Over restaurant Les Ombrelles

Visspecialiteiten restaurant Les Ombrelles is gelegen in het oude centrum van Den Haag in een zijstraat van de Denneweg, die bekend staat om zijn antiekzaken, leuke kroegjes, mooie winkels en goede restaurants. Vis, oesters en kreeft staan centraal in het denken van Les Ombrelles.

In de zomer heeft Les Ombrelles één van de mooiste terrassen van Den Haag, met uitzicht over de Hooigracht, waar heerlijk geluncht en gedineerd kan worden - met alles zo uit de zee.

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 37
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 2 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Les Ombrelles

Hoe kom je er?

 • Openbaar vervoer
  Tram 16, Bus 22 & 18
 • : Betaald parkeren

Openingstijden

Dinsdag t/m Zaterdag
- Lunch 12:00 - 14:00
- Diner 18:00 - 22:00

Maandag open op verzoek.

Zondag & Maandag Gesloten

Services

Zeer goed
8,1 /10
 • 10
  7
 • 9
  60
 • 8
  139
 • 7
  50
 • < 7
  20
Eten8,3/10
Service8,4/10
Decor7,3/10
Prijs-kwaliteit
Redelijk
Geluidsniveau
Gemiddeld
Wachttijd
Redelijk
245/276 recensies
Erik H. Expertproever (5 recensies) 7 /10
 • Datum van je bezoek: 8 okt. 2016
Na zo ontzettend veel recensies is het wel duidelijk: hier wordt heel creatief en goed gekookt en de bediening is op zijn/haar taak berekend. Bediening komt wat langzaam op gang, maar daarna houdt men een plezierig ritme aan. De ambiance laat echter te wensen over. Je zit bij Les Ombrelles gewoon niet leuk... Maak er wat van, en we komen terug.
DGABos . Meesterproever (27 recensies) 9 /10
 • Datum van je bezoek: 7 okt. 2016
- Recensie is momenteel in behandeling -
Will6118 . Meesterproever (18 recensies) 7,5 /10
 • Datum van je bezoek: 5 okt. 2016
- Recensie is momenteel in behandeling -
Leen V. Proever (1 recensie) 2 /10
 • Datum van je bezoek: 26 sep. 2016
Op maandag middag 26 sept j.l. vond mijn uiteten plaats in uw restaurant nadat ik ruim 10 jaar in dienst was geweest bij de Koninklijke Vereniging van Marine Officieren (KVMO)
Ik had zelf uw restaurant uitgekozen, ook na lezing van div. internet fora, omdat dit één van de weinige “Full Service” restaurants was die op maandag middag open zijn en op loopafstand van ons Kantoor is.
Er was een twee gangen menu afgesproken voor € 26,50 en voor degenen die dat wilde een apart dessert.
De eerste gang bestond uit twee (!) coquilles met wat sla achtige garni en een nauwelijks waarneembare saus. Hierbij werd één bruine (?) boterham per persoon geserveerd.
De tweede gang was een klein stukje kabeljauw met één peentje een groene asperge een stukje onbestemde groente die allen voor een kwart of zo gaar waren. Dat is iets anders dan beetgaar. Ook was hier een nauwelijks waarneembare saus. Verder werd er geen aardappel of andere garnituur geserveerd.
Als dessert kreeg je dan twee kleine bolletjes ijs (Olijfijs en Pure Chocolade ijs) voor € 8.
Kortom alles was volstrekt onvoldoende en men ging weg nog honger hebbende.
De bediening was slecht (Water aan de andere kant van de tafel serveren en dan nog morsen) afstandelijk en ongeïnteresseerd.
Verder zaten we in een soort straatzaal waarbij de deuren openstonden en het tochtte omdat de Ober ook het terras nog moest bedienen.

Mijn uiteten in dit restaurant beschouw ik als volstrekt mislukt

Deze tekst is ook per email naar Les ombrelles gestuurd: Reactie na een week wachten: nihil
IreneM . Meesterproever (10 recensies) 8,5 /10
 • Datum van je bezoek: 19 sep. 2016
- Recensie is momenteel in behandeling -
Michelcornelis . Proever (1 recensie) 8 /10
 • Datum van je bezoek: 1 sep. 2016
 • Online gereserveerd
Eten en bediening prima in orde. Wijnadvies was spot on en bijzonder. Hadden we zelf niet kunnen verzinnen. Paste prima bij het eten.
Eten was erg lekker en ook bijzonder. Goed op elkaar afgestemde smaken.
Wij missen de bekende sfeer / inrichting van vroeger. Kennelijk is het restaurant in een overgangsfase naar een andere inrichting. Wij hopen dat met de nieuwe inrichting een met vroeger vergelijkbare sfeer terugkomt.
Martien06 . Fijnproever (2 recensies) 8,8 /10
 • Datum van je bezoek: 29 aug. 2016
 • Online gereserveerd
4 gangen verrassingsmenu gegeten met wijnarrangement.
Het eten en de bijpassende wijnen waren van prachtige kwaliteit.
Een aanrader voor iedereen die van lekker eten houd.
Edbeek . Fijnproever (2 recensies) 6,8 /10
 • Datum van je bezoek: 20 aug. 2016
Tijdens weekend "jazz in de grachten" genoten van het jazz menu a 49 euro. In alle eerlijkheid hadden we er meer van verwacht. De vis was uitstekend, de eend nogal saai en over cooked. Dessert niet spannend. Bediening zou wat professioneler mogen. Er was duidelijk te weinig personeel, duurde erg lang allemaal. Wel goede wijnkaart. Al met al wat matig. Prijs-prestatie niet geheel in verhouding.
Locatie: buiten op het terras (genietend van leuke jazz muziek), werd wel wat koud later door de wind, helaas waren er te weinig dekens voorradig.
Restaurant
Dear Ed,

Thanks for your advice. We have hired extra help to avoid the problem we had during the special event.

Kind regards,

#Team Les Ombrelles
Frosja B. Expertproever (8 recensies) 3,5 /10
 • Datum van je bezoek: 20 aug. 2016
Het was mijn ergste avond wat ik ooit heb gehad. Ik heb een tafel via Heerlijk gereserveerd, 6 gangen menu voor 49 euro inplaats van 72 euro. Toevallig was er een ander menu voor dezelfde prijs, een 5 gangen menu, we kregen het, en het begonnen,
wijn, ze laten ons weten dat we gelukkig waren omdat we de laatste fles hadden, Op de kaart stond het jaar van 2013, we hadden wijn van 2014. Ik vroeg aan de bedienende waarom het klopte niet, hij zei dat het een typefout was en hij morgen gaat het verbeteren. Raar, de wijn was op. En de bediening was ontzettend traag, ik had mijn twijfels of we voor 12 uur klaar zijn. Het eten was niet bijzonder maar de porties kon je alleen onder de loep zien. Ik had mijn twijfels over dit menu. Er stonden 5 gangen en een amuse op de menukaart en mijn arrangement was 6 gangen, Ik stelde mijn vraag aan een van de bedienden . Natuurlijk een amuse hoort bij gangen niet, zei hij en ging weg om uit te zoeken of we een juist menu hadden, maar we hadden net 2 voorgerechten een een hoofdgerecht gehad. Over een halfuur kwam hij terug en liet ons weten, dat we een verkeerd menu hadden gehad, straks krijgen we andere gerechten. Omdat het koud was gingen we naar binnen. Ik zag hoe de mensen in de keuken werkten. Daarom liep alles traag en niet alleen bij ons. We moesten op de volgende gerecht wachten. Mijn gedoeld raakte op. Verpeste avond. Ik heb mijn rekening gevraagd, ik wilde daar niet meer eten. We mochten alleen voor onze dranken betalen.

Restaurant
Hello,

We made a mistake during the service. We excused ourselves and took all the food from the bill.
We make errors, we acknowledge and learn from them to avoid any repetition.

We hope that you come back and see that our kitchen, service and decoration has a much higher note than the one you gave us.

All the best,

#Team Les Ombrelles.

Sandra V. Proever (1 recensie) 8,3 /10
 • Datum van je bezoek: 11 aug. 2016
 • Online gereserveerd
Heerlijk gegeten en ontzettend gelachen met de bediening. De sfeer is informeel en erg vriendelijk. Het decor en de verlichting zijn saai en ongezellig maar dat deed allerminst afbreuk aan de kwaliteit van het eten. Het verrassingsmenu was erg lekker met leuke details.
Restaurant
Dear Sandra,

We started one year ago. During this last months we have worked to create the perfect team in the Zaal and Kitchen. We have just started updating the interior now: New lighting, New floors, New walls..

We are working hard to create the perfect gastronomic experience. We are looking forward to your next visit.

#Team Les Ombrelles
Dinh . Proever (1 recensie) 9,8 /10
 • Datum van je bezoek: 31 jul. 2016
Eten was perfect, Wijn paste er uitstekend bij, Service was zeer vriendelijk en Alert, en ook nog in de mooiste omgeving van Den Haag. Een Absolute Aanrader dus.
Restaurant
Thanks for you kind words. We hope you come back for our new menu.

#Team Les Ombrelles
Tanja01 . Proever (1 recensie) 7,5 /10
 • Datum van je bezoek: 29 jul. 2016
 • Online gereserveerd
Heerlijk gegeten en prima bediening, onze dochter zag het personeel aan de pasta zitten en wilde dat ook graag, dit werd keurig geregeld. Het interieur is wel een beetje oubollig.
Guido B. Expertproever (6 recensies) 6,8 /10
 • Datum van je bezoek: 29 jul. 2016
Afgelopen vrijdag bij Les Ombrelles gegeten. Zeer goede en gezellige avond gehad. Aanvankelijk dacht ik naast een bouwwand te zitten, maar dat bleek niet het geval. Typerend voor het decor. Wij kozen (beide) een vijfgangendiner 'van de kok'. Zeer lekkere gerechten, waarbij de bijpassende wijn bij de meeste gerechten zeer goed aansloot. Bediening was vriendelijk en professioneel, soms enigszins op automatische piloot bij presentatie van de gerechten en wijnen. Ik las iets over een verbouwing, als dat het geval is en het interieur krijgt een make-over dan kom ik zeker terug!
Restaurant
Thanks for you nice words. We have just started updating the interior with new lighting, taking the parasol out, new floors, ..

We hope you visit us to appreciate the complete gastronomic experience.

#Team Les Ombrelles
Elloy K. Meesterproever (12 recensies) 7,8 /10
 • Datum van je bezoek: 22 jul. 2016
We hebben lekker buiten gezete, bediening was attent en geestig op z'n tijd, ober leek alsof hijzelf niet meer helemaal nuchter was, maar daar was onze avond ook naar (gegeten met een good old friend i.p.v. met madam) . Zou er weer terugkomen, maar niet voordat ik Iens heb gechecked voor een eventuele kortingsactie. Omdat ik via de site zelf heb geboekt, heb ik die gemist. Dan voel ik me persoonlijk achteraf een beetje genept. O ja, de rillette van ossenstaart met (verdwaalde) eendenlever was zeer smaavol, het water loopt me bij de gedachte alweer in de mond. Wijn arrangement was niet onaardig, alleen een rose en daarna een rood glas wijn van hetzelfde huis vind ik minder charmant, dat riekt naar kwantumkorting.
Cjvs . Proever (1 recensie) 8,5 /10
 • Datum van je bezoek: 19 jul. 2016
 • Online gereserveerd
Zeer smaakvolle en mooie gerechten gekregen in het verrassingsmenu. De service was zeer vriendelijk. Wij hebben heerlijk buiten gegeten en dat geeft een mooi decor. Binnen was het echter wat gedateerd.
PMGH . Proever (1 recensie) 8 /10
 • Datum van je bezoek: 8 jul. 2016
 • Online gereserveerd
Het was allemaal prima, alleen jammer dat we ze moesten helpen herinneren dat we via jullie 30% korting kregen, dat waren ze ' vergeten ' ???!!!
Nienke V. Fijnproever (2 recensies) 8 /10
 • Datum van je bezoek: 1 jul. 2016
 • Online gereserveerd
We hebben vrijdagavond met vier personen bij Les Ombrelles gegeten. Zeer goed Frans restaurant, zeker indien je van vis houdt. Heel vriendelijke & nette bediening. Uitstekend voorgerecht van mooie verse tonijn en tomatensalsa. Helaas lieten de hoofdgerechten wat langer op zich wachten, maar dat zou de drukte van de avond kunnen zijn. De kin en wang van de kabeljauw waren niet echt aan ons besteed, de rug was overigens heel mooi gegaard! Iets meer groente bij het hoofdgerecht zou ik zelf waarderen~. De friandises met huisgemaakte granache waren alleen al een reden om terug te komen!
Eugene9 . Proever (1 recensie) 8,3 /10
 • Datum van je bezoek: 25 jun. 2016
 • Online gereserveerd
Heel lekker gegeten. Zeer prettige en professionele bediening. Als het even kan qua weer, is het heel leuk om op het terras te eten.
Studentenmeisje . Proever (1 recensie) 8,5 /10
 • Datum van je bezoek: 22 jun. 2016
 • Online gereserveerd
We hebben heerlijk aan het water gegeten. Erg mooi tussen de bomen en bloemenbakken. Vandaar ook de 9 voor het decor. Binnen is de sfeer minder. We hebben lekkere gerechten a la carte gegeten die mooi waren opgediend met verrassende smaken. Zeker een leuke plek om terug te komen!
MartijnR1977 . Proever (1 recensie) 7 /10
 • Datum van je bezoek: 18 jun. 2016
 • Online gereserveerd
De vriendelijke eigenaar adviseerde ons een uitstekende Italiaanse witte wijn. Erg bijzondere smaak. We kiezen voor een 5 gangen verassingsmenu van de chef. Mooie kleine visgerechtjes voor gang 1 tm 3. Een diversiteit aan smaken, lekker maar niet allemaal even verrassend. Hoofdgerecht met zeebaars is lekker, wel een vrij kleine portie. Nagerecht met oa basilicum ijs en gin-tonic schuim valt iets tegen, maar dat is een kwestie van smaak. Mijn tafelgenoot vind dit wel lekker. Service aan tafel is geen topniveau. Regelmatig schenken we zelf de lege glazen vol en indekken van bestek lijkt soms wel op speerwerpen en wordt zelfs eenmaal vergeten. Daarentegen maken we wel dankbaar gebruik van de parking service.
We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.