Monte Giove

Brink 8 9331 AA Norg Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 28
|
31-592612621
7,9 /10
19 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 28
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Monte Giove

Hoe kom je er?

 • : Gratis parkeren in de buurt
7,9 /10
 • 10
  0
 • 9
  4
 • 8
  3
 • 7
  2
 • < 7
  10
Eten
8,4
Service
7,7
Decor
6,9
Prijs-kwaliteit
Erg gunstig
Geluidsniveau
Erg rustig
Wachttijd
Kort
19/19 recensies

Jouw recensie over het restaurant Monte Giove

G. D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 11 okt. 2018
Met twee personen gegeten. Als voorgerecht de gerookte zalm. Wat een heerlijkheid ! Zachte rooksmaak en prima salade er bij. Gerookte zalm als ons favoriete voorgerecht hebben we vaker minder dan beter gegeten. Daarna een Saltombocca. Niets op af te dingen. Ook het bijbehorende garnituur was prima.
Bij de pizzagerechten is er de optie “extra gevuld”. Niet doen ! Dan krijgt u zeker de pizza vier kazen niet op.
Het wijnadvies was ook goed.
Wat wij ook prettig vonden was het lage geluidsniveau van de muziek. De “gordijnenl” aan hrt plafond -wat je daar ook van vind- dempen het omgevingsgeluid heel goed.
Met andere woorden : een aanrader.
Ilse N.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
8
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 1 sep. 2018
De pizza met huisgerookte zalm was verrukkelijk. Echt een aanrader! Gezellige sfeer door de vrolijke bediening en Italiaanse muziek.
Proever uit Waspik D.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
8
Service
8
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 30 sep. 2017
Afgelopen week hier gegeten tijdens onze korte vakantie in Norg. Bediening was vriendelijk, de inrichting een beetje oud en stoffig en de ietwat 'knullige' wandschilderingen spraken ons echt niet aan. Maar de Lasagne en Pizza Caprese waren prima, en werden vlot gebracht. De wijn smaakte goed. Er waren 3 tafeltjes bezet buiten de onze. Prijs/kwaliteit verhouding was wat ons betreft prima.
reina H.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
4
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 13 aug. 2017
Twee weken geleden gegeten bij dit restaurant. Het begon al bij binnenkomst met een misverstand over onze reservering, Nouja kan gebeuren. Maar vervolgens leek het alsof onze tafel af en toe werd vergeten, het was vies in het restaurant, met name de lakens op het plafond leken al weken niet schoongemaakt, veel spinnenwebben. Het eten duurde veel en veel te lang en daardoor smaakte het ons niet echt meer. Mijn man en ik hebben besloten hier nier weer terug te komen, aangezien we nog een behoorlijke rekening hadden. Dus prijs-kwaliteitverhouding is verre van in evenwicht.
Hetty Z.
Meesterproever
(13 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
8
Service
6
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 21 jul. 2017
Wij kennen dit restaurant,maar waren er een tijd niet geweest omdat we de kwaliteit erg achteruit vonden gaan. Omdat we trek in een pizza hadden, toch nog maar eens geprobeerd. Op een mooie avond eten op het terras. Wat opvalt is dat er geen enkele moeite is gedaan het hier wat sfeervoller te maken. Wiebelende tafels, groenuitgeslagen balustrade, niet hier en daar een kaarsje of bloemetje. Binnen is het helemaal toch echt een keer aan renovatie toe.
We bestellen antipasti die snel wordt gebracht en lekker is. Nu is er aan Parmaham en plakjes zalm ook weer niet heel veel te bederven. Water op verzoek en wijn op tafel. Prima!
We kiezen voor de pizza's en na een korte wachttijd worden ze gebracht.
Gewoon lekker.
Na tiramisu ( lekker)en espresso, waar wat verwarring over is, rekenen we af waarbij de verkeerde koffie niet wordt gerekend, dat is netjes.
De bediening is hoewel snel, vervelend "lollig" . Flauwe grapjes. Het is onbegrijpelijk dat dit nog steeds kan in dit restaurant. Het doet afbreuk aan stijl en kwaliteit.
Misschien dat we in de toekomst toch weer eens iets anders gaan proberen dan de pizza. Iets dat we in het verleden met regelmaat deden. Wat bediening , produktkennis en aankleding kan het veel beter en dat is jammer en een gemiste kans.
Rob D.
Meesterproever
(17 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 15 jun. 2017
Een avond met twee gezichten. De avond begin goed met een wijntje en een biertje, bestelling opgegeven, de halve liter droge witte wijn smaakte vervolgens goed. Daarna drie kwartier gewacht, 2x gerappelleerd en toen kwamen de hoofdgerechten ipv het voorgerecht... de bruschetta toen maar laten zitten. Excuses en de koffie zou van het huis zijn. De zalm in Italiaanse saus was wat droog en wat klein, zeker niet de 150 gram van het menu, de groente was wel erg en dente, smaken verder prima. De tagliatelle met rundvlees van mijn partner was wel erg smaakvol. Nagerechten, ijs, lekker, en grand dessert, bolletje ijs, 2x arretjecake, tiramisu en slagroom, ook niet erg grand qua portionering. De koffie ging ook niet helemaal volgens plan, maar kwam toch goed. Kortom, een avond met hindernissen, maar wel gezellig. De bediening kon beter, de portionering iets ruimer, maar wel ruim voldoende. Lekker buiten kunnen eten met uitzicht op de Brink, maar maak er dan ook een Italiaans terras van!
diemennoord .
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 5 aug. 2016
Verbaasd over de negatieve reacties..... De pizza's (tonijn en zalm) waren zo fantastisch en rijkelijk dat we besloten de volgende dag nogmaals hier te gaan eten. Ook deze keer hebben we niets dan lof over de bestelde gerechten (een pizza di mare en zalm uit de oven met gebakken aardappelen en diverse groenten). De medewerkers waren uiterst correct, vriendelijk en gaven ons het ultieme avondje-uit-gevoel. We kunnen geen klachten bedenken en zullen daar zeker terug komen, wanneer we Norg bezoeken.
Aliex T.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 28 aug. 2015
Heerlijk gegeten bij monte giove! Laat op vrijdag avond nog even gegeten en we hadden ook nog haast en het was ook nog vol, maar lekker snel bediend en het eten was ook snel en heerlijk! Super bediening en erg gezellig binnen! Zeker een aanrader!
FokkoMeins .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 16 jul. 2015
Het was weer heerlijk en gezellig bij Monte Giove. Uitstekende bediening, prima prijs-/ kwaliteitverhouding.
Goed, beschut terras; kan ook verwarmd worden. Een aanrader !
Ton V.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 28 mei 2015
Prima eten en prima bediening. Menu is redelijk klein maar voor een klein restaurant voldoende. Het is wel een basis restaurant met een Italiaanse keuken. Verwacht dit dan ook als je hier gaat eten en dan is de bedoeling uitstekend een het eten prima.
Robert N.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,3 /10
Eten
5
Service
3
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 5 mei 2015
Met 6 personen gegeten, 2 zalm kwamen na een 40 minuten, moot zalm en 4 schijfjes courgette en een snipper aardappelpuree. De salade en aardappelen zoals die op het menu stonden moesten we daar naartoe vertalen zeker. De pizza's van de anderen kwamen ongeveer 12 minuten later. De ober had het veel te druk in zijn eentje. Mijn vrouw zou een glas wijn gratis krijgen want er was geen rucola voor haar pizza meer. Na afloop bestelden we koffie en kregen dat ook behalve een decafe koffie , ook niet na enkele malen vragen. De uitsmijter was dat de "gratis" wijn en de niet gebrachte decafe wel op de rekening stond :-(((( De volgende dag een mail gestuurd maar daar is tot op heden niet op gereageerd. Wij komen daar nooit weer !!!!,
Therecia V.
Meesterproever
(18 recensies)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
4
Service
1
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 30 dec. 2014
We werden uitgenodigd door mijn nichtje om spontaan uit eten te gaan en omdat een aantal restaurants in de buurt gesloten waren beldde ze dit restaurant waar zij wel eerder waren geweest. Ze reserveerde voor 6 personen, dit was om half zes. We arriveerden om zes uur. Er waren al enkele tafels bezet maar niet vol. De ober was alleen en had zichtbaar moeite met de bediening. Na wat drankjes te hebben besteld kwam hij nooit weer om onze bestelling op te nemen. Toen hij dan eindelijk kwam zei mijn nicht dat hij maar wat van alle voorgerechten moest brengen. Dit ging vrij vlot maar we zaten er al zeker een uur. De gerookte zalm van de antipasti zag er niet mooi uit en was zeer droog, alsof het open en bloot in de koelkast had gelegen. De antipasti met vlees was zeer karig, maar we hadden tenminste iets te eten. Vervolgens duurde het wel weer een uur voor hij terugkwam om het hoofdgerecht op te nemen. We wilden allemaal wel pizza maar voor we konden bestellen zei de ober dat hij nog maar 4 pizzas had en dat mijn partner maar de varkenshaas moest bestellen i.p.v. Pizza. Geintje dachten we, maar hij was bloedserieus. Dit terwijl we NB hadden gereserveerd! Het duurde nog wel een uur voor we vervolgens onze bestelling kregen. Mijn nicht had de ossenhaas en mijn partner de varkenshaas, deze werden geserveerd met groente en aardappelen. Echter ze dachten beiden dat deze nog zouden komen, maar dit was het. Er lag een droog stukje aardappelpuree op het bord vergezeld van twee plakjes aubergine en een plakje courgette. Het vlees was verder prima maar dit was wel erg karig. De pizzas waren oke maar wel wat flauw. Het was dat we uitgenodigd waren en niet zelf hoefden te betalen, maar anders waren mijn partner en ik na de mededeling dat mijn partner maar varkenshaas moest nemen echt opgestapt.
Het was de dag voor oudjaar en wellicht dat ze de keuken wilden leegverkopen en daarom te weinig pizzadeeg hadden maar dat neemt niet weg dat het ongehoord is dat er nog geen excuus of een gratis kopje thee vanaf kon.
Wij komen hier zeker niet weer.
Bram S.
Meesterproever
(12 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,3 /10
Eten
6
Service
5
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 8 nov. 2014
Om het in 1 woord samen te vatten.... bedroevend...... Toen dit restaurant net kwam zijn we hier met mijn ouders de eerste keer geweest. Gerechten waren toen bijzonder. De laatste keer dat ik hier was is de kwaliteit duidelijk achteruit gegaan. Gerechten zijn veel te zout en de bediening is totaal ongeïnteresseerd. De laatste keer dat ik hier geweest ben.
Jennifer W.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,8 /10
Eten
4
Service
4
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 30 aug. 2014
Zaterdag voor het eerst gegeten bij dit restaurant waar we veel goeds over gehoord hadden, we namen het 3 gangen weekend menu met de omschrijving ; typische Italiaanse gerechten die niet overal verkrijgbaar zijn. Dus iets speciaals dachten wij, het voorgerecht was rundercarpaccio voor mijn partner en hetzelfde van zalm voor mij erge dikke plakken zalm die zo uit de verpakking leken te komen op mijn bord nog wel op een bedje v ruccola verder geen dressing niks , en enkel wat pijnboom pitjes bij mijn partner, hoofdgerecht, partner tournado met een champinon sausje, en ik een of ander wit vis met een sausje waarvan ik de smaak niet kon thuis brengen , ook niet goed gaar vis zat nog vast aan de graat, met gegrilde aardappelen en courgette , nagerecht Italiaans ijs.
Dat waren voor ons zeker geen typische Italiaanse gerechten, dikke tegenvaller, heb de bediening er op aangesproken, zij sprak geen Nederlands en bood haar excuses aan en vertelde dat het ijs wel Italiaans was....
had ik nou maar pizza besteld die zagen er heerlijk uit. .
Els D.
Meesterproever
(11 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
9
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 22 aug. 2014
Recent onze vrienden meegenomen naar Monte Giove. Ons gezelschap (7, incl. 2 kinderen) was zeer enthousiast. Na het nuttigen van schotels bruchetta, brood en olijven, kwamen de bestelde gerechten gelijkertijd op tafel (pasta, pizza, vlees, vis) en iedereen heeft heerlijk gegeten. We kunnen spreken van een geslaagde avond met een zeer acceptabele rekening.


Ineke T.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
3,8 /10
Eten
1
Service
5
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 22 sep. 2013
Wij hebben van de zomer bij Monte Giove in Roden gegeten. Niks mis mee, gewoon goed. Een paar week geleden hebben wij vier keer lasagne afgehaald. Zo slecht hebben wij het nog nooit gehad. Het leek op een te zoute kaassoep. We hebben het niet eens opgegeten. Voor ons dit restaurant niet meer. Een echte misser.
Henk K.
Meesterproever
(25 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 29 aug. 2013
Halen hier wel eens de pizza's weg. Meestal prima. Niet zulke vette pizza's. Ook wel eens binnen gegeten. Dat viel wel wat tegen, miste wat sfeer, maar 't eten is oké.
Petra J.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
7
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 26 jul. 2013
Vrijdagavond daar geweest. Restaurant ?n terras was vol. Dit was helaas te merken. Te weinig bediening voor teveel mensen. Bediening die laat merken dat ze het te druk hebben, bij het onbeschofte af. Pizza was top! Erg lekker en dat maakt veel goed. Na het eten toch gezegd dat de bediening niet goed was, kreeg een snaai onder het mom van "u ziet toch dat we het druk hebben". Vervolgens draait hij zich om en loopt weg. Beetje jammer!
LongTallErnie .
Meesterproever
(32 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 28 sep. 2012
Het restaurant ziet er sfeervol uit, zowel buiten als binnen. Wij werden in een rustig restaurant, met 5 personen, bijna bij andere mensen op schoot gezet. Daarom zelf een andere plek uitgekozen. De keuze uit gerechten is niet groots. De huiswijn is (20 euro) zurig en droog. Voor een iets betere wijn betaal je dan al snel 40 euro. De kinderen (12 en 15) vonden de pizzas geweldig. Als ouders zijn we kritischer. De dunne bodem is goed belegd, maar het geheel is redelijk smakeloos. Voor zoon 3 was de gevulde ossenhaas koud. Dit werd snel en professioneel opgelost (niet snel even opwarmen in de magnetron). Toch viel ook dat gerecht tegen. Weinig extra's. Smaak matig.
Ook de ijskaart kent weinig extras.
Al met al gezellig gezeten, vriendelijk bediend, maar het eten was niet wat wij er ons bij hadden voorgesteld.
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.