8,9 /10
209 recensies

Over restaurant Paddle's

Variatie alom

Kies voor een avond in Waddinxveen waar het menu is gemaakt om het eten te delen met je tafelgenoten! De kaart beschikt over tien culinaire suggesties waar je uit kan kiezen, maar in overleg kan je ook uiteraard jouw voorkeur aangeven. Bij Paddle’s draait het om traditie, delen en genieten!

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 35
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 2 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Paddle's

Hoe kom je er?

 • : Gratis parkeren in de buurt

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m Zaterdag 17:30 - 21:30
Zondag Gesloten

Services

 • Amex , Betaalpas , Mastercard , Visa card
 • Restaurant is af te huren (60 maximum aantal personen.)
 • Per boot te bereiken , Private dining , Wi-Fi
Fantastisch
8,9 /10
 • 10
  29
 • 9
  107
 • 8
  63
 • 7
  4
 • < 7
  6
Eten9/10
Service9,1/10
Decor8,6/10
Prijs-kwaliteit
Redelijk
Geluidsniveau
Gemiddeld
Wachttijd
Kort
207/209 recensies
JanenMaria . Expertproever (5 recensies) 10 /10
 • Datum van je bezoek: 20 okt. 2016
 • Online gereserveerd
- Recensie is momenteel in behandeling -
Ceesvdberg56 V. Fijnproever (3 recensies) 9,5 /10
 • Datum van je bezoek: 19 okt. 2016
 • Online gereserveerd
je ziet aan mijn beoordeling hoe ik Paddle.s waardeert en zeker de nieuwe kaart is een succes.
zorg dat je geen ster krijgt, want je kan nu je fantasie er op los laten
geweldig en tot ziens
cees v d berg
A B. (0 recensie) 7,5 /10
 • Datum van je bezoek: 18 okt. 2016
 • Online gereserveerd
- Recensie is momenteel in behandeling -
Jan L. Meesterproever (23 recensies) 9,5 /10
 • Datum van je bezoek: 14 okt. 2016
 • Online gereserveerd
- Recensie is momenteel in behandeling -
Tjaspers . Fijnproever (4 recensies) 9 /10
 • Datum van je bezoek: 13 okt. 2016
 • Online gereserveerd
In het kader van de AH restaurantaktie gegeten bij Paddle's. Vooraf als amuse extra brood met een heerlijk soepje besteld (ad 3,50 extra p.p). Daarna 4 gangen shared-dining. Afwisselend vis en vlees en afgesloten met een kaasplankje. Alle gerechten uitstekend van kwaliteit en smaak, perfect bijpassende wijnen. De witte huiswijn en de rode reserva waren top! Een absolute aanrader! En de rekening was met 67 euro voor 2 personen inclusief wijn acceptabel.
Corine E. (0 recensie) 9,5 /10
 • Datum van je bezoek: 12 okt. 2016
 • Online gereserveerd
- Recensie is momenteel in behandeling -
2807wspa . Meesterproever (10 recensies) 10 /10
 • Datum van je bezoek: 5 okt. 2016
 • Online gereserveerd
Heerlijk gegeten met AHbon.
Een 3 gangen verrassingsproeverij !!
We gaan zeker terug. Ook zonder bon.....kortom een aanrader.
Comar . Meesterproever (12 recensies) 5 /10
 • Datum van je bezoek: 5 okt. 2016
Op exact het gereserveerde tijdstip betraden we het restaurant. Er was niemand om ons te ontvangen. Net toen ik overpeinsde dat we het begrip “hangouderen” een geheel nieuwe extra invulling aan het geven waren, kwam de eigenaresse van buiten naar binnen en werden we, na een excuus, naar de tafel begeleid die men voor ons in gedachten had. Deze tafel was van het verhoogde model dat je tegenwoordig wel eens vaker in restaurants aantreft. Om de bijbehorende stoelen aan de tafel aan te schuiven moet je dan als een soort steltloper wiebelend je naar voren weten te werken. Deze stoelen hadden nog eens als extra dat het dwarsbalkje waarop je je voeten zou kunnen zetten dermate laag was, dat de voorzijde van de stoel in je dijbenen sneed. Een van de beide dames aan onze tafel gaf al gauw aan dat ze e.e.a. buitengewoon onprettig vond, waarna we, zonder problemen overigens, een andere normale tafel kregen.
Als drankjes vooraf konden de gevraagde Rivella of cola 0% (zero of max), omdat daar te weinig vraag naar zou zijn en men dan zaken zou moeten weggooien, niet worden verkregen. Ikzelf wilde een witte droge huiswijn en deze werd door de eigenaresse zelf ingeschonken. Nu zijn glazen voor witte wijn dermate kleiner van formaat, dat het m.i. beschamend zou zijn om deze met iets meer dan een bodempje te vullen. Toch was dat wat gebeurde.
Vervolgens deelde zij mede dat we voor de ah-restaurantactie een verrassingsproeverij zouden krijgen en vroeg zij of er zaken waren die een van de aanwezigen per se niet zou willen. Ik deelde mede, dat als dat werkelijk zo zou zijn ik niet voor Paddle’s zou hebben gekozen. Ik had op de ah-website gezien dat bij Paddle’s een diner à la carte menu zou worden gepresenteerd waarbij tevens de verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten werden vermeld. (Bij het schrijven van deze recensie nog eens extra gecontroleerd en zo stond het er nog steeds.) Bovendien had ik in de recensies ook gelezen dat van de kaart kon worden gekozen. E.e.a. werd door de eigenaresse bestreden. Paddle’s kende – zo zei zij – ook geen voor- en hoofdgerechten maar uitsluitend proeverijen. Ik hield vol toch wel degelijk uit de kaart te willen kiezen, waarna die uiteindelijk op tafel kwam. Wij konden voor de eerste gang uit 3 koude gerechten en voor de tweede gang uit 3 warme gerechten kiezen.
Uit de koude proeverijen kozen wij de op de website onder de voorgerechten gepresenteerde Gamba’s “Thai Style”, de Japanse rundertartaar en de Cecina. De gamba’s konden we geen van allen waarderen. Een zeer overheersende citroensmaak bedierf het voor ons. De Japanse rundertartaar was prima; de Cecina goed.
Uit de warme proeverijen kozen wij de op de website onder de hoofdgerechten gepresenteerde Hoender Rossini, de Sucade en de Tonijn Nicoise. De Hoender Rossini was goed, de Sucade prima, waarbij de loftuitingen vooral uitgingen naar de malsheid van het vlees, en de Tonijn Nicoise redelijk tot goed.
Het door mijn echtgenote als nagerecht gekozen kaasplankje, kon haar maar ten dele bekoren: 2 van de 4 bijbehorende sauzen bedierven naar haar mening de kaas. De door de anderen gekozen proeverij van zoete gerechten was niet bijzonder.
Dat de smaken binnen de gerechten niet altijd even goed samen gaan, was mij al eerder opgevallen. De algehele waardering van de disgenoten voor het eten was: goed maar niet bijzonder. De prijs/kwaliteitverhouding is o.i. dan ook niet in evenwicht. Dat we het diner via de ah-actie tegen gereduceerde prijs kregen, maakte het voor ons acceptabel. De normale prijsstelling is echter beslist te pretentieus. Nog afgezien van het hierboven vermelde “gedoe” maakt alleen dat al dat geen van de 4 disgenoten hier terug zal komen.
Jas9 . Meesterproever (10 recensies) 8,5 /10
 • Datum van je bezoek: 21 sep. 2016
Je wordt bij Peddle's erg hartelijk ontvangen. De gastvrouw en haar bediening laten je welkom voelen. Het interieur is gezellig en sfeervol. Het zijn bepaalde details die het net even wat leuker maken.
De kleine gerechtjes op de kaart zijn erg lekker. Je proeft dat alles vers is. Verder geven zij net een andere twist aan bepaalde gerechten.
Een aanrader.
Gwendolyn V. Expertproever (7 recensies) 10 /10
 • Datum van je bezoek: 10 sep. 2016
Dit restaurant is echt een aanrader. Goede prijs kwaliteit verhouden. Unieke gerechten en heel lekker. Service en uitstraling restaurant heel netjes en gezellig. Leuke locatie bij de gouwe. Hier gaan we graag naartoe. Het is er altijd druk.
S. B. Meesterproever (12 recensies) 8 /10
 • Datum van je bezoek: 9 sep. 2016
lekkere gerechtjes. Bediening vlot
en aardig, mist wel de basiskennis van de begeleidende wijnen. bijv land van herkomst en druivensoort.
Een terras wordt wel gemist.
Dvanzuylen . Fijnproever (3 recensies) 9 /10
 • Datum van je bezoek: 3 sep. 2016
Heerlijk gegeten bij Paddle's met de AH actie. Je krijgt een vier-gangen verrassingsmenu met allemaal kleine proeverijen. Paddle's durft daarbij origineel te zijn. Bijvoorbeeld: geen zalm, maar zwaardvis. Geen biefstuk, maar heel malse sukade. En ook lamsvlees! Allemaal als een feestje op de diverse schalen en borden gepresenteerd met heerlijke garnituur. En gezellig geserveerd en toegelicht door een enthousiast team. Mijn partner nam het wijnarrangement en ik kon kiezen voor het BOB arrangement: ook bij elke gang een passende wijn, maar dan een half glas. Super idee! Over water bij het eten wordt niet moeilijk gedaan: gratis plat of bruisend water met munt en citroen. Wij komen hier zeker terug! (Klein aandachtspuntje: wij vonden het vrij donker in het restaurant. Je wilt toch ook met je ogen genieten van de gerechten op de mooi opgemaakte borden.)
. Proever (1 recensie) 9,3 /10
 • Datum van je bezoek: 1 sep. 2016
 • Online gereserveerd
De sfeer in het restaurant was uitstekend, de bediening, vriendelijkheid, aandacht en de vlotte bediening waren meer dan uitstekend.
Het gerechten waren prima, heel goed afgestemd op elkaar, mooi concept dat
"Sheare iT ". Wij hebben erg genoten. Bert en Lineke Oostdijk.
Ceesvdberg56 V. Fijnproever (3 recensies) 8,8 /10
 • Datum van je bezoek: 30 aug. 2016
 • Online gereserveerd
wij vonden alles lekker. een leuke formule
erg vriendelijke bediening en uitleg van de gerechten.
ongedwongen sfeer
de stoelen waren een beetje houterig (zat niet lekker)
ik zou dit restaurant zeker aanbevelen aan vrienden
Bas P. Fijnproever (3 recensies) 9 /10
 • Datum van je bezoek: 27 aug. 2016
Hoewel we regelmatige gast zijn was het toch weer enige tijd geleden dat we er gegeten hebben. Reserveren is vaak nodig, maar gelukkig nu een tafel vrij.

Ontvangst uitstekend, persoonlijk en warm. Snel naar de tafel gebracht.

Het concept is niet echt veranderd, maar toch altijd weer wat geëvalueerd. Dat maakt het altijd weer 'spannend' zonder dat het hele concept is gewijzigd. Kleinere gerechten die je met je tafelgenoot deelt. 4 gangen van twee gerechten inclusief dessert.

De opbouw van de gerechten is prima. Van fris en vis, naar wat stevigere gerechten. Smaken zijn gevarieerd, bijzonder en er is veel aandacht besteed aan het voedsel.

De 'paddles' zijn standaard verdwenen, maar op verzoek worden ze nog wel geleverd. Met 'stokjes' eten is toch net ietsje verfijnder, of misschien gewoon gewenning in dit plezierige restaurant.

Service en aandacht zijn zeer goed. Keurige, maar vlotte gastvrouwen. Afscheid ook weer persoonlijk.

Het eten is niet heel goedkoop, maar zeker waar voor je geld. Een heel plezierige avond gehad.
EsSander . Expertproever (6 recensies) 9 /10
 • Datum van je bezoek: 26 aug. 2016
 • Online gereserveerd
We hebben ontzettend lekker gegeten. Dit concept past perfect bij ons, delen, verrassings menu en kennis maken met hun keuken. Wat ze perfect gelukt is! De service was ook perfect, je maakt niet vaak mee dat als er om een spa blauw wordt gevraagd, ze zelf vragen of je een grote fles koud tapwater met daarin ook nog verse munt en een schijfje citroen wilt hebben. En gratis.
De locatie en inrichting is ook heel mooi en gezellig. We zaten er op een warme avond, maar daar had je binnen totaal geen last van. Juist fijn om binnen te zitten.
Kortom, een aanrader!!
Tine A. Expertproever (7 recensies) 8,5 /10
 • Datum van je bezoek: 26 aug. 2016
 • Online gereserveerd
Gisterenavond hebben we gegegeten Bin Paddles. Wat onwijs sfeervol ingericht. Helemaal mijn smaak. De bediening is erg vriendelijk en eigenaresse komt iedereen even een handje geven. Er werd gevraagd of we met wat brood wilden hebben maar dat bleek meer soep met brood te zijn. Leuk maar niet wat er verteld werd. Daarna kregen we een verrassingsmenu bestaande uit 3x2 gerechten. Het voorgerecht bestond uit een ceviche van zwaardvis met een gazpachi daarbij die combinatie snapte ik niet en een Thaise salade met langoustines. Goed begin. De tweede ronde kregen we overheerlijke tonijn en een medaillon van vlees met daarop eendenlever. Ook erg goed. De derde ronde bestond uit een rendang van lam die mijn partner minder kon waarderen en sucade gebraden als biefstuk deze was goed. Het enige minpuntje bij deze gerechten zit soms iets te veel garnituur waardoor de smaken niet goed samen gaan. Als dessert konden we kiezen uit kaasplankje of zoet. We kozen beiden voor iets anders. Mijn kaasplankje was ruim belegd met heerlijke kazen. Ook het zoete dessert was heerlijk. Al met al we hebben nu gegeten met de AH actie maar we komen zeker terug.
Arlette V. Expertproever (5 recensies) 8,5 /10
 • Datum van je bezoek: 26 aug. 2016
 • Online gereserveerd
We hebben heerlijk gegeten bij Paddle's! Leuk concept om te delen, hoewel we hadden verwacht zelf gerechtjes te mogen kiezen, was eigenlijk alles verrassend en lekker.
Persoonlijk touch doordat je verwelkomt wordt middels de gastdame die zichzelf voor komt stellen, hoewel ze onze relatie verkeerd inschatte, beetje jammer. Ik kreeg in plaats van Radler bier met seven up gemengd, persoonlijk vind ik dat je dat niet als Radler kunt verkopen/schenken.
Judithkaldeway . Proever (1 recensie) 8,3 /10
 • Datum van je bezoek: 26 aug. 2016
 • Online gereserveerd
Heerlijk gegeten, attente en vriendelijke bediening en een prettig tempo in het aanbieden van de gerechten. Het restaurant heeft een fijne sfeer.
Gert V. Expertproever (5 recensies) 9,8 /10
 • Datum van je bezoek: 23 aug. 2016
 • Online gereserveerd
Na een super ontvangst heerlijk gegeten. Ah menu is geen apart menu maar gewoon van de kaart. Proeverij was weer voortreffelijk. Sfeervolle ambiance en uitstekende bediening door vriendelijk, stijlvol gekleed, personeel. Is een echte aanrader.
We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.