Lunchroom Carrousel

Schouwburgring 1 5038 TK Tilburg Nederland Kaart
31-135350030

Meer informatie over restaurant Lunchroom Carrousel

Openingstijden

Maandag 10:00 - 17:30
Dinsdag en Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag en Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag Gesloten
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  0
 • 7
  2
 • < 7
  1
3/3 recensies

Jouw recensie over het restaurant Lunchroom Carrousel

André M.
Meesterproever
(26 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
6
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 14 mei 2017
Voor de eerste keer hier naar binnen gegaan. Open en frisse licht zaak. De ontvangst was heel vriendelijk. Vervolgens werd ons duidelijk uitgelegd wat de "specialiteit van de dag" was, de "Moederdaglunch", gezien deze niet op de normale kaart stond. Heel goed dat hier deze dag consequent aandacht aan gegeven werd. Je ziet dat het personeel hier goed opgeleid is, de eigenaar heeft hier duidelijk zelf de hand in. Een verademing gezien in horeca Tilburg dit nog maar weinig voorkomt. Hier zie je dan ook nauwelijk/geen verlaten tafeltjes met de lege koffiekopjes en afval erop. Cappuccino uit een "volautomaat" dus heeft niet de kwaliteit zoals je die tegenwoordig vaak ziet als "barista's" de koffie verzorgen. Koffie wordt zeer compleet geserveerd met koek, een goede bonbon en 2 snoepjes. Geen in folie verpakt koekje maar een lekker koekje zoals in de supermarkt verkrijgbaar zoals b.v. een Krakeling. De uitsmijter Carrousel was prima! Ruim voldoende. Een uitsmijter met 3 eitjes, broodje kroket erbij met mosterd, een bolletje huzarensalade, beetje aardappelsalade en mini gemengde sla. Dit voor € 8,95. Bij de koffie nog een stukje appeltaart met slagroom voor € 1,-. Ja je leest het goed, slechts € 1,-. Natuurlijk is dit geen top appeltaart. Het onderste deeglaag was o.a. zompig/zacht maar voor dat geld zullen de meeste Nederlanders de appelpunt met smaak opeten. Ook veel ouderen komen hier genieten van de koffie, de extraatjes erbij en de goede service.
Tom K.
Meesterproever
(30 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
7
Service
7
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 15 aug. 2015
Zaterdag hier met tweern geluncht. Niet al te grote porties, maar het smaakte goed, prima voor een lichte lunch. Kip pasteitje was smaakvol en zat lekkere salade bij. Boterham met kroket was prima. Bediening was vriendelijk, maar kende zelf de menukaart niet al te goed waardoor in eerste instantie wat misverstanden ontstonden. Niks ernstigs, maar gewoon wat onduidelijkheid. Verder prima opgelost. Tent is wel wat oubollig.
Trotamundos .
Meesterproever
(63 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 30 aug. 2014
Carroussel ligt op een leuke locatie aan één van de entrees van het Tilburgse winkelcentrum. Het is een halfrond gebouw, waarin alle tafels in dezelfde halfronde lijn zijn geplaatst. Het bestaat uit een grote glazen wand, waardoor je het idee krijgt op het er voor liggende terras te zitten.
De bediening was vlot, de koffie/cappuccino was prima van smaak, had de goede temperatuur en een keurige stevige schuimlaag. Bij de koffie wordt een schaaltje geserveerd met daarop een Belgische bonbon, twee snoepjes en een koekje. De kopjes hebben alle dezelfde vorm, onderaan smal en met een boog naar boven uitlopend, alle in verschillende kleuren. Ziet er goed uit.
Als aanbieding was er een klein progres gebakje voor 1 euro. Voor degene die een normaal gebakje net iets te veel vindt een goede keuze.
Van het terras is slechts een klein gedeelte overdekt.


IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.