La Strada

Dorpsstraat 18 4322 AD Scharendijke Nederland Kaart
31-111672332

Meer informatie over restaurant La Strada

 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  2
 • 7
  2
 • < 7
  1
5/5 recensies

Jouw recensie over het restaurant La Strada

Ger P.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
2
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 13 okt. 2017
Zijn sommigen betaald om hier een recensie te schrijven? Ik niet en zal het kort houden: je kunt het gemis aan kwaliteit niet compenseren met fixeren op kwantiteit. Mag de aanwezigheid van SHOARMA op de menukaart en het feit dat de kok niet weet wat 'al dente' is duiden op de kwaliteit van 'La Strada'?
P.M. V.
Meesterproever
(33 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 12 mei 2016
Onverwacht op onze laatste vakantiedag binnengelopen. We waren vroeg. Plaatje gezocht en we kregen de menukaart. Keuze genoeg voor iedereen. Netjes alles opgenomen. Niet heel lang hoeven wachten op de bestelling. Royale porties en lekkere pizza's. Zeker voor herhaling vatbaar als we weer in de buurt zijn.
Zikko S.
Meesterproever
(27 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
9
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 20 mrt. 2016
Bij toeval kwamen we hier terecht. Het restaurant ziet er gezellig uit en er is meer te krijgen dan alleen Italiaans. Ook grillgerechten staan er op de kaart. Wij waren met 5 personen. De voorgerechten (uiensoep, champignons op toast, zalm op toast) waren heerlijk en zagen er ook erg smakelijk uit. Ze zijn bepaald niet zuinig. Voor sommigen is het voorgerecht al bijna een half hoofdgerecht. De hoofdgerechten smaakten al net zo goed, zowel de vleesgerechten als de pizza's. Wat nagerechten betreft is het een vrij standaard keuze. De bekende dame blanche, tiramisu (logisch in een Italiaans restaurant), banana split. Niet dat de smaak eronder te lijden had, ook deze waren prima in orde. De service was ook erg goed. Als de bediening iets dacht op te vangen wat niet optimaal was dan werd er meteen op gereageerd. Nu was dit niet het geval, we hadden het over het eten op een park nabij wat ons minder goed bevallen was. Maar dat er gevraagd werd vond ik erg goed, beter dan net doen of je niks hebt gehoord terwijl je gasten misschien niet optimaal van hun eten genieten. Daar was hier dus geen sprake van, het was heerlijk en zeker een aanrader voor wie hier in de buurt logeert.
scaramanga .
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 17 okt. 2015
Heel lekker gegeten met wereldkeukenpas van de Xenos. We wonen op dit eiland, maar wisten van het bestaan niet af. Ten eerste al een gezellig straatje en bij binnenkomst ook erg gezellig ingericht. Met mooie grote lampen die goed tot hun recht kwamen in de hoge ruimte! Erg knus en gezellig ingericht! Personeel ook erg aardig en behulpzaam. Het voorgerecht waren gegratineerde mosseltjes, wat waren die lekker!! Nu al iets om voor terug te komen! Mijn man had mixed grill schotel goed gevuld bord en erg lekker, frietjes ook. Ikzelf had een pizza quatro staggioni, ook niets mis mee. Nagerecht een italian coffee en een bananensplit, die ze ook niet overal hebben. In één woord super! Daar gaan we zeker nog eens naar terug!
Paul K.
Meesterproever
(60 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 2 apr. 2013
Een flinke hoeveelheid gerechten afgehaald, was weinig mis mee. Goed belegde pizza's, geen klachten over gehoord.
Mixed grill schotel was in orde, bepaalde stukken vlees waren wat droog. Gerechten waren prima verpakt en nog goed warm bij aankomst. Er zaten wat weinig frietjes bij de vleesschotels, ook het aantal sauzen viel wat tegen. De frietjes waren wel lekker gekruid.
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.