LantarenVenster

Otto Reuchlinweg 996 3072 Rotterdam Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 16
|
31-102772277
7,1 /10
40 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 16
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant LantarenVenster

Services

7,1 /10
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  12
 • 7
  11
 • < 7
  17
Eten
7
Service
6,4
Decor
8,1
Prijs-kwaliteit
Precies goed
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Kan beter
40/40 recensies

Jouw recensie over het restaurant LantarenVenster

Cees M.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 25 nov. 2017
Dinsdag 21-11 prima gegeten. Aangename drukte en prettige bediening.
Het eten was goed, hoofdgerecht liet wat lang op zich wachten.
Mooi op tijd voor de film na een lekkere espresso.
Egbert V.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
8
Service
2
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 21 nov. 2017
Nu voor de 3e keer met een kater naar huis gegaan vanwege de zeer slechte bediening in het restaurant gedeelte. Door eerdere ervaringen nu om half 6 reeds aanwezig (film om 1900 uur)in het restaurant, Begonnen met rode wijn en brood met smeersels. om 18.15 gevraagd waar ons hoofdgerecht bleef. Oh helaas vergeten uit te roepen we zullen met spoed alsnog......om 18.40 nog niets te eten. Geklaagd bij de floormanager(?) omdat we al meerdere keren vervelende ervaringen hebben opgedaan. Die kwam niet verder dan: we zullen zorgen dat na afloop van de film (om 21.00 uur) het eten klaar staat waarvoor we vriendelijk bedankt hebben. Oh dan konden we nu even onze wijn afrekenen en de rest zou die laten vervallen. Mensen een goed advies: Film is prima daar: eet ergens anders waar ze nog weten wat servicegericht is.
Pierre V.
Meesterproever
(13 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 25 okt. 2017
Eigenlijk te laat om én te dineren en de film van 19.00 uur te halen, maar wij proberen het toch met twee biologische hamburgers die 18.50 uur arriveren. Goed vlees, ietwat simpel broodje, en helaas niet krokant gebakken roseval aardappel. We eten te snel (eigen schuld) en met te weinig verse groente (verbeterpunt L/V). Het glas wijn van de maand, Montepulciano (d'Abruzzo?) smaakt niet verkeerd. Dank aan bediening & keuken voor het rap serveren. Er zijn hier wel wat positieve zaken uit het begin teruggedraaid. Geen biologische wijnen meer per glas en geen vegetarische burger voor het diner, wel voor lunch. Als je het 's middags kan maken, waarom niet 's avonds? Is de chef afdeling vegetarisch 's avonds vrij? Als part time vegetariër 'not amused'.
Anja R.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
4
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 16 aug. 2017
Bediening en sfeer is prima! Het eten
is matig! Erg jammer


is matig!
Jan S.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
3,5 /10
Eten
2
Service
2
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 9 apr. 2017
Voor het eerst in LV zeer slecht gegeten en slordig bediend. Eén van de twee salades vergeten. De caesar salade was goed, de aubergine/geitenkaas bedroevend. 50! Minuten wachten op een naar bleek beroerd hoofdgerecht. De couscous bij het lamsgehaktgerecht was smakeloos en te nat. De burger was bedekt met iets geels en eronder zat slijmerig groen. Alleen de aardappeltjes waren goed. Voor €53 opgelicht, zo voel ik dat. Jammer want ik had LV hoog zitten.
ditaversteeg .
Meesterproever
(10 recensies)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
4
Service
4
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 25 sep. 2016
Vanmiddag laat voor de lunch neer gestreken. Gekozen voor de hamburger, was altijd erg lekker. Recept is nu aangepast, bovenop de hamburger ligt een flinke schijf geitenkaas. Aan de andere kant liggen plakjes bacon. Dit maakt het geheel zeer vet en zwaar te verteren. Een schaaltje koolsalade erbij, waar geen kraak of smaak aan zat. Zo vanuit de fabriek het schaaltje in. De bediening zat niet mee en had er ook geen zin in. Liepen verveeld en lusteloos rond of waren met elkaar in gesprek. Er was zeker geen aandacht voor de gasten. Jammer, maar dit totaal plaatje maakt dat wij er niet meer komen eten. Voldoende andere keus in de buurt. Dita en Nelleke
Floor C.
Meesterproever
(73 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 17 mrt. 2016
Ondanks de mindere recensies hadden ook wij hier een prima ervaring. Mijn salade met makreel was niet bijzonder maar wel rijk gevuld. Mijn vriend had de eend en die was erg lekker. Locatie is lekker levendig en de bediening was heel goed: vriendelijk, snel en rekening houdend met de aanvangstijd van onze film.
jb_nl .
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
1
Service
3
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 29 dec. 2015
Doe dit absoluut niet! Blijf hier weg! Ik heb laatst opnieuw een poging gewaagd en dat had ik beter niet kunnen doen. Als je honger hebt: ga liever bij één van de vele restaurantjes hier vlakbij eten en bespaar je deze ramp!

Allereerst kregen we een hele waslijst opgelepeld van wat er allemaal niet meer was: hoezo verkeerde inkoop?! Ten tweede hebben ze de flexibiliteit van een loden door voor wat betreft het vervangen van ingrediënten omdat bepaalde zaken al voor gemaakt zijn... Ten derde: de prijs-kwaliteitverhouding. Ze vragen absurd hoge prijzen voor een simpel soepje en een tosti. Alleen al daarom een 1 waard op gebied van eten. Bovendien gebruiken ze stug brood dat niet geschikt is voor een tosti en komt het geheel nogal macrobiotisch over.

Alleen de inrichting is wel aardig (maar wel een beetje een grote onpersoonlijke ruimte) evenals het uitzicht, maar daar kan je ook van genieten voor de film zonder hier eerst te lunchen, dus lunch of eet hier a.u.b. niet en bespaar je dit.
Ronald H.
Meesterproever
(16 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 22 dec. 2015
LantarenVenster altijd leuk. Prima ambiance. Eten niet speciaal, maar voor een bioscoop/theater niet onaardig. Wijn ook aardig. Bediening wat te amicaal.
Helaas beroerde film.
Gezelschap prima.
nvtoepassing .
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 16 dec. 2015
Ik maar 1 keer gegeten in Lantaren Venster en mijn ervaringen waren toch goed.
Misschien dat het na een 2e of 3e keer anders wordt ?
Ik heb de scholfilet genomen voor 13 Euro en een glas wijn erbij.
Het eten was goed en de bediening verliep ook goed.
Maar goed, mensen die meerdere keren wat minder goede ervaringen hebben gehad met het restaurant van Lantaren Venster, kunnen er misschien een beter oordeel over geven.
Cor B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
2
Service
5
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 3 dec. 2015
Voor de film even een 'hapje' doen, zo was het idee. Film was top, maar het eten een absolute flop. Ik beperk me maar bij hetgeen ik at, hoewel mijn tafeldame ook weinig lekker heeft gegeten - om het aardig te zeggen. Hamburger met gebakken rozenval aardappeltjes en bijbehorende salade; valt weinig aan te verprutsen zou je zeggen. Klef broodje waar kraak noch smaak aan te beleven viel en dit staat dan eigenlijk model voor de rest. Hamburger van gebakken karton, slappe sla, uitgebleekte tomaat die te vroeg de kas heeft verlaten. De aardappeltjes daarentegen hadden weer veel te lang in welke pan dan ook gelegen. Brrr is eigenlijk de gemeenschappelijke deler van deze aanfluiting. Echt een schande om dit te presenteren. En dan de prijs € 13,50! Daar kun je elders in de stad toch voor veel minder vele malen smakelijker hamburgers voor eten. En uiteraard bedoel ik dan niet dat schotse ding. Slotwoord betreft de bediening. Die leken er allemaal voor de eerste keer te werken. Corenwijn verstaan ze als orenwijn en die hadden ze niet. Corenwijn evenmin. Doe dan maar een oude jenever, vroeg ik daarop. Met niet veel later het bericht dat die op is. Op, in een café!? Tja. Daar gaan we nimmer meer eten of drinken. Dan alleen maar film.
Renateneetje .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
8
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 5 nov. 2015
Vandaag geluncht bij Lantarenvenster. Erg stijlvolle sfeer. Ik had een zuurdesem-broodje met oude kaas, erg lekker. We hebben nog geen 5 minuten hoeven wachten op ons eten. Aardig personeel.
Diederik H.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,3 /10
Eten
3
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 11 aug. 2015
Prachtige bioscoop, leuk terras. Helaas is eten echt onder de maat.
Eenvoudig menu, wat je ook verwacht, maar eten was gewoon echt niet goed.
Mexicaanse burrito leek op een droge magnetronmaaltijd (met guacemole dat uit een supermarktpotje leek te komen), de Lantarenvenster Burger zwaar doorbakken en zonder enige smaak. Erg jammer, want je verwacht bij deze mooie tent/locatie toch wat beters. Ik verwacht geen haute cuisine, maar met de inspiratieloze menukaart (burgers, burritos, pasta met pesto,etc.) en de slechte bereiding hiervan is er echt veel ruimte om dit te verbeteren. Zonde!

Service was prima, vrolijke meisjes die hun best doen. Niks op aan te merken.
Jos G P N.
Meesterproever
(22 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 12 jul. 2015
Vóór de film even wat eten. Dat was ons idee [en zo zal 't velen gaan in LV]. De moderne, ruime inrichting spreekt ons altijd aan, de leestafel [de laatste tijd wat minder voorzien] is goed om zo nodig de tijd te doden. Bij goed weer is het buiten goed toeven, met weids zicht op de haven [waar zich nooit een bootje in bevindt].
We namen beiden de LV Burger ad € 13. 't Gebruikelijke, relatief smakeloze witte broodje met een uitstekend smakende burger en ditjes en datjes erbij. Resp. 'n glas prima Rioja Crianza en 'n veel mindere Malbec. Samen één citroentaartje [lekker, maar machtig] en espresso toe.
Eigenlijk allemaal niet veel en niets bijzonders. De totaalprijs -incl. 'n fooi- van € 48 is dan eigenlijk aan de hoge kant.
De bediening was niet zeer snel en wel af en toe 'n tikkie té popie jopie, dus kan beter.
Edith V.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
5
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 9 jul. 2015
Hartverwarmende films en leuke concerten bij LV Rotterdam. Was de keuken ook maar zo. Wij informeerden naar de special van de dag. De gastheer vertelde dat het Moussaka betreft maar helaas reeds op. Dan maar 2x kip burrito en 1 x hamburger met tomatensalsa. Simpele gerechten waar de keukenbrigade meer dan een half uur over moet doen. Maar wat krijg je dan op je bord, een smakeloze wrap met een brei van kaas, een paar stukjes kip, mais en een industriële saus. Dit heeft werkelijk niets meer met koken te maken. Hebben deze heren in koksbuis nog enige passie en liefde voor hun vak? Dit is vulling en zeker geen voeding. Na twee hapjes mijn ongenoegen geuit tegen de gastheer. "Ik zal het direct doorgeven" was zijn reactie en hij komt terug met de mededeling dat er een kopje koffie ter compensatie mag komen. Een klacht is een cadeautje beste mensen. Had het op een goede manier opgelost en we waren met een goed gevoel naar het concert gegaan. Nu met een kater en de aanbeveling naar komende bezoekers om maar beter elders te gaan eten voor de film of concert bij LV Rotterdam
Exclusiva .
Meesterproever
(19 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 2 jul. 2015
We zijn hier voor een zakelijke lunch geweest. Door het mooie weer was het terras buiten aardig vol dus bleven we binnen. We hadden beiden een salade met geitenkaas. De smaak was lekker en de portie groot. Heel goed geschikt voor het nuttigen van kleine gerechten in een ongedwongen ambiance.
jane7 .
Meesterproever
(26 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
7
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 15 mei 2015
Hier gegeten voor we naar de film gingen. Extra vroeg gegaan omdat je niet kunt reserveren. Maar goed ook, want na ons werd het vol en zaten mensen te wachten op een tafel terwijl de film al bijna begon.
Wij hadden een soep vooraf, die wel lekker was maar er zat verder geen stukje brood of zo bij. Verder had ik zalm met een smaakvolle stampot. Op zich wel lekker, maar ook erg weinig.
De bediening was niet erg prettig, niet klantgericht. Erg lang wachten en erg vaak proberen de aandacht te trekken van iemand die langskomt en die dat dan ook vaak negeerde.
De ruimte is wel prettig, met mooi uitzicht aan het water.
Volgende keer toch maar ergens in de stad eten voor we naar de film gaan.
maanman .
Expertproever
(9 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 14 mei 2015
Gisteren weer eens een hapje gegeten na een late middagfilm. We kozen beiden voor de kipfilet met oestersaus. Standaard werd bij dit gerecht een stukje aardappeltaart geserveerd. Ik had meer zin in patat en het enige wat LV serveert, wat daar bij in de buurt komt zijn de gegrilde Rosevalaardappelpartjes in de schil. We waren benieuwd of ik het ene bijgerecht voor het andere mocht vervangen, zonder extra kosten, want LV restaurant is niet altijd even flexibel. Het mocht!
Na de bestelling gingen we even een sigaretje roken, wat we ook meldden aan een medewerker. Het bestek lag al op tafel en mijn jas bleef liggen. Tot onze verbazing zat er een ander koppel op ons fijne plekje bij het raam, toen we terugkwamen. Een overijverige medewerker had mijn jas weggehaald en het bestek. De ene helft van het stel wat er inmiddels zat, maakte een hoop stampij en voor ons was het ook niet leuk. Toch konden wij na wat gesoebat en excuses van LV alsnog plaatsnemen aan 'ons' tafeltje.
De kipfilet was prima van smaak net als de saus met wat stukjes groente, zoals paprika, ui e.d. Ook de gegrilde gekruide rosevalaardappeltjes zijn altijd heerlijk. Jammer dat ik tot 3 keer toe om mayonaise moest vragen. Ik vind ook altijd dat er wel iets meer groente bij het gerecht kan, maar op zich waren we zeer tevreden over de smaak en 13 euro voor het gerecht vinden we een mooie prijs. Ook het uitzicht over het water, de gezelligheid binnen, (als er voldoende mensen zitten) zijn top.
Zoals gemeld gaat het niet altijd helemaal goed met de service en de bediening. Halverwege kwam een medewerker nog even vragen of alles naar wens was, wat hij oprecht leek te menen. Ook toen we weggingen maakte hij nog even een praatje, o.a. over het 'tafelincident'. Door het aardige praatje op het eind, stijgt het servicecijfer toch nog naar een 7. Eind goed, al goed.

An K.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 2 mei 2015
Af en toe eten wij bij L/V, vaak niet eens in combinatie met een film. Het eten is er lekker, simpel, vers en betaalbaar. Ze hebben zelfs een uitgebreide lijst met allergenen in de gerechten en zijn in de keuken zeer flexibel.
Enige minpuntje is dat de bediening niet altijd even snel is. Regelmatig zitten wij lang te wachten terwijl er toch bediening rondloopt dat in het luchtledige kijkt ipv op de tafels.
Ook vind ik de gewone huiswijnen (dus die ze standaard schenken als je om wijntje vraagt) niet lekker, vooral de rose is gewoon onsmakelijk.
AD O.
Meesterproever
(68 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,3 /10
Eten
5
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 15 apr. 2015
Trappen we er weer in... even wat eten voor de de film. De eerste keer was ergens vorig jaar, toen ik sukadelapje kreeg dat onder de gril gelegen had of zo. Teruggestuurd. Daarna een smakeloze burrito. En woensdag rauwe kip en 'nasi' met sate.

Er is echt iets mis met de keuken hier. Liefdeloos gepruts.

Aan de bediening ligt het overigens niet, aardige mensen. En het blijft een fantastische locatie.
 • 1
 • 2
We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.