebben ze eraf gehaald tot groot ongenoegen van hun ouders! Onze uiting dat de deur dicht moest werd ons ook aangerekend. We hebben halverwege onze diner beëindigd en afgerekend! Het volle pond. Wel een flesje wijn gekregen als troost! Een schrale, onze avond was echt verpest!
Vanhethekje .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
1
Service
2
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 31 okt. 2015
Wat een teleurstelling. Het voorgerecht begon goed, maar de gerechten daarna waren wel heel simpel en het was veel te weinig. Een enkel gebakken lamskoteletje niks bijzonders, duurde een half uur, na 3 kwartier een heel klein zeebaarsfiletje met wel 3 mossels en een schelpje, zonder saus of groente. Het laatste gerecht na een half uurwas echt een giller: Één ravioli met heel veel groene saus. We hadden echt nog honger en met een flesje wijn moesten we €40 pp afrekenen. Heel erg jammer, ik ga niet meer terug.
Izabella H.
Meesterproever
(19 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
10
Service
6
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 21 okt. 2015
Hele lieve mensen alleen merk je dat mevrouw dit werk nog niet zo lang doet. Voel me bijna schuldig dit te zeggen maar moet eerlijk zijn ondanks dat ze heel lief was. Geen wijnkennis en in het begin van de avond iets ongeinteresseerd (meer op de telefoon dan naar de gasten kijken) (Lege glazen, niet vragen of ik nog iets wil drinken en laat met afruimen) haar man is super attent en wat een positieve energie! Eten is gewoon super niets op aan te merken! Echt een familie restaurant en een aanrader!
Martin B.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,8 /10
Eten
7
Service
4
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 19 sep. 2015
Een etentje met z'n vijven ivm een verjaardag. Goede verhalen gehoord, dus benieuwd. Maar wat een tegenvaller. Gerechten die wel goed van smaak waren, maar niks bijzonders. Dit had ik zelf ook nog wel op een bord kunnen krijgen. Ik vermoed dat er zelfs h.e.e.a. uit blik en niet vers op tafel kwam. Ongeïnteresseerde bediening en zelfs enigszins irritant met het zogenaamde Italiaanse accent. De verhalen over overheerlijk eten en een prettige atmosfeer werden helaas niet waar gemaakt tot droefenis van de jarige, die ons hierop had getrakteerd. Dan heb je het toch echt niet goed gedaan!
Erica O.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 19 jun. 2015
Wij hebben hier nu twee keer gegeten. Het is er erg gezellig (misschien wat kneuterig, maar dat vinden wij niet erg) en het is echt gezellig een hele avond eten. Porties waren prima (wat groot zelfs) en het eten was erg lekker. We kregen zelfs oesters! Wij vonden dit zeker een aanrader!
Mieke T.
Meesterproever
(11 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 15 mei 2015
Wij hebben hier met vrienden gegeten, en vonden het een echte italiaanse ervaring, gezellig met z'n allen een tafel delen voor de hele avond. Er werden in verschillende gangen allerlei heerlijke gerechten neergezet. De wijn was ook prima. Kortom lekker en gezellig, we komen zeker terug.
Frederik V.
Meesterproever
(21 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 25 nov. 2014
Zomaar door de week, met vrienden bijpraten onder het genot van een gezellige en goede maaltijd. Dat kan bij Porto Pino. Niet pretentieus, maar gewoon degelijk en goed. Geen kaart, maar eten wat de pot schaft en dat is niet gering: met bruschetta, antipasti als carpaccio, gegrilde groenten, vitello tonato en vervolgens goede lamskoteletjes, gehaktballetjes, heerlijke kabeljauw in een smakelijke saus, schaaldieren ( die wij niet aten, maar een tafelgenoot wel en die trof helaas 1 minder goede aan!) en een heerlijke ravioli met paddestoelen en truffel. Tot slot konden we de combinatie van de nagerechten ( en expresso natuurlijk) niet weerstaan: daar viel ook niets aan op te merken. We kozen voor de huiswijn. Een de rode wijn uit de hak van de laars (Puglia) bleek ook nu weer een goede keus.
We moesten soms wat wachten, maar dat was , gezien de porties en de gezellige tafelgenoten geen probleem. De bediening was zeer vriendelijk.
Ronnie D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
9
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 14 nov. 2014
Gisteren na een lange tijd weer eens samen uiteten geweest. Dit was werkelijk zoals een avondje uit hoort te zijn. Lekkere antipasti zoals vitello tonnato, caprese, carpaccio, oesters (niet mijn favoriet) en nog veel meer, gevolgd door de warme gerechten: lamskoteletjes van de grill, heerlijke gehaktballetjes in tomatensaus, groenten en salade. Daarna zeebaarsfilet met een witte wijn en citroensaus en gamba's van de grill. Als klap op de vuurpijl de overheerlijke tortelloni met truffelsaus bospaddestoelen en parmezaanse kaas, wat was dit heerlijk, dit vonden wij het lekkerste gerecht en een perfecte afsluiter! Wij hebben het dessert helaas moeten overslaan omdat wij hiervoor te vol zaten. Wij hebben gekozen voor een kopje koffie met een limoncello. Erg leuk ook dat de kok tussendoor even langs de tafel kwam (naast de vriendelijke bediening) om te vragen of alles naar wens was. De inrichting is wat ouderwets maar geeft toch een knus huiskamer gevoel. Wij hebben erg genoten, net alsof wij weer op vakantie in Italië waren. Zeker tot snel, grazie per tutto!
We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.