Neeltje Jans Mosselen

Faelweg 1 4354 Vrouwenpolder Nederland Kaart
31-0111653451
6,8 /10
13 recensies

Meer informatie over restaurant Neeltje Jans Mosselen

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag Gesloten
6,8 /10
 • 10
  0
 • 9
  1
 • 8
  3
 • 7
  2
 • < 7
  7
Eten
7
Service
6,4
Decor
6,8
Prijs-kwaliteit
Kan beter
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Lang
13/13 recensies

Jouw recensie over het restaurant Neeltje Jans Mosselen

Richard0407 .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
6
Service
4
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 26 apr. 2018
Visschotel besteld,was wel goed.wij hadden ook 2x kibbelingmenu besteld. Deze was vrij droog.de porties zijn vrij klein,zeker voor de prijzen die er gerekend worden.wij wilden mosselen bestellen maar die hadden ze (nog) niet..toen maar een lekkerbekmenu,.hadden ze ook niet. Wel kibbeling als alternatief . De tafels waren vies en overal dienbladen met etensresten van de vorige gasten..het was er niet druk maar niemand van het personeel ruimde op of haalde een doekje over de tafels. Ik persoonlijk vind het te duur voor de geboden kwaliteit.
R B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 11 aug. 2017
Met 3 personen (Zeeuwse origine dus opgegroeid met, en liefhebbers van, zee-producten) geluncht. Wij zijn hier al meerdere malen geweest echter nog nooit de soepen geprobeerd. We bestelden 2 maal de 'kreeftensoep' (in het kreeftenseizoen) en 1 maal de vissoep. We kregen een zogenaamde 'besteltracker' mee die zou aangeven wanneer het bestelde klaar is (USA concept zonder bediening). Dit duurde uiteindelijk tot 25 minuten echter geen enkel signaal! Toen gemeld bij de chef en de bestelde soepen werden direct (als vriesproduct!) in de pan gedaan. 5 minuten later werden de soepen gebracht door hem. 3 maal identiek uitziende soepen. Vergissing? Nee, na het proeven van de 2 soorten was er verschil. Duidelijk wel dezelfde basis gebruikt. Proefden de 2 (kenners) een kreeftensoep? Nee, is hierop een duidelijk antwoord. O.a. diverse stukjes BLOEMKOOL aangetroffen in de 'kreeftensoep' (dit is visueel in een soep enigszins lijkend op kreeftenvlees). Elke zichzelf respecterende echte kreeftensoepmaker gebruikt geen bloemkool! Als amateurkok heb ik zelf ook wel kreeftensoep gemaakt. Best wat werk maar erg lekker. We hebben uiteindelijk ieder 3 zeer kleine echte stukjes kreeft kunnen ontdekken (+\-10 gram). Dit hoort absoluut niet! Wat een teleurstelling en dus de chef wederom erbij gehaald en netjes om uitleg gevraagd na de eerste twee lepels. Wederom een deceptie want dit zou 'de beste kreeftensoep' van Zeeland zijn. Conclusie; absoluut niet. Nu is er overigens geen definitie voor kreeftensoep (b.v. 1 hele kreeft op 40 liter mag en b.v. Smit Zeevis gebruikt rivierkreeft in hun zogenaamde kreeftensoep) echter dit verdiend, op zeker op deze locatie, niet de benaming 'kreeftensoep'. Noem het dan alstublieft ook niet zo op de kaart. Er zijn veel betere locaties waar u echte Zeeuwse kreeftensoep kunt eten die ik hier niet mag noemen.
Meindert K.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
6
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 12 jul. 2017
Op zich een briljante locatie met veel potentie. Het selfservice is prima zolang de bestellingen goed aangeslagen worden. Anders is het alleen maar een hoop gedoe. Iets meer aandacht voor koffie, bier en wijn zou een enorme verbetering zijn.
KoningK .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
3
Service
3
Decor
3
 • Datum van je bezoek: 29 aug. 2016
We hadden een pagina grote advertentie gelezen in onze lokale krant hoe geweldig de vis was, maar we zijn diep teleurgesteld. De prijzen zijn laag, dat is waar, maar de kwaliteit is echt onder de maat. We vroegen een menu mosselpannetje en menu sliptongetjes. In plaats van 3 sliptongetjes kregen we 2 schol. De schol was echt super gezouten en waterig en slap. En dan zo de frituur in alsof je er dan nog iets van kan maken. Het was echt niet te hachelen. De friet was eveneens ontzettend zout. De vorige dag hadden we nog een droge mond. En de mosselen hebben we laten staan. Gelijk de sausjes waren ze niet lekker en smakeloos. Alleen de salade was redelijk. Maar ja. Met een flesje wijn hebben we bijna 40 euro afgetikt. We hadden het net zo goed in de oosterschelde kunnen gooien. Dat het zo druk Is komt door de toeristen die eenmalig neeltje jans bezoeken. Voor ons als lokals hebben we ons portie gehad. Dus zeker niet nog een keer.
WJPW P.
Meesterproever
(58 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 11 jul. 2016
Op maandagavond al vroeg naar Proef Zeeland, vanwege vroege sluitingstijd.
Iets te winderig voor terras met mooi uitzicht op het water. Binnen wat krapjes, zeker bij het eten van mosselen is een wat grotere tafel handig.

Eigenlijk is het meer een fastfoodrestaurant voor vis. Dus dienblad, plastic bestek en zelfs een wegwerp mosselpan.

Gekozen voor een mosselmenu en een tongmenu. Na een kwartier konden gerechten worden afgehaald. Porties zijn aan de ruime kant. Lekkere, dikke frieten erbij. En een wat karige salade. Ongevraagd kregen we er ook mayo bij, waarvoor wel betaald moest worden.

Mosselen waren heerlijk, gekookt met veel groenten. Wel waren ze nog wat zanderig.

Voor 20 euro eet je hier een vismenu incl. een drankje. De vis is prima, en daar draait het ook om bij Proef.
Jantien R.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 18 jun. 2016
Mosselen en gerookte vis schotel waren heerlijk en veel. Smaak was goed gebalanceerd met een lekkere salade erbij. De kibbeling was te droog en het was erg druk. Toch was de service snel en medewerkers erg vriendelijk. Misschien is het wel verstandig als het vaak zo druk is meer ruimte te genereren en minder met wegwerp borden/bestek te gaan werken. Xeer goede kwaliteit/prijs
Jan K.
Meesterproever
(61 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,3 /10
Eten
6
Service
5
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 17 mrt. 2016
Service is niet van toepassing omdat het hier een zelfbediening betreft, zoiets als in stijl van Simonis in de haven van Scheveningen met als verschil, je krijgt een pieper mee als de bestelling klaar is, dus geen nummer gebrul.
Welnu de bestelde Gerookte Vis schotel a la Euro 14.95 bevatte een flinke portie Noordzee garnalen, de Belgen zeggen grijze garnalen, vers en smakelijk, flink wat gerookte kweekzalm iets te vet naar mijn smaak, en 2 flinke paling filets, in al, niet verkeerd, maar de bestelde kibbeling was kapot gefrituurd, te veel en te vette korst en een vis structuur die uiteen viel, ja dat is te lang in de olie, zonde van die mooie kabeljauw, dat dan weer wel , wat koste dat, Euro 11.95, moet beter voor die prijs, probeer eens een Tempura beslag.
Joost O.
Expertproever
(9 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,8 /10
Eten
3
Service
6
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 4 feb. 2016
Nou zeg.... Wat een teleurstelling. We hadden ons verheugd op een lekker bakje kibbeling. Dat viel tegen. We vroegen of al af waarom het zo lang duurde, want het was niet druk. Het duurde blijkbaar zo lang tot het klaar was omdat de kibbeling veel en veel te gaar werd gebakken. Zelfs de dikste stukken waren daarmee gortdroog. Om het weer wat smeuïg te maken met de saus ging ook niet echt lukken met de karige portie die erbij werd gedaan. We hebben het maar laten staan. Hier nooit meer kibbeling!
Aquilar .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
7
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 29 dec. 2015
Je komt hier echt voor de verse vis! Ook scholfilet uit de frituur maar door grote omloop snelheid smaakte het best goed. Ook frites lekker. Alles eco wegwerp servies dus niet verkeerd wat duurzaamheidsgedachte. Vriendelijke bediening en systeem met "bestelschijf" werkt prima.
Wel is het nieuw toegevoegde zitgelegenheid wat pover. Nu is de winter uitzonderlijk warm maar bij echte winters gier je de tent uit....Tochtgat!
Lucienne H.
Meesterproever
(34 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 28 aug. 2015
Op het terras heerlijke mosselen met patat op. In combinatie met een wit wijntje en een heerlijk zonnetje was dit genieten. Uiterst vriendelijke dame die aan de kassa de bestelling opnam. Zodra je eten klaar is, gaat je pieper en kun je je bestelling ophalen. Goed systeem. Prima locatie.
Paula V.
Meesterproever
(17 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
9
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 15 mei 2015
Alles wat je hier bestelt is vers en smakelijk. Wij zijn dol op de kibbeling, lekkerbekken en scampi's. Ook nemen we regelmatig mosselen mee voor thuis. Binnen is wat krapjes, maar bij lekker weer is het prima toeven op het terras.
Paul K.
Meesterproever
(60 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 22 jan. 2014
Naast de mosselkwekerij is het restaurant met winkel te vinden. De in de winkel verkochte goederen (diverse vis en mosselen) zijn in het niet al te grote restaurantje te bestellen. Voor drie personen kibbeling met frieten besteld, per portie waren wij nog geen 5 euro kwijt (was wel een dagaanbieding). Kwaliteit was uitmuntend, 100% kabbeljouw, flinke stukken vis, warm, lekker knapperig gekruid laagje en prima frieten. Ruim voldoende porties. Bestelling wordt aan de kassa opgenomen, vervolgens wordt het bestelde uitgeserveerd of bij drukte kan je het na een seintje komen halen. Vriendelijk en vlot werkend personeel. Interieur is strak, een lichte ruimte. Alles netjes op orde en schoon. Leuk terras aan het water met zicht op de mossel hangcultuur kwekerij en het begin van de verwerkingslijn. Bij het bestellen van koffie koop je de beker welke je zelf kan vullen. Volgens mij een populaire stek en het zou mij niet verbazen als het restaurantgedeelte uitgebreid wordt. Nadeeltje is dat de toiletgroep zicht buiten bevindt.
Jessica B.
Meesterproever
(104 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
8
Service
6
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 27 dec. 2013
Onderweg vanuit België naar noordholland gestopt voor een lunch bij Neeltje Jans. Leuke lokatie thv de deltawerken. Kleine eetgelegenheid, maar veel klandizie op een stormachtige, doordeweekse middag. Heerlijke mosselen met verse friet en sla. Ook de kibbeling erg lekker, kraakvers. Voor thuis in de winkel nog wat verse vis gekocht. Ook zeer goed! In een bijgebouwtje naar het toilet en bestellen aan de balie, grotendeels zelf service dus. Wel gratis een 2e kopje koffie of thee. Zeer lekker!
We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.