Pannenkoekenhuis de deel

Duetlaan 1 3438 TA Nieuwegein Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 15
|
31-306033771

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 15
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Pannenkoekenhuis de deel

Hoe kom je er?

 • : Parkeerplaats

Openingstijden

Maandag en Dinsdag 16:00 - 20:00
- Diner 16:00 - 20:00
Woensdag
- Lunch vanaf 14:00
- Diner 17:00 - 20:00
Donderdag 16:00 - 20:00
- Diner 16:00 - 20:00
Vrijdag t/m Zondag
- Lunch vanaf 14:00
- Diner 17:00 - 20:00

Services

 • 10
  0
 • 9
  2
 • 8
  1
 • 7
  2
 • < 7
  2
7/7 recensies

Jouw recensie over het restaurant Pannenkoekenhuis de deel

Onno D.
Meesterproever
(12 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
8
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 27 dec. 2017
Op de site vond ik er niks over, maar het Pannenkoekenhuis bleek dicht op 27 december. Gelukkig was er wel personeel aanwezig, en mochten we toch met zijn vieren een pannenkoek komen eten! Kijk, dat is service. Halverwege kwam de kok ook nog vertellen dat het gratis was, en dat de kinderen een ijsje mochten uitzoeken. Dat de radio nogal hard aan stond (Alice Cooper, Slade - het leek wel afgestemd op mijn leeftijd) zou ik op andere dagen vreemd hebben gevonden, maar op een dag als vandaag wel geestig. De pannenkoeken smaakten ook nog gewoon goed. Prima-de-luxe, bonuspunten voor de Deel.
Miranda198 .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 28 aug. 2016
We hebben heerlijk gegeten met ons viertjes. De jongens hadden een compliment voor de muziek,en de bediening. Zelfs voot de koks. Mvg
mark G.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 9 aug. 2016
we hadden gereserveerd, maar omdat het niet zo druk was mochten we een tafel uitzoeken, het duurde echter 15 a 20 min voordat we iemand aan tafel kregen die vroeg of we wat wilde drinken. dit vonden we wel wat aan de lang kant, hebben daar ook excuses voor gekregen.
pannekoeken waren gewoon goed en lekker.

bij dessert om verse aardbeien gevraagd voor onze dochter de bediening wist niet wat ze zouden gaan kosten en vroeg of ze het nog door mooest geven, dat hoefde niet maar daar hebben we van geleerd. de aardbeien zaten in een kinder dessert glas en koste maar liefst 6.50. beetje prijzig voor een paar aardbeien.
Miranda198 .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 3 apr. 2016
Afgelopen zondag heerlijk gegeten op het terras bij de middenhof, het weer was fantastisch en de pannenkoeken waren heerlijk. Ondanks de drukte deed de bediening prima zijn werk en kwamen wij aan niets te kort.
Pascal1978 .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
3,3 /10
Eten
1
Service
4
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 19 mrt. 2016
Pannenkoeken waren te kort gebakken en toen wij daarover een klacht indienden kregen wij 1 nieuwe(van de 3) ,helaas was deze nu verbrand .Eten was hier vroeger erg goed maar nu echt bedroevend .
Restaurant
Beste gast, allereerst hartelijk dank voor uw feedback, wij nemen positieve en negatieve recensies van onze gasten altijd mee in ons intern overleg en doen er iets mee. Echter willen wij wel op uw recensie reageren. U heeft 3 pannenkoeken besteld waarvan u er 1 heeft teruggegeven en daarbij vermeld dat hij niet voldoende was door gebakken, hiervoor hebben wij met alle plezier een nieuwe gebakken. Deze pannenkoek heeft u vervolgens in 2 gesneden en hebben u en uw partner deze samen gedeeld. De bediening is in de tussentijd bij u aan tafel geweest om te vragen of nu alles naar wens was, hierop heeft u bij de serveerster positief gereageerd. Wij vinden het erg jammer deze recensie via Iens te moeten vernemen en dat u uw onvrede niet direct bij navraag aan tafel heeft aangegeven.

Reactie van proever:

Wij hebben bij de serveerster aangegeven dat de pannenkoek verbrand was en zij vroeg of er weer een nieuwe moest komen,wij hebben aangegeven dat wij er klaar mee waren maar zij zou alsnog melding bij de kok maken ,jullie moeten het verhaal nu niet gaan verdraaien maar gewoon zorgen dat je als pannenkoekenrestaurant in staat bent om een fatsoenlijke pannenkoek te bakken
WJPW P.
Meesterproever
(70 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 5 dec. 2015
Voor het heerlijk avondje aanving, met familie een pannenkoek gegeten in deze stadsboerderij. Het was er opmerkelijk rustig.
De boerderijsfeer is nog aanwezig. Grappige lampen. Maar verder doet het wat goedkoop aan.

De keuze in pannenkoeken is reuze.
We kozen voor de specialiteiten (rond de 13 euro): pannenkoek met zalm en creme fraiche en de ander met geitenkaas, rucola en walnoot. Beide zeer royaal belegd en prima van smaak. Minpuntje is dat de pannenkoek snel afkoelt door het koude beleg.

Prijs/kwaliteit prima in verhouding.
D. W.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
3
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 5 dec. 2015
We hadden ruimschoots op tijd gereserveerd voor onze familie van 9 personen.
Echter, toen wij aankwamen in de nagenoeg lege zaal, dit waarschijnlijk van Sinterklaas, mochten wij zelf de tafel kiezen.
Er was geen tafel voor 9 personen gedekt. Het ruimschoots aanwezige personeel maakte ook geen aanstalten om dit te verzorgen. We hebben toen zelf een stoel, een placemat en bestek van een nabije tafel genomen en aan het hoofd gelegd, wat ook de ruimte weg nam om relax aan tafel te zitten.
Over de pannenkoeken niets dan goed. Smaakvol en ruim belegd.
De zaal zouden wij wat onderbreken met decoratie zodat het wat gezelliger oogt.
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.