La Vespa

Naarderstraat 26 1251 BC Laren Nederland Kaart
31-358870678
8,1 /10
31 recensies

Meer informatie over restaurant La Vespa

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 16:00 - 22:00
Zeer goed
8,1 /10
 • 10
  3
 • 9
  4
 • 8
  14
 • 7
  3
 • < 7
  7
Eten
8,3
Service
8
Decor
7,6
29/31 recensies

Jouw recensie over het restaurant La Vespa

Annemarie T.
Expertproever
(9 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 6 okt. 2017
Heel lekkere pizza’s en aardige bediening. Van binnen niet echt bijzonder qua inrichting. Leuk voor snelle pizza. Niet voor uitgebreid tafelen.
Jader P.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
6
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 7 jun. 2017
Rondweg slechte ervaring. Eten was oke, hield niet over. Maar service bar slecht. Op gemideld 5 bezette tafeltjes 3 man bediening en dan nog: - een kwartier wachten totdat je je eten kan bestellen
- 2 van de 3 bestelde gerechten worden gebracht. Waar is de derde? Geen word van de bediening. Viel haar waarschijnlijk niet eens op. Na 5 minute gevraagd waar het derder gerecht bleef. Verbaasde blik. Bediening vraagt de keuken en loopt weg. Koppelt niks terug. Ik weer vragen. Antwoord over 5 minuten. Ik heb zelg gevraagd of ze mijn gerecht dan warm wilden houden, zodat ik in ieder geval samen met mijn partner kon eten. Toch het doel van een avondje uit: gezelige avond en lekker eten. Op het moment dat wij onze gerechten kregen had onze zoon zijn gerecht al op. Gezellig!!!
- Jongeman van de bediening na hoofdgerecht meteen om rekening gevraagd. Hij knikte. 10 minuten later nog geen rekening. Vroeg hem er weer naar. Ik zie een a ha moment en hij haalt de bon.


Oorzaak van dit alles: geen leiding op de vloer. Er lopen 3 jonkies rond (kinderen nog) die niet begeleid worden. Ik verwijt de bediening ook niks. Zij moeten het nog leren, ze zien simpelweg niet en begrijpen simpelweg niet wat de behoeften zijn van de gast. En er staat niemand bij om ze dat te leren.
Eerste en laatste keer dat ik er geweest ben.
Tinus D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 16 mrt. 2017
Leuke tent met een gezellige sfeer! Altijd druk en gezellig en ook een goed personeel. Het eten kan soms even op zich laten wachten, maar dan heb je ook wat! Echt een aanrader.
EdgarRaven .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
5
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 8 jun. 2016
We hadden een jaar geleden bij La Vespa In Laren en we zeer te spreken over de kealiteit van de pizzas. Werkelijk goed. Vol vertrouwen kwamen we er weer. Maar wat een teleurstelling. De pizzas waren zeer matig. Bovendien was men de gevraagde extras op de pizza vergeten... Daar gaan we dus niet meer naar toe!
Jacco F.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 19 mrt. 2016
Heerlijk gegeten. De Pizza werd gebakken in een echte steenoven. Daarna wordt hij belegd met extra verse producten. Persoonlijk vind ik dat erg lekker. Verder vond ik de sfeer erg gezellig. Je voelt je echt een beetje in Italië . De gastvrouw, pizzabakkers en de bediening waren zeer vriendelijk. Ze schenken goede wijn en serveren heerlijke koffie.
Ik heb mede dankzij Vespa een hele leuke avond gehad. Dank daarvoor.
AMvFDK .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
7
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 27 dec. 2015
Jammer maar gaat achteruit. Koks doen vreselijk hun best, maar n pizza tartuffo die in t verleden verrukkelijk en onvergetelijk was, is t helaas nu niet meer. Brusschetta's heb ik nergens lekkerder gegeten dan in Rome. Niettemin nog wel redelijk. De leuke vlotte Italiaanse bediening is verworden tot mechanisch afwerken van gasten. Een karafje water gevraagd (naar mijn idee hoort dat bij gastvrijheid) : men keek me aan alsof men water zag branden. Muziek stond wel heel hard, waardoor je elkaar nauwelijks kon verstaan.
towa H.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 4 aug. 2015
Misschien waren de verwachtingen te hoog, maar wat over blijft is een normale pizzeria met vrij taaie, niet knapperige pizza's. De smaak van de bodem van de pizza is vrij flauw en vormt geen geheel met de ingrediënten. Wel verse rucola en tomaat, dat is prima en in overvloed, maar zorgt bij elkaar niet voor een smaaksensatie. Sfeer is beslist niet ongezellig, maar een beetje ons-kent-ons. Kortom niets speciaals met een pittige prijs voor een fles wijn.
Sophie1992 .
Meesterproever
(20 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
10
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 25 mei 2015
Wow wat een drukte! En zo blij dat we hadden gereserveerd. Een leuke tent met een echte Italiaanse sfeer; strak maar gezellig. De wand met de haardblokken en potten met olijven is niet alleen voor de sier, wat ik persoonlijk erg leuk vind! De bediening praat druk Italiaans met elkaar en Engels met de gasten. Als voorgerecht een vitello tonato en een focaccia met rozemarijn. Doordat het zo gigantisch druk was(ook met afhaal) hebben we bijna 3 kwartier op onze voorgerechten moeten wachten. Maar dit was het zó waard! We kregen ook meteen een drankje van het huis aangeboden voor het lange wachten. Als hoofdgerecht een verse steenovenpizza met uitsluitend verse ingrediënten. Wat een feest. Als toetje een tiramisu, een chocoladetartufo en een verse scroppino. De limoncello kon niet ontbreken en ook die was van het huis. Met een Italiaanse cappuccino na heb ik genoten van een culinair hoogstandje.
Grazie mille e a presto La Vespa!
Eetfan25 .
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 29 nov. 2014
Wij hebben afgelopen zaterdag met een ploeg van 10 hier gegeten.
Erg genoten van de gezelligheid. Jammer dat de pizza Napoletana erg zout was van de ansjovis. Diegene die deze pizza had, houdt van ansjovis, maar dit was echt extreem.
Toe kregen we nog heerlijke limoncello van het huis. Bedankt voor de gezellige avond!
jersey girl .
Meesterproever
(17 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 1 aug. 2014
leuke zaak en lekker pizza,s uit een houtoven, decor deed een beetje kil aan en sommige delen kunnen wel een likje verf gebruiken.
Als je je de menukaart op een papiertje presenteert is dat geen probleem ,maar vervang het wel wanneer het vies wordt, zijn de kosten niet lijkt mij.
De bediening was vriendelijk. In het begin van ons bezoek stonden ze vaak met elkaar te praten, ze vergaten de tafels in het restaurant in de gaten te houden.
Martin V.
Meesterproever
(14 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,3 /10
Eten
6
Service
5
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 27 jun. 2014
Met gezin gereserveerd..Avond startte goed..tafel stond klaar.

Maar.. Geen film...duidelijk teveel vraag voor de houtoven..lang wachten..heel lang

Geen authentieke geur, goedkope inrichting met witte plavuizen en LED spots....Mensen aan de bar die zich te pletter wachtten met hangende gezichten..

Na ruim 1/2 uur 3 van de vier pizza's op tafel..nummer vier ontbrak maar zou zo komen...Niet dus..Na ruim 20 minuten navraag..ehh..

De eerste drie Pizza OK..maar echt geen topproduct zoals in Italie / Sardinie.. Goede bodem in eigen oven vergelijkbaar goed..geen houtsmaak noch geur..

Alsnog in de oven..eten was op en echtgenote met leeg bord..

Weest kritisch..bij gebrek aan beter in Laren qua Pizzeria wordt la Vespa gehypet..maar er is serieus werk aan de winkel om er sfeer tempo en een goede pizzeria van te maken



Martin S.
Meesterproever
(34 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 20 jun. 2014
Zo moet een pizzeria zijn. Ongelooflijk lekker houtovenpizza's en prima kwaliteit anti pasti. Ruime hoveelheden, we kregen het niet op. Wijn was prima. Zeer attente bediening en erg leuke sfeer met Italiaanse films tegen de muur geprojecteerd, En 50 euri met z'n tweeen aftikken. Dan ga ik tervreden de deur.
John K.
Meesterproever
(11 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
9
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 3 mei 2014
Echt heerlijke pizza's hier! De beste die ik heb gehad buiten Italië. Bediening zeer vriendelijk en attent. Een aanrader!
Obelia .
Meesterproever
(16 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
9
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 1 mei 2014
Hier hebben ze de lekkerste pizza's. Heerlijk uit de houtoven. Dat smaakverschil proef je toch wel. Leuke Italiaanse sfeer. Geen poespas maar gewoon echt een leuke pizzeria. Heerlijke, romige tiramisu ter afsluiting kan ik iedereen aanraden. Ik ben nog niet in Bussum geweest maar daar zit ook een La Vespa.
yone M.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 7 apr. 2014
Gisteravond wederom hier weer heerlijk gegeten! De pizza is de beste van Nederland en is te vergelijken met de pizza's die je in Italië krijgt. Als je je ogen dicht doet lijkt het net of je er ook echt zit! Geweldig team wat ook voor het grootste deel uit Italianen bestaat! Dank!!!!
Hdannijs D.
Meesterproever
(10 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
9
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 26 feb. 2014
Deliziose pizze autentiche!
Prima tentje met heerlijke anti pasti, pizza en deserts.
Echt een aanrader in Laren.
Ottimo!
Bas L.
Meesterproever
(11 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
9
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 21 feb. 2014
Heerlijke pizza hier gegeten de tartufo met truffel, mascarpone, mozzarella, coppa di parma, rucola, parmezaanse kaas deze pizza is echt koninklijk lekker! Daarna nog een overheerlijke tiramisu gegeten. Toptentje dit, ik zal hier zeker vaker komen.
Francien B.
Meesterproever
(39 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
10
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 18 jan. 2014
Geweldige pizzeria! De pizza's zijn hier zeldzaam lekker, alsof je echt in Italië bent. Dat kom je in Nederland bijna nooit tegen. De bediening is ok, en echt Italiaans, dus niet uitmuntennd. Maar dat hoeft hier ook niet, je komt hier echt voor het eten. De kaart is beperkt, maar het is mogelijk om extra's te bestellen op je pizza. Zelf vond ik dat niet nodig.
Het restaurant is klein, dus reserveren is aanbevolen. Leuk extraatje is dat ze er ter plekke Italiaanse films vertonen. Ik kom graag snel weer terug.
Sazias .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 20 sep. 2013
Eigenlijk geen concurrentie voor het tegenovergelegen Elefante Bianco qua pizza's. Goddelijk lekker. De allerbeste pizza's van het Gooi. Misschien moet ik dit niet schrijven, want dan moeten we lang wachten op onze pizza's omdat het haal en brengen ook uit dezelfde keuken komt. Leuke bijkomstigheid zijn de Italiaanse film die worden geprojecteerd op de muur.
vlisselingen .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
9
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 31 aug. 2013
Volle bak bij La Vespa met gemêleerd publiek wat echt Italiaans aandoet. Doordat de afhaal ook als een trein loopt, wachten de gasten iets langer op hun bestelling. De prima kwaliteit (goddelijke parmaham) en vriendelijke bediening maken veel goed. Toch een verbeterpuntje: gooi er een houten vloer in, want de decibellen vliegen je om de oren!
 • 1
 • 2
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.