Poffertjes- en Wafelenkraam Corn. de Haan

Brink 16 1251 KW Laren Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 6
|
31-653657261

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 6
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Poffertjes- en Wafelenkraam Corn. de Haan

Hoe kom je er?

 • : Gratis parkeren in de buurt

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m Zaterdag 11:00 - 21:00
Zondag 12:00 - 21:00

Services

 • 10
  4
 • 9
  0
 • 8
  7
 • 7
  1
 • < 7
  2
13/14 recensies

Jouw recensie over het restaurant Poffertjes- en Wafelenkraam Corn. de Haan

isa Z.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 1 apr. 2017
Ik kwam hier al toen ik heel klein was. Het personeel is ontzettend aardig en heeft zijn eigen tradities van oudsher. Het roepen naar achteren om de drankjes door te geven, de lege bordjes die er blijven staan om het op het laatst uit te rekenen (uit het hoofd!!) blijft altijd geweldig, het mooie ouderwetse interieur. Hieronder werd het als negatief gezien, maar dit maakt juist deze plek geweldig en onvergeetbaar. Wat het grootste compliment aan dit restaurant is, zijn de poffertjes en wafels. Heerlijk, beter dan op welke plek dan ook.
Marije M.
Meesterproever
(48 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
5
Service
4
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 18 aug. 2016
Poffertjes oke, witte wijn: geen aanrader. De kraam is een ouderwetse poffertjeskraam met van die coupe's aan de zijkant, dat ziet er leuk uit. Ik zou er toch voor kiezen eea wat comfortabeler(van deze tijd) te maken, te beginnen met de stoelen en de banken. Kaart mag best wat uitgebreider en al het serviesgoed op de tafel te laten staan omdat je dan de rekening makkelijk op kunt maken kan echt niet. Allemaal lege glazen, lege flesjes en lege bordjes waar je dan tegen aan zit te kijken. Je kunt ook niet pinnen. Zal misschien als "nostalgisch" bedoelt zijn maar ik vind het gewoon niet zo klantvriendelijk. Al met al nodigt het niet uit om langer te blijven (misschien is dat juist wel de bedoeling). Ik heb me niet erg welkom gevoeld, ook al liep er voldoende personeel rond en was het erg rustig omdat het slecht weer was. Norse man in de bediening. Wij gaan niet nog eens. Jammer
Pieter_Ehv .
Meesterproever
(19 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 11 aug. 2016
Op een regenachtige zomerdag een bezoek gebracht aan het Singermuseum in Laren (aanrader) en daarna een rondje gelopen. Midden op de Brink vonden we een ouderwetse poffertjeskraam waar we besloten te lunchen. We hadden al lang geen poffertjes meer gegeten, en de algehele indruk van deze zaak stelde niet teleur. Er lopen inderdaad alleen jongens en mannen rond in de bediening, de kaart is zeer beperkt (zowel wat eten als drinken betreft). Als je je drinken besteld hebt wordt dat direct "doorgeschreeuwd" naar de tapbalie. Resultaat is dat je je drinken snel voor je hebt staan, de poffertjes duren iets langer. Wij hadden gekozen voor de poffertjes met gember, en die bevielen prima. Een enkele portie is genoeg. Bediening was zeer vriendelijk en correct, niets op aan te merken.
Joost L.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
7
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 6 mei 2016
Op een prachtige locatie staat deze poffertjes kraam. De poffertjes met gember waren heel goed. Er zijn poffertjes en wafels te eten, geen pannenkoeken. De mooie sfeer word verpest als de bediende bij elke drank bestelling naar achteren de aantallen door schreuwd, echt ongepast en storend. Wellicht een oud gebruik . Ik mis de servetjes op tafel. En als ik wil afrekenen kun je niet Pinnen en moet je cash betalen. Ondanks de oude gewoontes die terecht in ere zijn gebleven is dat echt niet meer van deze tijd.
J R.
Meesterproever
(148 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 6 jun. 2015
Poffertjes eten in Laren is een traditie die elke keer weer de verwachtingen overtreft!
Hoe druk het ook is, telkens weer weten de mannen (dames helaas nog niet welkom) het voor mekaar te krijgen iedereen te voorzien van poffers en/of wafels. Zodra de kraam is opgebouwd begint het te kriebelen en moet er gewoon even neergestreken worden bij Cornelis de Haan.
De laatste keer dat we hier waren, ergens in maart was het nog bitter koud maar vandaag scheen het zonnetje en was het nog redelijk rustig. De poffers waren snel besteld en ook dit keer weer verbaasden we ons over het unieke en perfecte “open outcry” systeem van bestellingen doorgeven.
De poffers, als altijd een dubbele portie waren als vanouds heerlijk, hoe kan het ook anders met zo’n mooi fornuis en daarmee was ons bezoek voor de zoveelste keer een klein feestje.
Wij hopen hier nog heel vaak te mogen komen. Veel dank Marcel en crew!
Brian M.
Meesterproever
(61 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 31 aug. 2014
Poffertjes eten in Laren. Volgens mijn vrienden moest ik hier een keer gaan eten. Ik moet zeggen dat het inderdaad wel beter is dan de poffertjeskramen die je normaliter op straat ziet. De sfeer heeft ook wel weer wat. De mooie kanten gordijnen en het houten meubilair brengt je terug naar een heel ander jaartal. Ik heb gekozen voor twee porties waarvan één normale en één portie met gember. De poffertjes smaakten iets krokanter. Het was er erg druk en ik was verbaasd hoeveel mensen er maar bleven komen. Ik denk dat ik volgend jaar wel weer een bezoekje kom brengen.
Bianca E.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 14 aug. 2014
Vorig jaar voor het eerst hier poffertjes gegeten en dat was genoeg reden om terug te komen, ze zijn echt ouderwets lekker, we maakten alleen 1 fout, we dachten dat we een dubbele portie op zouden krijgen, nou niet dus, wat een hap is dat zeg, maar ondanks dat het veel was, waren ze heerlijk, volgend jaar komen we zeker terug ook al wonen we helemaal niet in de buurt. Wat ik het mooiste vind is dat de obers de bestellingen roepen en feilloos weten wat ze waar neer moeten zetten terwijl ze niets opschrijven. De poffertjeskraam is echt een aanrader voor jong en oud.
Henriette D.
Meesterproever
(21 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 6 jul. 2013
Altijd gezellig om in Laren poffertjes te eten. Al jaren komen wij elke zomer een keer aanschuiven. Het ziet er lekker oubollig uit, precies wat je van zo'n kraam verwacht. Het personeel werkt er ook al jaren. Kortom telkens weer een 'feest der herkenning'.
Franciska W.
Meesterproever
(48 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
8
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 24 apr. 2013
Heerlijke poffertjes in deze kraam die al meer dan 100 (!) jaar bestaat. Prachtig gelegen op de Brink tussen de bomen. Zelfs in de kraam staan 2 bomen! De bediening is aardig en snel. Wij moeten altijd gniffelen hoe de bestelling wordt doorgegeven. De drankjes worden 'geroepen', richting de bar, achterin. De poffertjes worden naar voren 'geroepen' als "Twee maal, één Hollands." Dat zijn dan twee porties poffertjes en één portie Hollandse Wafels. Seven-up wordt "Up". Bij mooi weer is het terras heerlijk om te zitten. Binnen is het ook prima met warmtelampen in een leuk ouderwetse ambiance. Ook de koffie was heerlijk!
Kookklojo S.
Meesterproever
(14 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
8
Service
9
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 21 apr. 2013
Van dit decor en deze ambiance krijg je t vakantiegevoel in Nederland. Vriendelijke en goede service.
Heerlijke poffertjes,de wafels voor mij te luchtig.
Janet F.
Meesterproever
(15 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 31 jul. 2012
Poffertjes eten in Laren hoort er iedere zomer voor ons al zo'n 25 jaar bij! bij! Altijd plaats, altijd snel bediend en altijd lekker!!
Daarbij zie je er altijd zo leuk jong, oud, arm, rijk, BN'ers, kakkers, toeristen en provincialen op de klapstoeltjes lekker zitten smikkelen.
En welke poffertjeskraam heeft er nu een boom binnen staan?!
We hopen dat deze poffertjeskraam hier altijd blijft terugkeren in de zomermaanden!
Rick R.
Meesterproever
(11 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
8
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 14 jul. 2012
Typisch Laren. Kwaliteit is er altijd constant en de bediening prima. Vooral met kinderen bijzonder leuk om heen te gaan.Verjaardagsfeestje of zo.
J R.
Meesterproever
(148 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 12 jul. 2012
Al jaren komen we hier poffers eten en al jaren is het helemaal geweldig. De bediening is van van ouderwetse perfectie en de poffers en wafels zijn overheelijk. Komt nog bij dat je altijd wel bekenden tegenkomt, wat wil je nog meer?
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.