Le 4 Stagioni

Johannes Verhulststraat 32 1071 NE Amsterdam Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 35
|
31-206620071
6,7 /10
54 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 35
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Le 4 Stagioni

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag 17:00 - 22:00
Vrijdag en Zaterdag 17:00 - 23:00
Zondag 17:00 - 22:00

Services

 • Amex , Mastercard , Pin , Visa
 • Restaurant is af te huren (60 maximum aantal personen.)
 • Af te huren
6,7 /10
 • 10
  0
 • 9
  3
 • 8
  13
 • 7
  13
 • < 7
  24
Eten
7,3
Service
5,7
Decor
6,5
Prijs-kwaliteit
Redelijk
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Kort
51/53 recensies

Jouw recensie over het restaurant Le 4 Stagioni

D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
8
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 7 okt. 2018
Ik snap de negatieve recensies van dit restaurant niet. Maar echt niet... :-)
De sfeer is goed, de pizza's heerlijk en Giulia een fantastische, gepassioneerde vrouw. En Arjan de leukste ober.
Nee, ik word niet gedwongen om deze positieve review te schrijven. Ik fiets altijd van IJburg naar Zuid om hier een pizza op het terras te eten. Toprestaurant, meer kan ik er niet over zeggen.
Lenndon .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
6
Service
4
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 30 jul. 2018
Ik bestelde een pizza Trufolona. Toen de pizza kwam was er geen truffelsaus of olie te bekennen, wel een witte saus die niet naar truffel smaakte. "Wel hoor! Dit is truffelsaus!" De ober liep beledigd weg, een ontevreden klant achterlatend. Ik bestel vaker in andere Italiaanse restaurants truffelpizza, en ik weet heel goed hoe deze smaakt. Niet als deze pizza. Slechte service, mij zien ze er niet meer terug.
Roy A.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
6
Service
2
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 28 jun. 2018
De eigenaresse/gastvrouw liep vanavond scheldend en snauwend door de zaak, wat voor een verschrikkelijke sfeer zorgde. Ze schold op het personeel, maar ook op gasten. Zo ga je niet met mensen om. We hebben meerdere keren overwogen om te vertrekken. Het is voor haar de hoogste tijd om -ergens in Italië- van haar pensioen te genieten.
Tessa B.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
10
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 10 feb. 2018
Als je maandagochtend op kantoor nog steeds denkt aan die heerlijke maaltijd van afgelopen zaterdag, dan heb je lekker gegeten.
Als vegetariër raad ik de Ravioli Ripiene di Pastinaca aan!!
Esther D.
Meesterproever
(10 recensies)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
4
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 30 dec. 2017
Met veel plezier gingen wij naar Le4 stagioni. Wat hadden wij zin in een pizza. Het was een vreselijk ontvangst. Wij waren 20 minuten te vroeg en werden zowat de zaak uitgegooid. Omdat de kinderen erg zin in pizza hadden hebben we 20 minuten in de auto gewacht. Toen we om 17:00 de zaak binnenliepen moesten we weer wachten terwijl de hele zaak leeg was. Er werd ons verteld dat we de jassen in de garderobe moesten ophangen en dit mocht niet over de stoelen heen. Ik denk dan neem de jassen zelf aan. Het eten was oke maar niet bijzonder. De oudere dame (ik denk de eigenaresse) was zeer onvriendelijk en heeft geen zin meer in dit restaurant. Ik zou adviseren om het te gaan verkopen. Nog nooit zo onvriendelijk behandelt in een restaurant/pizzeria.
Maurice E.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 29 jun. 2017
Na 3 jaar weer een keer geprobeerd. En het was verschrikkelijk!


Bij binnenkomst werden wij volledig genegeerd. Ach komt door de drukte zeker...maar het was helemaal niet zo druk en er liepen alleen 4/5 medewerkers driftig heen en weer aangestuurd door een oudere dame die op ontploffen leek te staan. Wij kregen in een 1/3 gevuld restaurant waar je niet kan reserveren de lulligste tafel net om de hoek bij de deur en een blinde muur toegewezen. De tafel loper werd snel van tafel getrokken. Blijkbaar vertrouwden ze onze 4 jaar oude dochter niet? De pizza's waren te zout, te vet en te waterig. Pasta was ok. Maar het meest verbaasd mij de volledige willekeur en manier waarop iedereen behandeld werd. Ook de tafel naast ons mopperden tegen elkaar en verbaasde zich over de behandeling. En de kindvriendelijkheid di ik soms lees. Ik heb er niets van gemerkt. De ijsjes. Ja andere kinderen wel gezien. Mijn dochter kreeg in ieder geval geen ijsje. Dit is werkelijk de aller aller aller slechtste service die ik ooit in een eetgelegenheid heb meegemaakt. Als je je gasten op deze manier behandeld ben je niet geschikt voor dit beroep.
Michiel W.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 18 jun. 2017
Ruim 10 min voor de deur staan wachten voordat iemand gilde "WAIT!!" toen wij op een beleefde manier hun aandacht vroegen. Ook tijdens het eten was de bediening extreem onbeschoft en kortaf. Als klapper op de vuurpijl waren de pizza's droog en lauw bediend.
Wij gaan hier echt nooit meer heen....!
Hannah V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
6
Service
2
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 5 jan. 2017
Hele slechte service, ze waren heel onbeleefd. Ook hadden wij te veel betaalt maar dat kregen we niet terug. Het eten was matig.
RobdeW R.
Meesterproever
(59 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 24 jul. 2016
Het was een mooie zomeravond en we zaten op het gezellige terras. De menukaart biedt een grote keus aan antipasti, pastagerechten en (veel) pizza's. Hoofdgerechten (secondi) staan niet op de kaart maar op het dagelijks wisselende bord worden er wel 3 vermeld. We kozen voor een pizza Baita, een witte pizza met mozzarella, rauwe ham, salsiccia, stracchino (een zachte koeienmelk), radicchio en olijven. Als tweede een pizza Cafoncella, een klassieker met mozzarella, rauwe ham, parmigiano, cherrytomaatjes en rucola. Beide pizza's waren goed belegd, de bodem was dun en knapperig aan de randen. Tot besluit 2 uitstekende espresso's. De bediening was vriendelijk en correct. Ook het prijsniveau is alleszins redelijk.
Rennys .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
8
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 16 mei 2016
Het eten was echt Italiaans en goed, wij waren met een tafel van 6 en waren allemaal verrast over de onvriendelijke service! Jammer want dat was altijd veel beter en vriendelijker.
Marjolein D.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,8 /10
Eten
5
Service
5
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 23 apr. 2016
Prima locatie om te eten voordat je naar het Concertgebouw gaat. Wees wel op tijd, want het is enorm druk met gezinnen met kinderen. Eten en bediening zijn matig. Pizza's worden gereserveerd op kindertemperatuur (lauw tot koud) en er kroop bij mij een vliegje uit de sla. Tegen twee mensen in de bediening gezegd, niks mee gedaan,
Inge T.
Meesterproever
(14 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
9
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 16 apr. 2016
Heerlijk gegeten, snelle, en vriendelijke bediening. Geweldig mooie entourage. Ooit een slagerij geweest en details zijn behouden gebleven. Heel mooi.
Niet duur voor de kwaliteit van eten.
Michiel B.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 3 jan. 2016
Weer heerlijk gegeten met z'n tweetjes. Het is altijd een feest om de gastvrouw aan het werk te zien, kinderen gaan voor alles dus zijn ook in groten getale aanwezig zeker vroeger op de avond. Het eten is prima pizza canfoncella onovertroffen en een daggerecht van gegrilde tonijn pizzaiola perfect. Bediening verder goed en de inrichting sfeervol.
Renske B.
Meesterproever
(31 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 27 nov. 2015
Le4Stagioni is gewoon goed. Wij waren er op een vrijdagavond en dachten dat het om een uur of zes, half 7 wel niet zo druk zou zijn. Het tegendeel was waar. Het is duidelijk een restaurant voor gezinnen met kinderen en die waren er dan ook volop. Het halfuur wachten bleek slechts een kwartier en we kregen een tamelijk rustig plekje-voor-twee.
We kwamen er speciaal voor de pizza en werden dan ook niet teleurgesteld: lekker dun en knapperig met een prima 'beleg' van tomatensaus, gebakken mozzarela, aubergine met olijfolie er extra op. Mijn disgenoot had een zgn. witte pizza (zonder tomatensaus) met mozzarella, worst, olijven. We waren (weer) erg voldaan. Het was het wachten waard.

De bediening was voldoende attent, zeker als je de drukte in aanmerking neemt. We werden goed geholpen.

Het decor vinden wij leuk. Ik denk dat er ooit een slager zat. Originele interieur van de winkel is intact gelaten: de tegels aan de muur, de koelruimte bij de bar. De harde stoeltjes zijn niet prettig om lang te tafelen, maar met alleen een pizza was dat voor ons ook niet zo van belang.

Conclusie: leuk echt Italiaans restaurantje, geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.
JasperJ .
Meesterproever
(26 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 23 nov. 2015
Voor een bezoek aan het concertgebouw hier gegeten. Heerlijk gevulde pasta met zeevruchten gehad, erg goed op smaak. Het typisch Italiaanse dessert was gewoon goed. Daarnaast was de wijn, Siciliaanse Regaleali, erg lekker. De bediening was vriendelijk, zonder reserveren toch nog plek voor ons gemaakt, decor in een oude slagerij was ook gaaf.
José Antonio R.
Meesterproever
(62 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 23 nov. 2015
Prima pizza, heb slechter gehad, maar ook beter! Beetje karig belegd op de al niet heel grote pizza. Had nog wel trek nadat ik de pizza had opgegeten. Leuke tegels op de muur, maar tafels erg dicht op elkaar.
Thieng-Uun H.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 13 okt. 2015
Een heel leuk authentiek italiaans restaurant. Gezellige entourage maar wel lawaaiig als het helemaal vol zit. Vroeg komen dus want je kan niet reserveren onder de 5 personen. Het eten is superlekker. Mijn tafelgenoot en ik hadden de antipasti voor 2. Heel lekker, allemaal verschillende hapjes. Daarna kozen we de tonijn en ravioli met avocadovulling en gerookte zalm. Als dessert een chocolademousetaart. Echt heerlijk! Heel tevreden de deur uitgegaan. (Je moet je jas op de kapstok hangen, er waren mensen die daar moeite mee hebben..... vind ik raar, doe je thuis toch ook!)
Bas R.
Meesterproever
(24 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
8
Service
7
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 21 sep. 2015
Ik heb hier een pizza margharita en een spaghetti pomedori gegeten. Het eten was echt prima en dat al helemaal voor de prijs die men betaalt. Service kon attenter en het decor vind ik persoonlijk helemaal niks. De stoelen zijn hard, ik houd niet van tegels en het is te klein en knus voor mij.
Berjan S.
Meesterproever
(24 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 18 sep. 2015
Ik heb hier een heerlijke tonijnpizza gegeten! De huiswijn was prima, we hebben een flesje besteld. Als dessert heb ik de tiramisu genomen, hij is goed en ik heb van mijn avond genoten. De bediening was top, sfeer was goed! Vrij klein en knus precies waar ik van houd. Ik vind het een beetje vreemd dat mensen over dit restaurant schrijven: "het eten is geweldig" om vervolgens een 7 als cijfer te geven voor het eten.
Nathan K.
Expertproever
(9 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
9
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 6 sep. 2015
Kom hier regelmatig en het eten valt nooit tegen. Al veel pizza restaurants in Amsterdam geprobeerd, maar deze pizza's steken er toch boven uit! Vooral de pizza met pikante salami is een aanrader!
Wel altijd vol met schreeuwende kinderen, maar dat hebben We er wel altijd voorover. Service verschilt vaak, maar de gerechten maken dat weer helemaal goed
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.