Madre Maria

Nieuwendijk 40 1012ma Amsterdam Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 39
|
31-203207164

Over het restaurant Madre Maria

Madre Maria, Argentinië vlakbij het Centraal Station op de oudste dijk in Amsterdam!

In de omgeving van het Centraal Station in Amsterdam kan het moeilijk zijn een restaurant te kiezen. Het aanbod is groot en de kwaliteit helaas niet overal hetzelfde. Maar bij Madre Maria op de Nieuwendijk word jij niet teleurgesteld!

Dit Argentijns restaurant serveert behalve perfect gegrild vlees, ook visspecialiteiten en talloze heerlijke voor- , bij en nagerechten.

Zelfs voor vegetariërs is het aanbod ruim! De dessertkaart is zeer verleidelijk en wie de maaltijd afsluit met een van de verrukkelijke toetjes, komt zeker terug voor meer!

Al het eten ziet er verzorgd uit, smaakt heerlijk en wordt op tijd geserveerd. De echte vleesliefhebber is hier aan het juiste adres. De kwaliteit van de steaks is zo goed, dat veel gasten hiervoor speciaal terugkomen. De kok bereidt de steaks precies zoals jij wilt, waardoor teleurstellingen over te rauw of doorbakken vlees in Madre Maria niet voorkomt.

De voorgerechten, salades, soepen en bijgerechten kunnen allemaal los worden besteld en dus ben jij diegene die jouw maaltijd samenstelt. Met de verschillende mogelijkheden van de uitgebreide kaart kunt u oneindig blijven variëren!

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 39
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Madre Maria

IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.